nikolasGG Δημ. Δευτέρα στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:37 μμ (edited) 23 ώρες πριν, Dekaohtoura said: Μετά το τελευταίο update μου κάνει μια κουλαμάρα. Πατάω ξεκλείδωμα, ξεκλειδώνει (ακούω τον ήχο), αλλά η οθόνη δεν ανάβει. Κλειδώνει/ξεκλειδώνει κανονικά στη συνέχεια, αλλά δεν επανέρχεται παρά μόνο με επανεκκίνηση. Μπορεί να το κάνει μια φορά στις 2-3 μέρες, μπορεί δύο φορές σε λίγες ώρες. Κάποια ιδέα? Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ. Μου το έκανε κι εμενα 3 φορές από τη στιγμή του update. Την πρώτη έκανα επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα διακόπτη. Τις άλλες δύο ξεκόλλησε / άναψε η οθόνη μετά από 2πλά χτυπήματα που έχω ενεργοποιημένο. Δεν είχα φορτιστή, να δοκιμάσω να το βάλω για φόρτιση, μήπως και ανάψει η οθόνη. Εστειλα μια ανατροφοδοτηση, κάποιο bug βλέπω. Καλό είναι να μην κάνετε το update. Όσοι το κάνατε σίγουρα όχι επαναφορά, επιμείνετε με τον διακόπτη, φορτιστή, κάντε του μια κλήση, και για σίγουρα αποτελέσματα κάντε επανεκκίνηση με τον διακόπτη. Καλό είναι να το γνωστοποιησουμε στη xiaomi και όσοι κάναμε το update να δώσουμε μια ανατροφοδότηση από τις ρυθμίσεις περιγράφοντας το πρόβλημα. Edited Δευτέρα στις 04:42 μμ by nikolasGG 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. Δευτέρα στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:42 μμ 3 minutes ago, nikolasGG said: Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ. Μου το έκανε κι εμενα 3 φορές από τη στιγμή του update. Την πρώτη έκανα επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα διακόπτη. Τις άλλες δύο ξεκόλλησε / άναψε η οθόνη μετά από 2πλά χτυπήματα που έχω ενεργοποιημένο. Δεν είχα φορτιστή, να δοκιμάσω να το βάλω για φόρτιση, μήπως και ανάψει η οθόνη. Εστειλα μια ανατροφοδοτηση, κάποιο bug βλέπω. Καλό είναι να μην κάνετε το update, σίγουρα όχι επαναφορά, επιμείνετε με τον διακόπτη ή κάντε επανεκκίνηση με τον διακόπτη. Καλό είναι να το γνωστοποιησουμε στη xiaomi και όσοι κάναμε το update να δώσουμε μια ανατροφοδότηση από τις ρυθμίσεις περιγράφοντας το πρόβλημα. Α, κι έλεγα ότι είναι θέμα του VF variant. Έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα από το πρωί (ξύπνησα, το είχα στη φόρτιση βράδυ, το είχε μόλις ξανακάνει) και δεν έχει γίνει ακόμα πάλι. Θα ενημερώνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. Τρίτη στις 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:08 πμ 17 ώρες πριν, Dekaohtoura said: Α, κι έλεγα ότι είναι θέμα του VF variant. Έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα από το πρωί (ξύπνησα, το είχα στη φόρτιση βράδυ, το είχε μόλις ξανακάνει) και δεν έχει γίνει ακόμα πάλι. Θα ενημερώνω. Ελεξτε τους αισθητηρες αν λειτουργουν μπαινοντας στο CIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. Τρίτη στις 04:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:17 μμ (edited) On 3/2/2025 at 6:42 ΜΜ, Dekaohtoura said: Α, κι έλεγα ότι είναι θέμα του VF variant. Έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα από το πρωί (ξύπνησα, το είχα στη φόρτιση βράδυ, το είχε μόλις ξανακάνει) και δεν έχει γίνει ακόμα πάλι. Θα ενημερώνω. Από χτες το πρωί που έκλεισα την αυτόματη, όλα καλά. 6 ώρες πριν, Keraunos said: Ελεξτε τους αισθητηρες αν λειτουργουν μπαινοντας στο CIT Οι αισθητήρες βγαίνουν οκ. Μάλλον κάποια ρύθμιση τους μπλοκάρει περιοδικά, σε συνδυασμό με κάτι ακόμα. Edited Τρίτη στις 04:47 μμ by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. Τετάρτη στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:53 μμ Mου το ξαναέκανε σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. Χθες στς 10:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:29 πμ 14 ώρες πριν, Dekaohtoura said: Mου το ξαναέκανε σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι γμτ. Κι εμένα 4η φορά πριν από λίγο. Με 2πλα χτυπήματα στην οθόνη, το έχω από πάντα ενεργοποιημένο, "ξύπνησε" η οθόνη και μπόρεσα να το ξεκλειδώσω. Μου απάντησαν στην ανατροφοδοτηση τι ενέργεια έκανα πριν την μαύρη οθόνη (πχ παιχνίδι, εφαρμογή κα). Βασικά κλειστό ήταν για καμιά ώρα και την πρώτη φορά ήταν κλειστό όλο το βράδυ και το παρατήρησα το πρωί που ξύπνησα. Ενα νέο update θα μας "σώσει". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. Χθες στς 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:19 μμ 5 ώρες πριν, nikolasGG said: Κι εμένα 4η φορά πριν από λίγο. Με 2πλα χτυπήματα στην οθόνη, το έχω από πάντα ενεργοποιημένο, "ξύπνησε" η οθόνη και μπόρεσα να το ξεκλειδώσω. Μου απάντησαν στην ανατροφοδοτηση τι ενέργεια έκανα πριν την μαύρη οθόνη (πχ παιχνίδι, εφαρμογή κα). Βασικά κλειστό ήταν για καμιά ώρα και την πρώτη φορά ήταν κλειστό όλο το βράδυ και το παρατήρησα το πρωί που ξύπνησα. Ενα νέο update θα μας "σώσει". Σήμερα το πρωί, στο ξύπνημα (με φόρτιση το βράδυ, κλασσικά) πάλι. Έχει συμβεί 2 φορές με αυτό τον τρόπο, άλλη μία σίγουρα μετά από ώρα που το είχα παρατημένο κι άλλες δύο στο ξεκάρφωτο. Σε εμένα το 2πλό χτύπημα δεν το σώζει, δεν ενεργοποιείται η οθόνη. Με βάλε-βγάλε φορτιστή, το ίδιο. Θέλει επανεκκίνηση υποχρεωτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Τι να πω ρε παιδιά σε μένα δεν το παρουσιάζει, τίποτα απολύτως Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts