andreas545 Δημ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:50 μμ 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Προσωπικό βοηθό εννοεί το ρομπότ όχι τον εκπρόσωπο.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τετάρτη στις 11:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:38 μμ 14 minutes ago, elkons said: Προσωπικό βοηθό εννοεί το ρομπότ όχι τον εκπρόσωπο.. Ωραίο 24ωρο 😂😂. Το τεχνικό τμήμα νομίζω είναι μόνο ανοιχτό όλο το 24ωρο. Θυμάμαι κάποια στιγμή μας είχαν φτιάξει το hybrid για δορυφορικό cosmote tv στις 1:30 το βράδυ. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Οικονομική επιλογή να βάλω 15€ για αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 14 minutes ago, elkons said: Οικονομική επιλογή να βάλω 15€ για αυτό; Αυτά τα 3gb δεν νομίζω να εννοεί το golden token που έτσι κ αλλιώς θα πάρεις απο την 15€υρη; Άν είναι extra καλώς. Άν εννοεί του token τότε παίζει ύπουλα.. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, Nikos_96 said: Αυτά τα 3gb δεν νομίζω να εννοεί το golden token που έτσι κ αλλιώς θα πάρεις απο την 15€υρη; Άν είναι extra καλώς. Άν εννοεί του token τότε παίζει ύπουλα.. Όχι κανένα από τα παραπάνω. Μια προφορά π έχει σε όλους στο DIY είναι, όχι κάποια προσωποποιημένη. σε ατάιστο νούμερο έλαβα το μήνυμα παραπάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Ρε παιδιά, στο τσατ του what's up.. με ΑΙ μιλάμε ή με άνθρωπο;; Μιλάω ώρα με ένα βλήμα που δεν καταλαβαίνει.. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 2 minutes ago, cu2goup said: Ρε παιδιά, στο τσατ του what's up.. με ΑΙ μιλάμε ή με άνθρωπο;; Μιλάω ώρα με ένα βλήμα που δεν καταλαβαίνει.. Για πες μ πως τη λένε τους έχω μάθει τόσο καιρό 😂 Πες μου ότι είναι αυτή η Χριστίνα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Just now, elkons said: Για πες μ πως τη λένε τους έχω μάθει τόσο καιρό 😂 Πες μου ότι είναι αυτή η Χριστίνα.. Μία Ελένη.. Το θέμα ήταν ότι δεν μου δέχεται το 1234 ως κωδικό για τη φραγή. Και με ρωτάει.. το κάνατε χειροκίνητα από τη συσκευή..; Λέω ναι Και μου λέει.. τι ακούσατε;;; Της λέω τι να ακούσω;; Έβγαλε μήνυμα λάθος κωδικός. Τεσπα μου το έκανε αλλά μεγάλο βλήμα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Μία Ελένη.. Το θέμα ήταν ότι δεν μου δέχεται το 1234 ως κωδικό για τη φραγή. Και με ρωτάει.. το κάνατε χειροκίνητα από τη συσκευή..; Λέω ναι Και μου λέει.. τι ακούσατε;;; Της λέω τι να ακούσω;; Έβγαλε μήνυμα λάθος κωδικός. Τεσπα μου το έκανε αλλά μεγάλο βλήμα.. https://youtu.be/-8O2HlyZ4KU?t=31&si=FEvinLpf53DLkuje Καινούρια θα ν δεν την έχω ξανα πετύχει τσατ. Μάλλον. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: https://youtu.be/-8O2HlyZ4KU?t=31&si=FEvinLpf53DLkuje Καινούρια θα ν δεν την έχω ξανα πετύχει τσατ. Μάλλον. Καινουριο μποτ... Σας τα έλεγε η Σαρα Κόνορ, αλλά τρελή την βγάζατε... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Να ρωτήσω, έβαλε η γιαγιά μου κάρτα από περίπτερο (13.50€ τα .50 του περιπτερά) έγινε η ανανέωση μέσω What's Up app αλλά δε μπήκε καν τοκεν,Bronze. Δείτε λογότυπα στο μεταξύ στην απόδειξη 😏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Να ρωτήσω, έβαλε η γιαγιά μου κάρτα από περίπτερο (13.50€ τα .50 του περιπτερά) έγινε η ανανέωση μέσω What's Up app αλλά δε μπήκε καν τοκεν,Bronze. Δείτε λογότυπα στο μεταξύ στην απόδειξη 😏 Γιατί δεν της έβαζες εσύ μέσω site; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, cu2goup said: Γιατί δεν της έβαζες εσύ μέσω site; Της το έχω πει δε θέλει (της βάζω μερικές φορές όμως χωρίς να τη ρωτήσω) μένει απέναντι από το περίπτερο και βάζει μόνη της,πήρε σμαρτφόουν πρόσφατα μέσω What's up τη πέρασε. Δεν έπρεπε όμως να μπει έστω το Bronze token; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Δεν έπρεπε όμως να μπει έστω το Bronze token; θα επρεπε νομιζω, αλλα καλυτερα ρωτησε τους στην cosmote 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 10 minutes ago, elkons said: Της το έχω πει δε θέλει (της βάζω μερικές φορές όμως χωρίς να τη ρωτήσω) μένει απέναντι από το περίπτερο και βάζει μόνη της,πήρε σμαρτφόουν πρόσφατα μέσω What's up τη πέρασε. Δεν έπρεπε όμως να μπει έστω το Bronze token; Εμένα πάλι σε ένα πρόσφατο what's up, στο καλωσόρισμα έλεγε πως μόλις βάλω το app θα μου δώσει δώρο ίντερνετ, δεν μπήκε ποτέ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 6 minutes ago, HEO said: θα επρεπε νομιζω, αλλα καλυτερα ρωτησε τους στην cosmote Πάντα έδινε σήμερα δεν μπήκε σε κάθε ανανέωση των 13 ξεκινά με Bronze Άλλη φορά θα της βάζω με payzy 2 minutes ago, cu2goup said: Εμένα πάλι σε ένα πρόσφατο what's up, στο καλωσόρισμα έλεγε πως μόλις βάλω το app θα μου δώσει δώρο ίντερνετ, δεν μπήκε ποτέ. Ναι τα 5GB που λένε 🤡 Εκείνη δεν είναι καινούργια είναι πάρα πολλά χρόνια στο What's Up από τότε που βγήκε στην αγορά. Έπρεπε να μπει το token,ίσα ίσα τα κρατάμε για καβατζα επέκταση αλλά τι φάση σήμερα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ποτέ δεν πήρα token μετά από ανανέωση υπολοίπου σε περίπτερο, ψιλικατζίδικο. Κι ο αδερφός μου όταν έμαθε ότι παίρνεις token μετά από ηλεκτρονική ανανέωση εντυπωσιάστηκε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Περίεργο συνήθως έδινε bronze.. Θα ρωτήσω στην εξυπηρέτηση. Μπήκε μόλις έκανα είσοδο από το κινητό μου,κόλλημα της εφαρμογής θα ήταν. Της ξανά έκανα και μια με payzy έχουμε και platinum χεχε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts