Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πάντα αυτό γιατί δοκίμασα 2 φορές και έτυχα silver άλλα 300 είναι καλά για μένα . κανονικά τα 300 πόσο έχουν

Η σημερινη προσφορα ειναι χειροτερη απο της cosmote αλλα προλαβα και ενεργοποιησα την χτεσινη που ειναι η καλυτερη απο ολες!!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

"Για 1200'+1200sms προς what's up για 1 μήνα με 7 ευρώ, στείλε plus στο 1313. Επιπλέον με κάθε ανανέωση 10 ευρώ εώς 30/6 παίρνεις δωρεάν 600' προς whats up για 1 μήνα"

Το πιο πάνω ήρθε το μεσημέρι.

Ειχα ενεργοποιησει την καινουργια καρτα wu απο φορητοτητα στις 24 του μηνα ενεργοποιησα το call them all 1500 και στις 27 ιανουαριου ειχα κανει και ανανεωση καρτας κανονικα πηρα τα λεπτα φανταζομαι αυτη η προσφορα για μενα ισχυει μεχρι τον Ιουνιο ετσι? δηλαδη με καθε ανανεωση 1500 στα whats up

Ειχα ενεργοποιησει την καινουργια καρτα wu απο φορητοτητα στις 24 του μηνα ενεργοποιησα το call them all 1500 και στις 27 ιανουαριου ειχα κανει και ανανεωση καρτας κανονικα πηρα τα λεπτα φανταζομαι αυτη η προσφορα για μενα ισχυει μεχρι τον Ιουνιο ετσι? δηλαδη με καθε ανανεωση 1500 στα whats up

αυτο μονο η βονταφον το εκανε..

Ναι, αυτή είναι η διαφορά. Απλά εμένα δε με πολυνοιάζει γιατί όταν είχε βγει η προσφορά των 500Mbs με 5 ευρώ είχα ενεργοποιήσει 4 πακέτα και έτσι ακόμα έχω 1,8Gb και απλά βάζω 60Mb μία μέρα πριν λήξουνε χεχε :p

Ποπο τι εκανε ο ανθρωπος ....:lol:

εισαι μεγαλος παγαποντης ....

Δεν το έλεγες όταν ίσχυε ακόμα να το κάναμε εμείς ??

Πάντως σου αξίζουν συγχαρητήρια :respect:

όσο για την cosmote .....:knife::chair::kill::shoot::rocket:

Την περίπτωση να το κάνετε frog??? Δίνει 1500 και 1500 και σου διπλασιάζει και την κάθε ανανέωση από μια του μήνα... εγώ νομίζω πως αξίζει... γιατί έχει και τις πιο χαμηλές χρεώσεις από ΜΌΛΙΣ 21 λεπτά το λεπτό και 5 λεπτά ανά μήνυμα...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Και το whats up δίνει με το reload του. Κοίτα τα δώρα. Βάλανε στα 5ευρα 300 λεπτά ή 300 sms. Απλά διαλέγεις.

αυτο ειναι πολυ ωραιο. ετσι ναι, να ανανεωσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μελετήστε τα δωράκια του reload και θα καταλάβετε ότι λύσεις υπάρχουν http://www.whatsup.gr/reloadit/#/gallery

Παιδιά μελετήστε τα δωράκια του reload και θα καταλάβετε ότι λύσεις υπάρχουν http://www.whatsup.gr/reloadit/#/gallery

Πιστεύεις ότι συμφέρει να βάζω 5 ευρώ κάρτα για να εχω 60 μηνύματα προς όλους???

Πιστεύεις ότι συμφέρει να βάζω 5 ευρώ κάρτα για να εχω 60 μηνύματα προς όλους???

Όχι, αλλά πιστεύω ότι σε συμφέρει να βάλεις 10 ευρώ κάρτα που θα σου δώσει 600 λεπτά δώρο και από το reload να διαλέξεις ένα gold δώρα (λογικά μηνυμάτων προς whats up ή ότι άλλο σε συμφέρει γιατί μπορεί ήδη να έχει υπόλοιπο μηνυμάτων) και θα σου μείνουν και τα 10 ευρώ (περίπου γιατί κρατάει το φόρο 12%) για να αγοράσεις κάποιο πακέτο internet ή sms για όλα τα δίκτυα. Τι άλλο θες δηλαδή;

Με τα 5 ευρώ που λες απλά από το reload θα διαλέξεις 300 λεπτά προς whats up και θα σου μείνουν 4,2 ευρώ (μετά το φόρο 12%) να αγοράσεις κάποιο πακέτο (σίγουρα αγοράζεις του internet), ή αν έχεις ήδη λεπτά ομιλίας που δεν έχεις καταναλώσει μπορείς να διαλέξεις άλλο δώρο.

Πάντως βλέπω ότι έχει βάλει στα silver δώρα και 600 λεπτά προς whats up αλλά και 1200 λεπτά και sms που παλιότερα δε τα είχε.

Η 20αρα νομίζω ότι συμφέρει αρκετά.Τουλάχιστον εμένα έτσι όπως το βλέπω με πάει 3 μήνες.

Οπότε σε σχέση με τα 15 ευρώ που έδινα με την προηγούμενη προσφορά είναι μικρή η διαφορά

1,5 ευρώ επιβάρυνση ανα μήνα περίπου

Γαιτί δεν το κάνετε Καρτοσυμβόλαιο;

Εγώ προσωπικά δε θέλω λογαριασμούς!!!

Εγώ προσωπικά δε θέλω λογαριασμούς!!!

Θα σου έρχεται ένας λογαριασμός με ένα στάνταρ ποσό και αν δεν μιλήσεις όλο το χρόνο πιστώνεται το ποσό. ;)

Η 20αρα νομίζω ότι συμφέρει αρκετά.Τουλάχιστον εμένα έτσι όπως το βλέπω με πάει 3 μήνες.

Οπότε σε σχέση με τα 15 ευρώ που έδινα με την προηγούμενη προσφορά είναι μικρή η διαφορά

1,5 ευρώ επιβάρυνση ανα μήνα περίπου

Για κάποιον που έχει μόνο whats up συμφέρει η 20αρα. Σου δίνει 1200 λεπτά και μηνύματα συν το δώρο του reload και έχεις 17,2 ευρώ (έξω ο φόρος από την 20αρα) για άλλα πακέτα (Internet, ομιλία, sms) ή για κλήσεις σε άλλα δίκτυα. Αλλά σε σύγκριση με το παλιό που έδινε 1500 με 5 ευρώ, η διαφορά φαίνεται. Εκτός και ξέρει κάποιος να διαχειρίζεται την 20ευρη με καλό τρόπο που έτσι είναι όπως τα λες!

Για κάποιον που έχει μόνο whats up συμφέρει η 20αρα. Σου δίνει 1200 λεπτά και μηνύματα συν το δώρο του reload και έχεις 17,2 ευρώ (έξω ο φόρος από την 20αρα) για άλλα πακέτα (Internet, ομιλία, sms) ή για κλήσεις σε άλλα δίκτυα. Αλλά σε σύγκριση με το παλιό που έδινε 1500 με 5 ευρώ, η διαφορά φαίνεται. Εκτός και ξέρει κάποιος να διαχειρίζεται την 20ευρη με καλό τρόπο που έτσι είναι όπως τα λες!

Εγώ την έχω για δεύτερη. Μόνο με wu μιλάω με αυτή την κάρτα. Από την προηγούμενη προσφορά μου έχουν περισέψει 41 ευρώ υπόλοιπο γιατί πάντα η 5ευρη μου έμενε μέσα. Oπότε κατα τον Μάιο θα βάλω κάρτα τώρα.:p

http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/Q-Card/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-Q/%CE%91%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1---%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1!.aspx?gclid=CJrsksKT7qYCFQEOfAodYD77Eg

Συμφερει 1000% πιο πολυ απο ολες τις αλλες.το θεμα ειναι οτι ληγει αυτη η προσφορα στις 7 φεβρουαριου.αν την συνεχισουν και μετα βουρ για Q

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

πάλι καλά που είναι τα δώρα του reload it και θα "αντισταθμήσει" λίγο το ξαφνικό "χάσιμο" των πολλών sms ή χρόνου ομιλίας !!!

edit: αν κρατήσουν την ΛΗΣΤΡΙΚΗ χρέωση των 3 λεπτών....δεν κάνουν τίποτα !!!!!

Edited by sv2evs

Εάν ενεργοποιήσω τις 2 κάρτες των 5 Ευρώ που έχω αγοράσει τον περασμένο μήνα, θα έχω τα 600 λεπτά ή πρέπει να αγοράσω τώρα δεκάρα κάρτα; Αν έχει την καλοσύνη, ας με ενημερώσει κάποιος.

Εάν ενεργοποιήσω τις 2 κάρτες των 5 Ευρώ που έχω αγοράσει τον περασμένο μήνα, θα έχω τα 600 λεπτά ή πρέπει να αγοράσω τώρα δεκάρα κάρτα; Αν έχει την καλοσύνη, ας με ενημερώσει κάποιος.

''έχεις δώρο ένα CALL THEM ALL 600 με κάθε ανανέωση 10€, και ένα CALL THEM ALL PLUS με κάθε ανανέωση 20€.''

Αν ενεργοποιήσεις δύο 5ευρες, απλά θα έχεις δύο silver δώρα από το reload. Δηλαδή με το ένα θα διαλέξεις πχ 300 λεπτά ομιλίας και με το άλλο κάτι άλλο. Ενώ αν βάλεις 10ευρη, θα πάρεις δώρο αυτόματα 600 λεπτά (μόνο λεπτά), θα διαλέξεις ένα δώρο από το reload και θα σου μείνουν και τα 10 ευρώ να τα κάνεις ότι θες.

Ενώ αν βάλεις 10ευρη, θα πάρεις δώρο αυτόματα 600 λεπτά (μόνο λεπτά), θα διαλέξεις ένα δώρο από το reload και θα σου μείνουν και τα 10 ευρώ να τα κάνεις ότι θες.

Δηλαδή θα μπορεί κάποιος π.χ 1 μήνα να έχει 600 λεπτά+δώρο...και τον άλλο μήνα να αγοράζει 1200+1200 ? :blink:

Δηλαδή θα μπορεί κάποιος π.χ 1 μήνα να έχει 600 λεπτά+δώρο...και τον άλλο μήνα να αγοράζει 1200+1200 ? :blink:

ακριβως αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακριβως αυτο

;) Τα πιτσιρίκια ίσως το κάνουν...οι μεγαλύτεροι δεν νομίζω.