Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απιστευτο γέλιο για μια ακομη φορα απο την cosmote
με πηραν τηλ για να με ενημερώσουν για την γελοία προσφορα για ανανέωση κινητου από 14 ευρω που δινω τωρα, ΜΟΛΙΣ στα 30 ευρω + 10 ευρω δωροεπιταγη στο box

Τους ειπα ποσο δινω τωρα, τους ειπα οτι εχω και σταθερο στην cosmote και οτι θα φυγω αλλου που μου κανουν καλύτερη προσφορα. Μου ειπαν ενα "ενταξει, καντε οτι καταλαβαινετε προτου ληξει το συμβολαιο" και μου το κλεισανε

Edited by tasosathan

2 minutes ago, tasosathan said:

απιστευτο γέλιο για μια ακομη φορα απο την cosmote
με πηραν τηλ για να με ενημερώσουν για την γελοία προσφορα για ανανέωση κινητου από 14 ευρω που δινω τωρα, ΜΟΛΙΣ στα 30 ευρω + 10 ευρω δωροεπιταγη στο box

Τους ειπα ποσο δινω τωρα, τους ειπα οτι εχω και σταθερο στην cosmote και οτι θα φυγω αλλου που μου κανουν καλύτερη προσφορα. Μου ειπαν ενα "ενταξει, καντε οτι καταλαβαινετε προτου ληξει το συμβολαιο" και μου το κλεισανε

Δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω όλα τα τμήματα βασίζονται πάνω σε μια εμπορική πολιτική που τους έχουν δώσει 

κάνε αίτημα φορητότητας για καλύτερη προσφορά 

Σκληροί καρι@@ της Telekom δεν χαμπάριαζουν.. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

Και επί Τσαμάζ τα έχουμε δει δεν είναι κάτι καινούργιο. Αφήνουν ανεξέλεγκτο ένα σύστημα να βγάζει τυχαίες τιμές για ανανέωση. 

Η καλύτερη τιμωρία είναι να φύγει κόσμος. Επειδή έχουν τους περισσότερους συνδρομητές τα βλέπουνε όλα καλά και δεν ασχολούνται. 

Μα καλά δε ντρέπονται να έχουν αυτές τις τιμές που υπάρχουν στο Site ;

Γενικά, πολύ ψηλά τον αμανέ, τη στιγμή που η χώρα δεν παράγει ούτε πρόκες, κάποιοι την έχουν δει αυτοκράτορες 😂Και γενικά όλη αυτή η φάση που δείχνει να είναι τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, δεν το καταλαβαίνει κανείς. Βέβαια αυτοί γνωρίζουν ότι φεύγουν πχ πες 2 και έρχονται 2 από τους άλλους πάλι και έτσι είμαστε στα ίδια, άρα δεν τους απασχολεί να κρατήσουν πελάτη. Άλλωστε υπάρχει πάντα μεγάλη πιθανότητα κάποιος που ήταν cosmote να ξανά γυρίσει επειδή μπορεί να συναντήσει κακό experience στους άλλους δύο, τον γνωρίζουν αυτόν τον ψυχολογικό παράγοντα και τον αφήνουν να δουλεύει απλά έτσι στα σιγανά.. 

Δυστυχώς σε κάποια θέματα παίζουν μπάλα μόνοι τους. 

Για παράδειγμα σε χωριά σε όλη την Ελλάδα με το σήμα στα κινητά, όπως και σε γραμμές adsl στην επαρχία. 

Αναγκαστικά θα πληρώσεις και θα πληρώσεις ακριβά.. 

ειμαι σχετικά τυχερός που οι ανάγκες μου εχουν αλλάξει τον τελευταιο χρονο και πλέον οι άλλες 2 θα με καλύψουν (πλέον δουλεια-σπιτι και λιγη μουσικουλα στο αυτοκινητο)
τραβάω και το σταθερο αλλου για καλύτερη τιμη, και αντιο

15 minutes ago, elkons said:

Και επί Τσαμάζ τα έχουμε δει δεν είναι κάτι καινούργιο. Αφήνουν ανεξέλεγκτο ένα σύστημα να βγάζει τυχαίες τιμές για ανανέωση. 

Η καλύτερη τιμωρία είναι να φύγει κόσμος. Επειδή έχουν τους περισσότερους συνδρομητές τα βλέπουνε όλα καλά και δεν ασχολούνται. 

Μα καλά δε ντρέπονται να έχουν αυτές τις τιμές που υπάρχουν στο Site ;

Να πας Vodafone σαν επιλογή, την nova και ας είμαι συνδρομητής την θεωρώ πεθαμενη.. 

1 minute ago, Antonio21 said:

Να πας Vodafone σαν επιλογή, την nova και ας είμαι συνδρομητής την θεωρώ πεθαμενη.. 

και εγω εκει σκεφτομαι γιατι δώσανε καλή τιμη σταθερου προσφατα σε φιλο 
απο νοβα ηρθα πριν 2-3 χρονια (στο σταθερο) και δεν ξαναγυρναω με τιποτα

Η Vodafone δίνει πολύ καλές τιμές το τελευταίο διάστημα αν με κάλυπτε καλά θα πήγαινα. 

Μέχρι το καλοκαίρι αν είναι οκ και η Cosmote όπως πάντα δεν έχει αγγίξει τίποτα απλά έχει αναβαθμίσει θα πάω vf αν κάνει κ αυτή κάτι.

Just now, tasosathan said:

και εγω εκει σκεφτομαι γιατι δώσανε καλή τιμη σταθερου προσφατα σε φιλο 
απο νοβα ηρθα πριν 2-3 χρονια (στο σταθερο) και δεν ξαναγυρναω με τιποτα

Στο site της Vodafone κάτω κάτω βάλε το τηλ σου να σε καλέσουν πίσω.

Όταν πάρετε προσφορά από την vodafone πείτε μας εάν θέλετε τι τιμές σας έδωσαν. 

Για τη COSMOTE τώρα ελπίζω με το Rebranding να αλλάξουν τακτικές.. 

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Έχω στο σπίτι 100άρα VDSL2 (FTTC) και σε περίπου 2 μήνες λήγει το 2ετές συμβόλαιο (δέσμευση). Είμαι στα €28,90/μήνα.

Είμαι ευχαριστημένος και (για τεχνικούς λόγους) δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα για FTTH.

Εάν δεν ανανεώσω το συμβόλαιό μου και μείνω σε "αορίστου" τι θα γίνει με την τιμή; Μένει ίδια; Αυξάνεται σιγά-σιγά σταδιακά; Αυξάνεται άμεσα στην ονομαστική τιμή καταλόγου; Έχετε σχετική εμπειρία;

Επίσης, εάν "διαπραγματευτώ" την ανανέωση του συμβολαίου ποια θα ήταν μια λογική τιμή να ζητήσω;

Να πω ότι όταν ήρθα με φορητότητα από την NOVA στην COSMOTE μου έδωσαν (από ένα σταθερό τηλέφωνο και όχι από το 13888) την προσφορά που έχω 2 χρόνια τώρα με το πρόσθετο δώρο σε δύο καρτοκινητά COSMOTE 1000 λεπτά ομιλίας το μήνα και €10 το μήνα. Έχει καμιά/κανείς καταφέρει να ανανεώσει και το συγκεκριμένο δώρο;

Ευχαριστώ!

49 minutes ago, greatst said:

Έχω στο σπίτι 100άρα VDSL2 (FTTC) και σε περίπου 2 μήνες λήγει το 2ετές συμβόλαιο (δέσμευση). Είμαι στα €28,90/μήνα.

Είμαι ευχαριστημένος και (για τεχνικούς λόγους) δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα για FTTH.

Εάν δεν ανανεώσω το συμβόλαιό μου και μείνω σε "αορίστου" τι θα γίνει με την τιμή; Μένει ίδια; Αυξάνεται σιγά-σιγά σταδιακά; Αυξάνεται άμεσα στην ονομαστική τιμή καταλόγου; Έχετε σχετική εμπειρία;

Επίσης, εάν "διαπραγματευτώ" την ανανέωση του συμβολαίου ποια θα ήταν μια λογική τιμή να ζητήσω;

Να πω ότι όταν ήρθα με φορητότητα από την NOVA στην COSMOTE μου έδωσαν (από ένα σταθερό τηλέφωνο και όχι από το 13888) την προσφορά που έχω 2 χρόνια τώρα με το πρόσθετο δώρο σε δύο καρτοκινητά COSMOTE 1000 λεπτά ομιλίας το μήνα και €10 το μήνα. Έχει καμιά/κανείς καταφέρει να ανανεώσει και το συγκεκριμένο δώρο;

Ευχαριστώ!

Αυξάνεται κατευθείαν στην κανονική τιμή του προγράμματος ….

Ήρθε το εργαλείο... 

Αύριο η σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας. 

Το κινητό ακόμα τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα προχτές παρέλαβαν τα έγγραφα. 

IMG_20250108_170605.jpg

Ήρθε το εργαλείο... 

Το κινητό ακόμα τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα προχτές παρέλαβαν τα έγγραφα. 

IMG_20250108_170605.jpg

Ανάσταση, ή Sercomm είναι ή Arcadyan 

Με το Arcadyan είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος πάντως. 

Λογικά θα ξεκινήσει με τη σταθερή έτσι πιστεύω τουλάχιστον για να ενεργοποιηθεί το Cosmote ONE μαζί αν το έχεις ζητήσει. 

5 ώρες πριν, greatst said:

Ευχαριστώ!

Φορητότητα σε Vodafone ή Nova τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

23 minutes ago, Antonio21 said:

Ήρθε το εργαλείο... 

IMG_20250108_170605.jpg

Έλα, ωραίος. Καλορίζικο το εργαλείο. 200αρα είπαμε θα κουμπώσεις αν θυμάμαι καλά; 

Ναι αύριο πρώτα ο Θεός να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. 

Για ftth δεν το βλέπω σύντομα. 

Πάλι καλά που έχουμε καμπίνες fttc. 

22 minutes ago, Antonio21 said:

Μέχρι τώρα τι πάροχο και τι πρόγραμμα είχες;

51 minutes ago, Antonio21 said:

Πλάκα πλάκα, σε καμπίνες αλλού παρόχου από αυτόν που επιλέγεις εσύ, τι γίνεται ακριβώς; Πρέπει να έρχονται και από τις δύο εταιρείες και να δίνουν πρόσβαση στο καφαο ο τεχνικός της ιδιοκτήτριας εταιρείας λογικά και της Cosmote στην προκειμένη περίπτωση θα κάνει την ρύθμιση, κάτι τέτοιο 

28 minutes ago, Gv2008 said:

Μέχρι τώρα τι πάροχο και τι πρόγραμμα είχες;

Νομίζω wind. 

Wind έχω 100 mbps και οι καμπίνες είναι της wind. 

Πριν γίνει η ένωση με την nova έδινε η wind 200 mbps σε VDSL 2 plus αλλά την σταμάτησε. 

Edited by Antonio21

On 7/1/2025 at 4:03 ΜΜ, Antonio21 said:

Όταν πάρετε προσφορά από την vodafone πείτε μας εάν θέλετε τι τιμές σας έδωσαν. 

24.90 100 FTTH ΚΑΙ 30.80 ΓΙΑ 300 FTTH ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ VODAFONE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ COSMOTE ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ

Οι τιμές είναι πολύ καλές...τώρα βλέπω πως δίνω υπερβολικά πολλά στη 50αρα.

Αν βαλει αυτές τις τιμές στο site της η Vodafone θα ρίξουν και οι άλλοι τις τιμές, μακάρι!!