Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, babis3g said:

ανέβασαν την τιμή ? πιό πάνω λέει €16.12, τωρα 17.91 (18)

Οι προσφορές διαμορφώνονται ξεχωριστά για κάθε συνδρομητή.

3 minutes ago, babis3g said:

με πρόλαβε το whats up 13.50 το unlimited pack με 20gb data

Συμβόλαιο είναι, όχι κάποιο πακέτο στο What's Up.

20 minutes ago, cu2goup said:

Μήπως το "σοκ" είναι το ποσό λίγα δεδομένα δίνουν με τα17.91; 😂😂

Πραγματικα ομως....

17 minutes ago, elkons said:

Αν έχει σταθερή τιμή, δεν είναι και άσχημη επιλογή. Η μηνιαία μου χρήση δεν ξεπερνά τα 30 GB (άλλωστε τα speedtests μέσω server της Cosmote δεν καταναλώνουν δεδομένα). Πιο πολύ με συμφέρει από το να ανανεώνω καρτοκινητό με 15 € και λιγότερες παροχές.

Θα ρωτήσω σε κατάστημα και θα ενημερώσω. 

Αν ειναι σταθερη η τιμη και σε βολευουν τα 70 γιγα παω πασο..αλλα για τα λεφτα ειναι λιγα θεωρω τα γιγα π δινει αλλου δινουν περισσοτερα και με λιγοτερη τιμη.

Edited by Nickchris36

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

Όταν το neo δίνει τα 10 GB 19 ευρώ, η τιμή δεν είναι κακή. Όλοι θα θέλαμε το unlimited σε αυτήν την τιμή αλλά, έτσι όπως πάει το πράγμα, σιγά σιγά δε θα βλέπουμε κάτω από 20€ στα συμβόλαια ούτε με σφαίρες.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Παιδιά έχει κάνει κάποιος κίνηση να φύγει από what’s up σε άλλη εταιρία και να τον πάρει πίσω η COSMOTE να μείνει με καλύτερη προσφορά; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, rs280ps said:

Παιδιά έχει κάνει κάποιος κίνηση να φύγει από what’s up σε άλλη εταιρία και να τον πάρει πίσω η COSMOTE να μείνει με καλύτερη προσφορά; 

Εάν δεν ανήκει σε κάποιο ONE, δύσκολο να δώσουν καλύτερη προσφορά. Συνήθως δεν δίνουν κάτι, το πολύ να πάρεις τις ίδιες προσφορές που τρέχουν την εκάστοτε περίοδο για νέους χρήστες.

2 ώρες πριν, rs280ps said:

Πριν κάποιους μήνες έδιναν προσφορές, αλλά τώρα τελευταία οχι.

7 ώρες πριν, rs280ps said:

εκανα φορητότητα προς vodafone τον Νοέμβρη ,δεν κάλεσε κανείς.

Τον Σεπτέμβριο είχαν κάνει στον αδερφό μου αντιπροσφορά να μείνει στο what’s up με 13€ το μήνα απεριόριστο ίντερνετ και ομιλία και λέω μήπως προτείνουν κάτι αντίστοιχο 

[sIGPIC][/sIGPIC]

20 minutes ago, rs280ps said:

Τον Σεπτέμβριο είχαν κάνει στον αδερφό μου αντιπροσφορά να μείνει στο what’s up με 13€ το μήνα απεριόριστο ίντερνετ και ομιλία και λέω μήπως προτείνουν κάτι αντίστοιχο 

Κι εγώ από πρόσφατη εμπειρία.. κανείς δεν κάλεσε.

On 20/6/2025 at 5:12 ΜΜ, albiz said:

Όπως είπα παραπάνω έκανα την παραγγελία στη Nova στέλνωντας το mail με τα δικαιολογητικά για τον αριθμό το δικό μου και της γυναίκας μου (που είναι φρογκ).

Τρίτη λοιπόν με πήραν πίσω από cote. Με ρωτάνε για ποιο λόγο θέλω να αποχωρίσω από το δίκτυο. Απαντάω,  Ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να έχω την προσφορά με τα απεριόριστα data και ομιλία με 13€ το μήνα, αλλά δεν ισχύει για υφιστάμενους πελάτες, έτσι επέλεξα να αλλάξω πάροχο για να έχω τις παροχές που χρειάζομαι.

Η αντιπροσφορά τους λοιπόν ήταν να έχω τις παραπάνω παροχές και για τα 2 τηλέφωνα, για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (όχι 9 μήνες) με τη προϋπόθεση να βάζω κάρτα 13€ (να ενεργοποιώ δηλαδή το πακέτο των 11,5€) κάθε μήνα. Μου εξήγησαν ότι πρέπει η ακύρωση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα, όπως και έκανα και χωρίς να βάλω χρήματα μου ήρθε και στα 2 τηλέφωνα το παρακάτω μήνυμα : AΠO THN EΓΓPAΦH ΣOY ΣTH ΠPOΣΦOPA ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI DATA ΓIA ENA MHNA! H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH XPHMATIKOY YΠOΛOIΠOY KAΘE MHNA ME XPEΩΣH 11,80€.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι στο ένα τηλέφωνο δεν είχε υπόλοιπο για τη κλήση σε 5ψήφιο που χρειάστηκε για την ακύρωση και ενώ είμαστε σε ανοιχτή ακρόαση με την υπάλληλο της cote το ακούει και μου λέει σου βάζω 5€ για τη κλήση και ξανακαλώ για την ακύρωση. Μου βάζει 5€ και ολοκληρώνω το αίτημα της ακύρωσης.   

Αυτό έδωσαν σε μένα αλλά πριν από 6 μήνες

Θεωρω οτι μετά τις δυσμενείς αλλαγές της βονταφον (της μοναδικης εταιρίαςπου παλαιοτερα εδινε πολυ πραγμα για ανταγωνισμο), η κοσμοτέ δεν αισθάνεται πιά την ανάγκη να δωσει καποια αντιπροταση. Η βονταφον εβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της. Η νοβα ποτέ δεν απείλησε την κοσμοτε. Αξιοπρεπεστατη.

Πριν 2 μηνες σε σχημα one με καλεσαν κ μου ειπαν γτ φευγω κ μου εκαναν αντιπροταση 50αρα στα 24.90 σε 2 καρτοκινητα 1000 λεπτα πρως ολους κ 10 ευρω στο καθε καρτοκινητο + 2 μηδενικα παγια κ το δεχτηκα

Σημερα εβαλα στο pixel 10 esim nxtl που δινει data pay as you go και δε ληγει ποτε. Roaming και στις τρεις. Η καλυτερη λυση για backup data χωρις ληστεια υπολοιπου σε δυο μηνες

Edited by empeiros

όχι τα ίδια βλεπω ... in the new version you will find changes & fixes that further improve the user experience if the app

Το γράφω επειδή θυμάμαι και άλλα άτομα είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Πριν καιρό είχα κάνει ονλαιν αίτημα για φορητότητα σε καρτοκινητο whats up και μου στειλαν μια σιμ και όταν πήγαινα να την καταχωρησω και με scan και χειροκίνητα δεν την αναγνωριζε και δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία. Την είχα στο συρτάρι και είπα να την κάνω την διαδικασία έτσι από περιέργεια (έχει περάσει καιρός από τότε). Την αναγνώρισε και με άφησε να προχωρήσω και ολοκληρώθηκε η φορητότητα κανονικά, επειδή την διαδικασία την έκανα 12:00) ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα (20:00). Όσοι τις κρατήσατε και δεν τις πετάξατε τσεκαρετε το αν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βέβαια παρόλα αυτά δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν με ενημέρωσαν ποτέ για τον έλεγχο που υποτίθεται έκαναν και να μου πούνε αν υπάρχει πρόβλημα και να μου στείλουν άλλη σιμ ή να μου επιστρέψουν τα 3€. Δύο φορές τους ενόχλησα κ δεν ξαναπήρα απάντηση πέραν ότι το ελέγχουμε και θα σας απαντήσουμε (δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περαιτέρω).

Edited by Lyricmyth19

2 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

Το γράφω επειδή θυμάμαι και άλλα άτομα είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Πριν καιρό είχα κάνει ονλαιν αίτημα για φορητότητα σε καρτοκινητο whats up και μου στειλαν μια σιμ και όταν πήγαινα να την καταχωρησω και με scan και χειροκίνητα δεν την αναγνωριζε και δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία. Την είχα στο συρτάρι και είπα να την κάνω την διαδικασία έτσι από περιέργεια (έχει περάσει καιρός από τότε). Την αναγνώρισε και με άφησε να προχωρήσω και ολοκληρώθηκε η φορητότητα κανονικά, επειδή την διαδικασία την έκανα 12:00) ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα (20:00). Όσοι τις κρατήσατε και δεν τις πετάξατε τσεκαρετε το αν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βέβαια παρόλα αυτά δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν με ενημέρωσαν ποτέ για τον έλεγχο που υποτίθεται έκαναν και να μου πούνε αν υπάρχει πρόβλημα και να μου στείλουν άλλη σιμ ή να μου επιστρέψουν τα 3€. Δύο φορές τους ενόχλησα κ δεν ξαναπήρα απάντηση πέραν ότι το ελέγχουμε και θα σας απαντήσουμε (δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περαιτέρω).

Μια εβδομάδα περίπου  μετά την εμφάνιση αυτού του προβλήματος είχε διορθωθεί. Δεν είχαν θέμα οι σιμ, το πιθανότερο ότι ξέχασαν να περάσουν τους συριακούς των καρτών σε κάποια βάση δεδομένων και δεν αναγνωρίζονταν, όταν τους πέρασαν οι κάρτες ενεργοποιούνταν κανονικά. Μάλιστα διορθώθηκε πριν τη λήξη της προσφοράς με τα 200gb

2 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

Δεν πήρες όμως την τότε προσφορά ;

Γεια σας ισχύουν ακόμη τα απεριόριστα στην frog για ένα χρόνο στα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ;

Είναι πραγματικά απεριόριστα γιατί θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε ένα 4g router