johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 3 minutes ago, Antonio21 said: Ο Panos σίγουρα θα γνωρίζει σε ποια άτομα ζητάει εγγύηση η cosmote.. Φαντάζομαι θα έχουν ένα σύστημα που κάτι βλέπει ότι χρωστάς η χρωστούσες κτλ 1 minute ago, elkons said: Λογικά όταν ξεκινήσει το κινητό σου θα φύγει το χρέος. Κρατάνε ιστορικό, ναι. Και σε εταιρείες ενέργειας το ίδιο, αν τυχόν θέλεις να ξανά γυρίσεις και εκκρεμούν πληρωμές για οποιοδήποτε λόγο, το σύστημα καταγραφεί τα πάντα και ο υπάλληλος βλέπει το ποσό, το δηλώνει στην καρτέλα του πελάτη τη νέα και βγάζει την ανάλογη εγγύηση που θα ζητήσουν. Απλά εδώ σε σένα @Antonio21, θυμάμαι έλεγες ότι σου είχαν πει δεν χρωστάς τίποτα τελικά απο ένα χρέος παλιότερα, κάτι είχες αναρτήσει θυμάμαι, και απλά δεν έκαναν διαγραφή του χρέους στο σύστημα, οπότε τώρα το πέρασαν έτσι. Κακό αυτό, αλλά τέλοσπάντων, άμα τελειώσει το συμβόλαιο και φύγεις ας πούμε είτε γίνεται επιστροφή χρημάτων είτε πληρώνεις ανεξοφλητα ποσά ας πούμε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 3 minutes ago, johnny_htc said: Κρατάνε ιστορικό, ναι. Και σε εταιρείες ενέργειας το ίδιο, αν τυχόν θέλεις να ξανά γυρίσεις και εκκρεμούν πληρωμές για οποιοδήποτε λόγο, το σύστημα καταγραφεί τα πάντα και ο υπάλληλος βλέπει το ποσό, το δηλώνει στην καρτέλα του πελάτη τη νέα και βγάζει την ανάλογη εγγύηση που θα ζητήσουν. Απλά εδώ σε σένα @Antonio21, θυμάμαι έλεγες ότι σου είχαν πει δεν χρωστάς τίποτα τελικά απο ένα χρέος παλιότερα, κάτι είχες αναρτήσει θυμάμαι, και απλά δεν έκαναν διαγραφή του χρέους στο σύστημα, οπότε τώρα το πέρασαν έτσι. Κακό αυτό, αλλά τέλοσπάντων, άμα τελειώσει το συμβόλαιο και φύγεις ας πούμε είτε γίνεται επιστροφή χρημάτων είτε πληρώνεις ανεξοφλητα ποσά ας πούμε H Cosmote από όσο έχω διαβάσει ζητάει εγγύηση 100€ δεν έχει σχέση με κάποιο χρέος. Έχουν ζητήσει 100€ για παράδειγμα σε πελάτη που ζητησε Unlimited extra sim για το συμβόλαιο του. Δεν γνωρίζω πως πάει. 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 3 minutes ago, Antonio21 said: H Cosmote από όσο έχω διαβάσει ζητάει εγγύηση 100€ δεν έχει σχέση με κάποιο χρέος. Έχουν ζητήσει 100€ για παράδειγμα σε πελάτη που ζητησε Unlimited extra sim για το συμβόλαιο του. Δεν γνωρίζω πως πάει. Α οκ, ίσως 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ότι έχω διαβάσει σας παραθέτω. Δεν γνωρίζω πως πάει. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 12 ώρες πριν, minast said: Ξεκινάω αντίστροφα: Δεν δημιουργεί πρόβλημα στην φορητότα, ένας πάροχος δεν μπορεί να σου αρνηθεί φορητότητα λόγω οφειλής. Κατά τα άλλα, κανονικά πρέπει να εξοφληθεί ο εκκαθαριστικός λογαριασμός (που περιέχει και το τέλος πρόωρης διακοπής) μέχρι την ημερομηνία λήξης του. Στην πράξη δεν θα σε κυνηγήσουν αμέσως εάν δεν πληρώσεις, αλλά εάν περάσει κάποιος καιρός θα το στείλουν σε εισπρακτική. Αν δεν το πληρώσω μέχρι την ημερομηνία λήξης μετά θα τοκίζεται το ποσό ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 36 minutes ago, Greg29Ms said: Αν δεν το πληρώσω μέχρι την ημερομηνία λήξης μετά θα τοκίζεται το ποσό ; Όχι δεν τοκίζεται απλά κάποια στιγμή μετά από καιρό το στέλνουν σε εισπρακτική εταιρία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Από χθες κι εγώ ξανά Cosmote μετά από 1 χρόνο Vodafone. Έφυγα από Vodafone με τεράστια απογοήτευση, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι στην Χαλκιδική. Δυστυχώς τα φθηνότερα συμβόλαιά της δεν ήταν αρκετά ώστε να αντισταθμίσουν τις μηδενικές ταχύτητες του καλοκαιριού στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και πρόσφατα στην εργασία μου, (κέντρο Θεσσαλονίκης, κοντά στο κρατικό ωδείο Β. Ελλάδος), που αν δεν είχα Wi-Fi Calling μέσω της εργασίας μου, όχι ίντερνετ δεν θα είχα, ούτε καν κλήσεις και μηνύματα μπορούσα να λάβω... Μέχρι που ένα προσωρινό πρόβλημα στο Wi-Fi της εργασίας μου, με ανάγκασε να πάρω πλέον την οριστική μου απόφαση. Έφυγα λοιπόν μετά από καταγγελία του συμβολαίου μου για κακή κάλυψη στις περιοχές που ζω και εργάζομαι και αφού πρώτα πήρα το "ελευθέρας" από το τεχνικό τμήμα της Vodafone, αποχωρώ αζημίως... Πλέον είμαι Cosmote με τρία κινητά, με απεριόριστα όλα στα 24,91 το καθένα και ένα πάγιο δώρο. 8 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Χρόνια πολλά. Οι ταχύτητες στην Cosmote σε σχέσης την vodafone είναι τεράστιες; Γράψτε μας ένα παράδειγμα. Στην δική μου περίπτωση στο σπίτι μου έχω ταχύτητα στην vodafone 15-30 και στην εργασία με το ζόρι 10 Mbps. Και περιμένω ενεργοποίηση στην cosmote. Απλά δεν ζήτησα να φύγω χωρίς πέναλτι. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 9 minutes ago, Antonio21 said: Χρόνια πολλά. Οι ταχύτητες στην Cosmote σε σχέσης την vodafone είναι τεράστιες; Γράψτε μας ένα παράδειγμα. Στην δική μου περίπτωση στο σπίτι μου έχω ταχύτητα στην vodafone 15-30 και στην εργασία με το ζόρι 10 Mbps. Και περιμένω ενεργοποίηση στην cosmote. Απλά δεν ζήτησα να φύγω χωρίς πέναλτι. Ωχ. Θα μπορούσες να το κάνεις όπως ο φίλος παραπάνω και να φύγεις αζημίως, η βόνταφον σε αποδεσμεύει πανεύκολα. Εύχομαι απλά το πέναλντι να μην έιναι μεγάλο, για 10-15 ευρώ, δεν τρέχει και κάτι, παλεύεται. Εργασία περιοχή που περίπου; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Το πέναλτι είναι 34€ εάν δεν κάνω λάθος. Θεωρητικά με 30 mbps στο σπίτι κάνεις την δουλεία σου άσχετα που καμιά φορά δεν με ακούνε και έχω το WIFICALL. Λεωφόρος Αλεξάνδρας 170. Μιλάω πάντα για 4G+ 5G πρώτα ο Θεός από την νέα χρονιά. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Just now, Antonio21 said: Το πέναλτι είναι 34€ εάν δεν κάνω λάθος. Θεωρητικά με 30 mbps στο σπίτι κάνεις την δουλεία σου άσχετα που καμιά φορά δεν με ακούνε και έχω το WIFICALL. Λεωφόρος Αλεξάνδρας 170. Μιλάω πάντα για 4G+ 5G πρώτα ο Θεός από την νέα χρονιά. Αλεξάνδρας θα είσαι εντάξει με όλες, ειδικά στο 5G. 4G είναι για κλάματα άμα πέσεις σε φωλιά που όλοι έχουν βονταφον, έχεις πρόβλημα απλά. Ε και κει Αθήνα, γίνεται της μουρλής, γι αυτό 🤪 Όντως με 30 mbps κάνεις τα πάντα. 30 με 50 θέλουν οι πιο πολλοί πάντα 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Το 5G της Cosmote εκεί σε εσωτερικό χώρο θα πηγαίνει καλά δηλ; 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 minutes ago, Antonio21 said: Το 5G της Cosmote εκεί σε εσωτερικό χώρο θα πηγαίνει καλά δηλ; Πιστεύω ναι, γιατί μάλλον πιάνεις σήμα βλέπω σύμφωνα με Cellmapper, από δίπλα που είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Και γενικά η περιοχή πέρυσι θυμάμαι που πήγαινα τέτοια εποχή, είχα κάλυψη κομπλέ. Θυμάμαι ήταν να βάλουν και μια ακόμα N78 σε μια κεραια εκεί, ίσως έβαλαν, δεν ξέρω 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Χρόνια πολλά. Οι ταχύτητες στην Cosmote σε σχέσης την vodafone είναι τεράστιες; Γράψτε μας ένα παράδειγμα. Στην δική μου περίπτωση στο σπίτι μου έχω ταχύτητα στην vodafone 15-30 και στην εργασία με το ζόρι 10 Mbps. Και περιμένω ενεργοποίηση στην cosmote. Απλά δεν ζήτησα να φύγω χωρίς πέναλτι. Χρόνια Πολλά! Οι διαφορές 9 στις 10 φορές ήταν πολύ μεγάλες. Εκεί που η Vodafone έδινε 30-40-50 η Cosmote έδινε τριψήφιες ταχύτητες με αποκορύφωμα την Χαλκιδική που αναφέρω πιο πάνω. Με Vodafone δεν μπορούσα καν να σερφάρω, πριν το καλοκαίρι έδινε και τριψήφια νούμερα 100 - 200 κάποιες φορές και λίγο παραπάνω, το καλοκαίρι όμως και κυρίως τον Αύγουστο μέχρι και Error μου είχε βγάλει σε κάποιες μετρήσεις. 1 με 2 mbps με το ζόρι. Αντίστοιχα η Cosmote πριν το καλοκαίρι μου έδινε πάνω από 1000 και το καλοκαίρι όταν η Vodafone σερνόταν , 600 με 700 χαλαρά. Γενικά με την Vodafone από την αρχή που πήγα ήμουν σε μία φάση συμβιβασμού, ποτέ δεν έπιασα μεγάλες ταχύτητες σε σχέση με της Cosmote που μου έδινε σχεδόν πάντα 10πλάσιες ταχύτητες στα ίδια σημεία. Πήγα λόγω καλής προσφοράς, όμως έφτασα να έχω δεύτερη κάρτα sim στο κινητό μου (Cosmoκάρτα) για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου, εκεί όπου η Vodafone δεν τραβούσε, με αποτέλεσμα να έχω μεγαλύτερο μηνιαίο κόστος τελικά. 4 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 8 minutes ago, jimmis11 said: Χρόνια Πολλά! Οι διαφορές 9 στις 10 φορές ήταν πολύ μεγάλες. Εκεί που η Vodafone έδινε 30-40-50 η Cosmote έδινε τριψήφιες ταχύτητες με αποκορύφωμα την Χαλκιδική που αναφέρω πιο πάνω. Με Vodafone δεν μπορούσα καν να σερφάρω, πριν το καλοκαίρι έδινε και τριψήφια νούμερα 100 - 200 κάποιες φορές και λίγο παραπάνω, το καλοκαίρι όμως και κυρίως τον Αύγουστο μέχρι και Error μου είχε βγάλει σε κάποιες μετρήσεις. 1 με 2 mbps με το ζόρι. Αντίστοιχα η Cosmote πριν το καλοκαίρι μου έδινε πάνω από 1000 και το καλοκαίρι όταν η Vodafone σερνόταν , 600 με 700 χαλαρά. Γενικά με την Vodafone από την αρχή που πήγα ήμουν σε μία φάση συμβιβασμού, ποτέ δεν έπιασα μεγάλες ταχύτητες σε σχέση με της Cosmote που μου έδινε σχεδόν πάντα 10πλάσιες ταχύτητες στα ίδια σημεία. Πήγα λόγω καλής προσφοράς, όμως έφτασα να έχω δεύτερη κάρτα sim στο κινητό μου (Cosmoκάρτα) για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου, εκεί όπου η Vodafone δεν τραβούσε, με αποτέλεσμα να έχω μεγαλύτερο μηνιαίο κόστος τελικά. Περιγράφεις ακριβώς την πραγματικότητα. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Πιστεύω ναι, γιατί μάλλον πιάνεις σήμα βλέπω σύμφωνα με Cellmapper, από δίπλα που είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Και γενικά η περιοχή πέρυσι θυμάμαι που πήγαινα τέτοια εποχή, είχα κάλυψη κομπλέ. Θυμάμαι ήταν να βάλουν και μια ακόμα N78 σε μια κεραια εκεί, ίσως έβαλαν, δεν ξέρω Λογικά ναι γιατί έχει παραπάνω Ν78 η Cosmote και τα Ericsson κάνουν καλή δουλίτσα. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη από τις παρακάτω εφαρμογές, για να μπορούμε να δούμε σε ποιο κεραία έχει συνδεθεί το κινητό μας (για απεικόνιση σε χάρτη). Network Cell Info Lite & Wifi, Netmonitor: 5G, Cell & WiFi, Cellmapper, Netmonster, ;ίσως κάποια άλλη; Edited December 31, 2024 by jimmis11 5 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 5 minutes ago, jimmis11 said: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη από τις παρακάτω εφαρμογές, για να μπορούμε να δούμε σε ποιο κεραία έχει συνδεθεί το κινητό μας (για απεικόνιση σε χάρτη). Network Cell Info Lite & Wifi, Netmonitor: 5G, Cell & WiFi, Cellmapper, Netmonster, ;ίσως κάποια άλλη; Netmonster (κατά τη γνώμη μου γιατί λέει λεπτομερώς, και λέει όνομα στη κεραία οπότε καταλαβαίνεις που έχεις συνδεθεί). Το CellMapper είναι πιο πολύ για χαρτογράφηση πιστεύω. Cell Info lite &wifi μου έλεγε λάθος τις κεραίες. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 7 minutes ago, jimmis11 said: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη από τις παρακάτω εφαρμογές, για να μπορούμε να δούμε σε ποιο κεραία έχει συνδεθεί το κινητό μας (για απεικόνιση σε χάρτη). Network Cell Info Lite & Wifi, Netmonitor: 5G, Cell & WiFi, Cellmapper, Netmonster, ;ίσως κάποια άλλη; CellMapper άμα θες να βλέπεις που είσαι συνδεδεμένος απλά, είναι εξαιρετική. Μετά βάζεις netmonster για τα περί σήματος στατιστικά. Και αυτή έχει χάρτη, περιποιείται και τη βάση δεδομένων ένα μέλος του φόρουμ. 😎 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 19 ώρες πριν, Antonio21 said: Με την Cosmote σε θέμα κινητής είχα διαμάχη το 2009 που ήμουνα στρατό με καταγγελίες στην ΕΕΤ κτλ φαντάζομαι είναι από εκεί. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Γενικά εγγύηση ζητάνε σίγουρα αν ο πελάτης είχε οφειλές στον τηλεγνους (ακόμα και αν έχει εξοφληθεί). Από εκεί και πέρα, είναι και καμιά φορά λανθασμένη ένδειξη. Και σε εμένα η Vodafone είχε ζητήσει 150€ χωρίς λόγο τα οποία δεν έδωσα, για μια κάρτα δεδομένων (συμβολαιο), και 3 μήνες μετά που πήγα γραμμή κινητού εκεί δεν ζήτησαν. Επίσης εγγύηση ζητάνε συχνά αν ο πελάτης είναι υπήκοος εκτός ΕΕ. Στις τηλεπικοινωνίες -ακόμα- δεν μετράει η συμπεριφορά (χρέη, καθυστερήσεις) των συγγενών μας. Ισως προς τα εκεί πάμε όμως, με την εξέλιξη του τηλεγνους 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Δεν χρωστάω σε καμία εταιρία κινητής ίσα ίσα έχω αφήσει και αρνητικό υπόλοιπο σε αριθμούς που έχω διακόψει 2-3€. Το 2009 είχα διαμάχη με την cosmote η Τηλεγνους ιδρύθηκε το 2017. Μαλλον με έχουν μαύρη λίστα. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Εγώ χρωστάω 5,6 μήνες 30€ στη NOVA και με έχουν πρήξει λες και τα έχουν ανάγκη.. Αν δε τα δώσω καθόλου θα γίνει κάτι; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν τα 2 δις για επενδύσεις... 😂😂😂 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 minutes ago, Antonio21 said: Δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν τα 2 δις για επενδύσεις... 😂😂😂 Θα τους τα δώσω να τελειώνει και αυτό,γύφτοι όμως άλλοι αφήνουν τριψήφια .. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts