challenge143 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 1 hour ago, zerv_5800 said: Μηπως εννοείς μέσω samsung kies κλπ Γιατί το smart switch ειναι Για μεταφορά δεδομένων. Αν εννοείς μέσω kies την περνάει από πάνω χωρίς να σβήνει τίποτα?? Ναι την περνάει όλη την rom από την αρχή χωρίς να σου σβήσει τίποτα. Απλά είναι λίγο χρονοβόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 22 minutes ago, challenge143 said: Ναι την περνάει όλη την rom από την αρχή χωρίς να σου σβήσει τίποτα. Απλά είναι λίγο χρονοβόρο. Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. Στο τέλος τέλος δεν ξέρω τι διαφορά έχει σε σχέση με την (ποιο μικρή) που δίνει μέσο OTA αλλά οκ είναι και αυτή μια μέθοδος!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 ώρες πριν, zerv_5800 said: Την πέρασες από πάνω χύμα η έκανες πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και μετά install?? Πάντως συμβουλή μου κάνε και ένα wipe cache partition από το recovery στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει.. Θα βοηθήσει σίγουρα. Ναι, απλά αναβάθμιση, γιατί το είχα στήσει πολύ πρόσφατα και δεν ήθελα όλα πάλι από την αρχή. Στο recovery πως μπαίνω; Power button και πάνω πλήκτρο ήχου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 13 minutes ago, summit1_1 said: Ναι, απλά αναβάθμιση, γιατί το είχα στήσει πολύ πρόσφατα και δεν ήθελα όλα πάλι από την αρχή. Στο recovery πως μπαίνω; Power button και πάνω πλήκτρο ήχου; Ναι σωστά με το με το πάνω πλήκτρο σίγουρα απλά θέλει να το έχεις συνδέσει και με ένα καλώδιο usb (του φορτιστή) με μικρή τάση π.χ από το PC κλπ. Χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο στην θύρα δεν θα σου μπει.. Edited 9 Μαΐου by zerv_5800 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 1 hour ago, zerv_5800 said: Ναι σωστά με το με το πάνω πλήκτρο σίγουρα απλά θέλει να το έχεις συνδέσει και με ένα καλώδιο usb (του φορτιστή) με μικρή τάση π.χ από το PC κλπ. Χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο στην θύρα δεν θα σου μπει.. Το έκανα με καλώδιο από pc, με του φορτιστή δε γινόταν. Το wipe έγινε σε 1-2 δευτερόλεπτα, ελπίζω να έγινε δουλειά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Καλησπέρα σας. Έχουμε κάνα νέο περί αυτονομίας με το νέο update ui 7 ?? Πάει καλά έχει κάποιο drain!? Συν και πλην να έχουμε μια εικόνα?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Παιδιά βγάλαμε κάνα συμπέρασμα τι έγινε γιατί τόσο νεκρα.. Πάει κλαταρανε τα κινητά με την αναβαθμιση..?? Αχαχα Πήγα να κατεβάσω το Kies από το επίσημο site στο PC και μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο EXE για εγκατάσταση κρασαρει.. Ξέρει κανείς τι παίζει?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 46 minutes ago, zerv_5800 said: Παιδιά βγάλαμε κάνα συμπέρασμα τι έγινε γιατί τόσο νεκρα.. Πάει κλαταρανε τα κινητά με την αναβαθμιση..?? Αχαχα Πήγα να κατεβάσω το Kies από το επίσημο site στο PC και μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο EXE για εγκατάσταση κρασαρει.. Ξέρει κανείς τι παίζει?? Μμ περίεργο. Για προσπάθησε να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή μήπως σου δώσει την πολυτέλεια να το κάνει εγκατάσταση εκ νέου. Θυμάμαι κάπως έτσι το είχα κάνει. Όταν πάω σπίτι κ το θυμηθώ θα σου πω ακριβώς τι γίνεται. Όσο γιατην αναβάθμιση κανένας δεν έχει τολμήσει να την κάνει χάχα εμείς με το s24 γκρινιαζαμε πότε θα έρθει κ εδώ νεκρα. Πέρα από την πλάκα στο 24αρι μου έκατσε καλά εμένα αλλά κ στο 22αρι από Ότι διαβάζω καλά έχει κάτσει. Φαντάσου ότι στο 21 πρέπει να το κάνω γιατί το έχω αφήσει σχεδόν ένα χρόνο πίσω από ενημέρωση κ συνέχεια με ζαλίζει η γυναίκα ότι τις πετάει ποιο τακτικά ενημέρωση λογισμικού παρόλο που το έχω κλείσει. Κ από την άλλη φοβάμαι την αυτονομία του που είναι τρομερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Το έκανα και αυτό αλλά δεν βλέπω δουλειά. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στο PC μόλις κάνω 2 πλο κλικ για εγκατάσταση... Όντως ακόμη και τώρα το s21 ultra έχει πολύ καλή αυτονομία.. Αυτοί οι 2-3 που την έβαλαν ας μας πουν. 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Για να μη γραφει κανεις, ολα ρολοι θα πηγαινουν! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 ώρες πριν, Gorge said: Για να μη γραφει κανεις, ολα ρολοι θα πηγαινουν! Ή δεν την έχουν κάνει, καλή ώρα όπως εγώ. Βέβαια δεν μου την έχει βγάλει ακόμα αλλά και όταν έρθει δεν θα την κάνω για την ώρα. 1 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 ώρα πριν, _dimdim_ said: Ή δεν την έχουν κάνει, καλή ώρα όπως εγώ. Βέβαια δεν μου την έχει βγάλει ακόμα αλλά και όταν έρθει δεν θα την κάνω για την ώρα. και εμενα δεν την εχει βγαλει. Αλλα με πλακετα απο aliexpress δεν ειμαι σιγουρος οτι θα την βγαλει και καθολου.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Εμένα για κάποιο λόγο δεν την έχει βγάλει.. ήθελα να την κάνω στο τηλ της γυναίκας μου αλλά δεν έχει έρθει ακόμα..όταν έρθει θα τη χτυπήσω.. Όντως έχει πέσει λίγο φόβος με την τελευταία αναβάθμιση και λίγοι θαρρώ την έχουν κάνει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) Την έκανα εγώ χθες τελικά. Όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά περί αυτονομίας είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Τουλάχιστον lag κλπ πουθενά δεν έχει. Ωραίο περιβάλλον και smooth. Μου την δίνει λίγο η αλλαγή μεγέθους στα εσωτερικά εικονίδια εφαρμογών αλλά αυτό είναι σχετικό θέμα γούστου.. Edited 15 Μαΐου by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 12 minutes ago, zerv_5800 said: Την έκανα εγώ χθες τελικά. Όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά περί αυτονομίας είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Τουλάχιστον lag κλπ πουθενά δεν έχει. Ωραίο περιβάλλον και smooth. Μου την δίνει λίγο η αλλαγή μεγέθους στα εσωτερικά εικονίδια εφαρμογών αλλά αυτό είναι σχετικό θέμα γούστου.. Σε κάμερα καμία υποβάθμιση μήπως παρατήρησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Εμένα σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για την μπαταρία. Πήρα τηλέφωνο σε επίσημο service και μου είπαν 59€ για αλλαγή. Λογικά θα πάω αύριο. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 minutes ago, _dimdim_ said: Εμένα σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για την μπαταρία. Πήρα τηλέφωνο σε επίσημο service και μου είπαν 59€ για αλλαγή. Λογικά θα πάω αύριο. Αλλαξα πριν από 1 μήνα.. τόσο είναι.. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η κάμερα με το update.. μπαταρία είναι καινούργια.. πόσο να τη χαλάσουν.. Άντε να έρθει και σε μένα να την κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Κάμερα δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω και ειλικρινά δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσει (αν δεν δω κάτι κραυγαλέο) γιατί γενικά δεν είμαι φαν τον φώτο ούτε κοιτάζω κάμερες κλπ.. Γενικα όλα είναι smooth... Η αυτονομία είναι οκ μέχρι στιγμής.. Θα δείξει από βδομάδα κιόλας... 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) Αν δεν κάνω λάθος, δεν είχαν βάλει μια επιλογή για να "κλειδώνει" το κινητό εν μέρη όταν το δίνεις για σέρβις; Δεν μπορώ να το βρω. Update: το βρήκα, λειτουργία συντήρησης το λέει. Edited 15 Μαΐου by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) Καλημέρα σας. Επειδή βλέπω υπάρχει ανησυχία (και λογικό) στο θέμα αυτονομίας μπαταρίας.Εγώ έκανα στο recovery mode full wipe cache μετα την αναβάθμιση σε ui 7.0 χωρίς καθαρο στήσιμο της συσκευής απο την αρχή. Δεν βλέπω πτώση στο screen on time κάνοντας πάνω κατω τα ιδια με το android 15 και το ui 7.0 αλλά θέλω κιαλλο χρόνο. Έβαλα και δωρεάν εφαρμογή και βλέπω την υγεία της μπαταρίας και μέχρι στιγμής όλα καλά. Επίσης για όποιον θέλει να προσθέσω ότι μπήκα από τον dialer στο *#9900# και πάτησα στο Delete dumpstate/logcat και επίσης ποιο κάτω στο Batterystats Reset και έτσι έσβησαν όλα τα αχρείαστα προσωρινά αρχεία και η μπαταρία μετράει από καινούργια βάση. Όποιος θέλει το κάνει δεν είναι απαραίτητο αλλά βοηθάει και αυτό για μένα. Edited 16 Μαΐου by zerv_5800 1 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου ' έκανα στο recovery mode full wipe cache" Πώώώςςς το έκανες???? Thaaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Ξερεις κανείς πως μπορούμε να επαναφέρουμε το εικονίδιο του ξυπνητηριού; Τωρα πια οταν το ενεργοποιείς δεν το εμφανίζει στην πάνω μπαρα. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 2 ώρες πριν, Epicouros said: Ξερεις κανείς πως μπορούμε να επαναφέρουμε το εικονίδιο του ξυπνητηριού; Τωρα πια οταν το ενεργοποιείς δεν το εμφανίζει στην πάνω μπαρα. Ναι τους ενοχλούσε μάλλον...δε γίνεται νομίζω...μόνο στο ξεκλείδωμα νομίζω μπορείς να το βάλεις να το βλέπεις μέσω απο το goodlock αλλα δε θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, Epicouros said: Ξερεις κανείς πως μπορούμε να επαναφέρουμε το εικονίδιο του ξυπνητηριού; Τωρα πια οταν το ενεργοποιείς δεν το εμφανίζει στην πάνω μπαρα. Πήγαινε στο θέμα του S23U σελ. 327 Λέει ένας φίλος ότι μέσω goodlock--> Quickstar, μπορείς να επαναφέρει κάποια πράγματα Edited 23 Μαΐου by Kostas_Ts_86 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts