Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, Antonio21 said:

Και με σταθερή στο ίδιο αφμ 41€???

Ναι.

Πέρυσι ήταν στο δικό μου προς Αύγουστο το κάναμε μετάβαση. Άμα το πάνε έτσι θα το ξανά βάλω στο δικό μου που είχα πάρει καλή τιμή γενικά 😉

6 ώρες πριν, elkons said:

Υπάρχουν και οι φτηνές επιλογές αλλά δε μας καλύπτουν ούτε σπίτι ούτε στη δουλειά. Δεν είπα η Cosmote να το δωσει τσάμπα

Η κάλυψη δεν είναι θέμα τιμής. Ίδια τιμή έχει η cosmote εδώ που είμαι, αλλά δυστυχώς όχι την ίδια κάλυψη. Ακόμα και με τη sim στο booster , υστερεί.

Πιστεύετε πως θα εμένα Cosmote άμα είχαν ικανοποιητικό δίκτυο της Vodafone;

Προσδιόρισε το ικανοποιητικό

Edited by sou_d

4 ώρες πριν, Greg29Ms said:

Σταθερό με ίντερνετ 300mbs και όλα απεριόριστα στα 27,77€/μήνα (με voucher) είναι καλή τιμή ;

Αρκετά καλή, ειδικά αν πρόκειται για πράσινη.

4 ώρες πριν, sou_d said:

Προσδιόρισε το ικανοποιητικό

Ξέρω γω μην έχει Ε στη δουλειά ας πούμε ας πάρει τουλάχιστον 10+.

23 ώρες πριν, sou_d said:

Καλά μεγάλη συζήτηση αυτή. Κάποιοι όντως εξυπηρετούνται καλύτερα. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Σε πολλούς φαίνεται βουνό η αλλαγή. Τεράστιο ποσοστό δεν γνωρίζει ότι υπάρχει φτηνότερη επιλογή. Και άλλοι φυσικά, την επιλέγουν ανεξαρτήτως τιμής και ταχύτητας "γιατί είναι καλύτερη". Τι α πεις;

Στη μισή Ελλάδα οι άλλες δύο είναι για τα μπάζα .

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

42 minutes ago, MIKU said:

Στη μισή Ελλάδα οι άλλες δύο είναι για τα μπάζα .

Το λες λόγω δουλειάς ή διά της ατόμου απαγωγής; 50% Αθήνα και 50% υπόλοιπη Ελλάδα;

Στα 4 τελευταία χρόνια, έχω ζήσει σε 3 πόλεις και μόνο στη μία ήταν καλύτερη η cosmote.

3 ώρες πριν, sou_d said:

Το λες λόγω δουλειάς ή διά της ατόμου απαγωγής; 50% Αθήνα και 50% υπόλοιπη Ελλάδα;

Στα 4 τελευταία χρόνια, έχω ζήσει σε 3 πόλεις και μόνο στη μία ήταν καλύτερη η cosmote.

Μελίσσια, Κερατέα, Βριλήσσια, Λαύριο, Μαρούσι, Παιανία, Γέρακας, Τήνος, Άνδρος που έχω πάει τα τελευταία χρόνια, έτσι είναι.

Το λένε και τα επίσημα νούμερα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

9 ώρες πριν, MIKU said:

Μελίσσια, Κερατέα, Βριλήσσια, Λαύριο, Μαρούσι, Παιανία, Γέρακας, Τήνος, Άνδρος που έχω πάει τα τελευταία χρόνια, έτσι είναι.

Λαύριο και Γέρακα σίγουρα είναι και οι άλλες πολύ καλές πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο

14 ώρες πριν, MIKU said:

Ε, να, αυτά δεν μπορώ.

1 minute ago, sou_d said:

Ε, να, αυτά δεν μπορώ.

Νοντ νούμερο ένα 😋🥳

1 hour ago, sou_d said:

Ε, να, αυτά δεν μπορώ.

Δεν μπορείς τα επίσημα νούμερα;

Δεν σου κάνει ότι την επιλέγει το 55% των συνδρομητών παρά το ότι είναι πιο ακριβή;

Πρόβλημά σου.

6 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Λαύριο και Γέρακα σίγουρα είναι και οι άλλες πολύ καλές πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο

Καλές ναι, καλύτερες όχι.

Αυτό απαντώ.

40 minutes ago, MIKU said:

Πρόβλημά σου.

Φίλε μου, ας πληρώνετε εσείς, για να απολαμβάνουμε εμείς. Κανένα πρόβλημα. Τώρα θεωρώ πως δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε περισσότερο. Σε ρώτησα για 50% Αθήνα και 50% υπόλοιπη Ελλάδα και αυτό ακριβώς μου έγραψες. Τα υπόλοιπα είμαι να 'χαμε να λέγαμε

41 minutes ago, MIKU said:

Καλές ναι, καλύτερες όχι.

Αυτό απαντώ.

Είχες γράψει ότι οι άλλες είναι για τα μπάζα. Ας είναι 🤣

20250302_003600.jpg

4 minutes ago, MIKU said:

20250302_003600.jpg

Η ψυχολογική μου κατάσταση όταν βλέπω EDGE και στις 3 

😂😂

Η πιο "καλή" εταιρία είναι εκείνη που εξυπηρετεί τον κάθε συνδρομήτη ανάλογα τα θέλω του και τις ανάγκες του. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Καλημέρα. Αποφάσισα να μεταφέρω το σταθερό και τα τρία κινητά μου στην cosmote. Έλαβα λοιπόν τη συγκεκριμένη προσφορά:

Vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά και 120 λεπτά σε κινητά Ελλάδος και Ε.Ε. στα 26,9 ευρώ με 2 μήνες πάγιο 

1ο κινητό: Unlimted data + κλήσεις + κάποια sms στα 24,91 ευρώ.

2ο κινητό τα ίδια 

3ο κινητό απεριόριστες κλήσεις, κάποια sms και 2,5 GB, στα 15,6 ευρώ.

Επισης μου δίνουν σε ένα καρτοκινητό 3 GB και 1000 λεπτά ομιλίας για 24 μήνες και 60 ευρώ χρηματικό ποσό ανανέωσης για αυτό το καρτοκινητό. Πώς το βλέπετε; Το προχωράω ή ζητάω κάτι καλύτερο;

Καλημέρα καλη Κυριακή. 

Από προσωπική εμπειρία στην Cosmote πρόσφατα που έγινα συνδρομητής. 

Μπορούν λίγο καλύτερα ακόμα κάτι ψιλά. 

Δηλ με 15.60€ το gigamax 2.5 είναι αρκετά χρήματα το πήραμε στα 12.60€.

Η λογική λέει ότι όλα αυτά νούμερα εάν μπουν σε σχήμα Cosmote one θα είναι πιο χαμηλό το πάγιο. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

1 ώρα πριν, Gv2008 said:

Καλημέρα. Αποφάσισα να μεταφέρω το σταθερό και τα τρία κινητά μου στην cosmote. Έλαβα λοιπόν τη συγκεκριμένη προσφορά:

Vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά και 120 λεπτά σε κινητά Ελλάδος και Ε.Ε. στα 26,9 ευρώ με 2 μήνες πάγιο 

2ο κινητό τα ίδια 

Επισης μου δίνουν σε ένα καρτοκινητό 3 GB και 1000 λεπτά ομιλίας για 24 μήνες και 60 ευρώ χρηματικό ποσό ανανέωσης για αυτό το καρτοκινητό. Πώς το βλέπετε; Το προχωράω ή ζητάω κάτι καλύτερο;

Ωχ ξεκίνησαν πάλι τις προσφορές για τα καρτοκινητά πάνω που λέγαμε ότι το σταμάτησαν! Λίγο καλύτερα όπως λέει και ο @Antonio21 μπορεί το 2.5GB.

Επειδή πας σταθερό κάνε ένα Cosmote one με τα συμβόλαια κινητής και σταθερό να πέσει κ άλλο λίγο η τιμή στο κάθε ένα.

Για Gigamax unlimited πολύ καλές τιμές, τόσο το δίνουν σε όλους πάνω κάτω λόγω φορητότητας ή αν βρουν σταθερή (σε νέους πελάτες που τα μεταφέρουν κ τα 2) γιατί δεν το λένε και επίσημα στο Site τους και μας τρελαίνουν με τις τιμές εκεί..τέλος πάντων. 

Από που πήρες τις προσφορές;🙏

1 hour ago, elkons said:

Ωχ ξεκίνησαν πάλι τις προσφορές για τα καρτοκινητά πάνω που λέγαμε ότι το σταμάτησαν! Λίγο καλύτερα όπως λέει και ο @Antonio21 μπορεί το 2.5GB.

Επειδή πας σταθερό κάνε ένα Cosmote one με τα συμβόλαια κινητής και σταθερό να πέσει κ άλλο λίγο η τιμή στο κάθε ένα.

Για Gigamax unlimited πολύ καλές τιμές, τόσο το δίνουν σε όλους πάνω κάτω λόγω φορητότητας ή αν βρουν σταθερή (σε νέους πελάτες που τα μεταφέρουν κ τα 2) γιατί δεν το λένε και επίσημα στο Site τους και μας τρελαίνουν με τις τιμές εκεί..τέλος πάντων. 

Από που πήρες τις προσφορές;🙏

Καλημέρα. Τις πήρα από το 21 0629 2595

9 ώρες πριν, Gv2008 said:

2ο κινητό τα ίδια 

Πολύ καλά είναι.

Ειδικά το Gigamax unlimited, σε πολλούς το δίνουν τόσο από φορητότητα ή μεταφορά με σταθερή απλά δεν το λένε επίσημα..δεν ξερω γιατί. 

Συμφέρει επειδή είναι πιο ακριβό Cosmote neo και έχει αρκετά καλό δίκτυο σε πολλά μέρη. Όλες έχουν τις τρύπες τους αλλά τον Gv2008 σίγουρα τον καλύπτει εκεί στον Πειραιά.

32 minutes ago, elkons said:

Συμφέρει επειδή είναι πιο ακριβό Cosmote neo 

Ποιο είναι πιο ακριβό; Το Gigamax unlimited είναι πιο ακριβό εννοείς απο το Neo. Επομένως, δε συμφέρει. Εκτός κι εάν όπως γράφτηκε κάτι δε κατάλαβα καλά. 

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

Με 33€ θα έπαιρνε Cosmote neo αλλά από τη στιγμή που του έδωσαν Gigamax unlimited στα 24,41€ ,συμφέρει.

Άμα τα πάρουμε από τιμή site αντίθετα, το Neo συμφέρει 33€ διότι εκεί δίνουν Gigamax unlimited 41€.

13 ώρες πριν, Gv2008 said:

Αυτό δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνο το πακέτο με προπληρωμή της Vodafone; Το λέω γιατί καταλαβαίνω πως δεν έχει ανάγκη για επιδόσεις Cosmote λόγω των μόλις 2.5 GB και η τιμή του είναι αρκετά υψηλή για μόλις 2.5 GB.