HBK_R21 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 που ακριβως ομως στο my cosmote εμφανιζει ποσα λεπτα εμειναν?εγω εχω πχ το cosmote family xl..τι πρεπει να κανω για να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζει κανεις ποτέ έχει επιδότηση η κατα ποσό αυξάνεται αυτό το ποσό σταδιακά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 που ακριβως ομως στο my cosmote εμφανιζει ποσα λεπτα εμειναν?εγω εχω πχ το cosmote family xl..τι πρεπει να κανω για να το δω? Μπορεις να στειλεις μηνυμα τον αριθμο 1 στο 1256 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζει κανεις ποτέ έχει επιδότηση η κατα ποσό αυξάνεται αυτό το ποσό σταδιακά; Sent from my iPhone using Tapatalk Οταν τελειωνει το συμβολαιο σου τοτε δικαιουσαι επιδοτηση και παιζει ρολο τι χρηση κανεις στο κινητο σου αναλογα το υψος του λογαριασμου την καταναλωση που κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Για όσους είναι συνδρομητές συμβολαίου cosmote και είστε μέλη του προγράμματος επιβραβευσης τη aegean ,η cosmote δίνει 500mb κάθε μήνα αρκεί να ανανεώσουν το συμβόλαιο τοτς ή να έχουν cosmote one. Επίσης μέσω του cosmote deals for you ,εχετε εκπτωση 30ε σε επιλεγμένους προρισμούς της aegean για εξωτερικό σε εισητηρια με επιστροφή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Link εδώ https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/cosmote-deals-for-you/ και εδώ https://en.aegeanair.com/milesandbonus/partners/telecoms/cosmote/?utm_source=MBNewsletter080916-EN-EN&utm_medium=email&utm_content=banner1&utm_campaign=Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα απο Cosmote H COSMOTE ΠPOΣΦEPEI EIΔIKA ΣE EΣAΣ ΠOY EXETE COSMOTE ONE, ΔΩPO 10GB ΓIA ENA MHNA, ΓIA NA ΣEPΦAPETE ME TO AΞEΠEPAΣTO MOBILE INTERNET TOY KAΛYTEPOY ΔIKTYOY KINHTHΣ, ΣYMΦΩNA ME TIΣ METPHΣEIΣ THΣ ΔIEΘNΩΣ ANAΓNΩPIΣMENHΣ ETAIPIAΣ EΛEΓXOY ΔIKTYΩN P3 (http://WWW.COSMOTE.GR/MOBILE/P3). ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛTE 10 ΣTO 1256 ΔΩPEAN MEXPI KAI 30/9. Εμενα ενεργοποίηθηκε ήδη. Κομπλε είμαστε! Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Την Πέμπτη έκανα διακοπή συμβολαίου και ακόμα δεν έγινε Να πάρω τηλ ή να περιμένω λίγο ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Για όσους είναι συνδρομητές συμβολαίου cosmote και είστε μέλη του προγράμματος επιβραβευσης τη aegean ,η cosmote δίνει 500mb κάθε μήνα αρκεί να ανανεώσουν το συμβόλαιο τοτς ή να έχουν cosmote one. Επίσης μέσω του cosmote deals for you ,εχετε εκπτωση 30ε σε επιλεγμένους προρισμούς της aegean για εξωτερικό σε εισητηρια με επιστροφή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Link εδώ https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/cosmote-deals-for-you/ και εδώ https://en.aegeanair.com/milesandbonus/partners/telecoms/cosmote/?utm_source=MBNewsletter080916-EN-EN&utm_medium=email&utm_content=banner1&utm_campaign=Cosmote Τα 500mb πως τα παίρνεις ακριβώς; Έγινα μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης και έχω Cosmote one αλλά δεν πήρα 500mb... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα. Στις 27 λήγουν τα συμβόλαια μου απο την COSMOTE. Ποσες μέρες νωρίτερα να κάνω αίτηση φορητότητας για f2g?? να την κάνω online για να γλιτώσω τα 10€ ή να πάω σε κατάστημα;; Ποια είναι η καλύτερη λύση. Δεν το κάνω για να πάρω καλύτερη προσφορά. Να μείνω θελω μιας και ήδη εχω ενα νούμερο και είμαι παρά πολυ ευχαριστημένη. Εκτός αν μου δώσουν iPhone 7 plus με 20 ευρώ πάγιο εκεί στην COSMOTE. Lol lol.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Τα 500mb πως τα παίρνεις ακριβώς; Έγινα μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης και έχω Cosmote one αλλά δεν πήρα 500mb... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στειλε AEGEAN Και τον αριθμο του μελους που εισαι και το στελνεις στο 1256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έστειλα και μου ηρθε αυτή ή απάντηση... H EΓΓPAΦH ΣTO ΣXHMA COSMOTE-AEGEAN MΠOPEI NA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI MONO AΠO KATOXOYΣ ΠΛAΣTIKHΣ MILES+BONUS KAPTAΣ. ΓIA ΠEPAITEPΩ ΔIEYKPINHΣEIΣ MΠOPEITE NA EΠIKOINΩNHΣETE ME THN EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN THΣ AEGEAN ΣTO THΛEΦΩNO +302106261000. EYXAPIΣTOYME Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Εμένα το συμβόλαιο έληξε 5 Σεπτεμβρίου και έκανα διακοπή σε κατάστημα στις 7 Ο νέος μου λογαριασμός εκδίδεται κάθε 20 του μήνα Πήρα τηλέφωνο γιατί ακόμα δεν είδα κάποια διακοπή και μου είπαν θα διακοπεί στις 19 του μήνα Τι θα πληρώσω δηλαδή ? Έχω πάγιο 15 ευρώ (Internet on the go) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Εμένα το συμβόλαιο έληξε 5 Σεπτεμβρίου και έκανα διακοπή σε κατάστημα στις 7 Ο νέος μου λογαριασμός εκδίδεται κάθε 20 του μήνα Πήρα τηλέφωνο γιατί ακόμα δεν είδα κάποια διακοπή και μου είπαν θα διακοπεί στις 19 του μήνα Τι θα πληρώσω δηλαδή ? Έχω πάγιο 15 ευρώ (Internet on the go) εμενα με ρωτησαν αν θελω να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο και μετα να γινω wu και τους ειπα οχι θελω άμεσα μου ειπαν θελει 24-48ωρες τελικα εκανε μια μερα φυσικα εμεινα χωρις δίκτυο για 12 ωρες τουλαχιστον και την επομενη μερα εγινε καρτα αν θες παρε ενα τηλ στο κεντρο εξυπ.και πες τους να στο κανουν άμεσα η καλυτερα πανε σε ενα καταστημα οτε ξανα να στο κανουν αυτοι εκεινη την ωρα βασικα τωρα που το σκεφτομαι σε καταστημα οτε πηγα....απλα αυτο ισχυει φορητοτητα απο κοσμοτε συμβολαιο σε καρτα παλι κοσμοτε για αλλη εταιρια δεν ξερω...ισως σου το ειπαν για να παρουν ολα τα λεφτα απο τον τελευταιο λογαρισμο νομικα παντως ισχυει πως εντος ενος μηνος πριν την ληξη συμβολαιου μπορεις να τελειωσεις με το συμβολαιο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έστειλα και μου ηρθε αυτή ή απάντηση... H EΓΓPAΦH ΣTO ΣXHMA COSMOTE-AEGEAN MΠOPEI NA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI MONO AΠO KATOXOYΣ ΠΛAΣTIKHΣ MILES+BONUS KAPTAΣ. ΓIA ΠEPAITEPΩ ΔIEYKPINHΣEIΣ MΠOPEITE NA EΠIKOINΩNHΣETE ME THN EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN THΣ AEGEAN ΣTO THΛEΦΩNO +302106261000. EYXAPIΣTOYME Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Πρεπει να ειναι για ενεργους κατοχους miles+bonus.Δηλαδη να εχουν πραγματοποιησει πτησεις και να εχουν μιλια στον λογαριασμο τους. Δεν εχω ασχολειθει με το θεμα επειδη ημουν εκτος,μολις βρω τι γινεται θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Εμένα το συμβόλαιο έληξε 5 Σεπτεμβρίου και έκανα διακοπή σε κατάστημα στις 7 Ο νέος μου λογαριασμός εκδίδεται κάθε 20 του μήνα Πήρα τηλέφωνο γιατί ακόμα δεν είδα κάποια διακοπή και μου είπαν θα διακοπεί στις 19 του μήνα Τι θα πληρώσω δηλαδή ? Έχω πάγιο 15 ευρώ (Internet on the go) Θα γινει 19.επειδη η ακυρωση γινεται μια μερα πριν την εκδοση του επομενου λογαριασμου.αν θες να γινεινποιο γρηγορα καλεσε 13888 και πες να σε συνδεσουν με το τμημα ακυρωσεων της κινητης και ζητα να το προωθησουν για αμεση ακυρωαη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Εχω cosmote 2 αριθμους και εκανα μεταφορα σε f2g.χθες μου ηρθαν οι καρτες και μου ειπαν σε 2-3 ημερες θα ενεργοποιηθουν.μετα απο πολλες συζητησεις με cosmote και ενω θα καταληγαμε καπου με πηραν σημερα και μου προτειναν το family L (2000 λεπτα και 2Gb ιντερνετ που διαμοιραζονται και στους 2 αριθμους) στα 37 ευρω. Πως την βλεπεται την προσφορα αξιζει γιατι ειχα καταληξει να παω f2g ενω τωρα το ξανασκεφτομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Μια.χαρα την βλέπω την προσφορααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 υπολογισες ποσο κοστιζει το ιδιο σε f2go? ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς ποσο κοστίζει σε f2g γιατι ειναι 3λεπτες χρεώσεις.παρολα αυτά με 10€ κάρτα εχεις 1gb internet,700 λεπτά προς ολους και 200λεπτα προς wind συν 3 αριθμούς που επιλέγεις και μιλάς απεριόριστα.(magic number) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Καλημέρα, χθες είχα νεότερα με τις περίεργες χρεώσεις των 2,03€. Όπως με ενημέρωσαν από cosmote, οι χρεώσεις έγιναν από μία εταιρεία που λέγεται buongiorno Hellas και είναι λέει από ιντερνετικα παιχνίδια. Μου έδωσαν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με την εταιρεία και μου είπαν οτι δε γνωρίζουν αν υπάρχουν στον τρέχοντα λογαριασμό χρεώσεις (οι χρεώσεις γινονταν καθε εβδομαδα την ίδια ώρα) και ότι για τις ήδη υπάρχουσες χρεώσεις θα με ενημερώσουν από εκεί που θα πάρω. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο, τους τα λέω και με ρωτάει ο τύπος: δεχτηκατε και απαντησατε ποτέ σε μήνυμα από πενταψηφιο αριθμό; Του απαντάω όχι και μου λέω τότε δε μπορώ να σας βοηθήσω, πρέπει να καλεσετε ξανα στην cosmote και να τους το αναφέρετε. Αρχίζω λοιπόν να φωνάζω και να του τα χωνω και σε κάποια φάση πριν βγω έκτος ελεγχου και βρίσω του λέω για να ηρεμησουμε πάμε πάλι την κουβέντα από την αρχή; Μου λέει ναι και ξεκιναω να του τα λέω από την αρχή. Με ρωτάει αν πήρα ποτε μήνυμα από πενταψηφιο αριθμό, του λέω ΝΑΙ (!!!) Μου ζητάει τον αριθμό, του τον δίνω και μου λέει ότι δε θα ξαναδεχτω τέτοιο μήνυμα!!! Για τις υπάρχουσες χρεώσεις δε μπορεί να κάνει τίποτα και να καλεσω την cosmote. Ξαναπαιρνω λοιπόν cosmote, τους τα λέω και μου εξηγεί μία κοπέλα ότι κάποια στιγμή μπήκα λέει στη σελίδα gamyfive.gr και ενεργοποίησα τα παιχνίδια. Της λέω ότι ποτέ δεν το έκανα και μου λέει ας το ελέγξουμε. Μπαίνουμε λοιπόν στη σελίδα και μου λέει κάτω κάτω γράφει αποσύνδεση. Πάτησε το και πες μου τι γράφει. το πατάω και της λέω ότι γράφει πρέπει να είστε ενεργός χρήστης για να γίνει διαγραφή από τη σελίδα μας. Αυτό μου λέει σημαίνει ότι δεν ήσασταν ποτέ ενεργός χρήστης. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ της είπα και μου είπε ότι θα το ερευνήσουμε πάλι και θα σας ενημερώσουμε. Έκανα και μία φραγη προς και απο πενταψήφιους και μία αμφισβήτηση λογαριασμού για τις χρεώσεις που ήδη έχω. Για να δούμε... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited September 15, 2016 by scorpio_1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εχω cosmote 2 αριθμους και εκανα μεταφορα σε f2g.χθες μου ηρθαν οι καρτες και μου ειπαν σε 2-3 ημερες θα ενεργοποιηθουν.μετα απο πολλες συζητησεις με cosmote και ενω θα καταληγαμε καπου με πηραν σημερα και μου προτειναν το family L (2000 λεπτα και 2Gb ιντερνετ που διαμοιραζονται και στους 2 αριθμους) στα 37 ευρω. Πως την βλεπεται την προσφορα αξιζει γιατι ειχα καταληξει να παω f2g ενω τωρα το ξανασκεφτομαι; Αν σε βολευει το προγραμμα ειναι παρα πολυ καλη προσφορα. Εμενα μου το δινουν στα 49 για να ανανεωσω τα δυο νουμερα που εχω σε XL το καθενα κι εληξαν. Μου φαινεται πρεπει να κανω φορητοτητα για να παρω καλυτερη τιμη στο family L!! Την φορητοτητα την εκανες σε καταστημα wind η online? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Online απο το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 @surf80 απο το site του f2g?Εγω οταν παω να κανω φορητοτητα μου ζητα να επισκεφθω καταστημα της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου,μετα απο λιγες ωρες σε παιρνουν τηλεφωνο και μετα απο 3-4 μερες σου ερχεται η καρτα σπιτι σου Edited September 16, 2016 by surf80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου,μετα απο λιγες ωρες σε παιρνουν τηλεφωνο και μετα απο 3-4 μερες σου ερχεται η καρτα σπιτι σου Δηλαδη πληρωνεις τουλαχιστον 10ευρω για να γινει αυτο ετσι;;;Η κοσμοτε ειχε βαλει ενα κοστος για να κανεις το κινητο απο συμβολαιο σε καρτα,πληρωνεις και εκει κατι εξτρα;;; Επισης,σου εγινε προσφορα το Cosmote Family L ενω ειχες εναν αριθμο ή 2 ;;Στα 37ευρω συμπεριλαμβανοταν εκπτωση λογω γραμμης οτε στο σπιτι;;Συγνωμη για το πρηξιμο,αλλα επειδη ειμαι σε μια φαση αναζητησης,λογω το οτι ληγει το συμβολαιο,οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πληρωνεις 10 € την καθε καρτα οταν ερθει ο κουριερ σπιτι σου.ειχα 2 αριθμους και τις εκανα φορητοτητα σε f2g. Στα 37€ που σου ειπα για 2 αριθμους στο family L ειναι και 15% εκπτωση λογω σταθερου οτε αλλιως καπου στα 42% παει. Εμενα χθες ενεργοποιηθηκαν σε f2g και εχω 14 μερες περιθωριο να το ξαναγυρισω σε cosmote.θα το δοκιμασω λιγες μερες το f2g γιατι δεν ειχα ποτε ξανα καρτοκινητο και αν δω οτι δεν με συμφερει το γυριζω στο family L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts