Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λες το ίδιο πράγμα. Σου δίνει 600 λεπτά. Με δεδομένο τον περιορισμό 3 λεπτών χρέωση ακόμη και αν μιλήσεις λιγότερο, οι μέγιστες κλήσεις ανά ενεργοποίηση είναι 600/3=200. Ναι 4/μήνα.

Προτίμησε το 0,01 ευρώ/λεπτό της cosmoκάρτας αν σε βολεύει για μέχρι 2 νούμερα ( που δεν χρειάζεται να είναι what's up αναγκαστικά)

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ακριβώς. Προτιμήστε την cosmokarta και το 0,01€/λεπτό γιατί όσοι χρησιμοποιείτε το call them all, θα παρατηρήσετε(αν δεν το παρατηρήσατε ήδη) ότι το προνόμιο της προνομιακής κάρτας το χάνεις καθώς επίσης και όταν κάνεις κλήσεις προς άλλα δίκτυα οι χρεώσεις είναι τσουχτερές και η κάρτα τελιώνει μέσα σε μια βδομάδα το maximum. :X :O

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Α βδομάδα; Καλά είμαι δηλαδή! :p Στο F2G την τελειώνω σε 3, maximum 4 μέρες...

Στην COSMOΚΑΡTA πληρώνεις 1 λεπτό το λεπτό και μόνο με δύο αριθμός. Στο Call Them All όμως δεν βγαίνει πιο φθηνά; Σκεφτείτε ότι πάει 600 λεπτά με 5 ευρώ. Δηλαδή 5/600=0.00833 ευρώ/λεπτό! Συν το ότι στο Call Them All 600 πάει προς όλα τα What's up (καλά όχι πως με νοιάζει και πολύ, ούτως ή άλλως ένας αριθμός με ενδιαφέρει).

Ξεχασες οτι στο CALL600 υπαρχει ελαχιστη διαρκεια κλησης 3 λεπτα.Επομενως στην ουσια εχεις στην διαθεση σου 200 κλησεις και μπορει να σου βγουν πολυ λιγοτερα απο 600 λεπτα στο τελος.Σκεψου αν κανει 10 κλησεις διαρκειας 1 λεπτου χανεις 20 λεπτα χρονου ομιλιας.

Οι κλήσεις μου πάντα ξεπερνούν τα 3 λεπτά... Γι αυτό επιλέγω και το Call Them All 600... Αν μιλούσα λιγότερο θα έπαιρνα την COSMOΚΑΡΤΑ.

Καταρχήν η προνομιακή κάρτα των 20 ισχύει ανέκαθεν μόνο για την cosmoκάρτα. Αν την χρησιμοποιήσετε σε whatsup τότε απλά μπαίνουν 20 ευρώ. Όσο για το δίλλημα του chris_2005 δεν το καταλαβαίνω. Και οι 2 προσφορές είναι καλές. Ξεχωρίζουν όμως στην χρήση. Η μεν είναι για 2 ΜΟΝΟ αριθμούς COSMOTE οποιουσδήποτε, ενώ το CALL THEM ALL είναι ΜΟΝΟ για Whatsup. Εσύ που θες να τα μιλήσεις ; Έχεις παρέα που έχουν What's Up? ή ένα άτομο που δεν έχει Whats up?

Αν το πρόσωπο που θες να μιλάς έχει what's up τότε με βάση αυτά που μου λες χτυπάς standar CALL600Αν δεν είναι What's UP και ΔΕΝ είναι όλες οι κλήσεις σου 3-λεπτες/ και άνω, τότε το 0,01 της Cosmoκάρτας συμφέρει και είναι και πιο βολικό.

Μα δεν έχω κανένα δίλημμα. Έχω ένα What's Up και θα βάλω το Call them all 600. Απλώς ρώτησα για τις 200 κλήσεις μη σκεπτόμενος ότι τόσες βγαίνουν ούτως ή άλλως από την τρίλεπτη διάρκειά τους. Και στην πορεία μάλιστα ανακάλυψα ότι βγαίνει και πιο φθηνά από ένα λεπτό το λεπτό και μάλιστα στο σύνολό τους πάει στα 2400 λεπτά το μήνα με 20 ευρώ. Νομίζω αξίζει...

Όσο για τη χρέωση, η διαφορά του call them all με την υπηρεσία του 0,01€/λεπτό είναι μόνο 1€. Σιγά το πράμα δηλαδή.

Τι αξίζει περισσότερο? Να έχεις cosmokarta και να μιλάς με 0,01€/λεπτό (στην περίπτωσή μας 600 λεπτά θα χρεωθείς 6€) και όταν κάνεις κλήσεις προς άλλα δίκτυα να πληρώνεις νορμάλ πράματα ή να έχεις what's up και να μιλάς 600 λεπτά με 5€ ΜΟΝΟ σε άλλα κινητά what' s up και να σου πιάνουν τον κ...λο όταν κάνεις κλήσεις σε άλλα δίκτυα?

Νομίζω ότι 1000 φορές καλύτερη είναι η λύση της cosmokartas. Μην λέμε και ό,τι θέλουμε. :O

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Αν την χρησιμοποιήσετε σε whatsup τότε απλά μπαίνουν 20 ευρώ.
Λανθανεις φιλε μου."Mπαινουν" δωρεαν 100SMS αρκει να εχει προηγουμενως ο χρηστης ενεργοποιησει το SMS bonus (οδηγιες:στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313).

Bεβαια δεν συμφερει να βαζει κανεις 20αρα για τα 100sms μια και ακριβως το ιδιο δωρο ισχυει και για την 15αρα καρτα ;)

Επισης,συμφωνω με οσα εγραψε ο eatmydust.

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Λανθανεις φιλε μου."Mπαινουν" δωρεαν 100SMS αρκει να εχει προηγουμενως ο χρηστης ενεργοποιησει το SMS bonus (οδηγιες:στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313).

Bεβαια δεν συμφερει να βαζει κανεις 20αρα για τα 100sms μια και ακριβως το ιδιο δωρο ισχυει και για την 15αρα καρτα ;)

Επισης,συμφωνω με οσα εγραψε ο eatmydust.

Δηλαδή έγραψα λάθος, όταν ανέφερα ότι η κάρτα των 20 στο What'sUP δίνει απλώς 20 ευρώ και δεν ισχύει η προνομιακή χρέωση ή απλώς το έγραψες τώρα δουλειά να γίνεται; Ναι μπαίνουν και τα sms αλλά δεν αναιρεί κάτι.

Όπως είπες ισχύει και για την 15άρα.

Καλά είναι την λέξη λάθος, να προσέχουμε λιγάκι.. (φιλικά)

Συμφωνώ με τον eatmydust

Επειδή αποφάσισα να σταματήσω το Non-Stop και να πάω στο CALL THEM ALL 600, έχω ερώτηση: το CALL 600 έχει περιορισμό 200 κλήσεων ανά συνδρομή -εκτός από τον περιορισμό των 3λεπτων κλήσεων; Εγώ είχα την αίσθηση ότι δεν είχε κανέναν άλλο περιορισμό εκτός από την ελάχιστη διάρκεια των 3 λεπτών... Το διάβασα στο site και μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Και ενεργοποιήσεις 4/μήνα έτσι (μπας και φτάνουν γιατί με το Non-Stop δεν παλεύεται η κατάσταση); Δεν άλλαξε τίποτε;

iparxi kai to programma stin what's up (stelnis call sto 1313) an thes pou sou dini 60lepta pros what's up tin imera me kostos 0,595 diladi 30*0,595=17,85eurw /mina

Μα κλήσεις δεν κάνω προς άλλα δίκτυα (πολλές). Με την ίδια λογική και στο F2G που έχουν ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις έπρεπε να πληρώνω του που(που δεν μπορώ να ξεστομίσω) τα λεφτά (όχι πως δεν τα πλήρωνα, αλλά άλλο αυτό). Άσε που θα αναγκάσω φίλους και γνωστούς (που μιλάω περισσότερο) να πάρουν What's Up οπότε θα μου έρχεται και τσάμπα! :p

Δηλαδή έγραψα λάθος, όταν ανέφερα ότι η κάρτα των 20 στο What'sUP δίνει απλώς 20 ευρώ και δεν ισχύει η προνομιακή χρέωση ή απλώς το έγραψες τώρα δουλειά να γίνεται; Ναι μπαίνουν και τα sms αλλά δεν αναιρεί κάτι.

Όπως είπες ισχύει και για την 15άρα.

Καλά είναι την λέξη λάθος, να προσέχουμε λιγάκι.. (φιλικά)

Συμφωνώ με τον eatmydust

Εγραψες: "Αν την χρησιμοποιήσετε σε whatsup τότε απλά μπαίνουν 20 ευρώ".

Απο την προταση σου για εναν που δεν γνωριζει βγαινει το συμπερασμα οτι ο συνδρομητης WhatsUp δεν παιρνει κανενα bonus με την χρηση της προνομιακης καρτας των 20Ευρω,πραγμα που δεν ειναι ακριβες και κατα συνεπεια σωστο.

Καμια αντιρηση για το bonus "προνομιακη χρεωση" στην ομιλια για τους Cosmocarta συνδομητες οπως το εξηγεις.

Καλά είναι επισης να μην αρπαζομαστε με το παραμικρο (επισης φιλικα στο λεω)

Εδω νομιζω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και οχι "σε δουλειά να βρισκομαστε"...

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Εδώ έχετε ένα δράμα κι εσεις ασχολείστε με αυτά; :lol: :lol: Πλάκα κάνω :p

Αυτό που έγραψε αναφερόταν μόνο στις προνομιακές χρεώσεις. Τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα. Αν ήθελε να πει για το SMS Them All θα το έλεγε. Άλλωστε και με τις άλλες κάρτες παίρνεις το bonus από το SMS Them All αλλά δεν είναι ανάγκη να λέγεται κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Αυτό ανήκει σε άλλη προσφορά.

Παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται επανέκδοση μιας what's up κάρτας sim?Mια φίλη μου την έχασε κ κατά κάποιον τρόπο φταίω εγώ κ θέλω να επανορθώσω!

Με 14 ευρώ όλα γίνονται! :p Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ζήτησε αντικατάσταση SIM. Παίζει να χρειάζεται και προσωπικά στοιχεία και κωδικούς χρήστη. Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.

Με 14 ευρώ όλα γίνονται! :p Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ζήτησε αντικατάσταση SIM. Παίζει να χρειάζεται και προσωπικά στοιχεία και κωδικούς χρήστη. Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.

A τέλεια θα πάω αύριο κιόλας!thanks

Αν εννοείς αν μπορεί να ξαναπάρει τον αριθμό, ναι. Χρειάζονται στοιχεία που θα στα ρωτήσουν. Απλή αντικατάσταση κάρτας SIM είναι.

Αν θυμάμαι καλά έπρεπε να τα είχες δηλωμένα από την αρχή. Αν και όπως και να 'χει θα πρέπει να δηλωθούν. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο η φίλη σου θέλει να δηλώσει τα στοιχεία της. Ρώτησέ την πρώτα γιατί καταλαβαίνεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και ταυτότητες κλπ.

Παλιοτερα που ειχα ρωτησει μου'παν πως μονον με τον αριθμο χρηστη σε ανωνυμο καρτοκινητο θα μπορει να παρει νεα sim στον ιδιο αριθμο.Αλλιως πρεπει να υπογραψει υπευθυνη δηλωση κυριοτητας αριθμου με παραλληλη καταθεση των προσωπικων της στοιχειων (ταυτοτητα,ΑΦΜ).

Στη δε Vodafone μου ετυχε προσωπικα το δευτερο σεναριο με την διαφορα οτι εκει με υποχρεωσαν να περασω σε συμβολαιο ανευ επιδοτησης το οποιο γυρισα μετα την παροδο δυο μηνων ξανα σε καρτοκινητο...

Καθε μια εταιρια με τα κολληματα της ειναι :)

Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα. Δηλαδή γιατί να μπορεί να ενεργοποιηθεί CALL600 σε what' s up σε 2in1 κάρτα και όχι το 0,01€ σε 2in1 Cosmoκάρτα; Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η ασυμβατότητα.

Στην τσέπη τους... δεν βαθαίνει αρκετά.

Και τελείως συμπτωματικά το ίδιο "τεχνικό" πρόβλημα αντιμετωπίζει και η vodafone όπου πάλι δεν μπορείς να έχεις 2σε1 alacarte με την υπηρεσία του 1λεπτού προς 2 αριθμούς... Τυχαίο;;; ;)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Και τελείως συμπτωματικά το ίδιο "τεχνικό" πρόβλημα αντιμετωπίζει και η vodafone όπου πάλι δεν μπορείς να έχεις 2σε1 alacarte με την υπηρεσία του 1λεπτού προς 2 αριθμούς... Τυχαίο;;; ;)

Καθολου. Λες να εχουν τον ιδιο βεντορα?