skatzoxoiros Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Παντως σας βρισκω ενημερωμενους (skatzoxoiros):rolleyes: δε περιμενα να βρω τοσες πληροφοριες...Τελικα το ασπρο μαυρο δεν το λεγε αυτη?:whistle: Ασπρο - μαυρο, ονειρα κανω κοντα μου πως γυρνας ασπρο - μαυρο, παιζω στο πιανω και εσυ χαμογελας και τα πληκτρα σαν αγγιζω νιωθω να πετω ασπρο μαυρο, ονειρα κανω πως θα σε ξαναδω... Αυτο λες? αυτο ειναι της Αλεξια! :D Οι σκατζοχοιροι εχουν καλη μνημη βλεπεις! χιχιχι :w00t: CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τελικα το ασπρο μαυρο δεν το λεγε αυτη?:whistle: FREAK αυτο που λες ταιριαζει παντως στη φωνη της...δε θυμαμαι ποια το λεγε ...(Ερωτα πειρατη...μ'αγκαλιαζεις και σβυνω ...:love: :p ) Η Β. Χαλκίτη έλεγε το «Άσπρο και Μαύρο». Η Αλέξια έλεγε το «Άσπρο - Μαύρο». :p Το «Έρωτα Πειρατή» είναι της Βίκυ Χαρίτου. Νομίζω πως είχαν βγάλει τον 1ο προσωπικό τους δίσκο την ίδια χρονιά και οι 2 (Χαλκίτη/Χαρίτου). :) Μα τί πάτε και θυμάστε; :lol: songless_bird λυπάμαι, αλλά δεν έτυχε να δω τη διαφήμιση. :( Σημασία έχει πως το βρήκες όμως. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 To πιο γνωστό της Χαλκίτη ήταν το "Έρωτας είναι". Ποιός θυμάται ποιά έλεγε το "Νύχτες στη Μύκονο"; Παίζει να ήταν και η Χαρίτου τώρα που αναφέρθηκε. Εποχές Studio 1 - 104.8 αυτές (άκουγε κανάς άλλος από δω μέσα; :p) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 μολις ειδα το βιντεο απο το hung up της madonna. Η μαντονα κανει γυμναστικη με τακουνια φορωντας ενα φορμακι. Δεν το βρισκω και καλη ιδεα, αν και τα καταφερνει καλα και μια το εφερε η κουβεντα, πιο κομματι των ABBA σαμπλαρει? Gimme! gimme! gimme! (A man after midnight). Όσο για το στυλ του videoclip ήρθε δεύτερη. Βλέπε "Eric Prydz - Call on me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=1JW4DJI3J6K5A3JO8MBR6G234P Αυτό το ξέρει κανεις? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Gimme! gimme! gimme! (A man after midnight). Όσο για το στυλ του videoclip ήρθε δεύτερη. Βλέπε "Eric Prydz - Call on me" Όλοι δεύτεροι ήρθαν (όπως και η J.Lo.). Να μην ξεχνάμε το "Fame" This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 To πιο γνωστό της Χαλκίτη ήταν το "Έρωτας είναι". Ποιός θυμάται ποιά έλεγε το "Νύχτες στη Μύκονο"; Παίζει να ήταν και η Χαρίτου τώρα που αναφέρθηκε. Εποχές Studio 1 - 104.8 αυτές (άκουγε κανάς άλλος από δω μέσα; :p) nyxtes sth mukono me thn panselhno mazi gamat erota mexri to proi?kapos etsi telos panton kostantina nomizo... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 To πιο γνωστό της Χαλκίτη ήταν το "Έρωτας είναι". Ποιός θυμάται ποιά έλεγε το "Νύχτες στη Μύκονο"; Παίζει να ήταν και η Χαρίτου τώρα που αναφέρθηκε. Εποχές Studio 1 - 104.8 αυτές (άκουγε κανάς άλλος από δω μέσα; :p)Από Χαρίτου είναι :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hell_N Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Christina σωστη ;) Ρε παιδια η Χαριτου ποια ειναι?:rolleyes: Παντως με ολα αυτα μου ρθε στο μυαλο η Μπεση Αργυρακη που εβγαζε κατι τετοια κουλα εκεινη την εποχη νομιζω (αυτη δεν ελεγε το ''ακαταλληλο για ανηλικους'' η κατι τετοιο?:O ) Τωρα να σας βαλω και μια αλλη σπαζοκεφαλια?Ποιο/α τραγουδι/α ειχε βγαλει καποια στιγμη πριν μερικα χρονια η Κοκκινου που ειχε γινει ψιλογνωστη πριν εξαφανιστει τελειως για να εμφανιστει αδυνατισμενη,βαμμενη,φτιχμενη,''φουσκωμενη'' και ετοιμη για το νεο λαικο-pop idol/sex symbol?:X :p I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 ρε παιδια ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο εχεθι κυκλοφορησει εκει γυρο στο καλοκαιρι και λεει στο ρεφρεν "when i looking to your ass" μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι;;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 kokkinou kai malista se enixumenh ekdosh...xm na ta mas pali?? kai oson afora to asma"mesa sth mesh tou dromou filiomaste,sth leoforo,sta parka tous khpous giname 8eama pia akatallhlo,akatallhlooooo gia anhlikous" ontos to elege h argyrakh :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Τωρα να σας βαλω και μια αλλη σπαζοκεφαλια?Ποιο/α τραγουδι/α ειχε βγαλει καποια στιγμη πριν μερικα χρονια η Κοκκινου που ειχε γινει ψιλογνωστη πριν εξαφανιστει τελειως για να εμφανιστει αδυνατισμενη,βαμμενη,φτιχμενη,''φουσκωμενη'' και ετοιμη για το νεο λαικο-pop idol/sex symbol?:X :p To τραγούδι από το οποίο έγινε «γνωστή» ήταν το «Πάω πάω» και μετά το «Ανδρική κολόνια»(2000). Από το πρώτο της album δεν ξεχώρισε κανένα ιδιαίτερα! Δεν ξέρω αν λες για αυτό όμως γιατί την είχα δει σε ζωντανή εμφάνιση τότε και ήταν γυναικάρα. Ισως λες για τη διασκευή του «Σαν με κοιτάς« με το Χρύση παλαιότερα! Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hell_N Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 To τραγούδι από το οποίο έγινε «γνωστή» ήταν το «Πάω πάω» και μετά το «Ανδρική κολόνια»(2000). Από το πρώτο της album δεν ξεχώρισε κανένα ιδιαίτερα! Δεν ξέρω αν λες για αυτό όμως γιατί την είχα δει σε ζωντανή εμφάνιση τότε και ήταν γυναικάρα. Ισως λες για τη διασκευή του «Σαν με κοιτάς« με το Χρύση παλαιότερα! Λες ενα που ελεγε :rolleyes: ''Παω παω παω παω...σ'αγαπαω'' :blink: ? Και το 'Ανδρικη κολονια' κατι μου θυμιζει... Δεν υποννοω τιποτα για την εμφανηση της γιατι να σου πω την αληθεια εμφανισιακα δεν τη θυμαμαι...απλα μετα την εξαφανιση της ξερω οτι 'προσαρμοστηκε' στα δεδομενα της Ελληνικης ''show biz'':whistle: και μετα εγινε ξαφνικα η επομενη Βανδη... Στην διασκευη του 'σαν με κοιτας' συμετειχε η Κοκκινου? :this: :worry: I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 ρε παιδια ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο εχεθι κυκλοφορησει εκει γυρο στο καλοκαιρι και λεει στο ρεφρεν "when i looking to your ass" μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι;;;;; Κοντά έπεσες αν εξαιρέσεις το ass! Είναι το "When I look into your eyes" από Armand Van Helden. Και μια που το έφερε η κουβέντα το sample στο κομμάτι είναι από το "I might lie" του Andy Taylor. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=1JW4DJI3J6K5A3JO8MBR6G234P Αυτό το ξέρει κανεις? Δεν ξέρω ποιο είναι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το έχω ακούσει δύο φορές στο ράδιο όταν οδηγούσα και δεν μπόρεσα να ηχογραφήσω sample. Έχω γ****εί να το ψάχνω. Το μόνο σιγουρο πάντως είναι ότι περιέχει sample από το "People are people" των Depeche Mode. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Δεν ξέρω ποιο είναι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το έχω ακούσει δύο φορές στο ράδιο όταν οδηγούσα και δεν μπόρεσα να ηχογραφήσω sample. Έχω γ****εί να το ψάχνω. Το μόνο σιγουρο πάντως είναι ότι περιέχει sample από το "People are people" των Depeche Mode. Found! Rum and Coke - Cant Understand http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ρε παιδιά έχω ακούσει κάμποσες φορές ένα κομμάτι χωρίς να καταφέρω να το ηχογραφίσω. Είναι το remix ενός πολύ παλιού κομματιού στυλ disco...Δεν έχει καθόλου λόγια.. Έχει κανείς ιδέα πιο μπορεί να είναι; Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ γνωστό αλλά και παλιό αυτό το κομμάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ρε παιδιά έχω ακούσει κάμποσες φορές ένα κομμάτι χωρίς να καταφέρω να το ηχογραφίσω. Είναι το remix ενός πολύ παλιού κομματιού στυλ disco...Δεν έχει καθόλου λόγια.. Έχει κανείς ιδέα πιο μπορεί να είναι; Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ γνωστό αλλά και παλιό αυτό το κομμάτι. Μήηηπως... «Ketjak - Song For Her»; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 piadia ena tragoudi rithmiko kai to refren apo oti katalava paei kapws tonight.....tonight andrika fwnitika kai xoreytiko to tragoudi nomizw pws ine ligo palio alla gnwsto akougotan kai se clubs. efxaristw gia opoia voitheia.!!! Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 piadia ena tragoudi rithmiko kai to refren apo oti katalava paei kapws tonight.....tonight andrika fwnitika kai xoreytiko to tragoudi nomizw pws ine ligo palio alla gnwsto akougotan kai se clubs. efxaristw gia opoia voitheia.!!! Θα έλεγα το "At night" από Shakedown αλλά το "Kid Creme Mix" γιατί στο original τα φωνητικά τα κάνει γυναίκα. Όντως λίγο παλιό, είναι του 2002. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το κομμάτι που έψαχνα είναι αυτό.. sample Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το κομμάτι που έψαχνα είναι αυτό.. sample Σου έχει ήδη απαντήσει η Cristina. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το κομμάτι που έψαχνα είναι αυτό.. sample Μήπως ψάχνεις το original; Δεν κατάλαβα καλά από την διατύπωσή σου στο προηγούμενο post σου, αν θες την διασκευή ή το original... :worry: Αν ναι, τότε θέλεις το «Song For Denise» από τους Piano Fantasia. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Θα έλεγα το "At night" από Shakedown αλλά το "Kid Creme Mix" γιατί στο original τα φωνητικά τα κάνει γυναίκα. Όντως λίγο παλιό, είναι του 2002. eyfxaistw file mou gia tin voithia sou alla den ine afto giati den to eksigisa kala sto refren nomizw kati allo lei kai meta leei tonight. pantws an mporw na thimithw o typas poy tragoudouse eixe pariergi fwni kai to styl tou tragoudiou kapws periergo. oso boresa egina katanoitos otan to ksanakouso tha to ixographiso!! Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIATARA Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Παράλειψή μου... Το τραγούδι των Κ-Οs είναι το "the love song (radio edit)"... http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts