noisex Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Καλημέρα. Μόλις έβαλα παραγγελία στο eshop της Samsung. Έχει κάνει κάποιος με trade in, να μου πει άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Καλημέρα. Μόλις έβαλα παραγγελία στο eshop της Samsung. Έχει κάνει κάποιος με trade in, να μου πει άποψη; Δεν έχω εμπειρία, αλλά τα ποσά που δίνουν μου φαίνονται εξευτελιστικά. Λ.χ. 220 για S10 128GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Για ένα κινητό με ληγμένη εγγύηση ή με ένα μηδαμινό υπόλοιπο εγγύησης τα 220 δεν φαντάζουν και λίγα, προσωπική άποψη φυσικά...με απλά λόγια αν κοιτάξει κανείς τα χρήματα που ζητούν οργισμένοι για s9 & s9 plus είναι αστείο για κινητά τριών μοντέλων πίσω που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγάλει πρόβλημα η οθόνη,η μητρική και στην καλύτερη θα έχουν μια δουλεμένη μπαταρία κλπ κλπ . Απ'την άλλη αν ο τρέχον ιδιοκτήτης πιστεύει ότι δεν θα το προδώσει και θεωρεί το κινητό του άριστο και άτρωτο και εξαιρετικά διατηρημένο τότε κυνηγά ναι μεν την καλύτερη δυνατή τιμή όμως θα πρέπει να συμβιβαστεί και με το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ξεπερασμένο σχετικά τεχνολογικό προϊόν. Άρα τί κάνει κάποιος? ...το κρατά για backup συσκευή,το δίνει φιλική τιμή σε γνωστό φίλο κλπ... το βάζει στην άκρη και κάθε φορά που το πιάνει απλά σε ενθουσιάζει θυμίζοντας παλιότερες στιγμές... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Έχετε απόλυτο δίκιο. Οι τιμές που δίνουν δεν είναι καλές. Είναι σαν να πηγαίνεις σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και να δίνεις ανταλλαγή το αμάξι σου. Η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη, από το αν το έδινες σε ιδιώτη. Όμως δίνω ένα πολύ ακριβό κινητό, ιδιαίτερο, που δυστυχώς απέτυχε εμπορικά και δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να το κυνηγήσω παραπάνω. Έτσι με την ανταλλαγή και την έξτρα έκπτωση των 150€, μου βγαίνει στα 349. Χάνω χρήματα; Ναι. Πολλά. Αλλά είναι αυτό που είναι. Το trade in πρόγραμμα υπάρχει πολύ καιρό στο εξωτερικό. Εδώ άργησε, αλλά ήρθε. Είναι άλλη μια λύση. Ρώτησα αν το έχει κάνει κάποιος, προκειμένου να πάρω κάποιο feedback. Δεν υπάρχει, οπότε θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Ευχαριστούμε, περιμένουμε νέα σου & εντυπώσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 (edited) Τα €220 δεν μου ακούγονται άσχημα για συσκευή εκτός εγγύησης. Πόσο εύκολα θα το πουλήσεις ως μεταχειρισμένο και σε τι χρήματα; Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ τηλέφωνο εκτός εγγύησης το 2021 παρά μόνο αν η τιμή ήταν πραγματικά χώμα, και μόνο ο λόγος της πιθανής αλλαγής μπαταρίας είναι αρκετός. Αντίστοιχα και εγώ δεν σκέφτηκα στιγμή να πουλήσω το άψογο (εκτός εγγύησης πλέον) S10 μου, παρόλο που η μπαταρία του φαίνεται να είναι στο 90%, δεν θέλω μπλεξίματα. Το έδωσα στην κόρη μου, θα μπορούσα να το δώσω στην γυναίκα μου ή τέλος πάντων σε κάποιον κοντινό μου, χωρίς να κινδυνεύω να εκτεθώ. Και αυτό μου φαίνεται η καλύτερη λύση. Τα €220 δεν είναι λίγα, αλλά τόσο περίπου είναι και το κέρδος σου, αν περιμένεις μία προσφορά, όπως αυτή που είχε βγάλει την προηγούμενη εβδομάδα το Public, με επιστρφοή 20% της αξίας στην κάρτα σου, γλιτώνεις τα ίδια χρήματα και σου μένει και το κινητό... Ή το αγοράζεις από το Skroutz (με προσοχή, αφού βεβαιωθείς ότι το καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία) στα ~€700 και σου μένει και πάλι ένα κινητό εξαιρετικά ικανό ακόμη και σήμερα. Edited May 16, 2021 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 +1.000 ...έρχεσαι στα γραφόμενά μου κι εσύ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Πιθανότατα έχετε δίκιο για συσκευές πέραν της διετίας, αλλά για κινητά όπως το note 20 ultra (500 ευρώ) ή το s21 ulta (480! ευρώ) ή ακόμα και το s20 plus (360 ευρώ) οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες από την τιμή που έχουν ως μεταχειρισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Το Note 20 ultra είναι κινητό ούτε χρόνου. Εννοείται πως η τιμή των 500 ευρώ είναι χώμα, μιλάμε για κινητά που κοντεύουν διετία ή που έχουν ξεπεράσει τα δύο έτη οπότε δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη κάλυψη μέσω εγγύησης..όπως και πάλι θεωρώ αστείο να ζητά κανείς 400,390,380 ευρώ για την σειρά s10 δίχως εγγύηση ή που να λήγει σε ένα, δυο μήνες... Υπάρχουν προσφορές , προωθητικές κουπόνια δόσεις άτοκες πόσες επιλογές για να επιλέξει κάποιος ένα φετινό ή περσινό μοντέλο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ όμως με εγγύηση και σφραγισμένο κι όχι να δώσει ντούκου 400 για ένα τεχνολογικό προϊόν που αν του πάθει ζημιά ειδικά σε κατηγορία ναυαρχίδας θα κλαίει με μαύρο δάκρυ για να το επισκευάσει...απλά η γνώμη μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Στην πραγματικότητα συμφωνούμε λοιπόν! Πανω από δύο χρόνια αξίζει, κάτω από αυτό το διάστημα, όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 καλησπερα, μια ερωτηση: απο το πλαινο κουμπι υπαρχει δυνατοτητα να το κλεινουμε γιατι βγαζει το bixby ή μονο μεσα απο την οθονη του κινητου απο το εικονιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Στην πραγματικότητα συμφωνούμε λοιπόν! Πανω από δύο χρόνια αξίζει, κάτω από αυτό το διάστημα, όχι Ναι φίλε μου κουβέντα, απόψεις ανταλλάσουμε δεν υπάρχει κανένα θέμα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Παιδιά βλέπω reviews από το εξωτερικό και λένε ότι στο τηλέφωνο εμφανίζονται διαφημίσεις από τον ίδιο το λειτουργικό σε εφαρμογές της Samsung (πχ στον καιρό) αλλά και στο notification panel. Απλά τραγικό. Λένε ότι είναι θέμα του παρόχου γιατί όταν το τηλέφωνο δεν έχει sim δεν εμφανίζει διαφημίσεις αλλά με.το που μπαίνει sim εμφανίζονται. Ισχύει και σε εμάς Ελλάδα αυτό??? Αύριο έλεγα να πάω να το πάρω από Cosmote με την αναβάθμιση μου αλλά άμα ισχύει κάτι τέτοιο δεν με βλέπω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Εγώ σε s20 fe 5g δεν έχω δει τίποτα τέτοιο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Καμία σχέση δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Οκ. Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 γεια σας, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια, αν ξερει καποιος να με βοηθησει: ενω εχω βαλει καποιον ηχο για τις ειδοποιησεις, αυτος μου ερχεται μονο στα μυνηματα, ενω στο yahoo και στο gmail δεν ερχεται τιποτα. ( στο s10 που ειχα μου ερχοταν ο ιδιος ηχος και στα μυνηματα, και στο yahoo και στο gmail ). τι μπορει να φταιει? σας ευχαριστω εκ των προτερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Ρε παιδιά πως μπορώ να τραβάω 4K video με το κινητό? Στις ρυθμίσεις μέχρι full hd μου βγάζει. Το ίδιο και για τις φωτογραφίες. Δεν βρίσκω πως να αλλάξω resolution. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο. Κάποιο κολλημα είχε φάει. Έκανα ρεσετ την κάμερα και έστρωσε. Τι να πω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoukij Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Ρε παιδιά πως μπορώ να τραβάω 4K video με το κινητό? Στις ρυθμίσεις μέχρι full hd μου βγάζει. Το ίδιο και για τις φωτογραφίες. Δεν βρίσκω πως να αλλάξω resolution. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο. Κάποιο κολλημα είχε φάει. Έκανα ρεσετ την κάμερα και έστρωσε. Τι να πω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Είχες ενεργοποίησει το steady mode. Όταν πας να τραβήξεις βίντεο. Πάνω ένα εικονίδιο σαν χεράκι.. Τραβάει απίστευτα σταθερό βίντεο.. Αλλά μέχρι full hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Παρέλαβα τη συσκευή σήμερα. Όλα καλά, σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος,αλλά η αυτόματη φωτεινότητα είναι λίγο βλαμμένη ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 με τις μπαντες 5g τι γινειται σε αυτο το μοντελο για ελλαδα? υποστηριζει και τις mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 (edited) Εδώ και μια εβδομάδα που το έχω με έχουν ρημάξει στο battery drain οι υπηρεσίες google play Έχω καθαρίσει την cashe της εφαρμογής, έχω καθαρίσει την cashe της συσκευής, μέσα από το recovery. Τίποτα. Κι όλα αυτά με καθαρό στήσιμο του κινητού. Δεν επανέφερα τίποτα από back ups. Επίσης δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με το προηγούμενο μου samsung, ούτε με την s5e, που δουλεύω. :rolleyes: Edited June 2, 2021 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Υπάρχει κάποιος κάτοχος s21 που προηγουμένως είχε το s20? Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την αυτονομία Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Ξέρει κανείς πως γίνεται να δουλεύει πάντα το edge lightning? όταν η οθόνη μου ειναι σβηστή και μου έρχεται μια ειδοποίηση δεν ανάβει. εχω την επιλογή "εμφάνιση και με σβηστή οθόνη" - on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Καλημερα αγορασα το Samsung Galaxy S21 από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Κύπρο όπου έβαλα την κάρτα Sim μου μέσα και το ενεργοποίησα πέρασα τον λογαριασμό μου Google και Samsung Account όλα καλά όμως μου εμφανίζει αυτά τα άσχετα προγράμματα που δεν ξέρω ποια χώρας προορίζονται στην εικόνα 5 αν δείτε. Κοίταξα με το phone info της Samsung και είδα ότι η χώρα αυτή είναι ΤΜΗ Hungary https://postimg.cc/gallery/YgQt83P Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts