opmgls Δημ. Χθες στς 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:48 μμ 34 minutes ago, cu2goup said: Δεν με πειράζει το ποσό που θα μπει στην αρχή. Με πειράζουν τα 3€ που ζητάνε αέρα όταν κάνεις παραγγελία online. Υπάρχει περίπτωση που για να πάρω sim (φυσικά μιλάμε για καρτοκινητό cosmote) προτίμησα να δώσω τα 3€ online, γιατί από το κατάστημα το πόσο που θα έβαζα μέσα θα έληγε σε 2 μηνες. Ναι τα 3€ τα "έχασα" αλλά αν κάποιος απλά θέλει την sim και να μην ένεργοποιήσει πακέτο για κάποιους μήνες τότε αυτόν τον βολεύει η online παραγγελία. Απλά περιγράφω μια άλλη προοπτική χρήσης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:57 μμ 7 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει περίπτωση που για να πάρω sim (φυσικά μιλάμε για καρτοκινητό cosmote) προτίμησα να δώσω τα 3€ online, γιατί από το κατάστημα το πόσο που θα έβαζα μέσα θα έληγε σε 2 μηνες. Ναι τα 3€ τα "έχασα" αλλά αν κάποιος απλά θέλει την sim και να μην ένεργοποιήσει πακέτο για κάποιους μήνες τότε αυτόν τον βολεύει η online παραγγελία. Απλά περιγράφω μια άλλη προοπτική χρήσης. Σίγουρα.. και για απλή φορητότητα ώστε να ξαναγυρίσεις στον πάροχό σου με προσφορά είναι καλό και αρκετά γρήγορο.. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:02 μμ 50 minutes ago, cu2goup said: Δεν με πειράζει το ποσό που θα μπει στην αρχή. Με πειράζουν τα 3€ που ζητάνε αέρα όταν κάνεις παραγγελία online. Εαν πας σε καταστημα κοσμοτε (οχι γερμανο) ισως να μην χρειαστει να χρεωθείς τίποτα, αφου οι υπαλληλοι δεν ψαχνουν να βγάλουν από την μύγα ξίγγι. Καλεσε τους πρωτα και ρώτα τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:13 μμ 9 minutes ago, VIPdriver said: Εαν πας σε καταστημα κοσμοτε (οχι γερμανο) ισως να μην χρειαστει να χρεωθείς τίποτα, αφου οι υπαλληλοι δεν ψαχνουν να βγάλουν από την μύγα ξίγγι. Καλεσε τους πρωτα και ρώτα τους. Στον ΟΤΕ της περιοχής μου αλλά και σε άλλη περιοχή που έχω κάνει φορητότητα, ζητάνε όχι μόνο 13 αλλά 15€. Τεσπα δεν είναι πρόβλημα αφού μπαίνουν στο υπόλοιπο.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:40 μμ 24 minutes ago, cu2goup said: Στον ΟΤΕ της περιοχής μου αλλά και σε άλλη περιοχή που έχω κάνει φορητότητα, ζητάνε όχι μόνο 13 αλλά 15€. Τεσπα δεν είναι πρόβλημα αφού μπαίνουν στο υπόλοιπο.. Σε εμένα χρειάστηκε να της υπενθυμίσω να μην είμαι στους τηλ.καταλόγους και με κοίταξε με μισό μάτι που την ανάγκασα να κάνει 1 έξτρα κλικ... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts