Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παίδες έχει κόψει το tethering η κοσμοτε;;; εδώ και τρεις μέρες με τίποτα δεν κατεβάζει δεδομένα ή συσκευή που λαμβάνει ίντερνετ!

μπα απλά είχε τραγικές ταχύτητες 4g εδώ αραχωβα και σεεερνετσι

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Edited by ilka71

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα μου ήρθε το παρακάτω sms από την cosmote:

ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 400' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1GB ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ. ANANEΩΣE EΩΣ TO TEΛOΣ TOY MHNA ΓIA THN ΠPΩTH AΠOΔOΣH TOY ΔΩPOY.

Ξέρει κάνεις αν τα 400' και το 1gb ισχύουν για ένα μήνα ή για λιγότερες μέρες? Αν ισχύουν για μήνα να κάνω μια ανανέωση γιατί έχω ευρωπαϊκή κάρτα και βάζω κάθε 1 του μήνα και μου δίνει 600' προς what's up+600mb και παίρνω και τα 500mb απο την online ανανέωση και με τα λεφτά που μένουν στην κάρτα ενεργοποιώ πακέτο αν χρειαστεί. Αν είναι για ένα μήνα αυτά που λέει το παραπάνω μήνυμα να κάνω άλλη μια ανανέωση για τον Ιανουάριο να είμαι καλυμμένος μην χάσω την προσφορά και με μια ανανέωση στις 1 Φεβρουαρίου που θα ξανά κάνω να τα πάρω όλα πάλι.

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερα θελω να κρατησω ενα αριθμο ενεργό, το μικρότερο ποασο ειναι 5 ευρω με online, απο κατάστημα γερμανος μηπως ειναι μικροτερο ποσο?

Νέα κόλπα από την cosmote, έτσι και σου τελειώσουνε τα δεδομένα από το πρόγραμμα που έχεις ενεργοποιείται αυτόματα το internet day pass και σου αφαιρεί από το λογαριασμό σου 1,01 €.Αν αυτό δεν είναι ληστεία τότε τι είναι;

Όχι, δεν είναι ληστεία και δεν είναι κάτι νέο. Έτσι είναι σε όλες τις εταιρείες στα καρτοκινητά, και είναι προς όφελός σου, καθώς εκτός πακέτου η χρέωση είναι πολύ μεγαλύτερη για τα δεδομένα αν δεν είχαν κάνει αυτό. Αλλά αφού έχεις cosmote μπορείς να ενεργοποιήσεις το my internet και να σου κόβει εντελώς την πρόσβαση όταν τελειώνει το πακέτο σου.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/section/COSMOTE_MyInternet_Prs

Έχει συζητηθεί άπειρες φορές εδώ μέσα το συγκεκριμένο. Αν έχεις smartphone(android τουλάχιστον, για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς να έχω εμπειρία) ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα ανοίξει δεδομένα είναι να αλλάξεις το apn στη σχετική ρύθμιση. Και δεν θα το έλεγα αν δεν το είχα δει με τα μάτια μου, με κλειστά δεδομένα στιγμιαία να δείχνει ότι τα έχει πραγματοποιήσει σύνδεση και να χρεώσει.

Όχι, δεν υπάρχει μικρότερη ανανέωση από 5€.

Sent from my XT1524

Χα χα: Θυμάστε παλιά (νομίζω αρχές '00s δεκαετίας) 2 ή 3€ "κάρτα" (και από περίπτερο) και για 12 μήνες ισχύ;

Πάνε αυτά...Πάμε (για αρχή) για 6€υρο (και 3 μήνες) κ έχει ο θεός!!

Τι σχέση έχει αυτό;

Τώρα που το σκέφτομαι, έχει και άλλη λύση.

Αν δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το υπόλοιπο που θα πάρει, απλά και μόνο να ανανεώσει τη λήξη του αριθμού ή να κρατήσει το υπάρχον υπόλοιπο με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Να βρει κάποιον φίλο του που έχει επίσης καρτοκινητό Cosmote, να ανανεώσει π.χ. 10€ ο ίδιος και να του στείλει τα 7€. Θα χρεωθεί 7,40(1 μεταφορά των 5€ και άλλη μία των 2€ - κάθε μεταφορά χρεώνεται 0,20€), θα του δώσει ο φίλος του 7 ή 7,40 ανάλογα το τι επιθυμεί, και θα του πάει αυτούσιο το ποσό. Έτσι θα έχει δώσει στην ουσία 3(αν του επιστρέψει 7) και θα έχει μείνει με ένα υπόλοιπο 1,53(8,93 -7,40).

Εγώ, πάντως, θα'λεγα (ΟΧΙ Cosmote προσοχή , αλλά:) COSMOTE ΜΠΡΑΒΟ.....Η μόνη που δε χρεώνει κ ανοικτά να ξεχάσεις τα δεδομένα αν λήξει το πακέτο:

http://i64.tinypic.com/34t71pz.png

Για σιγουριά : Αλλαγή (ΟΧΙ σβήσιμο) του APN

Edited by impreza_sti

Όχι, δεν είναι ληστεία και δεν είναι κάτι νέο. Έτσι είναι σε όλες τις εταιρείες στα καρτοκινητά, και είναι προς όφελός σου, καθώς εκτός πακέτου η χρέωση είναι πολύ μεγαλύτερη για τα δεδομένα αν δεν είχαν κάνει αυτό. Αλλά αφού έχεις cosmote μπορείς να ενεργοποιήσεις το my internet και να σου κόβει εντελώς την πρόσβαση όταν τελειώνει το πακέτο σου.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/section/COSMOTE_MyInternet_Prs

παταμε ενεργοποιηση φιλε που εχει τερμα κατω στο link και τελος; χρειαζετε κατι αλλο;

edit δεν βλεπω να κανει κατι και αυτο

παταμε ενεργοποιηση φιλε που εχει τερμα κατω στο link και τελος; χρειαζετε κατι αλλο;

edit δεν βλεπω να κανει κατι και αυτο

Στέλνοντας δωρεάν το μήνυμα «ΜΙ» στο 1333

Στέλνοντας δωρεάν το μήνυμα «ΜΙ» στο 1333

Ok σ ευχαριστω

Νέα κόλπα από την cosmote, έτσι και σου τελειώσουνε τα δεδομένα από το πρόγραμμα που έχεις ενεργοποιείται αυτόματα το internet day pass και σου αφαιρεί από το λογαριασμό σου 1,01 €.Αν αυτό δεν είναι ληστεία τότε τι είναι;

Εγώ έχω το my Internet ενεργοποιημενο πάντα δεδομένα ανοιχτά και να μου τελειώσουν δεν με τρώει τίποτα. Ενεργοποιήστε το όλοι να μην σας τρώει τσάμπα μονοευρα όπως τόσα χρόνια.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Ενεργοποίησα κι εγώ το my internet.Ευχαριστώ όλους όσους το ανέφεραν γιατί είναι γεγονός οτι δεν τη γνώριζα αυτή την υπηρεσία.

Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα ανήκω πλέον στον κόσμο της cosmote και πιο συγκεκριμένα σε σύνδεση what's up. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση του facetime και iMessage σε iphone 6. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, κλείσιμο και άνοιγμα διακοπτών,reboot κινητού αλλά τίποτα. Μου δείχνει "προς αναμονή για ενεργοποίηση". Έχει κάποιος καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Εχει καθόλου υπόλοιπο το νούμερο;

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχει σχεδόν 2 ευρώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Σε WU υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας με λιγότερο από 6€?

Με 6€ στην CKarta έχει τα 250΄προς όλους. Κάτι αντίστοιχο, δε βλέπω να υπάρχει στο WU.

Edited by jimmiss

Με 6 ευρω εχει και 200 προς ολους και 100μβ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Άρα δεν υπάρχει κανένα πακέτο ομιλίας στο WU πια με <6€, έτσι;

Έστω στην Ckarta δίνει με 6€ 250΄ομιλίας προς όλους. Στο WU με 6€ έστω δεν μπορείς να έχεις κάτι καλύτερο σε λεπτά ομιλίας!

ΜΕ 5.04 ευρω εχει 500 προς wu και 100 προς ολους

Αλλιως κοιτάς στο φοιτητικό

ΜΕ 5.04 ευρω εχει 500 προς wu και 100 προς ολους

Αλλιως κοιτάς στο φοιτητικό

Ναι; 100΄προς όλους (+500΄προς WU) με 5,04€;

Πού είναι αυτό το πακέτο;

Το λέει στο 1330 του WU;

Πώς ενεργοποιείται;