dimtz Δημ. Χθες στς 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:41 μμ Τηλεφωνικός το έχω κάνει και τους είπα για άμεση φορητότητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. Χθες στς 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:42 μμ Just now, dimtz said: Τηλεφωνικός το έχω κάνει και τους είπα για άμεση φορητότητα Τι να πω και εγώ από νόβα το φέρνω το έκανα ενεργοποίηση τη τρίτη μεσω του app τώρα αναμένω και εγώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Χθες στς 01:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:45 μμ 1 minute ago, Jimakos43 said: Τι να πω και εγώ από νόβα το φέρνω το έκανα ενεργοποίηση τη τρίτη μεσω του app τώρα αναμένω και εγώ Όταν πήγα σε αυτούς σε τρεις μέρες το πολύ είχα ενεργοποιηθεί, τώρα για να φύγω θέλουν να με σκάσουν, τι να πω, υπομονή, έτσι κι άλλως ούτε ζωγραφιστό δεν θα με δουν ξανά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:14 μμ 41 minutes ago, dimtz said: Εγώ ακόμη τίποτα, έλαβα την κάρτα εδώ και 8 μέρες περίπου , μου είπαν μόλις κοπεί το σήμα να βάλω την άλλη και τέλος, πότε όμως; Αυτή η ΝΟΒΑ μάλλον το καθυστερεί μπας και κάνω καμιά ανανέωση να πάρουν το δεκάρικο Τη διαδικασία της ενεργοποίησης την έχεις κάνει ε; Περίεργο πως εμείς που πήραμε αργότερα έχουμε ενεργοποιηθεί ήδη.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Χθες στς 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:31 μμ Προσπάθησα να την κάνω αλλά δεν μπορώ να επαληθεύσω την ταυτότητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. Χθες στς 03:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:10 μμ 38 minutes ago, dimtz said: Προσπάθησα να την κάνω αλλά δεν μπορώ να επαληθεύσω την ταυτότητα Εγώ μόλις μου ενεργοποιήθηκε. Οπότε κάτι άλλο παίζει σε εσένα. Δεν είναι ότι αργούν στη νόβα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Τι άλλο να παίζει; Προχτές μου ήρθε μήνυμα από cosmote ότι το αίτημα μου καταχωρήθηκε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:44 μμ Χτες το βράδυ πλήρωσα σήμερα έγινε η αποστολή μπράβο στην εταιρία. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:47 μμ 1 minute ago, Antonio21 said: Χτες το βράδυ πλήρωσα σήμερα έγινε η αποστολή μπράβο στην εταιρία. Με αυτή τη Courier μου ήρθε, τη στέλνουν σπίτι, δεν είναι σαν speedex που περιμένουν να πάω εκεί να παραλάβω. Εμένα σε 1 ημέρα ήρθε αφού παρέλαβα τον κωδικό παράδοσης. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:53 μμ 5 minutes ago, elkons said: Με αυτή τη Courier μου ήρθε, τη στέλνουν σπίτι, δεν είναι σαν speedex που περιμένουν να πάω εκεί να παραλάβω. Εμένα σε 1 ημέρα ήρθε αφού παρέλαβα τον κωδικό παράδοσης. Είναι του Μαρινάκη(του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού)και αν και όπως λέει το όνομα μου είμαι υποστηρικτής άλλης ομάδας,οφείλω να πω ότι είναι αρκετά καλή και φιλική τόσο στον πελάτη όσο και στο εργαζόμενο 3 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:55 μμ 1 minute ago, aektzhs 1 said: Είναι του Μαρινάκη(του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού)και αν και όπως λέει το όνομα μου είμαι υποστηρικτής άλλης ομάδας,οφείλω να πω ότι είναι αρκετά καλή και φιλική τόσο στον πελάτη όσο και στο εργαζόμενο Δε το γνώριζα αλλά πάντως έχω πολύ καλύτερη εμπειρία από τη speedex. 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:58 μμ Just now, elkons said: Δε το γνώριζα αλλά πάντως έχω πολύ καλύτερη εμπειρία από τη speedex. Ναι,εννοείται ότι είναι καλύτερη. Επίσης από πέρσι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Όμιλο εταιρειών ΟΤΕ γιατί και ο Γερμανός από τότε με αυτήν συνεργάζεται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 8 ώρες πριν, dimtz said: Τι άλλο να παίζει; Προχτές μου ήρθε μήνυμα από cosmote ότι το αίτημα μου καταχωρήθηκε Άλλο καταχωρήθηκε, άλλο ολοκληρώθηκε. Πάρε τους τηλέφωνο σήμερα. Αν δεν περνάει η ταυτότητα συνήθως δεν προχωράει η ενεργοποιήση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 ώρες πριν, opmgls said: Άλλο καταχωρήθηκε, άλλο ολοκληρώθηκε. Πάρε τους τηλέφωνο σήμερα. Αν δεν περνάει η ταυτότητα συνήθως δεν προχωράει η ενεργοποιήση. Την αίτηση την έχω κάνει τηλεφωνικά διότι υπάρχει θέμα με την ταυτότητα, η ενεργοποίηση θα γίνει αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι εγώ, απλά έχει αργήσει σε σχέση με άλλους αρκετά, την καλημέρα μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Επιστρέφω κι εγώ cosmote με την προσφορά που έδωσαν με απεριόριστα. Απ' ότι καταλαβαίνω, για να ξεκινήσει η διαδικασία φορητότητας πρέπει να κάνω την ενεργοποίηση μέσω του app; Ευχαριστώ! 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Αν επιλέξω το diy με 4gb και χωρίς λεπτά και ένα πακέτο cosmote tv που βγαίνει 13,5 όπως στη φωτογραφία. Επειδή το νούμερο μου είναι δηλωμένο και απαλλαγή και μέσα σε cosmote one αν κάνω ανανέωση 13€ μου δίνει 14 κάτι €. Αν ενεργοποιήσω αυτό θα μου δώσει τα απεριόριστα λεπτά και ντατα. ;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Απλά να ξέρεις το Cosmote tv entertainment pack μη τ πάρεις αφού το δίνουν δωρεάν για τις γιορτές, είναι ανάμεσα στα χριστουγεννιατικα δώρα. 3 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 29 minutes ago, elkons said: Απλά να ξέρεις το Cosmote tv entertainment pack μη τ πάρεις αφού το δίνουν δωρεάν για τις γιορτές, είναι ανάμεσα στα χριστουγεννιατικα δώρα. Ναι απλά το είπα για μετά. Λογικά θα γίνεται εφόσον στις προϋποθέσεις λέει και για diy ότι και αν επιλέξω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 40 minutes ago, Jimakos43 said: Αν επιλέξω το diy με 4gb και χωρίς λεπτά και ένα πακέτο cosmote tv που βγαίνει 13,5 όπως στη φωτογραφία. Επειδή το νούμερο μου είναι δηλωμένο και απαλλαγή και μέσα σε cosmote one αν κάνω ανανέωση 13€ μου δίνει 14 κάτι €. Αν ενεργοποιήσω αυτό θα μου δώσει τα απεριόριστα λεπτά και ντατα. ;;; Ειναι συγκεκριμένα τα πακέτα που πρέπει να ενεργοποιήσεις για να παρεις τα απεριοριστα. Γράφει και DIY, οπότε ίσως σου το δώσει. Αν στο δώσει θα σου δώσει λογικά μονο δεδομένα. Αφου λες, "Δεν θέλω λεπτά". Edited 9 ώρες πριν by opmgls Επιπλέον πληροφορίες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Πήγα να κάνω ενεργοποίηση μέσα από την εφαρμογή από φορητότητα και αντί να γίνει ενεργοποίηση μου έκανε εκ νέου αίτημα φορητότητας, ότι να ναι πραγματικά, 14 ημέρες μου έβγαλε σαν χρονικό περιθώριο, υπάρχει περίπτωση να μείνουμε χωρίς τηλέφωνο; edit είχα σκανάρει και το barcode της κάρτας, γιατί δεν έκανε ενεργοποίηση; Edited 8 ώρες πριν by dimtz 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: Ειναι συγκεκριμένα τα πακέτα που πρέπει να ενεργοποιήσεις για να παρεις τα απεριοριστα. Γράφει και DIY, οπότε ίσως σου το δώσει. Αν στο δώσει θα σου δώσει λογικά μονο δεδομένα. Αφου λες, "Δεν θέλω λεπτά". Θα του τα δώσει όλα άσχετα αν έβαλε δεν θέλω λεπτά έβαλε δεν θέλω λεπτά γιατί ανεβαίνει το πάγιο αλλά το πακέτο πάει με την προσφορά οπότε θα τα πάρει όλα απεριόριστα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, ANAGNPANA said: Θα του τα δώσει όλα άσχετα αν έβαλε δεν θέλω λεπτά έβαλε δεν θέλω λεπτά γιατί ανεβαίνει το πάγιο αλλά το πακέτο πάει με την προσφορά οπότε θα τα πάρει όλα απεριόριστα αν είναι έτσι θα έπρεπε να δίνει τα λεπτά και με το data month. Κάποιος εδώ στο νήμα είπε ότι δεν δίνει (λεπτά) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, dimtz said: Πήγα να κάνω ενεργοποίηση μέσα από την εφαρμογή από φορητότητα και αντί να γίνει ενεργοποίηση μου έκανε εκ νέου αίτημα φορητότητας, ότι να ναι πραγματικά, 14 ημέρες μου έβγαλε σαν χρονικό περιθώριο, υπάρχει περίπτωση να μείνουμε χωρίς τηλέφωνο; edit είχα σκανάρει και το barcode της κάρτας, γιατί δεν έκανε ενεργοποίηση; Η ενεργοποίηση μέσω κοσμοτέ πήρε 5' σε 2 νούμερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την εφαρμογή του φρόγκ δεν δούλευε σωστά και γυρνώντας στην εφαρμογή της κοσμοτέ όλα ήταν άψογα. Συνιστώ αυτή την διαδικασία. Έχει μέσα 0,25€ και δέχεται και κάνει κλήσεις για ένα δίμηνο. Η απόδειξη λέει 0€ οπότε το 3ευρο πήγε μαύρο στην μεταφορική. Edited 6 ώρες πριν by Konsta_ntina 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 minutes ago, Konsta_ntina said: Η απόδειξη λέει 0€ οπότε το 3ευρο πήγε μαύρο στην μεταφορική. Μαύρο με ηλεκτρονική συναλλαγή, δύσκολο μου ακούγεται.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 minutes ago, cu2goup said: Μαύρο με ηλεκτρονική συναλλαγή, δύσκολο μου ακούγεται.. Πολύ εύκολο το βλέπω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts