_dimdim_ Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 6 ώρες πριν, LELELO said: Πρέπει να αλλάξω κινητό..μόνος μου έμεινα στο νήμα..😀😀 Είμαστε και άλλοι εναπομείναντες.. 1 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 39 minutes ago, challenge143 said: @LELELO πας κατευθείαν για το s25 χα χα. Πάντως αν κ δεν το εχω στα χέρια μου το κινητό γιατί το έχει η γυναίκα μου,εχω την εντύπωση ότι με τις ενημερώσεις που έχει πάρει στο θέμα φωτογραφίας κυριως σε χαμηλό φωτισμό το έχουν χαλάσει.. Πάλι καλά τουλάχιστον που κρατάει η μπαταρία του κ η σβέλτα του..... αν δεν τα χαλάσουν κ αυτά. .... Είναι πολύ τίμιο παρά την ηλικία του. Τώρα για τη φωτογραφία εννοείται πως υπάρχει αλλαγή προς το χειρότερο αλλά όχι τεράστια..βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες... Τώρα σε χαμηλό φωτισμό και εντός σπιτιού είναι το θέμα που είχε πάντα η σαμσουνγκ.. και τώρα με το μικρό μου σίγουρα θέλω αλλαγή στον τομέα φωτογραφία γιατί συνέχεια φωτογραφίες του βγάζω.. ελπίζω το 25 να έχει διορθωθεί αυτόν τομέα αυτό ή να έχει γίνει καλύτερο.. Ναι πάμε για 25 αδερφέ.. σίγουρα θα ήθελα νέα βασική κάμερα αλλά έστω και με αυτό μάλλον ήρθε η ώρα της αλλαγής 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 Και εγώ μετά που του άλλαξα πλακέτα το έχω δώσει στην μάνα μου.... οι φωτογραφίες όντως έχουν χαλάσει αλλά δεν ξέρω αν φταίει η κινεζική πλακέτα που του έβαλα... Και εγώ μετά που του άλλαξα πλακέτα το έχω δώσει στην μάνα μου.... οι φωτογραφίες όντως έχουν χαλάσει αλλά δεν ξέρω αν φταίει η κινεζική πλακέτα που του έβαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 (edited) Οι φωτογραφιες (βραδινες) κυριως εχουν χαλασει και στο S22 U. Πλεον ειναι σαν κινητου των 100 ευρω οι νυχτερινες... Στα τελευταια post μια.συγκριση https://myphone.gr/forum/topic/191673/page/360/?tab=comments#comment-7326273 Edited November 29, 2024 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 Καλησπέρα .. μια δυο ερωτήσεις που λογικά είχα κανει και στο παρελθόν. Το κινητό κατ' εμέ βγαζει ακόμα ικανοποιητικές φωτογραφίες αλλά εκει που πάσχει είναι σε αυτές εσωτερικού χώρου με λάμπα καθώς τα πρόσωπα είναι κουνημένα και με μικρή λεπτομέρεια (βράδυ στο σπίτι πχ).. Βγάζω αρκετές φωτογραφίες κάθε βράδυ μετά τη δουλειά στον 11 μηνών γιό και θα ήθελα λίγο καλύτερο αποτέλεσμα (δεν είναι να χάνεις τέτοιες σημαντικές λήψεις)! Πίστευετε αν αλλάξω την έξυπνη βελτιστοποίηση σε μέτρια θα έχω πιο καλό αποτέλεσμα ή μάταιος ο κόπος; Κάποια ρύθμίση να ποιο καλό αποτέλεσμα κυρίως σε πρόσωπα να μην βγαίνουν κουνημένα και σε λίγο καλύτερη λεπτομέρεια; η εφαρμογή expert raw πολύ καλή αλλά για σταθερό αντικείμενο καθώς αργεί η λήψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2024 Παιδιά το κινητό είναι σούπερ ακόμη για τα λεφτά του σε όλα. Θα πάρει και ui 7 μια χαρά. 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν On 17/12/2024 at 1:45 ΜΜ, LELELO said: Καλησπέρα .. μια δυο ερωτήσεις που λογικά είχα κανει και στο παρελθόν. Το κινητό κατ' εμέ βγαζει ακόμα ικανοποιητικές φωτογραφίες αλλά εκει που πάσχει είναι σε αυτές εσωτερικού χώρου με λάμπα καθώς τα πρόσωπα είναι κουνημένα και με μικρή λεπτομέρεια (βράδυ στο σπίτι πχ).. Βγάζω αρκετές φωτογραφίες κάθε βράδυ μετά τη δουλειά στον 11 μηνών γιό και θα ήθελα λίγο καλύτερο αποτέλεσμα (δεν είναι να χάνεις τέτοιες σημαντικές λήψεις)! Πίστευετε αν αλλάξω την έξυπνη βελτιστοποίηση σε μέτρια θα έχω πιο καλό αποτέλεσμα ή μάταιος ο κόπος; Κάποια ρύθμίση να ποιο καλό αποτέλεσμα κυρίως σε πρόσωπα να μην βγαίνουν κουνημένα και σε λίγο καλύτερη λεπτομέρεια; η εφαρμογή expert raw πολύ καλή αλλά για σταθερό αντικείμενο καθώς αργεί η λήψη! Καλησπέρα και καλή χρονιά..κάποια άποψη για το παραπάνω;;; Επίσης στο Camera assistant αν απενεργοποιήσω την προτεραιότητα σε εστίαση αντι σε ταχύτητα θα πετύχω κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts