Rayden1 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 1 ώρα πριν, jabaman said: Τελικά υπάρχει κάτι που να μην δημιουργεί προβλήματα με το δακτυλικό αποτύπωμα; Οποία και αν έχω δοκιμάσει εκτός αυτής που βάζει η Smartec το δακτυλικό δεν λειτουργεί όπως πρέπει . Στο aliexpress εχει κάποιεςκαι καλά υδρογέλης. Είναι πολύ φθηνές, αρκετά καλή εφαρμογή και κρατάνε άνετα κανα δίμηνο. Δε επηρεάζουν καθόλου το δαχλτυλικό δε χάνεις κάτι να τις δοκιμάσεις. Εγώ τέτοια φοράω στο s23 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 19 ώρες πριν, Rayden1 said: Στο aliexpress εχει κάποιεςκαι καλά υδρογέλης. Είναι πολύ φθηνές, αρκετά καλή εφαρμογή και κρατάνε άνετα κανα δίμηνο. Δε επηρεάζουν καθόλου το δαχλτυλικό δε χάνεις κάτι να τις δοκιμάσεις. Εγώ τέτοια φοράω στο s23 Έχω δοκιμάσει από Ali και καμιά δεν λειτουργεισε σωστά. Βέβαια ήταν όλες τζαμακια. Θα δοκιμάσω αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Είμαι με cosmote. Χθες παρατήρησα ότι σταμάτησα να έχω wifi calling. Κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 On 22/9/2023 at 9:07 ΜΜ, Rayden1 said: Στο aliexpress εχει κάποιεςκαι καλά υδρογέλης. Είναι πολύ φθηνές, αρκετά καλή εφαρμογή και κρατάνε άνετα κανα δίμηνο. Δε επηρεάζουν καθόλου το δαχλτυλικό δε χάνεις κάτι να τις δοκιμάσεις. Εγώ τέτοια φοράω στο s23 Έχεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 On 22/9/2023 at 7:11 ΜΜ, jabaman said: Τελικά υπάρχει κάτι που να μην δημιουργεί προβλήματα με το δακτυλικό αποτύπωμα; Οποία και αν έχω δοκιμάσει εκτός αυτής που βάζει η Smartec το δακτυλικό δεν λειτουργεί όπως πρέπει . Βεβαίως, η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html Την εχω βάλει 2 φορές και τις 2 με άριστα αποτελέσματα. Κανενα πρόβλημα στα άκρα με θήκες, καλύπτει απόλυτα την οθόνη, εχει οπή στην κάμερα μπροστα κλπ. Δεν ειναι χοντρο tempered glass σαν τα κλασσικα, εχει το μισο παχος αλλά είναι κανονικά γυαλί, όχι ζελατίνα. Κανένα απολύτως θεμα με το δακτυλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 8 ώρες πριν, metalmike said: Βεβαίως, η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html Την εχω βάλει 2 φορές και τις 2 με άριστα αποτελέσματα. Κανενα πρόβλημα στα άκρα με θήκες, καλύπτει απόλυτα την οθόνη, εχει οπή στην κάμερα μπροστα κλπ. Δεν ειναι χοντρο tempered glass σαν τα κλασσικα, εχει το μισο παχος αλλά είναι κανονικά γυαλί, όχι ζελατίνα. Κανένα απολύτως θεμα με το δακτυλικό. Αυτό το δακτυλικο αποτύπωμα μας έχει κάψει... Και έχω ένα σωρό ακριβά τζαμάκια και το δακτυλικο πιάνει 3 στις 10.. Οπότε λες ότι σε S21 (όχι FE) με αυτό το τζάμι δουλεύει άψογα το δακτυλικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 On 25/9/2023 at 8:33 ΠΜ, noisex said: Είμαι με cosmote. Χθες παρατήρησα ότι σταμάτησα να έχω wifi calling. Κάποιος άλλος; Σε μένα δουλεύει κανονικά, στο σπίτι μου μάλιστα δουλεύει υπερωρίες λόγω κακού σήματος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Σε μένα δουλεύει κανονικά, στο σπίτι μου μάλιστα δουλεύει υπερωρίες λόγω κακού σήματος Αυτό ακριβώς ήταν το θέμα μου, γιατί κι εγώ έχω χάλια σήμα στο σπίτι.Τελικώς έφτιαξε με clear cache. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Samsung Galaxy S21 Android 14 (One UI 6) Update –-> 20 Νοεμβρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Μόλις έλαβα την ενημέρωση για το One UI 6. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Την πέρασα κι εγώ.Τί είναι ένα σηματάκι σαν Ν, αριστερά από το wifi, όταν κατεβάζεις την μπάρα των ειδοποιήσεων; Μήπως είναι ότι είναι ενεργό το nfc; Update: τελικώς καταλήγω ότι είναι το nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Mετα απο 1 εβδομαδα συμβιωσης με ONE UI 6 και Android 14 απο τις 14 ωρες που εγραφε ποση μπαταρια εμενε στη φροντιδα συσκευης,απο σημερα το πρωι πηγε 1 ημερα και 6 ωρες και κραταει πολυ περισσοτερο τουλαχιστον σε χρονους αναμονης!! 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Νομίζω πως με το One Ui 6 η Samsung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλες τις συσκευές που το έχουν πάρει... 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) Οντως.Εγω στο S21 εχω δει μεγαλη διαφορά στους χρονους αναμονης της μπαταριας απο πριν..Κατι αλλο ρε παιδια αν ξερετε,πως μπορω να συνδεσω μια LG Smart TV 5ετίας,με το S21?Με Smartview δεν συνδεονται με τιποτα Edited 6 Ιανουαρίου by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Nick_minos said: Οντως.Εγω στο S21 εχω δει μεγαλη διαφορά στους χρονους αναμονης της μπαταριας απο πριν..Κατι αλλο ρε παιδια αν ξερετε,πως μπορω να συνδεσω μια LG Smart TV 5ετίας,με το S21?Με Smartview δεν συνδεονται με τιποτα Μια απο τα ιδια ,και οι δυο LG τιποτα με τα προηγουμενα samsung. τωρα με το s23ultra με Dex κανονικα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, dabledot said: Μια απο τα ιδια ,και οι δυο LG τιποτα με τα προηγουμενα samsung. τωρα με το s23ultra με Dex κανονικα Πως περασες το Dex στις LG?? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Nick_minos said: Πως περασες το Dex στις LG?? Στο s23ultra ανοιγω το dex και βλεπει και τις 2 tv , ζηταει επιβεβαιωση και συνδεομαι κανονικα .δεν γνωριζω αν στο s21 ειναι αλλιως .και μενα 5αετιας και ειναι η tv 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Mολις ελαβα ενημερωση με Security patch Ιανουαριου.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts