ANAGNPANA Δημ. Πέμπτη στις 11:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:27 μμ 4 ώρες πριν, fotisk13 said: Ημαρτον γιατί βάζεις την ίδια φωτό σε όλες τις κατηγορίες σε μια δεν σου φτάνει ;;; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 05:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:06 μμ Τelekom στις ανανεώσεις είναι κορυφή..... 4 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:09 μμ Τιμή του site 🤣 Και μετά όταν λέω η Cosmote είναι ακριβοί μερικοί διαφωνούν. Στη 24αρα δεν υπάρχει λόγος να μην έχουν όλες την ίδια τιμή και η Cosmote να την έχει τόσο ακριβή ενώ είναι ίδια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 06:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:23 μμ Όποιον πιάσουν κορόιδο.. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, έχω 200αρα γραμμή εδώ και 2-3 χρόνια στο σπίτι και θέλω να βάλω Cosmote TV+Nova για τα αθλητικά μόνο. Παρακολουθώ συνέχεια το app της Cosmote αλλά ποτέ δε μου βγάζει προσφορά. Και τα 34€ το μήνα τα θεωρώ πάρα πολλά (όταν με 37€/μήνα έχεις το full pack). Υπάρχει τρόπος να το πάρω πιο φθηνά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) On 6/2/2025 at 1:25 ΜΜ, hotcarver1 said: Καλησπέρα σας . Αφου δεν συμφώνησα με το ποσό που μου έδωσε η κοσμοτε για το gigamax unlimited,έκανα φορητότητα σε voda. Ήρθε χτες ο κούριερ με σιμ και συμβόλαια και υπέγραψα για κινητό σταθερό. Μοιυ είπαν θα με πάρουν από κοσμοτε για αντιπροσφορά λογικά την παρασκευή . Πριν λίγο με πήραν από την Vodafone ότι μέχρι το απόγευμα θα ενεργοποιηθεί το κινητό. Να φτανταστω ότι δεν θα με πάρουν από κοσμοτε για αντιπροσφορά; Να τους πάρω εγώ;Και σε πιο νούμερο; Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να φύγω. Τελικά ενεργοποιήθηκες βονταφον; Τηλέφωνο από Cosmote για come back, don't leave us buddy, ποτέ, ε; Edited 13 ώρες πριν by johnny_htc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 2 ώρες πριν, bill_viper said: Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, έχω 200αρα γραμμή εδώ και 2-3 χρόνια στο σπίτι και θέλω να βάλω Cosmote TV+Nova για τα αθλητικά μόνο. Παρακολουθώ συνέχεια το app της Cosmote αλλά ποτέ δε μου βγάζει προσφορά. Και τα 34€ το μήνα τα θεωρώ πάρα πολλά (όταν με 37€/μήνα έχεις το full pack). Υπάρχει τρόπος να το πάρω πιο φθηνά; Όταν είσαι κοντά στην λήξη του συμβολαίου σου, να κάνεις άιτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία και μάλλον θα σε πάρει τηλέφωνο η Cosmote για αντιπροσφορά για να σε κρατήσει επειδή ήδη πλήρωνεις ένα σεβαστο ποσό σε αυτήν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 12 ώρες πριν, bill_viper said: Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, έχω 200αρα γραμμή εδώ και 2-3 χρόνια στο σπίτι και θέλω να βάλω Cosmote TV+Nova για τα αθλητικά μόνο. Παρακολουθώ συνέχεια το app της Cosmote αλλά ποτέ δε μου βγάζει προσφορά. Και τα 34€ το μήνα τα θεωρώ πάρα πολλά (όταν με 37€/μήνα έχεις το full pack). Υπάρχει τρόπος να το πάρω πιο φθηνά; Καλησπέρα σας δεν έχω καταλάβει τι θέλευε να κάνετε. Το Cosmote Tv full pack με όλα τα αθλητικά κοστίζει μόνο του 31€. Εάν το κολλήσετε στο ήδη υπάρχουν πρόγραμμα σας θα σας βγει πιο φθηνά. Triple play. On 9/2/2025 at 5:06 ΜΜ, Antonio21 said: Τelekom στις ανανεώσεις είναι κορυφή..... Κάλεσαν τον φίλο για τα παραπάνω συμβόλαια γιατί έληξαν εχτές και τους είπε θέλω να κάνω διακοπη και στα δύο. Του είπαν θα τον καλέσουν μέσα σε 3 εργάσιμες σήμερα τον κάλεσαν το κενό και του έδωσαν 23.90€ την 24 άρα και 28.90€ την 50 άρα εάν δεν κάνω λάθος. Δηλ πιάνει και η απειλή της διακοπής προφορικά;;; Edited 2 ώρες πριν by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts