gkr41 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Οι γονείς μου για αρκετά χρόνια ήταν σε εταιρικό συμβόλαιο (κάποιου αθλητικού ομίλου) στη Wind. Πέρυσι, έφυγαν από το συγκεκριμένο και μπήκαν σε αντίστοιχο στην Cosmote (πάλι του ίδιου ομίλου), διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τους. Φέτος αποφάσισαν να το διακόψουν τελείως και να κάνουν καινούργιο συμβόλαιο. Ο υπάλληλος στο νέο κατάστημα (Γερμανός) τους είπε πως για να κρατήσουν τους αριθμούς, θα πρέπει να το μετατρέψουν σε καρτοκινητό για ένα μήνα. Ισχύει όντως αυτό τώρα ή λένε βλακείες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Οι γονείς μου για αρκετά χρόνια ήταν σε εταιρικό συμβόλαιο (κάποιου αθλητικού ομίλου) στη Wind. Πέρυσι, έφυγαν από το συγκεκριμένο και μπήκαν σε αντίστοιχο στην Cosmote (πάλι του ίδιου ομίλου), διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό τους. Φέτος αποφάσισαν να το διακόψουν τελείως και να κάνουν καινούργιο συμβόλαιο. Ο υπάλληλος στο νέο κατάστημα (Γερμανός) τους είπε πως για να κρατήσουν τους αριθμούς, θα πρέπει να το μετατρέψουν σε καρτοκινητό για ένα μήνα. Ισχύει όντως αυτό τώρα ή λένε βλακείες; Αν δεν μπορούν να κάνουν απλή αλλαγή προγράμματος χωρίς να διακόψουν (εκτός αν θέλουν και την επιδότηση του νέου συμβολαίου) ναι ισχύει. Όταν κάνεις διακοπή σύνδεσης ο αριθμός χάνεται από τη κυριότητα σου και για κάποιους μήνες δεν μπορεί να δοθεί καθόλου. Ενώ έτσι κρατάνε τους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Θέλουν επιδότηση, αλλαγή καταστήματος και διατήρηση αριθμού. Πέρυσι που έγινε διακοπή και αλλαγή εταιρίας πως μπόρεσαν και κράτησαν τον αριθμό τους χωρίς να γίνει καρτοκινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Θέλουν επιδότηση, αλλαγή καταστήματος και διατήρηση αριθμού. Πέρυσι που έγινε διακοπή και αλλαγή εταιρίας πως μπόρεσαν και κράτησαν τον αριθμό τους χωρίς να γίνει καρτοκινητό; Με φορητότητα προφανώς... Πάντως εμένα μου ακούγεται too much ο ένας μήνας... έχει πάρει το αυτί μου σε καταστήματα ΟΤΕ ή Cosmote για 1 βδομάδα - 10 μέρες... το πολύ.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Με φορητότητα προφανώς... Πάντως εμένα μου ακούγεται too much ο ένας μήνας... έχει πάρει το αυτί μου σε καταστήματα ΟΤΕ ή Cosmote για 1 βδομάδα - 10 μέρες... το πολύ.. Α ναι, τι ******** λέω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε κάτσει πως και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να το πάνε με φορητότητα :wacko: Έχω χάσει τη μπάλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Α ναι, τι ******** λέω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε κάτσει πως και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να το πάνε με φορητότητα :wacko: Έχω χάσει τη μπάλα... Φορητότητα στο ίδιο δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Ναι, αυτό λεω πως νόμιζα. Η ζέστη μάλλον :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Γνωρίζει κάποιος αν το πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο που είχε η Cosmote έχει καταργηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Οι επιδοτήσεις της κοσμοτέ σε τί επίπεδα κινούνται αυτή την περίοδο; Σε σχέση με ένα χρόνο πριν εννοώ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Οι επιδοτήσεις της κοσμοτέ σε τί επίπεδα κινούνται αυτή την περίοδο; Σε σχέση με ένα χρόνο πριν εννοώ... Δεν έχει με το τι "δίνει" η Cosmote, αλλά με τι λογαριασμό κάνεις εσύ στο κινητό σου... Εγώ σταθερά τόσα χρόνια κάνω μικρούς σχετικά λογαριασμούς (γύρω στα 50 ευρώ) και έχω 130 επιδότηση για ακόμα μια φορά! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 αντε ρε και πατερας μου τοσο κανει και του ερχεται 90... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Δεν έχει με το τι "δίνει" η Cosmote, αλλά με τι λογαριασμό κάνεις εσύ στο κινητό σου... Εγώ σταθερά τόσα χρόνια κάνω μικρούς σχετικά λογαριασμούς (γύρω στα 50 ευρώ) και έχω 130 επιδότηση για ακόμα μια φορά! Τα γνωρίζω όλα αυτά, αυτό που ρώτησα είναι αν είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσυ, μειωμένες ή αυξημένες... Η ερώτηση απευθύνεται σε συνδρομητές που έκαναν χρήση της επιδότησης πέρσυ και φέτος, με παρόμοιο ύψος λογαριασμών... Την τάση προσπαθώ να καταγράψω, αν αυτό είναι εφικτό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Paidia sorry pou mpaino anamesa sto thema pou suzitate alla thelo na kano mia erotisi. Ekana tin (eleos kosmokarta=xeiroteri kartokiniti den uparxei) pou eixa xrooonia sundesi sto kainourgio programa tis Cosmote Multi 26 k ithela epeiseis epeidi exo Conn-x na ta valo ola sto all-in-1 gia na glutono ena 15% apo to pagio. H upaloilos stin Cosmote 3ekinise na kanei tin diadikasia sto PC alla telika mou eipe oti epeidi einai neo to programma den to exoun perasei akoma sto All-in-1. Mipos 3erete an to exei valei telika????? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 δεν μπαινεις αναμεσα στο θεμα! τα προγραμματα που μπορεις να συνδυασεις στο all in 1 ειναι τα cosmote 120-1000 και τα cosmote απεριοριστα 1,2,3. τα multi δεν μπορεις να τα βαλεις. και αν θες γραφε στα ελληνικα... :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Ειναι σιγουρο αυτο??? Γιατι η υπαληλος μου είπε οτι δεν εχει μπεί ακόμα στο Allin1 επειδή ειναι νέο πρόγραμμα. Αν είναι ετσι να ζητήσω να το αλλάξω και να βάλω το 120??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mokka Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Έχω καρτοσυμβόλαιο στην cosmote αι επειδη δεν ειμαι ευχαριστημενος θελω να προχωρησω σε διακοπη.. εχουν περασει 5 μηνες απο την ανανεωση της συνδεσης.. Αν το κοψω τωρα τι πληρωνω; Ευχαριστω.;) συμπληρωματική ερώτηση κινέζας - παρακαλώ τα φώτα σας : τον απρίλιο (συμβόλαιο αορίστου cosmote από 2003), κάνω πρώτη φορά, χρήση επιδότησης συσκευής και υπογράφω ανανέωση, νομίζοντας ότι η επιδότηση βασίζεται μόνο σε παρελθούσα χρήση. ο υπάλληλος της 'γερμανός' δεν διευκρίνησε και στην σχετική ερώτηση, απάντησε ότι η σύνδεσή εξακολουθεί να είναι αορίστου. το χειρότερο είναι, ότι δεν διάβασα αυτά που υπέγραψα ! αλλάζω τον ιούνιο σε wind, χωρίς να γνωρίζω τα περί αποπληρωμής της επιδότησης. και τώρα ήρθε το κοστούμι... για μία συσκευή που δεν με βόλεψε και χρησιμοποίησα ελάχιστα. εφόσον ο υπάλληλος της 'γερμανός' δεν, και εφόσον δεν διάβασα/ήξερα, τι θα μπορούσα να κάνω για να μην πληρώσω την άχρηστη τελικά επιδότηση ; να επιστρέψω την συσκευή ; μπορώ να διακόψω την wind και να επιστρέψω στην c- έως το τέλος του 12μήνου ; ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 συμπληρωματική ερώτηση κινέζας - παρακαλώ τα φώτα σας : τον απρίλιο (συμβόλαιο αορίστου cosmote από 2003), κάνω πρώτη φορά, χρήση επιδότησης συσκευής και υπογράφω ανανέωση, νομίζοντας ότι η επιδότηση βασίζεται μόνο σε παρελθούσα χρήση. ο υπάλληλος της 'γερμανός' δεν διευκρίνησε και στην σχετική ερώτηση, απάντησε ότι η σύνδεσή εξακολουθεί να είναι αορίστου. το χειρότερο είναι, ότι δεν διάβασα αυτά που υπέγραψα ! αλλάζω τον ιούνιο σε wind, χωρίς να γνωρίζω τα περί αποπληρωμής της επιδότησης. και τώρα ήρθε το κοστούμι... για μία συσκευή που δεν με βόλεψε και χρησιμοποίησα ελάχιστα. εφόσον ο υπάλληλος της 'γερμανός' δεν, και εφόσον δεν διάβασα/ήξερα, τι θα μπορούσα να κάνω για να μην πληρώσω την άχρηστη τελικά επιδότηση ; να επιστρέψω την συσκευή ; μπορώ να διακόψω την wind και να επιστρέψω στην c- έως το τέλος του 12μήνου ; ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και να επιστρέψεις στη Cosmote, θα μπεις σε νέο λογαριασμό με νέα επιδότηση και εκ νέου 12μηνη δέσμευση ενώ το παλιό χρέος θα παραμείνει. Μείνε εκεί που είσαι. Και αν το ποσό είναι μεγάλο κάλεσε στη Cosmote μήπως σου κάνουν κάποιο διακανονισμό με δόσεις, αν βέβαια τον χρειάζεσαι. Και άλλη φορά να διαβάζεις τι υπογράφεις. Το ύψος της επιδότησης που σου δίνουν αν έχεις ήδη σύνδεση, καθορίζεται από τη χρηση που έκανες στο παρελθόν, η αποπληρωμή της όμως γίνεται εντός των επόμενων 12 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mokka Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 την βλακεία μου θα την πληρώσω και θα την θυμάμαι :(, αλλά παράλληλα σ' έναν ιδανικό κόσμο, θα ήθελα ο κύριος της G/C να με είχε ενημερώσει σωστά την ώρα της συναλλαγής. πάντως ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την λεπτομερή απάντηση ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πληρώνεις τελικά στο μηδενικό πάγιο? εννοώ υπάρχει κάποια υποχρέωση στην αρχή, γιατί σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για να πάρω φθηνότερα κάποια συσκευή, και απλά να βάλλω την παλιά μου κάρτα sim. Γίνεται? Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Νομιζω εαν θυμαμαι καλα οτι πρεπει να κανεις μεσα σε 1 εξαμηνο ποσο ισο με την επιδοτηση συσκευης που πηρες... Και εννοω καθαρο ποσο χωρις φορους κτλ κτλ ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ευχαριστώ! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 να ρωτησω κατι... αν εχει καποιος σε μια καρτα sim δυο νουμερα, θα πληρωνει και δυο διαφορετικους φορους/τελη για το καθε νουμερο που εχει; εννοω το γνωστο φορο 2.5 ευρω (για λογαριασμους εως 30 ευρω περιπου) η επειδη ειναι μια καρτα πληρωνει τον φορο μια φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 να ρωτησω κατι... αν εχει καποιος σε μια καρτα sim δυο νουμερα, θα πληρωνει και δυο διαφορετικους φορους/τελη για το καθε νουμερο που εχει; εννοω το γνωστο φορο 2.5 ευρω (για λογαριασμους εως 30 ευρω περιπου) η επειδη ειναι μια καρτα πληρωνει τον φορο μια φορα; Δύο νούμερα, δύο συνδέσεις (έστω και στην ίδια sim) άρα δύο φόροι.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 αν με την επιδοτηση παρω 3G συσκευή, πρεπει να αλλαξω κ την παλια(2,5ετων) sim? την αλλαγη της sim μπορω να την κανω δωρεαν ή με το σύνηθες κοστος; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 αν με την επιδοτηση παρω 3G συσκευή, πρεπει να αλλαξω κ την παλια(2,5ετων) sim? την αλλαγη της sim μπορω να την κανω δωρεαν ή με το σύνηθες κοστος; Δεν χρειάζεται αλλαγή sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts