Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοσμοκάρτα.

Ευχαριστώ αδερφέ :)

Μήπως ξέρεις και που πρέπει να στείλω sms για να γίνει η αλλαγή?Και ποσο κοστίζει?

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θα στείλεις ΑΛΠΑΚ ή alpak στο 1314 και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες.

Η χρέωση είναι 0 ευρώ την πρώτη φορά και 3 ευρώ για τις επόμενες αλλαγές.

Η χρέωση αναφέρετε στο μήνυμα που θα λάβεις πριν προχωρήσεις στην αλλαγή.

Κανένα νέο αν κάνει καμμία μείωση χρεώσεων η COSMOKAPTA υπάρχει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανένα νέο αν κάνει καμμία μείωση χρεώσεων η COSMOKAPTA υπάρχει?

λογικά κάτι θα κάνουν...δεν ξέρω κάτι απλά μια υπόθεση κάνω!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Δυστυχώς cosmote&vodafone δεν θέλουν να ενοποιήσουν τα 2 πακέτα τους όπως η Wind. Κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να το κάνουν, αλλά μέχρι τότε... πολλά τα λεφτά, Άρη...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Στην COSMOKAPTA 0,11 €/sms (ή 8,5 αν βάλεις την προνομιακή των 20Ε)

Στο What's Up 0,0514 €/sms (και άν επιλέξεις κάποιο πακέτο sms, βγαίνει μέχρι και 0.03 / sms)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

S euxaristw polu!!!:)

Στο What's Up 0,0514 €/sms

Den xreiazetai na steileis kapoio sms h na kaneis kati gia na exeis thn timh auth sto what's up,etsi?

Kai telos an exeis cosmocarta ti xreiazetai na kaneis gia na to guriseis se what's up,kai poso kostizei?

Sorry gia tis polles erwthseis.:p

S euxaristw polu!!!:)

Den xreiazetai na steileis kapoio sms h na kaneis kati gia na exeis thn timh auth sto what's up,etsi?

Kai telos an exeis cosmocarta ti xreiazetai na kaneis gia na to guriseis se what's up,kai poso kostizei?

Sorry gia tis polles erwthseis.:p

για τις χαμηλές χρεώσεις πρέπει να στείλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314. για μεταφορά από κοσμοκάρτα στο what's up πάλι ΑΛΠΑΚ στο 1314.

Amanitou City

για τις χαμηλές χρεώσεις πρέπει να στείλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314. για μεταφορά από κοσμοκάρτα στο what's up πάλι ΑΛΠΑΚ στο 1314.

Συγνώμη για την αφελή ίσως ερώτησή μου, αλλά. Έχω ένα καρτοκινητό κοσμοκάρτα και στέλνω ΑΛΠΑΚ στο 1314 όπως γράφεις και γίνεται το καρτοκινητό wat΄s up. Αν ξαναστείλω μήνυμα ΑΛΠΑΚ για να έχω τις χαμηλές χρεώσεις, δε θα με ξαναμεταφέρουν σε κοσμοκάρτα; :O

Κάτι ακόμη. Οι νέες ενεργοποιήσεις wat's up εντάσσονται κατευθείαν στον τιμοκατάλογο με τις νέες χαμηλές χρεώσεις ή και σε αυτές πρέπει να στείλουμε μήνυμα ΑΛΠΑΚ;

Ευχαριστώ.

αφού μεταφερθείς στο what's up θα ισχύουν οι νέες χαμηλότερες χρεώσεις.

Amanitou City

Οι νέες ενεργοποιήσεις wat's up εντάσσονται κατευθείαν στον τιμοκατάλογο με τις νέες χαμηλές χρεώσεις ή και σε αυτές πρέπει να στείλουμε μήνυμα ΑΛΠΑΚ;

Eντάσσονται κατευθείαν

.

Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι που ίσως να μην είναι το κατάλληλό σημείο εδώ:

Θέλω να πάρω ένα καρτοκινητο, που να έχει την φθηνότερη τιμή προς όλους, και τα γραπτά μηνύματα να έχουν την ίδια (χαμηλή) χρέωση για το εξωτερικό, όσο και για την Ελλάδα.

Τι μου προτείνετε? FROG ή Q? Τι διαφορές έχουν αυτά τα 2 μεταξύ τους?

αφού μεταφερθείς στο what's up θα ισχύουν οι νέες χαμηλότερες χρεώσεις.

Eντάσσονται κατευθείαν

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :)

γεια σας

επειδη εχω μπερδευτει:

ειδα μια διαφημιση που λεει -40% για παντα.

Για τους υπαρχοντες συνδρομητες λεει στειλτε αλπακ στο 1314 δωρεαν

ετσι λοιπον εστειλα κ εγω που εχω whats up.

Επειδη ομως με μπερδεψατε.Με το αλπακ τελικα ενεργοποιουνται οι μειωσεις ή πηγα σε cosmocarta?? (κατι που δεν θελω)

Με το Αλπάκ δεν ενεργοποιείτε τίποτα.

Σού έρχετε δεύτερο μύνημα και σου λέει να στείλεις w ή c

Αν έστειλες w είσαι στο νέο whats up . Αν έστειλες c είσαι cosmocarta

Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι που ίσως να μην είναι το κατάλληλό σημείο εδώ:

Θέλω να πάρω ένα καρτοκινητο, που να έχει την φθηνότερη τιμή προς όλους, και τα γραπτά μηνύματα να έχουν την ίδια (χαμηλή) χρέωση για το εξωτερικό, όσο και για την Ελλάδα.

Τι μου προτείνετε? FROG ή Q? Τι διαφορές έχουν αυτά τα 2 μεταξύ τους?

Καμμία απολύτως διαφορά δεν έχουν στις βασικές χρεώσεις, οπότε ότι και να διαλέξεις είναι το ίδιο.

.

Φυσικά και έχουν διαφορά. Στις κλήσεις προς το εξωτερικό δεν έχουν το ίδιο τιμολόγιο .

Φυσικά και έχουν διαφορά. Στις κλήσεις προς το εξωτερικό δεν έχουν το ίδιο τιμολόγιο .

Σιγά μην καλέσω ποτέ στο εξωτερικό, αλλά μιας και το ανέφερες, ποιά είναι η πιο φτηνή και για τι διαφορές μιλάμε?

Καλημέρα,

επειδή γενικά οι προσφορές είναι πολλές και μπερδεύομαι εύκολα χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω ένα καρτοκινητό με κοσμοκάρτα το οποίο δεν το χρησιμοποιώ συχνά και κυρίως στέλνω μηνύματα με αυτό. Τι με συμβουλεύεται να κάνω για περισσότερο οικονομία-κέρδος και τι κάρτα να αγοράσω? (Συμφέρει να το κάνω what's up, πως μπορώ μετά να το ξανακάνω cosmote κλπ.).

Τελευταία φορά έβαλα μια προνομιακή και στο μήνα επάνω μου ήρθε μήνυμα να την ανανεώσω ενώ δεν είχα εξαντλήσει ούτε τη μισή.

Help please!!!:confused:

Σιγά μην καλέσω ποτέ στο εξωτερικό, αλλά μιας και το ανέφερες, ποιά είναι η πιο φτηνή και για τι διαφορές μιλάμε?

Δεν υπάρχει ακριβώς μία εταιρεία που να είναι πιο φτηνή .

Σου δίνω δύο ακραία ενδεικτικά παραδείγματα ( παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τηλεφωνήσεις ούτε στην μία χώρα ούτε στην άλλη) Πάντως πρέπει να δεις την χώρα που σε ενδιαφέρει για να καταλήξεις

π.χ Κούβα FROG 0,804. Qcard 6,072 Ευρώ. (Qcard 655% Ακριβώτερη)

Αντιθέτως

Μπαγκλαντές Frog 1,182 Qcard 0,426 (Frog 177% ακριβώτερο)

Καλημέρα,

επειδή γενικά οι προσφορές είναι πολλές και μπερδεύομαι εύκολα χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω ένα καρτοκινητό με κοσμοκάρτα το οποίο δεν το χρησιμοποιώ συχνά και κυρίως στέλνω μηνύματα με αυτό. Τι με συμβουλεύεται να κάνω για περισσότερο οικονομία-κέρδος και τι κάρτα να αγοράσω? (Συμφέρει να το κάνω what's up, πως μπορώ μετά να το ξανακάνω cosmote κλπ.).

Τελευταία φορά έβαλα μια προνομιακή και στο μήνα επάνω μου ήρθε μήνυμα να την ανανεώσω ενώ δεν είχα εξαντλήσει ούτε τη μισή.

Πρώτον το κάνεις whatsUp με κάθε ανανέωση θα πέρνεις δωρεάν μηνύματα

Π.χ με 15 ευρώ πέρνεις 100 μηνύματα

BONUS ΔΩΡΕΑΝ SMS

To WHAT’S UP πάλι… έγραψε! Γιατί, μόνο με το WHAT’S UP, έχεις BONUS SMS προς όλους με όλες τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας! Με την κάρτα των 3€ έχεις bonus 5 SMS, με την κάρτα των 9€ έχεις bonus 20 SMS ενώ με τις κάρτες των 15€, 20€ & 30€ έχεις bonus 100 SMS . Πως; Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313 και τα bonus δωρεάν SMS είναι δικά σου.

Τα δωρεάν SMS μπορούν να καταναλωθούν προς Εθνικά Δίκτυα εντός 1 ημέρας με την κάρτα των 3€, εντός 7 ημερών με την κάρτα των 9€, εντός 14 ημερών με τις κάρτες των 15€ και 20€ και εντός 30 ημερών με την κάρτα των 30€.

Αν τα δωρεάν SMS δεν καταταναλωθούν εντός των προκαθορισμένων ημερών, θα αφαιρούνται από το υπολοιπο των δωρεάν SMS. Κάθε πακέτο δωρεάν SMS διατηρεί την αρχική ημερομηνία λήξης, ανεξάρτητα των ανανεώσεων χρόνου ομιλίας που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την ημερομηνία λήξης.

Για να μετατρέψεις το WHAT'S UP σου σε COSMOKAPTA δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την πιο κάτω πολύ απλή και σύντομη διαδικασία:

Αν θέλεις να αλλάξεις πακέτο * (από COSMOKAPTA σε WHAT'S UP ή και αντίστροφα), στείλε το γραπτό μήνυμα ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 . η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν η κάθε επόμενη χρεώνετε 3 ευρώ.

Καλημέρα,

Απο την στιγμή που όπως λές κυρίως στέλνεις μυνήματα τότε πρέπει να το κάνεις what's up γιατί έχει πιο φθηνό sms απο την cosmocarta.

Όσο για την προνομιακή δεν ήσουν υποχρεωμένος να την ανανεώσεις. Απλώς μετά τον 1 μήνα δεν θα είχες τις προνομιακές χρεώσεις και θα περνούσες στις βασικές χρεώσεις της cosmocarta με το υπόλοιπο της κάρτας που σου είχε μείνει.

.

Δέν ξερω αν το πήρατε χαμπάρι...

Πήρα στο 1314 να βάλω κάρτα και άκουσα το εξής σουπερ-ντουπερ μήνυμα:

Το what's up και η cosmoκάρτα, σας προσφέρουν το εορταστικό πακέτο με 300 sms, και 30 mms μόνο με 5 ευρω... Στείλτε 2008 στο 1313. Ισχύει για 30 ημέρες.

Συμφαίρει κάργα, έ;

:D :)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...