Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρεται.

Έχω το cosmote απεριόριστα 20 ΠΑΛΑΙΟ και το συμβόλαιο έχει λήξει. Η επιδότηση ή η έκπτωση παγίου που δίνουν είναι για γέλια, οπότε πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και τους είπα να κινήσουν τις διαδικασίες για να μου κάνουν τη σύνδεση σε καρτοκινητή. Οπότε, εφόσον μίλησα με την αρμόδια, με ρώτησε το λόγο για τον οποίο το κάνω και της λέω τα λίγα ΜΒ(60) και τα λίγα λεπτά (30) προς τα υπόλοιπα δίκτυα. Μου έκανε επι τόπου αντιπροσφορά για το PLUS 25 στο 18μηνο στα 16,50 τελική τιμή λογαριασμού!!

Λοιπόν, μίλησα μόλις πριν λίγο με εκπρόσωπο της Κοσμοτέ και μου πρότεινε 43€ το 65plus. Με double play μου είπε πάει γύρω στα 35-36€, -20% μια προσφορά που ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου. Το θέμα είναι πως το σταθερό δεν είναι στο όνομά μου. Αυτό εντάξει ξεπερνιέται εύκολα, έτσι δεν είναι; Ξέρει κανείς αν χρειάζεται να πληρώσω κάτι παραπάνω για να το βάλω από το όνομα της μάνας μου στο δικό μου;

Το άλλο θέμα είναι το εξής: εγώ περιμένω πρώτα να με πάρουν από βόνταφον μπας και προσπαθήσουν να με κρατήσουν με καλύτερη προσφορά. Άρα ακόμα δεν μεταφέρω τον αριθμό στο όνομά μου. Αν δεν με πάρουν ή αν η προσφορά τους δεν με ικανοποιήσει και πάω κοσμοτέ, έρθουν τα συμβόλαια την Τρίτη, τα υπογράψω, και αλλάξω το όνομα για το σταθερό αφού υπογράψω το συμβόλαιο, θα δικαιούμαι αυτήν την έκπτωση του 20%; Ο κύριος με τον οποίο μίλησα μου είπε ναι εφόσον γίνει ως τις 30 Ιουνίου που ισχύει η προσφορά, αλλά θα ήθελα μια έξτρα επιβεβαιωση από εσάς, παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.

φιλε μου μηπως η μητερα σου ειναι συνταξιουχος ανω των 65 ή εσυ εισαι ανεργος?τγιατι υπαρχει και μια εξτρα εκπτωση για αυτες της περιπτωσεις και αναλογα πραξε.

φιλε μου μηπως η μητερα σου ειναι συνταξιουχος ανω των 65 ή εσυ εισαι ανεργος?τγιατι υπαρχει και μια εξτρα εκπτωση για αυτες της περιπτωσεις και αναλογα πραξε.

Το ρώτησα κι αυτό αλλά μου είπε πως από τη στιγμήπου υπάρχει η αρχική έκπτωση (30% ή κάτι τέτοιο) δεν μπορούν να δώσουν άλλη έκπτωση. Ή, μάλλον, θα δώσουν είτε την 30αρα είτε την έκπτωση της ανεργίας. Οποτε, φυσικά, διάλεξα την 30άρα. (Αν πιστεύει κανείς ότι μπορώ\δικαιούμαι να επιμείνω, να μου το πει, και ίσως να μου προτείνει και με ποιον τρόπο να το κάνω).

Ευχαριστώ, πάντως, που το ανέφερες.

Και κάτι άλλο: πιστευετε ότι η βονταφον μπορεί να μου κάνει καλύτερη προσφορά απο τα 35 ευρω της κόσμοτε με το double play; Ή μήπως είναι δύσκολο να κατέβει πιο κάτω;

Και ένα τελευταίο: αυτή η έκπτωση της cosmote με το double play θα ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια του 18μηνου συμβολαίου μου;

Edited by kainourgiazalh

Καλα μου παιδακια χαιρετε

Εργαζομαι ολη μερα και δεν εχω χρονο για ψαξιμο

Δινω 40 το μηνα εδω και πολλα χρονια

Θελω να φυγω απο κοσμοτε με γυναικα μαζι ισως και συνταξιουχο μανα πακετο γι αλλου

Καμια προταση πιο φτηνη η για επιδοτηςη συςκευης? δεν με πειραζει η εταιρια. Εστω και σε πμ αν οχι εδω

Χιλια θενξ

Καλησπέρα σας. Μαλλον αυριο, θα ανανεώσω τη σύνδεση της γυναίκας μου στο cosmote25. Είδα οτι δίνουν αλλη μια sim για χρήση internet μεχρι 2gb.

2 ερωτήσεις εχω.

Αυτα τα 2gb ειναι για καθε μήνα;;

Υπάρχει συσκευη mifi που θα μου προτείνατε να προμηθευτών για να γίνεται χρηση των 2gb και απο άλλες συσκευές;;

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Για ατομικό συμβόλαιο λες;

Και πώς θα γνωρίζουμε πότε παίζουν να υπάρξουν τέτοιου είδους περιόδοι; Είτε πρόκειται για βόνταφον είτε για κοσμοτέ, ή και για Wind βεβαιως.

Πας και ρωτάς συνέχεια εγώ αυτό έκανα αλλά κάθε κατάστημα θέλει σπρώξιμο δεν θα σου κατευθείαν τέτοια τιμη, δλδ πες έμαθα τρέχει προσφορά και βλέπεις πως πάει..

Καλησπέρα σας. Μαλλον αυριο, θα ανανεώσω τη σύνδεση της γυναίκας μου στο cosmote25. Είδα οτι δίνουν αλλη μια sim για χρήση internet μεχρι 2gb.

2 ερωτήσεις εχω.

Αυτα τα 2gb ειναι για καθε μήνα;;

Υπάρχει συσκευη mifi που θα μου προτείνατε να προμηθευτών για να γίνεται χρηση των 2gb και απο άλλες συσκευές;;

τα εξτρα 2gb ειναι για τρεις μηνες. 2gb/μηνα για τρεις μηνες δηλ.στην διαφημηση το εχει με μικρα γραμματα κατω κατω...

τα εξτρα 2gb ειναι για τρεις μηνες. 2gb/μηνα για τρεις μηνες δηλ.στην διαφημηση το εχει με μικρα γραμματα κατω κατω...

Σε επικοινωνία μου με τον κύριο που μίλησα για τη φορητότητα, μου είπε πως δεν είναι μόνο για 3 μήνες, μα για συνέχεια. Δωρεάν. Εγώ επέμενα να το ακυρώσω γιατί δεν ήθελα να κάθομαι να το ακυρώνω μετά από 3 μήνες, αλλά μου είπε πως έχει ήδη προχωρήσει η προσφορά και να μην αγχώνομαι γιατί είναι δωρεάν για όλο το συμβόλαιο αυτή η κάρτα. Επίσης, μου είπε ότι υπάρχουν καταγεγγραμμένες κλήσεις που ο ίδιος ο υπάλληλος μου το επιβεβαιώνει, οπότε να μην φρικάρω.

[/color]

επειδη δουλευω στο τμημα φορητοτητας της cosmote, κανεις την αιτηση φορητοτητας, σου στελνουμε εμεις courier πληρωμενος απο cosmote και πολλες φορες αλλα οχι παντα η εταιρεια που ανηκεις θα σου κανει καποια αντιπροσφορα να μεινεις.. υπαρχει φυσικα και περιπτωση το νουμερο να ενεργοποιηθει στην cosmote χωρις να παρεις καποια αντιπροσφορα...το 65 plus στα 43 ευρω ειναι τελικη τιμη με φπα και τελη...η.εαν θες περαιτερω διευκρινησεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα

Σε ποιον αριθμό μπορείς να καλέσεις την κόσμους για προσφορά; Είμαι ήδη στην κοσμοτε απλά θέλω να δω αν θα μου δώσουν προσφορά αλλιώς θα κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο.

Εγω ειμαι στη cosmote εδω και 5 χρονια..επειδη ειχα αμελησει το θεμα επιδοτηση/εκπτωση...εχω ενα παλιο απεριοριστα 45 +internet extra..και πληρωνω 66ευρω το μηνα..Δεν συμφερει...Ξερει κανεις τι προσφορα θα μου δωσουν για να παω στο απεριοριστα 65 και να το βαλω σε ηδη υπαρχον οικογενειακο προγραμμα;;Διαβαζα στα προηγουμενα μηνυματα κατι για 43ευρω αμα κανεις φορητοτητα απο vodafone/wind,αμα δεν μου δωσουν τη ιδια προσφορα εφυγα για vodafone red1.

Εγω ειμαι στη cosmote εδω και 5 χρονια..επειδη ειχα αμελησει το θεμα επιδοτηση/εκπτωση...εχω ενα παλιο απεριοριστα 45 +internet extra..και πληρωνω 66ευρω το μηνα..Δεν συμφερει...Ξερει κανεις τι προσφορα θα μου δωσουν για να παω στο απεριοριστα 65 και να το βαλω σε ηδη υπαρχον οικογενειακο προγραμμα;;Διαβαζα στα προηγουμενα μηνυματα κατι για 43ευρω αμα κανεις φορητοτητα απο vodafone/wind,αμα δεν μου δωσουν τη ιδια προσφορα εφυγα για vodafone red1.

Τι προσφορά σου έχουν δώσει από την vodafon για το red;

Να ρωτήσω το εξής: Έκανα 18μηνη ανανέωση στο cosmote 35, πριν 1 μήνα με επιδότηση παγίου. Μπορώ να το αλλάξω σε cosmote 35 plus που έχουν το ίδιο πάγιο χωρίς πρόβλημα? Νομίζω ότι μπορείς να αλλάζεις σε πακέτα με το ίδιο πάγιο ή μεγαλύτερο χωρίς πρόβλημα, απλά θέλω να το επιβεβαιώσω... Θα ισχύουν κανονικά και οι υπόλοιπες εκπτώσεις (οικογενειακό, οτε, ...)? Ευχαριστώ

τους ρωτησα και εγω το ιδιο.ισχυουν ολες οι εκπτωσεις εκτος απο την εκπτωση απο το οικογενειακο που εχει μειωθει.και επισης δεν τθα εχεις data traveller.αν θελεις επιβεβαιωσε το με το cc και πες μας γιατι το παλικαρι που ρωτησα στο cc παροτι ηταν εξυπηρετικοτατος και το εψαξε το θεμα μου ειπε οτι ακομα δεν ενουν ξεκαθαρισει μερικα θεματα ή περιμεναν διευκρινησεις.

ειχα ρωτησει την πρωτη μερα που βγηκαν τα προγραμματα.

Η έκπτωση στο οικογενειακό 10% ήταν στο 35 και τόσο παραμένει... Νομίζω άλλαξε στα πιο ακριβά πάγια.

Η έκπτωση στο οικογενειακό 10% ήταν στο 35 και τόσο παραμένει... Νομίζω άλλαξε στα πιο ακριβά πάγια.

στο 65 αλλαξε δυστυχως...

Σε επικοινωνία μου με τον κύριο που μίλησα για τη φορητότητα, μου είπε πως δεν είναι μόνο για 3 μήνες, μα για συνέχεια. Δωρεάν. Εγώ επέμενα να το ακυρώσω γιατί δεν ήθελα να κάθομαι να το ακυρώνω μετά από 3 μήνες, αλλά μου είπε πως έχει ήδη προχωρήσει η προσφορά και να μην αγχώνομαι γιατί είναι δωρεάν για όλο το συμβόλαιο αυτή η κάρτα. Επίσης, μου είπε ότι υπάρχουν καταγεγγραμμένες κλήσεις που ο ίδιος ο υπάλληλος μου το επιβεβαιώνει, οπότε να μην φρικάρω.

Φίλε μου επειδή την έχει πατήσει φίλους μου έτσι με τα απεριόριστα, τον είχαν πει ότι απεριόριστα είναι κατά λεξη περνω σήμερα τηλ και το κλείνω μετά απο μια εβδομάδα του το πούλησαν με ηχογράφηση και τα λοιπα, ηρθε ένα 700€και μετά έτρεχε και δεν εφτανε τελικά δεν το πλήρωσε αλλά σκεψου φραγες καυγάδες , για εμενα πες να στο στειλουν γραπτά το οτι είναι για παντα με ονομα υπαλλήλου και πριν μπει ο 4μηνας δες το υπόλοιπο gb που θα έχεις και να ξέρεις ότι αμά φυγειςστο 3μηνο πληρώνεις την επιδότηση του παγίου αρκετα ανάλογα την προσφορά.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο 65 αλλαξε δυστυχως...

Πώς άλλαξε; στα χαμηλα άλλαξε παλιά όλα τα οικογενειακά ήταν - 20% τώρα είναι κλιμακωτά. Το 65 εχει 20%

Edited by Tas6s

Φίλε μου επειδή την έχει πατήσει φίλους μου έτσι με τα απεριόριστα, τον είχαν πει ότι απεριόριστα είναι κατά λεξη περνω σήμερα τηλ και το κλείνω μετά απο μια εβδομάδα του το πούλησαν με ηχογράφηση και τα λοιπα, ηρθε ένα 700€και μετά έτρεχε και δεν εφτανε τελικά δεν το πλήρωσε αλλά σκεψου φραγες καυγάδες , για εμενα πες να στο στειλουν γραπτά το οτι είναι για παντα με ονομα υπαλλήλου και πριν μπει ο 4μηνας δες το υπόλοιπο gb που θα έχεις και να ξέρεις ότι αμά φυγειςστο 3μηνο πληρώνεις την επιδότηση του παγίου αρκετα ανάλογα την προσφορά

Το πολύ πολύ να το ακυρώσω ύστερα από τους 3 μήνες. Δεν πιστεύω να το καπελώνεσαι για όλο το συμβόλαιο, έτσι δεν είναι;

Το πολύ πολύ να το ακυρώσω ύστερα από τους 3 μήνες. Δεν πιστεύω να το καπελώνεσαι για όλο το συμβόλαιο, έτσι δεν είναι;

Από ότι μου είπαν όχι είναι μια κοσμοκαρτα που έχει για 3μηνες 2gb εγώ δεν την πήρα γτ δεν έχω κάπου να την χρησιμοποιησω.

παιζει προσφορα απο οτε για πελατες cosmote:24αρι internet+απεριοριστα σταθερα+οτε tv στα 35ε/μηνα τελικη+εκτπωση -20% σε νουμερο cosmote.

πιστευω οτι ειναι καλη προσφορα.προσωπικα το προχωραω.

παιζει προσφορα απο οτε για πελατες cosmote:24αρι internet+απεριοριστα σταθερα+οτε tv στα 35ε/μηνα τελικη+εκτπωση -20% σε νουμερο cosmote.

πιστευω οτι ειναι καλη προσφορα.προσωπικα το προχωραω.

Που μπορώ να βρω την συγκεκριμένη προσφορά????

Στο cc του οτε και πες τους γι αυτη την προσφορα.και εγω την ειδα σε αλλο σαιτ κ πηρα τηλ.εχει τελος φορητοτητας 35ε και αναγνωριση κλησης 1κατι ευρω/μηνα

Από τη στιγμή που θα ζητήσω διακοπή του συμβολαίου που έχει λήξει πόσες μέρες κάνει να μετατραπεί σε κοσμοκάρτα? Μου είπαν κάτι για 10-15 εργάσιμες. Παίρνει τόσο πολύ ή αυτό είναι το μέγιστο?

Καλησπερα.

επικοινώνησα με τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορα όμως η ταχύτητα ειναι στα 4mbps και οχι στα 24. Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να προχωρήσω στην συγκεκριμένη αλλαγή εαν έχεις κάποια ενημέρωση άλλη ενημέρωσε με.

Σε ευχαριστώ εκ των προτερων.