cu2goup Δημ. Χθες στς 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:26 μμ 9 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Υπόθεση εργασίας: Τώρα με την προσφορά των εννέα μηνών, αν κάνει κάποιος αλλαγή πακέτου μεταξύ των καρτοκινητών της cosmote αφού έχει πάρει την προσφορά, παραμένουν άραγε τα προνόμια της προσφοράς ή χάνονται; Γιατί να κάνεις τέτοια αλλαγή όμως; Σε όλα θέλει 13€ για να έχεις τα απεριόριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Χθες στς 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:45 μμ 19 minutes ago, cu2goup said: Γιατί να κάνεις τέτοια αλλαγή όμως; Σε όλα θέλει 13€ για να έχεις τα απεριόριστα. Στο what’s up μπορείς να το έχεις και με 8.5 ευρώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 4 minutes ago, ANAGNPANA said: Στο what’s up μπορείς να το έχεις και με 8.5 ευρώ Εγώ έχω την εντύπωση (ίσως κάνω λάθος) ότι ναι μεν ενεργοποιείς (στο whatsup) το πακέτο τον 8.5€ αλλά σου αφαιρούνται 13€ και παίρνεις την παροχή των απεριόριστων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 2 minutes ago, opmgls said: Εγώ έχω την εντύπωση (ίσως κάνω λάθος) ότι ναι μεν ενεργοποιείς (στο whatsup) το πακέτο τον 8.5€ αλλά σου αφαιρούνται 13€ και παίρνεις την παροχή των απεριόριστων. Μόλις κάποιος το δοκιμάσει, ας μας πει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: Μόλις κάποιος το δοκιμάσει, ας μας πει. Το δοκίμασε φίλος και μια χαρά του πέρασε το πρόγραμμα και χρεώθηκε μόνο 8.5 ευρώ γιατι να του αφαιρέσει 13 αφού 8.5 έχει Το δοκίμασε και κάποιος εδώ στην ομάδα και λειτούργησε … 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Σωστά. Έβαλα κάρτα 13 ευρώ, μπηκαν αυτούσια λόγω cosmote one και ενεργοποίησα το πακέτο των 8,50€. 1 6 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 4 minutes ago, Serafeim1981 said: Σωστά. Έβαλα κάρτα 13 ευρώ, μπηκαν αυτούσια λόγω cosmote one και ενεργοποίησα το πακέτο των 8,50€. Να και η απόδειξη ευχαριστώ φίλε Οπότε με 8.5 ευρώ έχεις απεριόριστα ίντερνετ και ομιλία για 9 μήνες μια χαρά κομπλέ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, ANAGNPANA said: Να και η απόδειξη ευχαριστώ φίλε Οπότε με 8.5 ευρώ έχεις απεριόριστα ίντερνετ και ομιλία για 9 μήνες μια χαρά κομπλέ Αρα σύμφωνα με τα όσα λέτε εδώ συμφέρει περισσότερο να κάνουμε αίτηση oniine για whatsup παρά για frog! Απλά είναι περίεργο που το διαφημίζουν με 13€ Edited 22 ώρες πριν by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Πολλοί χρειάζονται και τα sms και κατόπιν τούτου θα κατευθυνθούν στο πακέτο με τα 11,50€. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, Serafeim1981 said: Πολλοί χρειάζονται και τα sms και κατόπιν τούτου θα κατευθυνθούν στο πακέτο με τα 11,50€. Ποιος στέλνει SMS εν έτη 2025 … αφού υπάρχουν τόσες εφαρμογές με δωρεάν μηνύματα Εμένα με ενοχλεί το νταβατζιλίκι της VODAFONE και της NOVA για να παραγγείλεις νέα κάρτα SIM για φορητότητα ή νέο νούμερο σε υποχρεώνει να αγοράσεις και πακέτο από την αρχη Ενώ ή COSMOTE σε χρεώνει μόνο 3 ευρώ την κάρτα 21 minutes ago, opmgls said: Αρα σύμφωνα με τα όσα λέτε εδώ συμφέρει περισσότερο να κάνουμε αίτηση oniine για whatsup παρά για frog! Απλά είναι περίεργο που το διαφημίζουν με 13€ Με 13 ευρώ το διαφημίζουν γιατί δεν μπορείς να βάλεις κάρτα λιγότερο από 13 ευρώ . Επομένως χρεώνεσαι 13 ευρώ ….αυτο πιστεύω… γιατί αν δεις αυτοί σου προτείνουν μέσα στο site το πρόγραμμα με τα 11.5 ευρώ .. στο παράδειγμα τους 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Λάθος κάνεις. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί ακόμη τα sms. Επίσης στην cosmote πληρώνεις και τα 3 ευρώ και βάζεις και κάρτα, οπότε η φορητότητα έρχεται ακριβότερα από τις άλλες δύο. Τέλος με την προσφορά της cosmote βάζεις 13 ευρώ την πρώτη φορά και σου αφαιρούνται τα 8,50 του πακέτου, οπότε μένουν 4,50. Τους επόμενους μήνες μπορείς να βάζεις 8 ευρώ κάρτα (με τη σημείωση ότι γίνεται μόνο σε κατάστημα). Όλα αυτά εφόσον ο αριθμός βρίσκεται σε σχήμα cosmote one και ο κάτοχος δε χρειάζεται τα sms. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 6 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Σωστά. Έβαλα κάρτα 13 ευρώ, μπηκαν αυτούσια λόγω cosmote one και ενεργοποίησα το πακέτο των 8,50€. Ποιο είναι το πακέτο των 8.5€ ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 6 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Τους επόμενους μήνες μπορείς να βάζεις 8 ευρώ κάρτα (με τη σημείωση ότι γίνεται μόνο σε κατάστημα). Όλα αυτά εφόσον ο αριθμός βρίσκεται σε σχήμα cosmote one και ο κάτοχος δε χρειάζεται τα sms. Αυτό το έχεις εξακριβωμένο; Η προσφορά αποδίδεται μόνο με την ενεργοποίηση του πακέτου ή απαιτεί και ανανέωση 13€; Αν είναι έτσι, θα γίνεται και με το easy transfer. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 7 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Τους επόμενους μήνες μπορείς να βάζεις 8 ευρώ κάρτα (με τη σημείωση ότι γίνεται μόνο σε κατάστημα). Όλα αυτά εφόσον ο αριθμός βρίσκεται σε σχήμα cosmote one και ο κάτοχος δε χρειάζεται τα sms. 1. Επειδή δεν είχα ποτε whatsup, δεν ήξερα ότι ισχύει 8ευρη ανανέωση σε κατάστημα και για αυτό. Νομιζα ότι ήταν μονο για frog. 2. Αν μπορείς εξήγησε συνοπτικά τι επιπλέον κέρδος έχεις κάποιος αν είναι σε cosmote one, και πως μπαίνεις σε αυτό. 1 hour ago, cu2goup said: Αυτό το έχεις εξακριβωμένο; Η προσφορά αποδίδεται μόνο με την ενεργοποίηση του πακέτου ή απαιτεί και ανανέωση 13€; Αν είναι έτσι, θα γίνεται και με το easy transfer. Κι εγώ από αυτό που διάβασα καταλαβαίνω ότι ότι πρέπει να βάζεις13 ευρώ το μήνα, σου αφαιρεί το τέλος κινητής μόλις τα βάλεις, οπότε μένουν περίπου 11.50, και μετά βάζεις το αντοίστοιχο πακέτο που κοστίζει το ίδιο για να πάρεις τα απεριόριστα. 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ποιο είναι το πακέτο των 8.5€ ? Αυτό αν κατάλαβα σωστά, και υπάρχει μονο στο whatsup https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/datamonth 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 18 minutes ago, opmgls said: 1. Επειδή δεν είχα ποτε whatsup, δεν ήξερα ότι ισχύει 8ευρη ανανέωση σε κατάστημα και για αυτό. Νομιζα ότι ήταν μονο για frog. 2. Αν μπορείς εξήγησε συνοπτικά τι επιπλέον κέρδος έχεις κάποιος αν είναι σε cosmote one, και πως μπαίνεις σε αυτό. Κι εγώ από αυτό που διάβασα καταλαβαίνω ότι ότι πρέπει να βάζεις13 ευρώ το μήνα, σου αφαιρεί το τέλος κινητής μόλις τα βάλεις, οπότε μένουν περίπου 11.50, και μετά βάζεις το αντοίστοιχο πακέτο που κοστίζει το ίδιο για να πάρεις τα απεριόριστα. Αυτό αν κατάλαβα σωστά, και υπάρχει μονο στο whatsup https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/datamonth Αυτό υπάρχει και στην cosmokarta. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 hour ago, opmgls said: 1. Επειδή δεν είχα ποτε whatsup, δεν ήξερα ότι ισχύει 8ευρη ανανέωση σε κατάστημα και για αυτό. Νομιζα ότι ήταν μονο για frog. 2. Αν μπορείς εξήγησε συνοπτικά τι επιπλέον κέρδος έχεις κάποιος αν είναι σε cosmote one, και πως μπαίνεις σε αυτό. Απαντάω στο 2 το δικό μου, επειδή το έψαξα, και κατάλαβα ότι ΑΝ εχεις σταθερη γραμμή συμβόλαιου στην Cosmote βάζεις κάτω από αυτήν και το whatsup καρτοκινητό σους και σε ανταμοίβει όταν βάλεις κάρτα με το 10% της αξίας των χρημάτων που έβαλες. Δηλαδή πρακτικά δεν πληρώνεις το τέλος κινητής τηλεφωνίας που είναι και αυτό 10% επί του ποσού. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά στην παρέα, έχω κάνει αίτημα για φορητότητα τηλεφωνικός, 1 ον θα έχω την προσφορά με τα απεριόριστα; 2ον Επίσης μου ήρθε μήνυμα από COSMOTE ότι το αίτημά μου έχει καταχωρηθεί, πόσο καιρό νομίζετε χρειάζεται για ενεργοποίηση; Edited 11 ώρες πριν by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_skyline Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 11 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Λάθος κάνεις. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί ακόμη τα sms. Επίσης στην cosmote πληρώνεις και τα 3 ευρώ και βάζεις και κάρτα, οπότε η φορητότητα έρχεται ακριβότερα από τις άλλες δύο. Τέλος με την προσφορά της cosmote βάζεις 13 ευρώ την πρώτη φορά και σου αφαιρούνται τα 8,50 του πακέτου, οπότε μένουν 4,50. Τους επόμενους μήνες μπορείς να βάζεις 8 ευρώ κάρτα (με τη σημείωση ότι γίνεται μόνο σε κατάστημα). Όλα αυτά εφόσον ο αριθμός βρίσκεται σε σχήμα cosmote one και ο κάτοχος δε χρειάζεται τα sms. Μπορείς να βάλεις από κατάστημα κάρτα 10 ευρώ και αν δεν έχεις Cosmote One θα μπουν περίπου 9 ευρώ οπότε μπορείς να ενεργοποιήσεις το Data Month με 8,50 ευρώ. Μια χαρά είναι, περιμένω τις κάρτες για εμένα και τη σύζυγο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, cu2goup said: Αυτό το έχεις εξακριβωμένο; Η προσφορά αποδίδεται μόνο με την ενεργοποίηση του πακέτου ή απαιτεί και ανανέωση 13€; Αν είναι έτσι, θα γίνεται και με το easy transfer. Αναφέρεται στην προσφορά: "απεριόριστα GB και απεριόριστα λεπτά ομιλίας δώρο με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων calls to all, unlimited calls, data month, diy, student". 6 ώρες πριν, opmgls said: 1. Επειδή δεν είχα ποτε whatsup, δεν ήξερα ότι ισχύει 8ευρη ανανέωση σε κατάστημα και για αυτό. Νομιζα ότι ήταν μονο για frog. Είναι για όλα τα καρτοκινητά cosmote. Edited 8 ώρες πριν by Serafeim1981 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 17 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Λάθος κάνεις. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί ακόμη τα sms. Επίσης στην cosmote πληρώνεις και τα 3 ευρώ και βάζεις και κάρτα, οπότε η φορητότητα έρχεται ακριβότερα από τις άλλες δύο. Τέλος με την προσφορά της cosmote βάζεις 13 ευρώ την πρώτη φορά και σου αφαιρούνται τα 8,50 του πακέτου, οπότε μένουν 4,50. Τους επόμενους μήνες μπορείς να βάζεις 8 ευρώ κάρτα (με τη σημείωση ότι γίνεται μόνο σε κατάστημα). Όλα αυτά εφόσον ο αριθμός βρίσκεται σε σχήμα cosmote one και ο κάτοχος δε χρειάζεται τα sms. Μα εγώ θέλω να βάλω την άλλη εταιρία για να ξαναγυρίσω στην COSMOTE με την προσφορά για ποιο λόγο να με υποχρεώνει να αγοράζω πακέτο ή COSMOTE δε σε υποχρεώνει να αγοράσεις πακέτο μόνο την κάρτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, ANAGNPANA said: Μα εγώ θέλω να βάλω την άλλη εταιρία για να ξαναγυρίσω στην COSMOTE με την προσφορά για ποιο λόγο να με υποχρεώνει να αγοράζω πακέτο ή COSMOTE δε σε υποχρεώνει να αγοράσεις πακέτο μόνο την κάρτα Μην πάς. ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, ANAGNPANA said: Μα εγώ θέλω να βάλω την άλλη εταιρία για να ξαναγυρίσω στην COSMOTE με την προσφορά για ποιο λόγο να με υποχρεώνει να αγοράζω πακέτο ή COSMOTE δε σε υποχρεώνει να αγοράσεις πακέτο μόνο την κάρτα Μην το βλέπεις έτσι.. απλώς θεώρησε ότι η φορητότητα στη Vodafone κοστίζει 15€ ενώ στην Cosmote 3€. Κατά τα άλλα, αν ήταν δωρεάν το να φύγεις και να έρθεις, δεν θα είχαν τέτοιες προσφορές γιατί θα το κάνανε όλοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, GREGORYMO said: Μην πάς. ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη Και πως θα πάρω το πακέτο της COSMOTE χωρίς να αλλάξω αριθμό ; αναγκαστικά πάω φίλε μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Η cosmote δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις κάρτα ανανέωσης; 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, ANAGNPANA said: Και πως θα πάρω το πακέτο της COSMOTE χωρίς να αλλάξω αριθμό ; αναγκαστικά πάω φίλε μου Το κατάλαβα. Υπολόγισε το στο 'κόστος' του πακέτου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts