GREGORYMO Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Τα δώρο απεριόριστα data για 7 ημέρες ποια προϋπόθεση ανανέωσης έχει ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 57 minutes ago, GREGORYMO said: Τα δώρο απεριόριστα data για 7 ημέρες ποια προϋπόθεση ανανέωσης έχει ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Η ειδοποίηση μου γράφει ότι το υπόλοιπο μου λήγει στις 02 Ιανουαρίου. Πρέπει να ανανεώσω στις 01 η μπορώ και στις 02 μέχρι 23.59 ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλη Χρονιά σε όλους. 18 minutes ago, GREGORYMO said: Η ειδοποίηση μου γράφει ότι το υπόλοιπο μου λήγει στις 02 Ιανουαρίου. Πρέπει να ανανεώσω στις 01 η μπορώ και στις 02 μέχρι 23.59 ? Το 2ο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Εσείς εκεί στην Cosmote την τόσο τιμημένη, δώστε μας ίντερνετ καλό με 13 και μισό, πολυαγαπημένοι 🙏 4 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Παιδιά έχει κάνει κάποιος τελευταία αίτημα φορητότητας για Nova/Vodafone και να τον κάλεσαν για προσφορά; Μιλάω πάντα για καρτοκινητό Cosmote. Εγώ έκανα αλλά δεν με κάλεσε κανείς ενώ παλιά με καλούσαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) Πιο παλιά η κοσμοτέ έδινε αντιπρόταση στο καρτοκινητο 1000'+10gb ή 10ε καθε μηνα για 12 μηνες νομίζω. ΥΓ. Διόρθωση 3gb, οχι 10 Edited 7 Ιανουαρίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) 24 minutes ago, VIPdriver said: Πιο παλιά η κοσμοτέ έδινε αντιπρόταση στο καρτοκινητο 1000'+10gb ή 10ε καθε μηνα για 12 μηνες νομίζω. Ναι το έχω αυτό. Απλώς σε περίπτωση συγγενή μου, δεν τον κάλεσαν καν, και αναρωτιέμαι αν το σταμάτησαν. Edited 7 Ιανουαρίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 15 minutes ago, VIPdriver said: Πιο παλιά η κοσμοτέ έδινε αντιπρόταση στο καρτοκινητο 1000'+10gb ή 10ε καθε μηνα για 12 μηνες νομίζω. 10€ ή 3GB+1000' Ανάλογα την περίπτωση στον κάθε ένα βασικά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 25 minutes ago, elkons said: 10€ ή 3GB+1000' Ανάλογα την περίπτωση στον κάθε ένα βασικά.. Δίκιο έχεις, 3gb 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, elkons said: 10€ ή 3GB+1000' Ανάλογα την περίπτωση στον κάθε ένα βασικά.. Στο μεταξύ, συγκρίνονται τα 3GB με τα 10€; Απορώ ποιος μπορεί να τα επέλεγε.. 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 8 minutes ago, cu2goup said: Στο μεταξύ, συγκρίνονται τα 3GB με τα 10€; Απορώ ποιος μπορεί να τα επέλεγε.. 🙂 https://youtu.be/sn1AukCpTIQ?si=ni9PDhR8WdJDEhaa 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά έχει κάνει κάποιος τελευταία αίτημα φορητότητας για Nova/Vodafone και να τον κάλεσαν για προσφορά; Μιλάω πάντα για καρτοκινητό Cosmote. Εγώ έκανα αλλά δεν με κάλεσε κανείς ενώ παλιά με καλούσαν. Εκανα εγω πριν 2 μηνες ειχα το απλο 24αρι με σταθερο στα 24.90 φευγω πσω βονταφον κ με καλουν μου δινουν 50αρα στα 24.90 σε δυο καρτοκινητα 10 ευρω λ χιλια λεπτα κ 2 παγια μηδενηκα κ γυρισα ενοειται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) On 2/1/2026 at 6:23 ΜΜ, andreas545 said: Εσείς εκεί στην Cosmote την τόσο τιμημένη, δώστε μας ίντερνετ καλό με 13 και μισό, πολυαγαπημένοι 🙏 εγένετο θα με πέρασαν γιά εσένα 🤩 ήρθε προσφορά στο πακέτο unlimited calls με 13.50€...δώρο 20 GB Edited 8 Ιανουαρίου by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, babis3g said: εγένετο θα με πέρασαν γιά εσένα 🤩 ήρθε προσφορά στο πακέτο unlimited calls με 13.50€...δώρο 20 GB Video.Guru_20260108_134050059.mp4 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου DK …να είναι Deutsche Telekom? 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 minute ago, hercoulis said: DK …να είναι Deutsche Telekom? Στείλε τους να μάθουμε 🤷🏻♂️ Αν και πιστεύω Nova είναι μόνο και μόνο με το 690 που βλέπω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Αύριο, τώρα μόνο έκτακτα ) Ωστόσο, είναι μια καλή προσφορά και αυτή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) για να σας προλάβω, είναι η γνωστή προσφορά του F2G που έτρεχε πριν το Q VIP (και τρέχει πλέον και από την ίδια τη NOVA ανά τακτά χρονικά διαστήματα). https://www.facebook.com/dktelecomgr/photos/-μοναδική-προσφορά-free2go-της-novaχωρίς-συμβόλαιο-και-δεσμεύσεις-και-απόλαυσε-α/1130614292410806/?_rdr Edited 8 Ιανουαρίου by ParafronGR 7 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 15€ × 12 μηνες = 180€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: 15€ × 12 μηνες = 180€ Με 13€ έχεις απεριόριστα δεδομένα αλλά μόνο 1000 λεπτά. Με 15€ τα έχεις όλα απεριόριστα. Αυτός που θα διαλέξει την προσφορά αυτή μπορεί να χρειάζεται τα δεδομένα για κάποιους μήνες και όχι συνέχεια. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Υ.Γ. με δεδομένο πως η προσφορά είναι η γνωστή της Nova free2go. Edited 9 Ιανουαρίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Ποια είναι η καλύτερη πρόταση για αγορά πακέτου για ομιλία και data στο εξωτερικό (4 ημέρες Βαρκελώνη)? Το καρτοκινητο είναι whats up και δεν έχω ιδέα πως να κινηθώ (αφορά παιδί) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) Ισπανια = ΕΕ, ο,τι αγορασμενο πακετο εχει θα δουλευει για κλησεις + data προς Ελλαδα αλλα και προς την ιδια χώρα. Το γράφει και στις λεπτομέρειες κάθε πακέτου. Edited 9 Ιανουαρίου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Ερωτηματολόγιο... 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Ισπανια = ΕΕ, ο,τι αγορασμενο πακετο εχει θα δουλευει για κλησεις + data προς Ελλαδα αλλα και προς την ιδια χώρα. Το γράφει και στις λεπτομέρειες κάθε πακέτου. Βλέπω όμως π.χ. στο πακέτο giga week οτι εφαρμόζεται 9GΒ όριο στη χρήση δεδομένων εντός Ε.Ε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts