king2009 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και πατώντας το 7 ("άλλα συνδυαστικά πακέτα") εχει 400' + 400 sms προς wu & 100' + 100 sms προς όλους για 1 μηνα με 8 ευρώ. Νομίζω στην επιλογή 9. Επισης καλή επιλογή για όποιον στέλνει αρκετά SMS. Κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας που δεν ξέρουν από viber messenger κτλ. Ναι το είδα το έσβησα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί ήδη,τα περισσευουμενα mb του reload it ανανεώνονται; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και πατώντας το 7 ("άλλα συνδυαστικά πακέτα") εχει 400' + 400 sms προς wu & 100' + 100 sms προς όλους για 1 μηνα με 8 ευρώ. Νομίζω στην επιλογή 9. Ούτε αυτό υπάρχει στην εφαρμογή. Προσωπικά αυτό το πακέτο βάζω. Και συν τοις άλλοις δίνει και 100MB, τα οποία ανανεώνουν τυχόν μαζεμένα MB/GB από αγορασμένα πακέτα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και έλεγα τι μου θυμίζει η σημερινή ημέρα, δηλαδή το 29/7.... XPONIA ΠOΛΛA! ΣAN ΣHMEPA HPΘEΣ ΣTON KOΣMO TOY WHAT'S UP ΓIA AYTO ΣOY KANOYME ΔΩPO TON GOLD KΩΔIKO H***F ΓIA TO RELOAD IT.MΠEΣ ΣTO http://WWW.WHATSUP.GR ΓIA TO ΔΩPO ΣOY Για την ακρίβεια, το είχα αγοράσει στις 29/7/2008. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και έλεγα τι μου θυμίζει η σημερινή ημέρα, δηλαδή το 29/7.... XPONIA ΠOΛΛA! ΣAN ΣHMEPA HPΘEΣ ΣTON KOΣMO TOY WHAT'S UP ΓIA AYTO ΣOY KANOYME ΔΩPO TON GOLD KΩΔIKO H***F ΓIA TO RELOAD IT.MΠEΣ ΣTO http://WWW.WHATSUP.GR ΓIA TO ΔΩPO ΣOY Για την ακρίβεια, το είχα αγοράσει στις 29/7/2008. Κ εμένα μου ερχόταν κάθε χρόνο αυτό το μήνυμα όταν είχα τον παλιό μου αριθμό wup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Κ εμένα μου ερχόταν κάθε χρόνο αυτό το μήνυμα όταν είχα τον παλιό μου αριθμό wup. Και τώρα γιατί δεν γίνεται; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και τώρα γιατί δεν γίνεται; Γιατί έχω νέο νούμερο τώρα που δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα. Λογικά θα μου έρθει πάνω στον χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και έλεγα τι μου θυμίζει η σημερινή ημέρα, δηλαδή το 29/7.... XPONIA ΠOΛΛA! ΣAN ΣHMEPA HPΘEΣ ΣTON KOΣMO TOY WHAT'S UP ΓIA AYTO ΣOY KANOYME ΔΩPO TON GOLD KΩΔIKO H***F ΓIA TO RELOAD IT.MΠEΣ ΣTO http://WWW.WHATSUP.GR ΓIA TO ΔΩPO ΣOY Για την ακρίβεια, το είχα αγοράσει στις 29/7/2008. Και τι δώρα πήρες; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και τι δώρα πήρες; Μου δίνει 120' προς Wu για μια εβδομάδα ή 600mb για έναν μήνα ή 1GB για μια εβδομάδα. Έβαλα τα 600. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 η απενεργοποιηση απο το δικτυο της cosmote εαν δε βαλεις καρτα πηγε στο 6μηνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 η απενεργοποιηση απο το δικτυο της cosmote εαν δε βαλεις καρτα πηγε στο 6μηνο?? Στους 3 μήνες η διάρκεια των ευρώ, στους 4 μήνες φραγή εισερχομενων και εξερχομενων, στον 12ο μήνα απενεργοποιηση αριθμού. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Λοιπόν, συμπέρασμα μετά από τις online ανανεώσεις που έκανα πριν λίγο (5€ + 10€, μια στο κινητό, μια στο μόντεμ): 1. Σκέτη 5άρα ανανέωση (όχι 2 5άρες στο καπάκι που λέει ο king) δε δίνουν reload it. 2. Με 10άρα πήρα κανονικά τα νέα reload it. Επέλεξα 1200MB για ένα μήνα. 3. Ενεργοποίηση πακέτου ίντερνετ λίγο μετά το reload it έχει ως αποτέλεσμα να λήγει το reload it λίγο πιο πριν, άρα καταναλώνονται αυτά κατά προτεραιότητα. 4. Το κολπάκι του king με το πάρε-μοίρασε δουλεύει τέλεια. Από το μηδέν έχεις 300+100 επί δύο, δηλαδή συνολικά 400+400=800MB, τα μισά στο ένα νούμερο και τα μισά στο άλλο. Ημερομηνία λήξης δική τους. 5. Τα συνδυαστικά πακετάκια που έχουν χρόνο ομιλίας για what's up, χρόνο για όλους, και MB, ανανεώνουν τα μαζεμένα MB/GB από αγορασμένα πακέτα. Ευχαριστούμε τον king για τις συμβουλές ! :respect: :thanks: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μόλις κοίταξα στη σελίδα του what's up και φαίνεται ότι έσκασε καινούργιο πακέτο. 1200 MB με 6€ με αυτόματη ενεργοποίηση. http://m.whatsup.gr/service/zt3wqQm9sdG9uXzEyMDBNQg,,Εδώ και καιρό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πακέτο με αυτόματη ενεργοποίηση δεν υπήρχε,τώρα το έβαλαν. Σαν προσφορά,τα 1200mb με 6€ υπήρχαν καιρό (με κάποια διαλείμματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Εδώ και καιρό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πακέτο με αυτόματη ενεργοποίηση δεν υπήρχε,τώρα το έβαλαν. Σαν προσφορά,τα 1200mb με 6€ υπήρχαν καιρό (με κάποια διαλείμματα). Εγώ σήμερα το παρατήρησα παιδιά. Δε νομίζω να υπήρχε με αυτόματη ενεργοποίηση, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος βέβαια... ;) Edit: Τώρα θυμήθηκα. 1200MB με 6€ υπήρχε κάπου Μάιο-Ιούνιο ως προσφορά, χωρίς αυτόματη ενεργοποίηση όμως. Διάβασες τι έγραψα παραπάνω? 23/7 έκανε ανανέωση με 10αρα & έδωσε 500αρι για ένα μήνα. Αυτή δεν ήταν η επιλογή "ΤΩΡΑ DATA" ή κάτι τέτοιο; Δε νομίζω να ισχύει πλέον. Ούτε στο application το αναφέρει πια. Edited July 29, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πριν λίγο διάστημα μετέτρεψα το πολύ απλό πρόγραμμα συμβολαίου που είχα σε what's up (το νούμερο το χρησιμοποιώ ως 2ο). Αυτή τη στιγμή έχω € 4,00 χωρίς χρόνο ομιλίας, sms και data, και θα ήθελα τη γνώμη σας μιας και είστε πιο εξοικειωμένοι με το what's up. Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ανέβω στην Αγγλία για 10 μέρες και θα μ' ενδιέφερε να έχω κυρίως data και ίσως και χρόνο ομιλίας (μάλλον δεν μου χρειάζεται και τόσο απ' τη στιγμή που θα έχω data, υπάρχουν τα Viber, Google Duo, WhatsApp και τόσες άλλες εφαρμογές για ομιλία προς την Ελλάδα). Τί μου προτείνετε να κάνω; Να βάλω από μία 10άρα κάρτα τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο (θα φτάσω περίπου τα € 20,00 έτσι) και να αγοράσω την ημέρα που αναχωρώ 2 πακέτα 600Mb με € 6,00 και ίσως και το 200' προς όλους & 100Mb; Ευχαριστώ. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Είχα γράψει και πριν λίγο καιρό, και ζήτησα τη βοήθεά σας/γνώμη σας για το παραπάνω μιας και είστε πιο εξοικειωμένοι με τα πακέτα της Cosmote, όμως δεν απάντησε κάποιος. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε τί με συμφέρει να κάνω για να έχω data στην Αγγλία; Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Λοιπόν, συμπέρασμα μετά από τις online ανανεώσεις που έκανα πριν λίγο (5€ + 10€, μια στο κινητό, μια στο μόντεμ): 1. Σκέτη 5άρα ανανέωση (όχι 2 5άρες στο καπάκι που λέει ο king) δε δίνουν reload it. 2. Με 10άρα πήρα κανονικά τα νέα reload it. Επέλεξα 1200MB για ένα μήνα. 3. Ενεργοποίηση πακέτου ίντερνετ λίγο μετά το reload it έχει ως αποτέλεσμα να λήγει το reload it λίγο πιο πριν, άρα καταναλώνονται αυτά κατά προτεραιότητα. 4. Το κολπάκι του king με το πάρε-μοίρασε δουλεύει τέλεια. Από το μηδέν έχεις 300+100 επί δύο, δηλαδή συνολικά 400+400=800MB, τα μισά στο ένα νούμερο και τα μισά στο άλλο. Ημερομηνία λήξης δική τους. 5. Τα συνδυαστικά πακετάκια που έχουν χρόνο ομιλίας για what's up, χρόνο για όλους, και MB, ανανεώνουν τα μαζεμένα MB/GB από αγορασμένα πακέτα. Ευχαριστούμε τον king για τις συμβουλές ! :respect: :thanks: Γιατί δεν έβαλες 3 5αρες βρε συ να πάρεις ακόμα 400mb? Φοβήθηκες μην χάσεις το reload it? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Γιατί δεν έβαλες 3 5αρες βρε συ να πάρεις ακόμα 400mb? Φοβήθηκες μην χάσεις το reload it? Send From Note 3 With S8 Port Rom Φοβήθηκα μη δεν πάρω το 1200άρι reload it. Το έβαλα στη SIM του 4G μόντεμ. :) Μάλιστα βολεύει να τα βάλεις με την εξής χρονική σειρά: Πάρε-μοίρασε -> reload it -> αγορά πακέτου, ώστε να φαγωθούν σίγουρα τα πρώτα, και το αγορασμένο πακέτο να μείνει αφάγωτο. ;) Edited July 29, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα,γνωρίζετε αν τα μβ από την cosmote prepaid Mastercard μεταφέρονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Φοβήθηκα μη δεν πάρω το 1200άρι reload it. Το έβαλα στη SIM του 4G μόντεμ. :) Μάλιστα βολεύει να τα βάλεις με την εξής χρονική σειρά: Πάρε-μοίρασε -> reload it -> αγορά πακέτου, ώστε να φαγωθούν σίγουρα τα πρώτα, και το αγορασμένο πακέτο να μείνει αφάγωτο. ;) Καλα το κατάλαβα. Θα το έπερνες όμως χθες βράδυ έβαλα και εγώ παραξενεύτηκα στην αρχή πάλι καλά που πήγα στο reload it και το είδα. Μετά κατάλαβα ότι ήταν από τη δεύτερη 5αρα. Αν θες να τρώγονται πρώτα του πάρε μοίρασε ναι τα έβαλες με σωστή σειρά. Αν δεν είχες κρατημένα τόσο GB με το reload it και το πάρε μοίρασε θα την έβγαζες τελείως τσάμπα. Σε δεσμεύουν αρκετά αυτά τα GB αν θες τη γνώμη μου. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλα το κατάλαβα. Θα το έπερνες όμως χθες βράδυ έβαλα και εγώ παραξενεύτηκα στην αρχή πάλι καλά που πήγα στο reload it και το είδα. Μετά κατάλαβα ότι ήταν από τη δεύτερη 5αρα. Αν θες να τρώγονται πρώτα του πάρε μοίρασε ναι τα έβαλες με σωστή σειρά. Αν δεν είχες κρατημένα τόσο GB με το reload it και το πάρε μοίρασε θα την έβγαζες τελείως τσάμπα. Σε δεσμεύουν αρκετά αυτά τα GB αν θες τη γνώμη μου. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι όντως, με δεσμεύουν αρκετά, αλλά από την άλλη είναι πληρωμένα πακέτα. Αν ήταν από πάρε-μοίρασε ή από reload it δε θα με πείραζε να λήξουν. Είναι και μπόλικα, καμιά 17ριά GB στο κινητό και περίπου 27.5 GB στο μόντεμ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ναι όντως, με δεσμεύουν αρκετά, αλλά από την άλλη είναι πληρωμένα πακέτα. Αν ήταν από πάρε-μοίρασε ή από reload it δε θα με πείραζε να λήξουν. Είναι και μπόλικα, καμιά 17ριά GB στο κινητό και περίπου 27.5 GB στο μόντεμ. Μακάρι να τα χρειαστείς κάποια στιγμή να πιάσουν τόπο. Σκέψου ότι με 2 5αρες το μήνα περνεις 1400mb δώρο και σίγουρα μπορείς να πέρνεις ακόμα 1gb από φίλους συγγενείς με το πάρε μοίρασε. Βαλτα κάτω και δες πόσα χαλάς το μήνα. Γιατί στο τέλος θα μείνεις με 40 50gb κρατημένα αλλά θα έχεις δώσει αρκετά χρήματα για κάτι που κατά 99% να μην χρειαστείς. Απλά η γνώμη. Εννοείται πως αν πιστεύεις ότι θα σε χρειασθούν κάποια στιγμή συνεχίζεις ότι κάνεις τόσους μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Μακάρι να τα χρειαστείς κάποια στιγμή να πιάσουν τόπο. Σκέψου ότι με 2 5αρες το μήνα περνεις 1400mb δώρο και σίγουρα μπορείς να πέρνεις ακόμα 1gb από φίλους συγγενείς με το πάρε μοίρασε. Βαλτα κάτω και δες πόσα χαλάς το μήνα. Γιατί στο τέλος θα μείνεις με 40 50gb κρατημένα αλλά θα έχεις δώσει αρκετά χρήματα για κάτι που κατά 99% να μην χρειαστείς. Απλά η γνώμη. Εννοείται πως αν πιστεύεις ότι θα σε χρειασθούν κάποια στιγμή συνεχίζεις ότι κάνεις τόσους μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Έχεις δίκιο. Αλλιώς τα προγραμματίζει κανείς, αλλιώς έρχονται τα πράγματα. Αν ήξερα ότι θα έρθουν τέτοιες αλλαγές στα πακέτα και στα δώρα του What's up, δε θα έβαζα τόσα πακέτα, ιδίως στο κινητό, θα έβαζα απλά το πακετάκι που βάζω με λεπτά και μηνύματα που έχει και 100ΜΒ, ίσα για να τα κρατάω. Στο μόντεμ τρώγονται σχεδόν πάντα μπόλικα, κυρίως τέτοιο καιρό, καθότι στις διακοπές θα τραβάνε απ' αυτό περίπου 3-4 κινητά/τάμπλετς και ένα λάπτοπ σίγουρα. Τώρα αντί να βάζω 600ΜΒ με 6€, θα βάζω 120ΜΒ με 3.02€. Δηλαδή, μάνι-μάνι, αντί για 2x6€ για GB και 8€ για χρόνο ομιλίας και μηνύματα, σύνολο 20€, έδωσα 8+3=11€ για όλα. Κέρδος 9€. Edited July 29, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ενεργοποίησα στις 23/07/2017 το after dark και πήρα 10GB με 5 ευρω για χρήση 10-8.Σήμερα τελείωσαν και ενεργοποίησα άλλο 1.Πέρασαν 10' και ούτε μειώθηκε το υπόλοιπο , ούτε μπήκαν τα 10GB.Λέω κάτι λάθος έκανα στην εφαρμογή του W.U.Πατάω ενεργοποίηση και έρχονται 2 sms για ενεργοποίηση...μου πήρε 10 ευρώ και έδωσε 20GB...χαμένα δε θα πάνε γιατί σίγουρα θα φαγωθο'υν μιας και έχω καταναλώσει ήδη 7GB που είχα συν 10 από ένα after dark συν 4 από την καλοκαιρινή προσφορά...αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ισχύει αυτό που γράφει στην εφαρμογή, δηλαδή ότι κάθε πακέτο ενεργοποιείται 2 φορές/μήνα και ότι αν δεν λήξει το 1 δεν μπορείς να βάλεις 2ο... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα,γνωρίζετε αν τα μβ από την cosmote prepaid Mastercard μεταφέρονται; Μεταφέρονται κανονικά σε οποιονδήποτε αριθμό cosmote. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts