Antonio21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου To router κάνει βόλτες στην κουριερ από 31/12 😂😂 από Τρίτη τώρα πρώτα ο Θεός. 1 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 13 minutes ago, Antonio21 said: To router κάνει βόλτες στην κουριερ από 31/12 😂😂 από Τρίτη τώρα πρώτα ο Θεός. Έπεσες στην χειρότερη περίοδο. Αυτή και τον 15Αυγουστο, λολ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Η κάρτα sim what's up ήρθε σε μια μέρα 🙏 Πηρα τηλέφωνο εκεί που έγινε η σύνδεση 22.14€ θα είναι η τελική τιμή του προγράμματος. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Antonio21 said: Η κάρτα sim what's up ήρθε σε μια μέρα 🙏 Πηρα τηλέφωνο εκεί που έγινε η σύνδεση 22.14€ θα είναι η τελική τιμή του προγράμματος. Στο κινητό το συμβόλαιο έχει ενεργοποιηθεί;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Όχι μόλις χτες παρέλαβα την κάρτα sim. Edited 4 Ιανουαρίου by Antonio21 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Εμένα ακόμα οι προτάσεις ανανέωσης που μου δίνουν είναι αισχρές και δεν πρόκειται να ανανεώσω αν συνεχιστούν αυτές. Θα μπω σε αορίστου και ευτυχώς έχω ένα Vodafone CU και δεν θα πιεστώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Αν δεν υπάρχει σταθερή αισχρές θα μείνουν πιστεύω. Πάντα έτσι κάνουν δυστυχώς, να το χ3σω μετά το δίκτυο τους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Εάν υπάρχει σταθερή δίνει καλύτερες προσφορές; 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Εμένα ακόμα οι προτάσεις ανανέωσης που μου δίνουν είναι αισχρές και δεν πρόκειται να ανανεώσω αν συνεχιστούν αυτές. Θα μπω σε αορίστου και ευτυχώς έχω ένα Vodafone CU και δεν θα πιεστώ Έχεις δει τιμές στο αορίστου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, Antonio21 said: Εάν υπάρχει σταθερή δίνει καλύτερες προσφορές; Συνήθως ναι Εμένα πολλά χρόνια συνδρομητής έχω το κινητό μου στο ίδιο αφμ με το σταθερό πήρα ανανέωση Gigamax unlimited 23€ 9 μήνες και τους υπόλοιπους μέχρι τον 24ο στα 28.90€ Στη κοπέλα μου έστειλαν Gigamax unlimited 34€ ανανέωση οπότε το γύρισε σε κάρτα What's Up. Αν μας κάλυπτε η Vodafone καλύτερα σπίτι θα πήγαινε Vodafone. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 minute ago, elkons said: Συνήθως ναι Εμένα πολλά χρόνια συνδρομητής έχω το κινητό μου στο ίδιο αφμ με το σταθερό πήρα ανανέωση Gigamax unlimited 23€ 9 μήνες και τους υπόλοιπους μέχρι τον 24ο στα 28.90€ Στη κοπέλα μου έστειλαν Gigamax unlimited 34€ ανανέωση οπότε το γύρισε σε κάρτα What's Up. Αν μας κάλυπτε η Vodafone καλύτερα σπίτι θα πήγαινε Vodafone. Άμα κάνατε αίτημα φορητότητας της κοπέλας μήπως το έδιναν πιο φθηνά; 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, Antonio21 said: Άμα κάνατε αίτημα φορητότητας της κοπέλας μήπως το έδιναν πιο φθηνά; Απο κάρτα ζητήσαμε προσφορά για Gigamax unlimited και έδωσαν 39€. Φυσικά και όχι (πολλά θέλουν και σιγά το δίκτυο που έχει κ αυτή εδω) Ναι αλλά θα πάρουν για αντι προσφορά ή θα έρθει το CU κανονικά; επίσης στη παραγγελία ζητάνε κόστος ανανεωσης η vdf Μάο nova; Εντομεταξύ έχουμε One δε θα έπρεπε να φαίνεται πως υπάρχει σταθερή; Edited 4 Ιανουαρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, leo06 said: Έχεις δει τιμές στο αορίστου; Είναι φοιτητικό συμβόλαιο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ Τρέχουμε μην χάσουμε την προσφορά... Έχουν χαζεψει στο μονοπώλιο. 1 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:27 μμ 1 minute ago, rebel1 said: Τρέχουμε μην χάσουμε την προσφορά... Έχουν χαζεψει στο μονοπώλιο. 💀 Ξεφτίλες.. Στο ένα λέει απεριόριστα GB στο άλλο MB 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. Κυριακή στις 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:33 μμ (edited) 5 minutes ago, elkons said: 💀 Ξεφτίλες.. Στο ένα λέει απεριόριστα GB στο άλλο MB Με πήρε και τηλέφωνο μια από το app. ( Νέο τμήμα είναι αυτό;;;) Μου λέει έχετε το Cosmote app. Ναι Ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε ανανέωση το συμβόλαιο σας μέσα από εκεί Μάλιστα Θέλετε να το κάνουμε τώρα να σας βοηθήσω; Για πες της λέω Μπαίνετε μπλα μπλα μπλα και πατήστε το κουμπάκι... Της λέω εσύ θα το πατούσες με αυτή την τιμή; Της κόπηκε η φωνή, τέλος πάντων.... Edited Κυριακή στις 02:33 μμ by rebel1 6 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:35 μμ Έχουν ξεφύγει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 03:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:46 μμ 1 hour ago, rebel1 said: Τρέχουμε μην χάσουμε την προσφορά... Έχουν χαζεψει στο μονοπώλιο. Νίωθω ως να ζω σε ένα σύμπαν άκρατου παραλογισμού! Συμβόλαιο απεριοριστα από την Cosmote 90€ το μήνα. Καρτοκινητό απεριοριστα από την Cosmote 10€ το μήνα (με data month whatsup). 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:28 μμ 1 ώρα πριν, rebel1 said: Με πήρε και τηλέφωνο μια από το app. ( Νέο τμήμα είναι αυτό;;;) Μου λέει έχετε το Cosmote app. Ναι Ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε ανανέωση το συμβόλαιο σας μέσα από εκεί Μάλιστα Θέλετε να το κάνουμε τώρα να σας βοηθήσω; Για πες της λέω Μπαίνετε μπλα μπλα μπλα και πατήστε το κουμπάκι... Της λέω εσύ θα το πατούσες με αυτή την τιμή; Της κόπηκε η φωνή, τέλος πάντων.... Τελικά είπε κάτι ή θα μένουνε με την απορία 😲😂 Μ2 66€ /μήνα μπορείς να έχεις 2 συμβόλαια Unlimited από Vodafone ή Nova. 2 ώρες πριν, elkons said: 💀 Ξεφτίλες.. Στο ένα λέει απεριόριστα GB στο άλλο MB @Serafeim1981 Σε τι προβληματίζεσαι σε αυτο που λεω; 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Κυριακή στις 04:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:36 μμ Πότε λήγει κανονικά το συμβόλαιο σου; 2 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. Κυριακή στις 04:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:44 μμ (edited) Το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες. Τέλος μήνα πάω Ισπανία και θέλω να έχω τελειώσει με την ιστορία αυτή πριν πάμε. Ήδη ψάχνομαι γιατί έχω extra sim πάνω στο συμβόλαιο. Δηλαδή θέλουν 90 +25χextra sim... 3 έχω τώρα Η Vodafone έχει κάνει αλλαγές είδα στα συμβόλαια της. Nova έχω άλλα νούμερα, δεν δίνουν προσφορές νομίζω αυτή την περίοδο. Edited Κυριακή στις 04:46 μμ by rebel1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ 1 minute ago, rebel1 said: Το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες. Τέλος μήνα πάω Ισπανία και θέλω να έχω τελειώσει με την ιστορία αυτή πριν πάμε. Ήδη ψάχνομαι γιατί έχω extra sim πάνω στο συμβόλαιο. Δηλαδή θέλουν 90 +25χextra sim... 3 έχω τώρα Η Vodafone έχει κάνει αλλαγές είδα στα συμβόλαια της. Nova έχω άλλο νούμερα, δεν δίνουν προσφορές νομίζω αυτή την περίοδο. Εγώ στη θέση σου θα δήλωνα φορητότητα έτσι ώστε να στείλουν αντιπροσφορά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:46 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: 💀 Ξεφτίλες.. Στο ένα λέει απεριόριστα GB στο άλλο MB Σιγουρα υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να λέμε τις τηλεφωνικές εταιρείες ξεφτίλες αλλά οι συγκεκριμένες φράσεις το ίδιο νοήμα έχουν. Δεν υπάρχει αντίφαση ή λάθος εδώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. Κυριακή στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:47 μμ (edited) 1 minute ago, elkons said: Εγώ στη θέση σου θα δήλωνα φορητότητα έτσι ώστε να στείλουν αντιπροσφορά. Καρτοκινητο λες ; Θα χάσω τις έξτρα σιμ και τις θέλω τις άτιμες. Ζήτησα πάντως για back up κάτι what's up Edited Κυριακή στις 04:48 μμ by rebel1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:47 μμ Just now, elkons said: Εγώ στη θέση σου θα δήλωνα φορητότητα έτσι ώστε να στείλουν αντιπροσφορά. Σωστά φαίνεται μονόδρομος. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts