Krals Δημοσιεύτηκε August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2005 Παιδια καλησπερα. Μπορω να "σκισω" το pocket pc και να το ξαναστησω με το λειτουργικο του? Αν ναι, πως? Ο Λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι γιατι του εγκαθιστω το Lang(εστω και demo) και δεν μεταφραζει τιποτα.Παω στο Leng Options και μου εχει τσεκαρισμενο το disable translate interface, οταν παω και το κανω Uncheck μου ζηταει restart...κανει restart και μετα παλι τα ιδια... Την πρωτη φορα που το πηρα το εγκατεστησα κανονικα,μετα απο λιγες μερες ομως καποια στιγμη κολλησε, το εκανα reset και τα εχασε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 hard reset θές να κάνεις, δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις τα wm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 πως κανεις hard reset? πιεζοντας ενα κουμπι στο κατω μερος του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Με πατημενο το on\off κανεις soft reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 αρα το hard ειναι στο κατω μερος του ετσι? Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ρε παιδες σχετικα με την εγκατασταση του Lang? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Με πατημενο το on\off κανεις soft reset Ναι σωστά, το soft reset γίνεται πατώντας με τη γραφίδα το κάτω μουμπάκι που είναι μέσα στην τρυπούλα και το hard reset γίνεται πατώντας το on\off και ταυτόχρονα με τη γραφίδα το κάτω μουμπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 αρα το hard ειναι στο κατω μερος του ετσι? Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ρε παιδες σχετικα με την εγκατασταση του Lang? Το LENG δεν κανει πληρη μεταφραση της rom σε wm2003se edition συσκευες (αν και ισχυρίζεται πως το κανει). Μονο αν εχεις wm2003 θα εχεις πληρως μεταφρασμενο ελληνικο interface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εχω Windows 2003 Second Edition. Την πρωτη φορα που το εγκατεστησα δεν εκανε πληρη μεταφραση. Η Διαφορα ειναι οτι τωρα δεν κανει καθολου. Τελος παντων,σκεφτομαι να του κανω ενα hard reset και να το ξαναπερασω. Να ρωτησω και κατι αλλο? Το Leng αποθηκευεται στη ROM by default ή πρεπει να του πεις εσυ κατα την εγκατασταση? Γενικοτερα πως επιλεγεις σε ποια μνημη θα εγκατασταθει ενα προγραμμα? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι νεος οσον αφορα PDAs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εχω Windows 2003 Second Edition. Την πρωτη φορα που το εγκατεστησα δεν εκανε πληρη μεταφραση. Η Διαφορα ειναι οτι τωρα δεν κανει καθολου. Τελος παντων,σκεφτομαι να του κανω ενα hard reset και να το ξαναπερασω. Να ρωτησω και κατι αλλο? Το Leng αποθηκευεται στη ROM by default ή πρεπει να του πεις εσυ κατα την εγκατασταση? Γενικοτερα πως επιλεγεις σε ποια μνημη θα εγκατασταθει ενα προγραμμα? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι νεος οσον αφορα PDAs... Το Leng ειναι 'Ηοοk οn' προγραμμα δηλαδή κολλάει στη κύρια μνήμη, και δεν είναι δυνατή η εγκατάστασή του σε άλλη μνήμη (storage, η storage card) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ποιοι ειναι οι τυποι των επεξεργαστων στα PDAs,και κατα ποσο επηρεαζουν(αν επηρεαζουν) την συμβατοτητα των προγραμματων? Δηλαδη για να εγκαταστησεις ενα προγραμμα πρεπει να λαβεις υποψην σου τι cpu εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ποιοι ειναι οι τυποι των επεξεργαστων στα PDAs,και κατα ποσο επηρεαζουν(αν επηρεαζουν) την συμβατοτητα των προγραμματων? Δηλαδη για να εγκαταστησεις ενα προγραμμα πρεπει να λαβεις υποψην σου τι cpu εχεις? arm, mips, sh3.Εσυ λογικα εχεις arm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 λεει κατι για Samsung....arm ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 λεει κατι για Samsung....arm ειναι αυτο? ναι αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Α οκ..σε ευχαριστω. Καλα αφου δεν το λεει πουθενα,πως μπορεις να το ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Α οκ..σε ευχαριστω. Καλα αφου δεν το λεει πουθενα,πως μπορεις να το ξερεις? ολα τα wm200se pdas εχουν arm επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το ***** για το Leng που εχω εγκατεστημενο? Εχω παει στο MIRC στο #pocketwarez αλλα δεν εβγαλα ακρη. Εχω το Moravia Leng εγκατεστημενο αλλα ειναι σε trial....καποιο site ισως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts