Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα, μου βγάζει προσφορά μέσα από το what’s up για cosmote neo όλα απεριόριστα με δωρεάν τον πρώτο μήνα, την τιμή δεν την λέει, πως μπορώ να την δω; Προχωράω λίγο παρακάτω για να δω αν θα την βγάλει αλλά τίποτα

edit Άκυρο, 33 ευρώ λέει, σαν πολλά να είναι

Edited by dimtz

Η τιμή καταλόγου είναι. Απλώς, αν δεν το έχεις δοκιμάσει πιο πριν, είναι δωρεάν ο πρώτος μήνας.

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία...

Κερνάω 😜

Screenshot_20250428_185032_One UI Home~2.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Αυτά που έσβησες δεν είναι προσωπικά.. 🙂

Μετά το κατάλαβα 😂 

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

καλησπέρα .

πως γίνεται ένας  συνδρομητής neo να πάρει προσφορά για  συμβόλαιο gigamax unlimited σε τόσο χαμηλές τιμές ; 

Αυτές οι προσφορές γίνονται μόνο σε πελάτες συμβολαίου για να ανανεώσουν ;

2 ώρες πριν, Stavand said:

καλησπέρα .

πως γίνεται ένας  συνδρομητής neo να πάρει προσφορά για  συμβόλαιο gigamax unlimited σε τόσο χαμηλές τιμές ; 

Αυτές οι προσφορές γίνονται μόνο σε πελάτες συμβολαίου για να ανανεώσουν ;

13888, Κατάστημα. Κάνε αρκετές προσπάθειες μέχρι να στο δώσουν.

Καλησπέρα 

Προσφορά ανανέωσης με extra sim advanced  χωρίς σταθερό.

Κι αν μετατρέψω το συμβόλαιο σε cosmote one με γειτονικό σταθερό θα υπάρξει έκπτωση 10 τις εκατό.

Παρακαλώ τη γνώμη σας.SAVE_20250430_232417.thumb.jpg.9d3376ad78ea01fd1d64a7803456133f.jpg

Η τιμή γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν περιλαμβάνει την extra sim; 

7 ώρες πριν, paanos said:

Η τιμή γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν περιλαμβάνει την extra sim; 

Μου το ανέφεραν τηλεφωνικά.  Ίσως να έχεις δίκιο. Αλλά επειδή πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί θα τους καλέσω ξανά και θα επανέλθω.

Εμφανίστηκε το κινητό της συζύγου η προσφορά αυτή. Εκείνη έχει το κινητό της στο όνομα της εγώ στο δικό μου το σταθερό και κινητό μου και τηλεόραση, έχουμε μεταξύ της One.

Αφού βλέπουν υπάρχει one δεν είναι δεδομένο ότι έχει και σταθερή; δεν παίρνουμε τις ίδιες τιμές ποτέ (πάντα εγώ τις πιο καλές)

Screenshot_20250502_195840_COSMOTE.thumb.jpg.6e8c7c95d0d41e12e8c12bc3b1719f59.jpg

1 ώρα πριν, elkons said:

Αφού βλέπουν υπάρχει one δεν είναι δεδομένο ότι έχει και σταθερή;

Μέχρι 2 σταθερά μπορούν να κουμπώσουν σε ένα σχήμα και πλέον κάνεις και One μόνο με κινητά (όχι με τα ίδια προνόμια)

Άλλο εννοούσα. Ένα σχήμα One έχω κινητά δικά μου και συζύγου και το σταθερό που το εχω εγω. Στο κινητό της συζύγου υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά αλλά μου έκανε εντύπωση, δε βλέπουν ότι υπάρχει ήδη σταθερή; 

Σε ανανεώσεις συμβολαίων εγώ παίρνω γενικά πιο καλές τιμές ενώ εκείνη όχι. Πρέπει να το γυρίσει στο δικό μου ΑΦΜ για να παίρνει τιμές; αφού έχουμε σχήμα νόμιζα ότι και οι 2 έχουμε προνόμια λόγω σταθερής αφού μαζί τα πληρώνουμε. 

Απλά δε γυρνάω το κινητό της σε εμένα γιατί είναι πλέον η μοναδική γραμμή στο όνομα της μην υπάρχουν προβλήματα μετά με τράπεζα κτλ.

2 ώρες πριν, elkons said:

Εμφανίστηκε το κινητό της συζύγου η προσφορά αυτή. Εκείνη έχει το κινητό της στο όνομα της εγώ στο δικό μου το σταθερό και κινητό μου και τηλεόραση, έχουμε μεταξύ της One.

Αφού βλέπουν υπάρχει one δεν είναι δεδομένο ότι έχει και σταθερή; δεν παίρνουμε τις ίδιες τιμές ποτέ (πάντα εγώ τις πιο καλές)

Screenshot_20250502_195840_COSMOTE.thumb.jpg.6e8c7c95d0d41e12e8c12bc3b1719f59.jpg

Επειδή μου βγάζει και σε μένα αυτήν την προσφορά τι προνόμια έχουμε; Σταθερό με 24,90 για τι γραμμή μιλάει; 100αρα; Επίσης τι δίνει στα κινητά;

Edited by dimtz

27 minutes ago, dimtz said:

Επειδή μου βγάζει και σε μένα αυτήν την προσφορά τι προνόμια έχουμε; Σταθερό με 24,90 για τι γραμμή μιλάει; 100αρα; Επίσης τι δίνει στα κινητά;

24αρα προφανώς εννοεί με τα 24,90. Τα κινητά παίρνουν 10% έκπτωση στην επόμενη ανανέωση συμβολαίου τους πιθανως και 1000’ εντός του σχήματος 

Edited by paanos

Εν έτη 2025 και αυτοί να διαφημίζουν 24αρα αμάν.. 15-20€ το πολύ κανονοικά έπρεπε να είναι σχεδόν καμία δεν πιάνει τα μέγιστα.

Όποιος δηλώσει ενδιαφέρον ας μας πει από περιέργεια όμως τι ταχύτητες τελικά έδωσαν, μήπως κάνουμε κάποιο λάθος και είναι κάποια άλλη προσφορά. 

Edited by elkons