LELELO Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Ενημέρωση μαίου Παιδιά έχω 2sim.. στην 1 έχω νόβα και στη 2 κοσμοτε.. αυτητην περίοδο χρησιμοποιώ τη σιμ 2.. Μετά από την αναβάθμιση στην κοσμοτε αφαίρεσαν τις επιλογές 2g και 3g(στην κάρτα νόβα έχουν μείνει όπως πριν..) και πλέον πρέπει να παιζουμε αυτόματα.. Άρα καταργείται η ρουτίνα που ειχα φτιάξει για εξοικονόμηση μπαταρίας μόλις μπαίνει σε συγκεκριμένο wifi να γυρίζει σε 2g δυστυχώς.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 χωρίς να έχω πειράξει κάτι, τουλάχιστον εκούσια, κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό αυτό δονείται και ακούγεται ένα μπιπ. μέχρι πρόσφατα δεν το έκανε. είναι κάποια ρύθμιση? έχω πειράξει κάτι εγώ?Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 22 minutes ago, pexths said: χωρίς να έχω πειράξει κάτι, τουλάχιστον εκούσια, κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό αυτό δονείται και ακούγεται ένα μπιπ. μέχρι πρόσφατα δεν το έκανε. είναι κάποια ρύθμιση? έχω πειράξει κάτι εγώ? Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για κοίτα στις ρυθμίσεις ήχοι και δόνηση μήπως έχει αλλάξει κάτι εκεί Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Καλημέρα σας. Έχετε να προτείνετε κάποιον αντάπτορα που να μπαίνει με type c στο κινητό και να βγάζει καρφί jack 3.5mm? Αν εχει και φορτιστή μαζί θα ήταν τέλειο. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Κάτι τέτοιο;https://www.e-shop.gr/hama-135748-2-in-1-usb-c-audio-and-charging-adapter-for-35-mm-audio-jack-p-TEL.069429 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 On 14/5/2023 at 9:07 ΜΜ, pexths said: χωρίς να έχω πειράξει κάτι, τουλάχιστον εκούσια, κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό αυτό δονείται και ακούγεται ένα μπιπ. μέχρι πρόσφατα δεν το έκανε. είναι κάποια ρύθμιση? έχω πειράξει κάτι εγώ? Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικα εχεις ενεργοποιημενο αυτό : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Λογικα εχεις ενεργοποιημενο αυτό : καταρχάς σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. δεν μπορούσα να βρω με τίποτα τι φταίει.κάποια στιγμή έβγαλαν την θήκη για να καθαρίσω την συσκευή καινσυνηδητοποιησα ότι είχα βάλει λόγω βιασύνης μια πιστωτική κάρτα ανάμεσα στην θήκη και την πλάτη του κινητού. μόλις αφαίρεσα την κάρτα, το πρόβλημα λυθηκεΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) 14 minutes ago, pexths said: καταρχάς σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. δεν μπορούσα να βρω με τίποτα τι φταίει. κάποια στιγμή έβγαλαν την θήκη για να καθαρίσω την συσκευή καινσυνηδητοποιησα ότι είχα βάλει λόγω βιασύνης μια πιστωτική κάρτα ανάμεσα στην θήκη και την πλάτη του κινητού. μόλις αφαίρεσα την κάρτα, το πρόβλημα λυθηκε Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα, το βασικο ειναι οτι ελυσες το προβλημα σου. Αν καταλαβα καλα, ειχες την καρτα κολλητα στο κινητο και καθε φορα που ξεκλειδωνες το κινητο το NFC προσπαθουσε να την διαβασει και το κινητο εκανε δονηση; Υ.Γ. Οκ, το δοκιμασα, το κανει και το δικο μου, με NFC on, αν πας μια καρτα απο πισω, το κινητο δονειται. Edited May 18, 2023 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maria_evo Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Γειά σας και από εμένα! Κάτοχος του s21 ultra εδώ και 2 Χρόνια. Έχεις κάποιος πρόβλημα μετά από το τελευταίο update να κάνει το κινητό επανεκκίνηση μόνο του? Ή και να παγώνει η οθόνη? Γιατί μου τα κάνει εδώ και 2 βδομάδες περίπου . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 3 minutes ago, Maria_evo said: Γειά σας και από εμένα! Κάτοχος του s21 ultra εδώ και 2 Χρόνια. Έχεις κάποιος πρόβλημα μετά από το τελευταίο update να κάνει το κινητό επανεκκίνηση μόνο του? Ή και να παγώνει η οθόνη? Γιατί μου τα κάνει εδώ και 2 βδομάδες περίπου . Ναι το έχει κάνει και σε μένα ξαφνικά παγώνει η οθόνη και κάνει επανεκκίνηση μόνο του . Το έχει κάνει 3-4 φορές σε 2 βδομάδες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maria_evo Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Ξέρετε μήπως τι φταίει? Η είναι πρόβλημα του καινούργιου update? Της αδερφής μου που έχει το ίδιο μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει θολώσει η κάμερα έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 2-3 επανεκκινησεις και σε εμενα,ισχυει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Και σε μένα επανεκκινήσεις κάθε δύο μέρες.Από το τελευταίο update και μετά συμβαίνει αυτό.Μακάρι να το λύσουν σύντομα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Το έπαθα κι εγώ. Και νόμιζα ότι είχα κάνει καμία πατάτα. Σε μένα κρασα ρε το Samsung browser και έκανε restart την πρώτη φορά, την δεύτερη απλά το βρήκα σε κατάσταση που μου ζήταγε το πιν της σιμ... Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 (edited) Το ίδιο και σε εμένα. Την μια φορά άνοιξα μια εφαρμογή, κόλλησε και έκανε επανεκκίνηση. Την δεύτερη φορά το βρήκα το πρωί να μου ζητάει το πιν. Την ενημέρωση την έκανα 17 Μαΐου. Πριν από αυτή δεν είχε γίνει ποτέ. Edited May 22, 2023 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Ωχ τι γίνεται ρε παιδιά τελικά. Δηλαδή όσοι έχετε περάσει το τελευταίο update γίνεται αυτό το κακό; μου έχει έρθει εδώ κ καιρό αλλά την αγνοώ να την κάνω κ μάλλον αν δεν διορθωθεί μέχρι να το πείτε δεν θα την κάνω κ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Εμένα μια φορά έκλεισε προχθές που του έβαλα μια ρουτίνα για το Galaxy watch 4 αλλα γενικά λειτουργεί απροβληματιστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 7 ώρες πριν, Maria_evo said: Ξέρετε μήπως τι φταίει? Η είναι πρόβλημα του καινούργιου update? Της αδερφής μου που έχει το ίδιο μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει θολώσει η κάμερα έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Για το συγκεκριμένο δεν φταίει κάποια αναβάθμιση, είναι πρόβλημα της κάμερας. Αν είναι ακόμα εντός εγγύησης η συσκευή το πάτε στο σέρβις για αλλαγή. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Μόλις μπήκα στην εφαρμογή Samsung members και μου έβγαλε παράθυρο ότι έγινε επανεκκίνηση στο κινητό (είχε και την ημερομηνία) και αν θέλω να στείλω αναφορά στην Samsung, εγώ την έστειλα. Όποιος έχει κατεβάσει την εφαρμογή ας το δοκιμάσει για να το διορθώσουν πιο γρήγορα. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Εμένα το χειρότερο που μου τη σπάει με τη νέα αναβάθμιση είναι πως έχουν αφαιρέσει την επιλογή να έχεις μόνιμα το κινητό σου σε 2G Και σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι από 4G και πάνω. Όταν ήμουν συνδεδεμένος στο wi-fi το έδειχνα πάντα με ρουτίνα σε 2G Για καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά αν υπάρχει και το πρόβλημα που λένε τα παιδιά με τις επανεκκινήσεις Καλό είναι να το φτιάξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 20 minutes ago, LELELO said: Εμένα το χειρότερο που μου τη σπάει με τη νέα αναβάθμιση είναι πως έχουν αφαιρέσει την επιλογή να έχεις μόνιμα το κινητό σου σε 2G Και σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι από 4G και πάνω. Όταν ήμουν συνδεδεμένος στο wi-fi το έδειχνα πάντα με ρουτίνα σε 2G Για καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά αν υπάρχει και το πρόβλημα που λένε τα παιδιά με τις επανεκκινήσεις Καλό είναι να το φτιάξουν.. Εσύ έχεις κάνει την αναβάθμιση κ δεν έχεις πρόβλημα με επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Εγω ευτυχως διαβασα τα comment σας και δεν την εκανα υπαρχει τροπος να μου φυγει το εικονιδιο απο επανω; αν διορθωθει ενημερωστε με παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 27 minutes ago, vaggouras90 said: Εγω ευτυχως διαβασα τα comment σας και δεν την εκανα υπαρχει τροπος να μου φυγει το εικονιδιο απο επανω; αν διορθωθει ενημερωστε με παρακαλω! Πατάς αργότερα κ δεν στο εμφανίζει. Παιδιά όταν φτιαχτεί ενημερώστε για να την κάνουμε κ εμείς. Ελπίζω να μην έχετε βάλει βελτιστοποίηση κ οποτε κρίνει το κινητό να κάνει επανεκκίνηση ή να έχετε βάλει πρόγραμμα επανεκκίνησης. Λέω εγώ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 57 minutes ago, challenge143 said: Εσύ έχεις κάνει την αναβάθμιση κ δεν έχεις πρόβλημα με επανεκκίνηση; Εμένα μια φορά έκλεισε προχθές που έβαλα μια ρουτίνα για το Galaxy watch 4 αλλά δεν έχει ξανάκλεισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Ωραία ενημερώστε παιδιά πάλι να γνωρίζουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts