oxxy Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Κάλεσε στο 1330 κ άκου προσεκτικά (πριν πατήσεις οποιοδήποτε αριθμό) που λέει αυτό που ζητάς Και ΠΑΑΑΑΑΤΤΤΑΑΑΑΑ ΤΟ.:) https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_200_lepta/section/COSMOKARTA_Services leros 2004 Κάνε αυτό που λέει ο jm Κάτσε να κραξουμε και την cosmote λίγο στην παραπάνω σελίδα λέει πως θα την βάλεις αλλά ούτε λόγος πως θα την βγάλεις κανονικά έπρεπε να λέει και τα δύο Ωραία λογική γράψου εύκολα να στα πάρουμε τα € αυτόματα βεβαίως βεβαίως και εάν δεν γουστάρεις και θες να διαφραφεις ψάξε να βρεις το τρόπο Αφού καμία αρχή εεττ δεν δουλεύει σωστά και δεν τους μιλάει καλά κάνουν και τα κάνουν... Edited April 13, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έλα που είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να τους καλέσω δεν έχω λεφτά μέσα, αλλά άμα βάλω λεφτά θα μου τα πάρει αυτόματα το πρόγραμμα.... Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έλα που είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να τους καλέσω δεν έχω λεφτά μέσα, αλλά άμα βάλω λεφτά θα μου τα πάρει αυτόματα το πρόγραμμα.... Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1. Καλά να πάθεις (που είσαι εξωτερικό) 2. Μη βάλεις κάρτα (δε πρόκειται να αφαιρεθεί τπτ)... Λεφτά υπάρχουν κ αφήστε τα αυτά....(δε το λέω για σένα ειδικά, έτσι;) Μην κλαίγεστε για 10 ή 50€..:)... Υπάρχουν._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έλα που είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να τους καλέσω δεν έχω λεφτά μέσα, αλλά άμα βάλω λεφτά θα μου τα πάρει αυτόματα το πρόγραμμα.... Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποσο υπολοιπο εχεις? Με 5 ευρώ δεν θα σου τα πάρει (αν υποθέσουμε οτι έχεις κατω απο 1.5 περιπου). Θα μπορούσες να μπεις στη σελίδα της κοσμοτε στο callback ωστε να σε πάρουν αυτοί από την εξυπηρέτηση και να τους ζητήσεις να το απενεργοποιήσουν. @jimmis φτάνει με το τρολαρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ποσο υπολοιπο εχεις? Με 5 ευρώ δεν θα σου τα πάρει (αν υποθέσουμε οτι έχεις κατω απο 1.5 περιπου). Θα μπορούσες να μπεις στη σελίδα της κοσμοτε στο callback ωστε να σε πάρουν αυτοί από την εξυπηρέτηση και να τους ζητήσεις να το απενεργοποιήσουν. @jimmis φτάνει με το τρολαρισμα... ΟΚ. Ας πάρει 2106513888 να του το αφαιρέσουν... Άκου "είμαι εξωτερικό αλλά δε θέλω να...." Ας βάλει 5€....Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλημέρα σας και καλή Ανάσταση να έχουμε, ειμαι συνδρομητης σε άλλη εταιρεία αλλα θέλω να ρωτήσω τα δεδομένα για το what;s up αν υπάρχει κάπου μια αναλυτική συγκριση των καρτοκινητών(π.χ. αν ο χρόνος που μένει κατα την ανανεωση προστίθεται στον επόμενο μήνα, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το internet στα 8ευρω τι μπορώ να έχω κλπ)Ευχαριστώ και καλό Πασχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Γίνεται να πάρω καινούριο νούμερο (whatsp) χωρίς να πληρώσω τίποτα? Για sim+ ενεργοποίηση εννοώ. Αν ναι, πρέπει από κάποιον πλανόδιο ή γίνεται και από υποκατάστημα cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Γίνεται να πάρω καινούριο νούμερο (whatsp) χωρίς να πληρώσω τίποτα? Για sim+ ενεργοποίηση εννοώ. Αν ναι, πρέπει από κάποιον πλανόδιο ή γίνεται και από υποκατάστημα cosmote? 0€ Μόνο με φορητότητα απ'το 13897 το sim άλλης εταιρίας σου. Οπουδήποτε αλλού (πχ κατάστημα) ελάχιστο 5€ για καινούρια sim (αριθμό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Παιδιά σε νέα what's up με βγάζει αυτό όταν στέλνω Internet. Τι ρυθμίσεις κάνω Edit Έκανα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις όλα καλά.. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Edited April 15, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 απο εδω να πληρωσω τιποτα; Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 απο εδω να πληρωσω τιποτα; Ωρεέοοος...δεν το'ξερα. Από βδομάδα αν το κάνεις πες μας €....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 απο εδω να πληρωσω τιποτα; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό κ εγώ .... Όταν σου έρθει πες μας αν σου ζήτησαν λεφτά στην παραλαβή η αν ήταν εντελώς δωρεάν. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ωρεέοοος...δεν το'ξερα. Από βδομάδα αν το κάνεις πες μας €....:) Εχω, δεν να το παρω. Απλα βρικα χτεσ, και ρωτισα, μιπωσ ξερη κανισ Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 0€ Μόνο με φορητότητα απ'το 13897 το sim άλλης εταιρίας σου. Οπουδήποτε αλλού (πχ κατάστημα) ελάχιστο 5€ για καινούρια sim (αριθμό). Αυτό το ρωτάω επειδή η vodafone σου δίνει τα νουμερακι για πλάκα ενώ στη cosmote νομίζω θέλει να μπεί ρευστό μέσα. Ή τουλάχιστον πιστευα από πλανόδιο δεν θα πλήρωνα κάτι. Καλώς αλλιώς θα το κάνω έτσι από βδομάδα με το καλό, κλήση χωρίς χρέωση πρέπει να ναι στο 13897. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο εδω να πληρωσω τιποτα; Bingo. Θα στείλω μήνυμα στη cosmote να ρωτήσω μήπως έχει κάποια κρυφή χρέωση. Και το κάνω αν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Αυτό το ρωτάω επειδή η vodafone σου δίνει τα νουμερακι για πλάκα ενώ στη cosmote νομίζω θέλει να μπεί ρευστό μέσα. Ή τουλάχιστον πιστευα από πλανόδιο δεν θα πλήρωνα κάτι. Καλώς αλλιώς θα το κάνω έτσι από βδομάδα με το καλό, κλήση χωρίς χρέωση πρέπει να ναι στο 13897. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Bingo. Θα στείλω μήνυμα στη cosmote να ρωτήσω μήπως έχει κάποια κρυφή χρέωση. Και το κάνω αν ειναι Η τιμή διάθεσης νέου πακέτου σύνδεσης What's Up είναι 5€. (Απο facebook) Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Πολύ βολικό αυτό με το πάρε δώσε που το έκαναν 1 μηνα και ανανεώνονται κιόλας. Είχα 300mb έστειλα ακόμα 300 και ανανεώθηκαν όλα για 1 μηνα ακόμα. Πάνε τα 5ευρα για τα 500mb πιστεύω να μην το αλλάξουν όπως πριν που ήταν 3 μέρες μόνο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Τελικά ίσως κάτι άλλαξε.. Δεν προστίθενται στα αγορασμένα. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 (edited) Αυτά από το πάρε μοίρασε προστίθονται μεταξύ τους και ανανεώνονται για ακόμα 1 μηνα. Απίστευτα βολικό δεν πρόκειται να ξανά βάλω mb πακέτο μιας και περνω 1.5gb το μήνα μόνο από την οικογένεια με το πάρε μοίρασε συν αν βρω κάποιον ακόμα και δεν τα θέλει τα περνω και εκείνα. Ελπίζω να το κρατήσουν έτσι. Αυτά που ληγουν 27/4 είναι από ανανέωση 10αρας με χρεωστικη Αυτά που ληγουν 13/5 είναι από ανανέωση 10αρας με χρεωστικη Αυτά που ληγουν 16/5 είναι από πάρε μοίρασε. Αν στείλω σήμερα αλλα 100mb θα πάει η συνολική λήξη των τελευταίων 17/5. Ελπιζω να έγινα κατανοητός. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Edited April 16, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Λήγουν.Λήγουν!!! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Α εντάξει βασιλιά το 'πιασα.. Thanx! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Σήμερα το βράδυ λίγει το δώρο!Έμεινε τίποτα ή φαγώθηκε με το αρνί μαζί;; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Σήμερα το βράδυ λίγει το δώρο!Έμεινε τίποτα ή φαγώθηκε με το αρνί μαζί;; Από την συγκεκριμένη προσφορά νου έχουν μείνει 524μουμπου μέχρι στιγμής. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Από την συγκεκριμένη προσφορά νου έχουν μείνει 524μουμπου μέχρι στιγμής. Άντε καλοφάγωτα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 0€ Μόνο με φορητότητα απ'το 13897 το sim άλλης εταιρίας σου. Οπουδήποτε αλλού (πχ κατάστημα) ελάχιστο 5€ για καινούρια sim (αριθμό). Από 1/4 Έχει αλλάξει φίλε. Για να κάνεις φορητότητα και να πας cosmote πληρώνεις 15€. 5€ η sim που σου έρχεται ταχυδρομικώς σπίτι και 10€ κάρτα μέσα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Από 1/4 Έχει αλλάξει φίλε. Για να κάνεις φορητότητα και να πας cosmote πληρώνεις 15€. 5€ η sim που σου έρχεται ταχυδρομικώς σπίτι και 10€ κάρτα μέσα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είδα και εγώ, πήρα τηλέφωνο πριν. Έλεος. Η Vodafone κάνει τα πάντα δωρεάν και από το ίδιο το κατάστημα ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 offtopic ουτε η βονταφον δεν το κανει δωρεαν,η φορητοτητα γινεται πλεον απο καταστημα μονο και ζητανε και αυτοι 30 ευρω. Εκτος αν αλλαξε κατι αυτες τις μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts