LELELO Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Εμένα το μάτι μου έπεσε σε κάτι τέτοιο: Μακάρι αλλά το έγραψε το επίσημο site αυτό που ανέβασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 hour ago, LELELO said: https://news.samsung.com/global/samsung-one-ui-7-beta-rolls-out-to-more-galaxy-devices Δεν βλέπω το s21ultra να παίρνει αναβάθμιση.. Αυτό που έχεις παραθέσει δεν λέει κάτι τέτοιο βρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 20 minutes ago, challenge143 said: Αυτό που έχεις παραθέσει δεν λέει κάτι τέτοιο βρε. Ναι είπα βλακεία.. Σε αυτό το site: https://techmaniacs.gr/h-samsung-epiteloys-anakoinonei-tin-kykloforia-toy-episimoy-one-ui-7-update-syskeyes/ δεν βλέπω το s21 ultra.. μακάρι να την πάρει όπως ξέραμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Θα την πάρει λογικά κ σε ορισμένα YouTube δειχνει είδη να έχουν βάλει beta ui7 . Αλλά κ να μην την πάρει το κινητό πάει μπάλα κ δεν μου έχει παραπονεθεί ούτε καν η γυναίκα μου κ κρατάει κ η μπαταρια ρε παιδιά. Βέβαια έχω αφήσει το κινητό 4 ενημερώσεις πίσω γιατί σε αυτή την ενημέρωση είχα παρατηρήσει ότι δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 12 minutes ago, challenge143 said: Θα την πάρει λογικά κ σε ορισμένα YouTube δειχνει είδη να έχουν βάλει beta ui7 . Αλλά κ να μην την πάρει το κινητό πάει μπάλα κ δεν μου έχει παραπονεθεί ούτε καν η γυναίκα μου κ κρατάει κ η μπαταρια ρε παιδιά. Βέβαια έχω αφήσει το κινητό 4 ενημερώσεις πίσω γιατί σε αυτή την ενημέρωση είχα παρατηρήσει ότι δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρια. Και σε μένα το κινητό στη γυναίκα μου πάει για όσο κρατήσει.. είχε ένα redmi note 12 pro και τις δίνω και αυτό... Εγώ πήρα το 25 ultra και την πέμπτη που το παρέλαβα αν και το έστησα την κυριακή έκανα την αλλαγή.. δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα αφήσω.. το κινητό τρέχει απροβλημάτιστα ακόμα και σήμερα και αν και έχει 4 χρόνια διαφορά με το 25άρι δεν έχει τρελές διαφορές.. αν δεν έπαιρνα τζάμπα το 25άρι θα πήγαινα στο 26 οριστικά... Edited 2 ώρες πριν by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts