VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:48 πμ 7 minutes ago, johnny_htc said: Προσφορά sim για κάθε μήνα απ ο, τι καταλαβαίνω, forever and ever?? Οχι σιμ. Καρτα ανανεωσης 10αρα ειναι. Εως 13/2 γράφει στο κάτω μερος της φωτογραφίας που ανέβασα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλησπερα λεβεντες , εχω ενα θεματακι , μπαινω στην εφαρμογη whats up παταω ανανεωση αυτοματη χρηματικου ποσου και μου βγαζει πως η συνδεση cosmote i d απετυχε , τι πρεπει να κανω; Εχω και την εφαρμογη cosmote στην οποια ειμαι συνδεδεμενος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Αν είσαι με δεδομένα μπες με WiFi αν είσαι με WiFi μπες μΕ δεδομεενα εχει φάει κόλλημα 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) Το εχω δοκιμασει και με τις δυο επιλογες αλλα παλι τιποτα edit Ok εγινε τελικα edit2 Ηθελα να ενεργοποιει καθε μηνα αυτοματα και το προγραμμα unlimited calls , δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; Edited 11 ώρες πριν by dimtz 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 23 minutes ago, dimtz said: Το εχω δοκιμασει και με τις δυο επιλογες αλλα παλι τιποτα edit Ok εγινε τελικα edit2 Ηθελα να ενεργοποιει καθε μηνα αυτοματα και το προγραμμα unlimited calls , δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; Ναι σε αυτό δεν έχει … 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Εχει σε καποιο αλλο προγραμμα για αυτοματη ανανεωση; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 3 ώρες πριν, dimtz said: Εχει σε καποιο αλλο προγραμμα για αυτοματη ανανεωση; Calls to all 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Μια γρήγορη ερώτηση: Όταν στο What's Up το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 30 Ιανουαρίου, εννοεί 12:00 μεσημέρι όπως τα λεπτά ομιλίας; Ή το βράδυ 23:59 - ξημερώματα 31 Ιανουαρίου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 6 minutes ago, jaranor said: Μια γρήγορη ερώτηση: Όταν στο What's Up το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 30 Ιανουαρίου, εννοεί 12:00 μεσημέρι όπως τα λεπτά ομιλίας; Ή το βράδυ 23:59 - ξημερώματα 31 Ιανουαρίου; Βραδυ, αλλά εαν μπορείς βάζε 1 μερα νωρίτερα. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 36 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 36 λεπτά πριν Και εαν πχ εχεις υπολοιπο 20 ευρω και ανανεωσεις σε προγραμμα των 15, το υπολοιπο του ποσου χανεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts