Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις με πηρανε τηλεφωνο απο κοσμοτε να μου πουν οτι ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ διορθωθηκε η ανανεωση χρονου ομιλιας μεσω του σαιτ τους!και θελουν και μπραβο τωρα???τι στουρνοι ρε φουστη μου!

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες.

Προσπαθησα να ενεργοποιησω το πακετο SMS 100 που δινει μαζι και 120 MB internet μεσω του 1330 στο κινητο μου, ακουγοντας τη συνομιλια και ακολουθοντας ολες τις παραινεσεις του τηλεφωνητη πατησα το 7 οπως λεει οτι πρεπει να κανεις για να ενεργοποιησεις αυτο το πακετο, για το οποιο λεει οτι θα χρεωθω 5 ευρω. Εκεινη τη στιγμη ειχα 4,74 μεσα στο λογαριασμο μου αλλα αντι να με ενημερωσει οτι δεν μπορει να ενεργοποιησει αυτο το πακετο ή να το ενεργοποιησει και να κρατησει τη διαφορα απο την επομενη καρτα που θα εβαζα, αυθαιρετα και χωρις να ερωτηθω μου περασε το sms40 πακετο με 40 sms για μια εβδομαδα και με χρεωσε 1.6 ευρω. Ενα πακετο που μου ειναι εντελως αχρηστο μιας και θα βαλω καρτα 5 ευρω για να ενεργοποιησω το πακετο 100sms/120MB internet ουτως ή αλλως.

Αυτη ειναι η πρακτικη της Cosmote? Αν δεν υπαρχουν αρκετα λεφτα μεσα για να ενεργοποιησεις ενα πακετο σου βαζει οποιο θελει? Ή απλα υπαρχει προβλημα στο αυτοματο τηλεφωνικο συστημα? Εχω ηδη στειλει mail και περιμενω απαντηση απλα ειπα να δω μηπως ξερει κανεις τπτ!

Edit:

Λοιπον βρηκα τι εγινε. Οταν το εκανα αυτο η γραμμη εκλεισε χωρις να με ενημερωσει αν ενεργοποιηθηκε το πακετο ή οχι. Μολις πατησα το 7 απλα εκλεισε η γραμμη και λιγο μετα ηρθε το Sms ενεργοποιησης για το sms40 (που δεν ειχα επιλεξει). Ξαναδοκιμαζοντας να το κανω σημερα αυτο για να δω τι θα γινει ανακαλυψα το εξης: Αν δεν εχεις αρκετα λεφτα μεσα σου λεει δεν μπορω να το ενεργοποιησω αλλα μπορεις αν θες να ενεργοποιησεις το Sms40 πατωντας το 1!! Ε αυτο το εκανε αυτοματως για μενα κι ας μην πατησα ποτε κατι (μιας κι εκλεισε η γραμμη και δεν ακουσα το μνμ μετα)!

Ωραια ξεκινησε η περιπετεια μου στην Cosmote!

Edited by geoav

Καλησπέρα.

Χθες μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο κιν.

Καταλαβαίνετε τι "παίζει" ακριβώς;

Θα το ψάξω και στο site της Cosmote.

SUPER ΦOITHTIKO ΠAKETO AΠO TO COSMOTE INTERNET ON THE GO ME KAPTA! TΩPA AΠOKTAΣ TO STUDENT FULL PACK ΓIA 2 MHNEΣ ΔΩPEAN INTERNET KAI ΔΩPO TO USB STICK 7,2 MBPS MONO ME 20€ ENΩ EXEIΣ EΠIΠΛEON TH ΔYNATOTHTA AΓOPAΣ 4GB KAΘE MHNA MOΛIΣ ME 6€! EΛA ΣE ENA KATAΣTHMA TOY ΔIKTYOY COSMOTE ME TH ΦOITHTIKH ΣOY TAYTOTHTA & KANE NEA ΣYNΔEΣH TΩPA!

Υ.Γ. Ok, το βρήκα. Είναι το παρακάτω:

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T37&catName=IOTG_Student&cat=Student_offer

Edited by rufous
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Καλησπέρα .

Τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνει το εξής κουφό .

Σχεδόν όποτε πάω στο χωριό μου -με απενεργοποιημενα τα δεδομένα κινητής ,και σύνδεση σε wi fi - μου έρχεται μήνυμα οτι έκανα χρήση δεδομένων και μου τρώει 1 ευρώ .

Πρόσφατα έμεινα μια εβδομάδα και μου έφαγε 4 ευρώ με αυτόν τον τροπο ( δεν είχα άλλο υπόλοιπο ) .

Απο την COSMOTE το παίζουν Κινέζοι . Δεν βλέπουν τιποτα ασυνήθιστο λέει ...

Έχετε καμια ιδέα, τι μπορεί να συμβαίνει ;

... Εχω cosmokarta.

Καλησπέρα .

Σχεδόν όποτε πάω στο χωριό μου -με απενεργοποιημενα τα δεδομένα κινητής ,και σύνδεση σε wi fi - μου έρχεται μήνυμα οτι έκανα χρήση δεδομένων και μου τρώει 1 ευρώ .

Πρόσφατα έμεινα μια εβδομάδα και μου έφαγε 4 ευρώ με αυτόν τον τροπο ( δεν είχα άλλο υπόλοιπο ) .

... Εχω cosmokarta.

Μου είχε συμβεί το ίδιο 2 φορές πριν 4 μήνες περίπου.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Γειά σας.. :D Ενεργοποίησα το πακέτο με τα 500 mb κλπ.

Μπορώ από κάπου από το site τους ίσως να δω την κατανάλωσή μου για να ξέρω τι γίνεται; Ίσως στέλνοντας μύνημα; Δεν έχω ιδέα γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με την cosmocarta. :cry:

Ευχαριστώ.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Υ στο 1330

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπέρα .

... Εχω cosmokarta.

καλημέρα κάθε φορά

που θα μπαίνεις μέσω wifi θα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις θα βλέπεις το προφίλ που και θα πειράζεις το σημείο σύνδεσης για να μην μπορεί να συνδεθεί οπότεπότε δεν θα σε χρεώσει. Επίσης άμα έχεις υπόλοιπο πάντα κάτω από ένα ευρώ δεν πρόκειται πότε να σε ξανά χρεώσει . Νομίζω ότι κάνοντας αυτά τα τα δυο θα είσαι εντάξει. Όσο για τα δυο ευρώ άμα ζητήσεις ανάλυση κλήσεων πρέπει να φαίνονται.

να ρωτησω κατι,

το app της whats up για android, έχει ολα τα πακετα ανανεωσης μεσα. Αν θυμαμαι μου ειχαν πει παλιοτερα οτι δεν ειναι πληρες κ δε ξερω εαν εχει αλλαξει κατι τωρα

Καλησπέρα .

... Εχω cosmokarta.

Στείλε και στο facebook. Συνήθως η εξυπηρέτηση εκεί είναιν καλύτερη.

Edited by achillesgk

Παιδιά με καρτοκινητό what's up τί ταχύτητες έχετε στο 4G LTE της cosmote?Μήπως περιορίζει την ταχύτητα η cosmote ή απλά είναι εικονικό το 4G?Εγω κάνω speddtest με σήμα 2 γραμμές LTE και βρίσκω απο 7 μέχρι 9 mb dowload.Το περίεργο είναι οτι μόλις το γυρίζω σε 3G κατεβάζει γρηγοροτερα με ΤΑΧΥΤΗΤΑ 11MB..Τι παίζει?΄Εχει κάποιος άλλος what's up με 4G να μου πει τι ταχύτητες πιανει στο speed test?

Παιδιά με καρτοκινητό what's up τί ταχύτητες έχετε στο 4G LTE της cosmote?Μήπως περιορίζει την ταχύτητα η cosmote ή απλά είναι εικονικό το 4G?Εγω κάνω speddtest με σήμα 2 γραμμές LTE και βρίσκω απο 7 μέχρι 9 mb dowload.Το περίεργο είναι οτι μόλις το γυρίζω σε 3G κατεβάζει γρηγοροτερα με ΤΑΧΥΤΗΤΑ 11MB..Τι παίζει?΄Εχει κάποιος άλλος what's up με 4G να μου πει τι ταχύτητες πιανει στο speed test?

Αν περιοριζε την ταχυτητα του 4G σε μερικους συνδρομητες και ειδικα να εχεις χαμηλοτερη ταχυτητα απο 3G δεν υπηρχε κανενας λογος να δινεις 4G σε συνδρομητες πχ καρτοκινητης...

Αν περιοριζε την ταχυτητα του 4G σε μερικους συνδρομητες και ειδικα να εχεις χαμηλοτερη ταχυτητα απο 3G δεν υπηρχε κανενας λογος να δινεις 4G σε συνδρομητες πχ καρτοκινητης...

Με αυτή την λογική έχω και εγώ απορία.Γιατι να το έδινε?Κάποιος άλλος με what's up και 4G δεν υπάρχει να μας πει τι ταχύτητες πιάνει?Εχεις what's up εσυ με 4G?

Έχω καταλήξει κι εγώ στο συμπέρασμα πως σε κάποια πακέτα δεν δίνει 4G και είναι εικονική η ένδειξη στο κινητό, γιατί δουλεύει σε 3G. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά πως το καλοκαίρι με το bonus του 1GB έπιασα μέχρι 108mbps στο speedtest και μάλιστα σε νησί των Κυκλάδων. Και μετά που είπα να το χρησιμοποιήσω σαν κανονικό νούμερο που το έχω και φοιτητικό και μου δίνει περίπου 1200MB κάθε μήνα, στο ίδιο μέρος δεν ξεπέρασε τα 20mbps. Με το καλοκαιρινό πακέτο 22 είχα πιάσει με 3G. Και εδώ στην Αθήνα όταν γύρισα τα ίδια. Γράφει 4G αλλά ταχύτητες συνήθως μέχρι 10-15. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δοκιμάσω κάποια στιγμή να αγοράσω και το πακέτο που δίνει 500+300ΜΒ με 5€, το οποίο γράφει πως είναι συμβατό με 4G. Και να δω τι παίζει.

Εγώ με έναν αριθμό που το καλοκαίρι ήταν συμβόλαιο έπιανα με 4G τα 38 Mbps και όταν έγινε Cosmokarta (και μετά Frog) στην ίδια κεραία κατεβάζω (πάλι σε 4G) με 12 Mbps. Σήμερα πάλι με 3G έπιανα 7 Mbps και με 4G τα 9 Mbps. Yποψιάζομαι ότι όντως κάτι συμβαίνει.

Επομένως βάζει κόφτη στα καρτοκινητά.Το θέμα είναι γιατί το κάνει?Αφου δίνει 4G.Ας μην έδινε καθόλου τότε.

Δεν θέλω να το πιστέψω αλλά έχω βάσιμες ενδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Εδώ δεν δίνει (δίνουν...και οι "δύο") 4G στα συμβόλαια με πάγιο κάτω από 45 ευρώ! :wacko:

Είμαστε ήδη 3 άτομα που αναφέρουμε το ίδιο με καρτοκινητό.΄Αρα κάτι παίζει.Να δούμε μπορει να εμφανιστούν και αλλοι με το ίδιο θέμα.

Δεν θέλω να το πιστέψω αλλά έχω βάσιμες ενδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Εδώ δεν δίνει (δίνουν...και οι "δύο") 4G στα συμβόλαια με πάγιο κάτω από 45 ευρώ! :wacko:

Μια μικρη διορθωση πλεον το δινει σε αξιας 35 ευρω , παλια ηταν οντως στα 45

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Το πακέτο 500 mb με 5 ευρώ λήγει στον ένα μήνα;

Δεν μεταφέρεται το υπόλοιπο των mb που δεν έχει καταναλωθει;

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Το πακέτο 500 mb με 5 ευρώ λήγει στον ένα μήνα;

Δεν μεταφέρεται το υπόλοιπο των mb που δεν έχει καταναλωθει;

Αν το ανανεώσεις πριν λήξει μεταφέρεται

Εγώ με έναν αριθμό που το καλοκαίρι ήταν συμβόλαιο έπιανα με 4G τα 38 Mbps και όταν έγινε Cosmokarta (και μετά Frog) στην ίδια κεραία κατεβάζω (πάλι σε 4G) με 12 Mbps. Σήμερα πάλι με 3G έπιανα 7 Mbps και με 4G τα 9 Mbps. Yποψιάζομαι ότι όντως κάτι συμβαίνει.

Επομένως βάζει κόφτη στα καρτοκινητά.Το θέμα είναι γιατί το κάνει?Αφου δίνει 4G.Ας μην έδινε καθόλου τότε.

Είμαστε ήδη 3 άτομα που αναφέρουμε το ίδιο με καρτοκινητό.΄Αρα κάτι παίζει.Να δούμε μπορει να εμφανιστούν και αλλοι με το ίδιο θέμα.

Κι εγώ στα ελάχιστα σημεία μέσα στην πόλη μου που πιάνω 4G, δε βλέπω ουσιαστική διαφορά απ'το 3G. Μάλλον συμβαίνει αυτό που λέτε. Ασχέτως αν μου έχουν χρειαστεί οι ταχύτητες του 4G, που ουσιαστικά δεν μου χρειάστηκαν, είναι κατάπτυστη συμπεριφορά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Με αυτή την λογική έχω και εγώ απορία.Γιατι να το έδινε?Κάποιος άλλος με what's up και 4G δεν υπάρχει να μας πει τι ταχύτητες πιάνει?Εχεις what's up εσυ με 4G?

Οχι δεν εχω Cosmote αλλα για να βγεις απο την απορια μπορεις να κανεις το απλο.Βρες καποιον επισης με 4G συσκευη και συνδεση ομως και κανε μερικα speedtest ... αν δεις οτι στο ιδιο μερος υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα μεγαλη τοτε ισως να υπαρχει θεμα.Εκτος αν εχεις καποιον "μεσα" και σου πει τι ακριβως γινεται.

Οχι δεν εχω Cosmote αλλα για να βγεις απο την απορια μπορεις να κανεις το απλο.Βρες καποιον επισης με 4G συσκευη και συνδεση ομως και κανε μερικα speedtest ... αν δεις οτι στο ιδιο μερος υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα μεγαλη τοτε ισως να υπαρχει θεμα.Εκτος αν εχεις καποιον "μεσα" και σου πει τι ακριβως γινεται.

'Ηδη το έχει κάνει ο haki.Εγώ δεν έχω κάποια διαθέσιμη σύνδεση ετσι ώστε να κάνω σύγκριση αλλά σίγουρα εδω μέσα μέλη του myphone θα έχουν.Ας κάνουν και άλλες συγκρίσεις στην ίδια κεραία με σύνδεση και καρτοκινητό και να μας ενημερώσουν .

'Ηδη το έχει κάνει ο haki.Εγώ δεν έχω κάποια διαθέσιμη σύνδεση ετσι ώστε να κάνω σύγκριση αλλά σίγουρα εδω μέσα μέλη του myphone θα έχουν.Ας κάνουν και άλλες συγκρίσεις στην ίδια κεραία με σύνδεση και καρτοκινητό και να μας ενημερώσουν .

Οταν λες το εχει κανει ο haki τι εννοεις? Που το εχει ποσταρει? Παντως ιδου πεδιο δοξης λαμπρο για του υπευθυνους του σαϊτ. Μιας κι εχετε αρκετες συσκευες για παρουσιαση-δοκιμη καντε ενα τετοιο τεστ για να σταματησουν και οι θεωριες συνομοσιας απ' ολους μας.