Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχει πακέτο 250 λεπτών Η φίλη σου είχε δίκιο

http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-x-tension

Για 1 Εβδομάδα 11 κλήσεις την ήμερα :lol: τώρα καταλαβαίνω γιατί βάζει συνεχεία λεπτά ομιλίας

Women's :wacko:

Με την wind να ξεπουλιέται αναμφίβολο για πόσο καιρό θα διατηρηθεί το Q :X

:ninja:

εγω τα βλεπω θετικα για την μεταφορα απο το wu , σιγα σιγα ολοι αλλαζουν τα κανονικα τους νουμερα σε WIND και εχουν ενα 2ο wu για τους δύσπιστους που σιγα σιγα θα το καταργήσουν

εγω τα βλεπω θετικα για την μεταφορα απο το wu , σιγα σιγα ολοι αλλαζουν τα κανονικα τους νουμερα σε WIND και εχουν ενα 2ο wu για τους δύσπιστους που σιγα σιγα θα το καταργήσουν

σε αυτο που λες εχεις δικιο. Καποιοι γνωστοι μου ηδη το κανανε αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε αυτο που λες εχεις δικιο. Καποιοι γνωστοι μου ηδη το κανανε αυτο.

και δικοι μου γνωστοι το εχουν κανει αυτο. Εγω εχω ενα wu (χωρις να αγοραζω πακετα), μονο και μονο για να με παιρνουν, οι οποιοι βεβαια αναγκαζονται να αγοραζουν 2-3 πακετα, διοτι οι περισσοτεροι γνωστοι τους δε βαζουν πια καρτα και το κρατανε οπως κ εγω :lol:

εαν η κοσμοτε δε βαλει τα λεπτα του wu και προς συμβολαια κοσμοτε (δηλαδη προς ολη την εταιρια, οπως κανουν οι αλλες 2), δεν τη βλεπω καλα! Με Q-card εχω 300' προς ΟΛΗ τη wind με 1 ευρω! Καποια στιγμη, θα βαλει μυαλο και ο wuφαν..

Ποια προγραμμα και ποια εταιρεια εχει την καλυτερη χρεωση σε καρτοκινητο για κλησεις προς ενα αλλο αριθμο;Δεν με ενδιαφερει το νουμερο να ειναι αλλης εταιρειας.Και επισης να εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο απο την αρχη της κλησης και οχι ανα λεπτο η επισης χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα πρωτα 2 η 3 λεπτα.Eπισης εναν αριθμο που εχω σε ενα gateway μπορω να μαθω το υπολοιπο του χωρις να στειλω sms η να καλεσω απο τον ιδιο αριθμο; Edited by soulfree
wifi planet

Σε κάθε εταιρεία θα βρείς πακέτο να μιλάς φτηνά με άλλα νούμερα του ίδιου δικτύου .

Cosmokarta μιλάς με 0.01 σε δυό νούμερα cosmote , Vodafone νέο , 2 αριθμοί με 0.01 , WIND 600 λεπτά με 5 ευρώ.

Με χρέωση ανα δευτερόλεπτο υπάρχουν

α) FROG 0,25 το λεπτό (διπλασιασμός στην πρώτη κάρτα του μήνα)

β) Voda International 0,25 ( 120 λεπτά προς VODA με κάθε 10 ευρώ)

γ ) Q με χρέωση 0,27 (100 λεπτά προς WIND με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ)

Ποια προγραμμα και ποια εταιρεια εχει την καλυτερη χρεωση σε καρτοκινητο για κλησεις προς ενα αλλο αριθμο;Δεν με ενδιαφερει το νουμερο να ειναι αλλης εταιρειας.Και επισης να εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο απο την αρχη της κλησης και οχι ανα λεπτο η επισης χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα πρωτα 2 η 3 λεπτα.Eπισης εναν αριθμο που εχω σε ενα gateway μπορω να μαθω το υπολοιπο του χωρις να στειλω sms η να καλεσω απο τον ιδιο αριθμο;

ναι μπορείς ! Εάν είναι cυ μπαίνεις στο αντίστοιχο σίτε και το βλέπεις εκεί επίσης και τα πακέτα που έχεις ενεργοποιημένα. Από καρτοκινητο μόνο το vodafone international έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα με ενδιαφερει πολη φτηνη χρεωση προς ενα νουμερο και μονο γιατι θα το βαλω σε voip gateway για να παιρνω απο το κινητο μου σε αυτο τον αριθμο που θα με βγαζει σε voip.Σε cosmoκαρτα μπορω να βλεπω το υπολοιπο μου απο internet;
wifi planet

γεια σας εχω καρτοσυμβολαιο και εχω 25 ευρω το μηνα τα οποια θελω να μεταφερω σε καρτοκινητο πως γινεται.οποιος ξερει ας μου απαντησει,ευχαριστω

γεια σας εχω καρτοσυμβολαιο και εχω 25 ευρω το μηνα τα οποια θελω να μεταφερω σε καρτοκινητο πως γινεται.οποιος ξερει ας μου απαντησει,ευχαριστω

στα καρτοκινητα γίνεται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών οπότε πάρε καλύτερα εκεί τηλέφωνο.

Απο οτι ειδα η cosmote ειχε ελαχιστη χρεωση 30 δευτερολεπτα στο cosmote 1λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμους και χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα 30 και το πηγε πριν λιγες μερες χρεωση ανα λεπτο ομιλιας.Μηπως πηρανε χαμπαρι καποιον παροχο που δινει κλησεις voip και μας βλεπω να μενουμε εκτος.
wifi planet

Απο οτι ειδα η cosmote ειχε ελαχιστη χρεωση 30 δευτερολεπτα στο cosmote 1λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμους και χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα 30 και το πηγε πριν λιγες μερες χρεωση ανα λεπτο ομιλιας.Μηπως πηρανε χαμπαρι καποιον παροχο που δινει κλησεις voip και μας βλεπω να μενουμε εκτος.

υπηρχε ελαχιστη χρεωση στο ενα λεπτο το λεπτο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι! Στην Κοσμοτέ 30 δευτ. και στην κόκκινη 1 λεπτό, μέχρι που τους γείωσε στο 1 λεπτό και η πράσινη!

Ναι! Στην Κοσμοτέ 30 δευτ. και στην κόκκινη 1 λεπτό, μέχρι που τους γείωσε στο 1 λεπτό και η πράσινη!

δηλαδη αν μιλουσες 30 δευτερολεπτα σε χρεωνε 0,005 ευρω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη αν μιλουσες 30 δευτερολεπτα σε χρεωνε 0,005 ευρω;

Ε μάλλον! Και στο επόμενο λεπτό στο άθροιζε σε 1 λεπτό. Φαντάζομαι και στα μηνύματα έτσι πάει πχ με τα 0.1225. Κάθε 4 μηνύματα στρογγυλοποιεί σε μονάδα(βόνταφον λέω) το 0.0025

Ε μάλλον! Και στο επόμενο λεπτό στο άθροιζε σε 1 λεπτό. Φαντάζομαι και στα μηνύματα έτσι πάει πχ με τα 0.1225. Κάθε 4 μηνύματα στρογγυλοποιεί σε μονάδα(βόνταφον λέω) το 0.0025

μου κανει πολυ εντυπωση που δεν το ειχα παρατηρησει τοσο καιρο. Γιαυτο καμια φορα νομιζα οτι με χρεωνε ενα λεπτο παραπανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eτσι γινεται με το που καλεις 1 λεπτο κατω και μετα το λεπτο ανα δευτερολεπτο.Για αυτο τελευταια πεφτουνε βροχη τα ευρω.Στην κοκκινη δεν ξερω τι παιζει.
wifi planet

ρε παιδια ειστε σιγουροι? εγω πριν 3 μηνες ειχα vodafone νεο και ειχα υπολοιπο 2 λεπτα και εκανα κανονικα μια κληση και μου επεσε το υπολοιπο στο 1 λεπτο

καλησπερα, θα μπορω να χρησιμοποιεισω το mobile internet (whatt's up) στην ταυλανδη? και αν ναι με τι χρεωσεις?

ρε παιδια ειστε σιγουροι? εγω πριν 3 μηνες ειχα vodafone νεο και ειχα υπολοιπο 2 λεπτα και εκανα κανονικα μια κληση και μου επεσε το υπολοιπο στο 1 λεπτο

Αν ο αριθμός που κάλεσες άνηκε σε αυτούς που είχες βάλει στο 1 λεπτό το λεπτό . σωστά έπεσε στα 2 λεπτά του ευρώ! Ποιο ειναι το περίεργο;

για βονταφον δεν ξερω.αλλα για κοσμοτε το επιβεβαιωσαν πολλοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά γιατί έχετε μπερδευτεί τόσο; Μιλάμε για χρέωση με ελάχιστη διάρκεια κλήσης όπως σε όλα τα κινητά που δεν έχουν χρονοχρέωση με μία μικρή διαφορά που περιγράφω παρακάτω.

Στην κόκκινη στους δύο αριθμούς που έχετε επιλέξει να μιλάτε με την προνομιακή χρέωση 0.01€/λεπτό, είτε μιλήσετε 1 δευτερόλεπτο είτε 30 δευτερόλεπτα, είτε 1 λεπτό θα πληρώσετε 0.01€, γιατί έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1 λεπτο της ώρας. Αλλά η διαφορά είναι ότι μετά δεν πάει με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δηλαδή, αν μιλήσετε 61 δευτερόλεπτα, θα πληρώσετε 0.02€.

Στην πράσινη ΠΑΛΙΑ στους δύο αριθμούς που έχετε επιλέξει να μιλάτε με την προνομιακή χρέωση 0.01€/λεπτό, είτε μιλήσετε 1 δευτερόλεπτο είτε 30 δευτερόλεπτα θα πληρώνατε 0.005€, γιατί είχε ελάχιστη διάρκεια κλήσης 30 δευτερόλεπτα. Αλλά η διαφορά είναι ότι μετά δεν πάει με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δηλαδή, αν μιλήσετε 31 δευτερόλεπτα, θα πληρώσετε 0.01€(=0.005€+0.005€).

Ε τώρα η Κοσμοτε, έγινε σαν την κόκκινη και είναι όλα όπως τα περιγράφω στην κόκκινη

Ρε παιδιά γιατί έχετε μπερδευτεί τόσο; Μιλάμε για χρέωση με ελάχιστη διάρκεια κλήσης όπως σε όλα τα κινητά που δεν έχουν χρονοχρέωση με μία μικρή διαφορά που περιγράφω παρακάτω.

Στην κόκκινη στους δύο αριθμούς που έχετε επιλέξει να μιλάτε με την προνομιακή χρέωση 0.01€/λεπτό, είτε μιλήσετε 1 δευτερόλεπτο είτε 30 δευτερόλεπτα, είτε 1 λεπτό θα πληρώσετε 0.01€, γιατί έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1 λεπτο της ώρας. Αλλά η διαφορά είναι ότι μετά δεν πάει με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δηλαδή, αν μιλήσετε 61 δευτερόλεπτα, θα πληρώσετε 0.02€.

Στην πράσινη ΠΑΛΙΑ στους δύο αριθμούς που έχετε επιλέξει να μιλάτε με την προνομιακή χρέωση 0.01€/λεπτό, είτε μιλήσετε 1 δευτερόλεπτο είτε 30 δευτερόλεπτα θα πληρώνατε 0.005€, γιατί είχε ελάχιστη διάρκεια κλήσης 30 δευτερόλεπτα. Αλλά η διαφορά είναι ότι μετά δεν πάει με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δηλαδή, αν μιλήσετε 31 δευτερόλεπτα, θα πληρώσετε 0.01€(=0.005€+0.005€).

Ε τώρα η Κοσμοτε, έγινε σαν την κόκκινη και είναι όλα όπως τα περιγράφω στην κόκκινη

απολυτως κατανοητο.και για την μια και για την αλλη

[sIGPIC][/sIGPIC]