nikos21r Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Από παραπληροφόρηση βλέπω ότι το site σκίζει. Λοιπόν για να κάνεις τα παραπονά σου χωρίς να χρεωθείς υπάρχει και το 1250 από κινητό cosmote πατώντας την επιλογή 9 αν θυμάμαι καλά. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα να μιλήσεις με το cc της cosmote για οποιοδήποτε θέμα (όχι από την επιλογή 9) και να εξυπηρετηθείς χωρίς την (απαράδεκτη) χρέωση του 1212. Τιμοκατάλογος Βασικών και Ειδικών Υπηρεσιών ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ (Ακρόαση μηνυμάτων εντός Ελλάδος) - 0,0055 €/δευτ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ (1313) - 0,119 €/κλήση ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (11831) - 0,011 €/δευτ. Ε.Π.Α.Κ. (Internet Providers) - 0,0114 €/δευτ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COSMOTE-INFO-EXPRESS (1250) - ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=cosmokarta&breadcrumbTitle=Τιμοκατάλογο δλδ αμα τους παρεις και τους αρχισεις στις ερωτησεις για την cosmocara τι θα κανουν... θα στο κλεισουν;;Cosmote δεν ειναι και αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 με προλαβες :cool: οι υπηρεσιες Cosmote δεν ειναι και η Cosmocarta ;Δε το καταλαβαινω αυτο... (ισως γιατι τα εχω παρει αγρια....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 δλδ αμα τους παρεις και τους αρχισεις στις ερωτησεις για την cosmocara τι θα κανουν... θα στο κλεισουν;;Cosmote δεν ειναι και αυτη; Δεν θα σου απαντήσουν, θα σε παραπέμψουν στο 1313. Ούτε καν σε έκτακτες περιπτώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Τους έστειλα mail σχετικά με αυτό το απαράδεκτο που γίνεται με τη χρέωση στο 1313 όταν δεν έχει γραμμές, και για πρώτη φορά με κάλεσαν κανονικά (!!!) και μου είπαν πως έχουν γίνει πολλά παράπονα και το ζήτημα θα τακτοποιηθεί! (σιγά..) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Τους έστειλα mail σχετικά με αυτό το απαράδεκτο που γίνεται με τη χρέωση στο 1313 όταν δεν έχει γραμμές, και για πρώτη φορά με κάλεσαν κανονικά (!!!) και μου είπαν πως έχουν γίνει πολλά παράπονα και το ζήτημα θα τακτοποιηθεί! (σιγά..) Θα τακτοποιηθεί όπως η ενημέρωση υπολοίπου στα συμβόλαια; Εντάξει ας μείνουμε όλοι ήσυχοι τότε, ε-τε-λεί-ω-σέ! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Προς alany: Ο αριθμός 1212 αφορά συνδρομητές με συμβόλαιο. Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε, το παρόν topic αφορά τους χρήστες καρτοκινητής, για τους οποίους ισχύει ο αριθμός 1313. Όσο για το 1250, πάλι κάποιο λάθος κάνετε. Αντιγραφή από τη σελίδα της Κοσμοτέ Υπηρεσία Γενικών Πληροφοριών Cosmote – INFO EXPRESS Πληροφορίες σχετικά με: Τις υπηρεσίες COSMOTE και τη χρήση τους, την κάλυψη του δικτύου COSMOTE, τη δυνατότητα περιαγωγής, καθώς και τα συνεργαζόμενα δίκτυα στο εξωτερικό, το λογαριασμό και την εξόφλησή του τη σύνδεση στο δίκτυο COSMOTE. Το 1250 δίνει μόνο γενικές πληροφορίες. Παράπονα συνδρομητών δεν γίνονται δεκτά ούτε από το 1313 ούτε από το 1250. Για την καταχώρηση παραπόνου απαιτείται η υποβολή γραπτού αιτήματος προς την κοσμοτέ, είτε μέσω φαξ, είτε σε κατάστημα. Μή λέμε τα ίδια... ίσως και ναναι καλύτερα έτσι.. Τα γραπτά μένουν.. Μπορεί να γίνεται αυτό επειδή τους δίνουν κάποια παραπάνω σημασία (αν και αμφιβάλλω γιατί παράπονα από την cosmote άλλο τίποτα) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Από 6 Αυγούστου η COSMOTE έβγαλε νέα κάρτα των 3€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 και εμεις ποτε θα το μαθουμε.... στο site δε λεει τπτ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Από 6 Αυγούστου η COSMOTE έβγαλε νέα κάρτα των 3€. Kαιρός ήταν. Βγάλανε όλοι οι άλλοι, αυτή είχε μείνει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Από 6 Αυγούστου η COSMOTE έβγαλε νέα κάρτα των 3€. Μήπως δεν κάνει για κοσμοκάρτα; Ξέρει κανείς; Κάτι τέτοιο προκύπτει από την ιστοδελίδα των microland (eml.gr) Αντιγράφω: Για ΄σενα!!! Η κάρτα ανανέωσης What’s Up, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου. Η χρήση της κάρτας των 3€, ανανεώνει τον χρόνο ζωής της σύνδεσης του καρτοκινητού για 12 μήνες. Η κάρτα των 3€ δεν δίνει έξτρα bonus με την μορφή δωρεάν SMS - MMS ή χρόνου ομιλίας. Πηγή: http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=13016&ct=188 Ο περιπτεράς της γειτονιάς πάντως δεν την έχει φέρει ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Ναι σωστά όλα αυτα που λες αλλά λέει: COSMOΚΑΡΤΑ ΑΝΑΝΈΩΣΗΣ 3€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Το είδα κι εγώ, αλλά δεν μου λέει κάτι, πέρα από το ότι αυτός που το έγραψε δεν πρέπει να ξέρει και πολύ καλά ελληνικά. Η κοσμοκάρτα είναι πακέτο/πρόγραμμα προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας. "Κάρτα Ανανέωσης" είναι κάτι άλλο. Άρα τί θέλει να πει ο ποιητής με το "κοσμοκάρτα ανανέωσης", μήπως "κοσμοτέ κάρτα ανανεωσης", ή ίσως "κάρτα ανανέωσης για το πακέτο κοσμοκάρτα"; Μήπως όμως αυτό θα υποδήλωνε ότι κάνει μόνο για κομοκάρτα και όχι για whats up; Ας ασχοληθούν περαιτέρω ο Μώλντερ με τη Σκάλλυ. Εγώ παραιτούμαι! :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Σε όσα κεντρικά περίπτερα στην Καβάλα και να ρώτησα πουθενά δεν υπάρχει κάρτα των 3 € ακόμα ...:mad: Πάντως πολύ καλή αυτή η κίνηση και άργησε πάρα πολύ καιρό! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Το σίγουρο είναι ότι θα μπαίνει και στα δύο πακέτα. Το θέμα είναι αν τα προνόμια που θα προσφέρει η κάρτα ανανέωσης αυτή θα είναι για τους χρήστες COSMOKARTA, για τους χρήστες What's up ή και για τα δύο? :what: Iδού η απορία... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Το σίγουρο είναι ότι θα μπαίνει και στα δύο πακέτα. Το θέμα είναι αν τα προνόμια που θα προσφέρει η κάρτα ανανέωσης αυτή θα είναι για τους χρήστες COSMOKARTA, για τους χρήστες What's up ή και για τα δύο? :what: Iδού η απορία... Ας κυκλοφορησει με το καλο η καρτα και βλεπουμε.:p Προς το παρον δεν υπαρχει πουθενα ακομα.:shifty: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Στο Γερμανό στην Αριστοτέλους είχε What's Up και Cosmocarta με 2€! Μπορούμε να βρούμε τίποτα στην Αθήνα σ΄αυτή την τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Σε κατάστημα δεν γνωρίζω, σίγουρα όμως στο ίντερνετ σε σάιτ δημοπρασιών έχω βρεί πακέτα σύνδεσης σε πολύ χαμηλές τιμές (πχ 1 ευρώ το κομμάτι), αλλά πρέπει να πάρεις μεγάλη ποσότητα + χρεώνεσαι έξοδα αποστολής. Επειδή έπρεπε να πάρω καμία 15ριά υποχρεωτικά, που θα μου ήταν άχρηστα, τελικά προτίμησα να πάρω καινούργιο πακέτο από το γερμανό, με 5 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Πανεπιστημίου 75, ή Σταδίου και Ομόνοια γωνία, ή στην Φιλελλήνων απέναντι από το λεωφορείο 40 στα ανταλακτήρια θα βρείτε ακόμα καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Πανεπιστημίου 75, ή Σταδίου και Ομόνοια γωνία, ή στην Φιλελλήνων απέναντι από το λεωφορείο 40 στα ανταλακτήρια θα βρείτε ακόμα καλύτερες τιμές. Δλδ, πόσο, 0,5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 mia filh exei cosmokarta kai 8elei na thn allaksei kai na parei what's up.ginete na krathsei ton palio ths ari8mo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 ναι... τηλ στο 1314 πληκτρολογεί τον 4 ή 5 αριθμό (δεν θυμάμαι) και άλλαζε πακέτο... χρέωση κάπου στα 7 ευρώ...εκτός και αν η το πακέτο της έχεις ενεργοποιηθεί σε χρόνο λιγότερο της μιας εβδομάδας όπου είναι δωρεάν... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 ναι... τηλ στο 1314 πληκτρολογεί τον 4 ή 5 αριθμό (δεν θυμάμαι) και άλλαζε πακέτο... χρέωση κάπου στα 7 ευρώ...εκτός και αν η το πακέτο της έχεις ενεργοποιηθεί σε χρόνο λιγότερο της μιας εβδομάδας όπου είναι δωρεάν... Κάνεις λάθος παλικάρι. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορεί απλά να στείλει μύνημα για να αλλάξει το πακέτο (κρατώντας τον παλιό αριθμό) και η χρέωση είναι 3 €. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τι μύνημα στέλνεις ακριβώς για να το αλλάξεις. :p Γι' αυτό ας πάρει στην Εξυπηρέτηση Πελατών για να μάθει. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Στέλνεις το μύνημα αλπακ στο 1314 .Δωρεάν την πρώτη φορά , 3 ευρώ στην συνέχεια http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/ALLAGH_PAKETOU_ANAKOINOSH_12.7.07promotion.xml&_nfpb=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Τους έστειλα mail σχετικά με αυτό το απαράδεκτο που γίνεται με τη χρέωση στο 1313 όταν δεν έχει γραμμές, και για πρώτη φορά με κάλεσαν κανονικά (!!!) και μου είπαν πως έχουν γίνει πολλά παράπονα και το ζήτημα θα τακτοποιηθεί! (σιγά..) ...εισαι πολυ τυχερος...εμενα ακομα να μου απαντησουν στο μαιλ μου...:wacko::wacko:...ασε δε που οταν καταφερα -μετα απο πολλες αποτυχιες- να πιασω γραμμη με την εξυπερετηση πελατων μου ειπαν αυτο που λενε σε ολους...έχουν γίνει πολλά παράπονα....το ζήτημα θα τακτοποιηθεί!...αλλα προς το παρον η πολιτικη της εταιριας ειναι να χρεωνουν ακομα και το μηνυμα του τηλεφωνητη οταν δεν εχει γραμμες....τριχες κατσαρες δηλαδη.... ...εχε χαρη που εχει το mycosmos και εβγαλαν και καρτες των 3 €.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 ...εχε χαρη που εχει το mycosmos και εβγαλαν και καρτες των 3 €.... apo ποτε εχει καρτες των 3 ευρω???? εγω δεν εχω βρει... εχει βρει κανεις αλλος? Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts