Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3G = voice calls?

voice calls+video call

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Aν κάποιος ενεργοποιήσει το ΟNEphone τώρα μπορεί να το απενεργοποιήσει όταν λήξει η προσφορά των δωρεάν παγίων ή μήπως υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στο πρόγραμμα αυτό; :confused:

Λογικά θα υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στο πρόγραμμά αλλιώς δεν θα κερδίζει τίποτα η cosmote.

Επίσης η τοποθεσία εντός ζώνης μπορεί να είναι οποιαδήποτε ή μήπως πρέπει να έχει σχέση με τη διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού;

Μπορεί να είναι οποιαδήποτε και θα την δηλώσεις όταν ζητήσεις την ενεργοποίηση του προγράμματος

.

Λογικά θα υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στο πρόγραμμά αλλιώς δεν θα κερδίζει τίποτα η cosmote.

Μπορεί να είναι οποιαδήποτε και θα την δηλώσεις όταν ζητήσεις την ενεργοποίηση του προγράμματος

Διάβασα λίγο καλύτερα τους όρους και διαπίστωσα τα εξής:

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=serviceonephone&breadcrumbTitle=%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1+ONEphone

Η διεύθυνση που δηλώσατε κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας καθορίζει τη γεωγραφική ζώνη ισχύος των ειδικών χρεώσεων για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Οπότε αναγκαστικά η εντός ζώνης κλήσης είναι η διεύθυνση κατοικίας/αποστολής λογαριασμού. :down: Δεν μπορείς να δηλώσεις άλλη μόνιμη διεύθυνση.

Και όσο για τον ελάχιστο χρόνο παραμονής δεν αναφέρει πουθενά τίποτα. Βέβαια τα δωρεάν πάγια μέχρι το Μάρτιο είναι ειδική προσφορά, την οποία δε την βρήκα πουθενά στο νετ (το σάιτ του Γερμανού είναι εντελώς άχρηστο... :down: )

Διάβασα λίγο καλύτερα τους όρους και διαπίστωσα τα εξής:

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=serviceonephone&breadcrumbTitle=%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1+ONEphone

Η διεύθυνση που δηλώσατε κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας καθορίζει τη γεωγραφική ζώνη ισχύος των ειδικών χρεώσεων για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Οπότε αναγκαστικά η εντός ζώνης κλήσης είναι η διεύθυνση κατοικίας/αποστολής λογαριασμού. :down: Δεν μπορείς να δηλώσεις άλλη μόνιμη διεύθυνση.

Και όσο για τον ελάχιστο χρόνο παραμονής δεν αναφέρει πουθενά τίποτα. Βέβαια τα δωρεάν πάγια μέχρι το Μάρτιο είναι ειδική προσφορά, την οποία δε την βρήκα πουθενά στο νετ (το σάιτ του Γερμανού είναι εντελώς άχρηστο... :down: )

Επειδή βλέπω πολλά χέρια προς τα κάτω και μου αρέσει πολύ ο Χατζηγιάννης :up::up: θέλω να πω για την υπηρεσία μιας και είμαι χρήστης αυτής ότι δηλώνεις όποια διεύθυνση θες χωρίς αυτή να περιορίζεται στην διεύθυνση αποστολής των λογαριασμών και κατα δεύτερο δεν υπάρχει δέσμευση ως προς την διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να την διακόψεις. Τέλος πληροφορίες για την προσφορά δωρεάν παγίων έως τις 06/03/2008 μπορεί κάποιος να δει και εδώ.

Επειδή βλέπω πολλά χέρια προς τα κάτω και μου αρέσει πολύ ο Χατζηγιάννης :up::up: θέλω να πω για την υπηρεσία μιας και είμαι χρήστης αυτής ότι δηλώνεις όποια διεύθυνση θες χωρίς αυτή να περιορίζεται στην διεύθυνση αποστολής των λογαριασμών και κατα δεύτερο δεν υπάρχει δέσμευση ως προς την διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να την διακόψεις. Τέλος πληροφορίες για την προσφορά δωρεάν παγίων έως τις 06/03/2008 μπορεί κάποιος να δει και εδώ.

τσεκαρισμένα και τα 2

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Είσαι σίγουρος για αυτά που λες; Προφανώς και ναι και σε πιστεύω, αλλά γιατί αυτοί στο σάιτ τους γράφουν ότι ισχύει μόνο η διεύθυνση αποστολής λογαριασμού;

εντιτ: Πώς ενεργοποιείται το ONEphone; Γίνεται και τηλεφωνικά ή μόνο από κατάστημα Cosmote;

εντιτ: Πώς ενεργοποιείται το ONEphone; Γίνεται και τηλεφωνικά ή μόνο από κατάστημα Cosmote;

Apo opoio dhpote katasthma sinergazete me thn cosmote.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

To OnePhone ενεργοποιείτε ανεξάρτητα από το που στέλνετε ταχυδρομικά ο λογαριασμός. Αν είσαι φοιτητής στην Καβάλα δηλώνεις το μέρος που ζεις στην Καβάλα και ο λογαριασμός μπορεί να έρχεται στο σπίτι των γονιών σου στην Πρέβεζα.
.

Άλλη ερώτηση τώρα: Αν δηλώσεις για σπίτι τους Αμπελόκηπους Αθηνών και βρεθείς στην Κηφισιά πχ., ισχύει το εντός ζώνης; Ή πρέπει να περιορίζεται στην γειτονιά του σπιτιού σου; :confused:

edit: Απαντώ μόνος μου, αφού μίλησα με το 1212. :p Μόνο για το σπίτι σου ισχύει, για τη συγκεκριμένη κεραία. Άντε μέχρι το σούπερ μάρκετ της περιοχής. :p Ίσως για επαρχία πιάνει όλη ή την μισή πόλη, το τσεκάρεις και μόνος σου αυτό.

Οποιαδήποτε στιγμή αλλάζεις όμως τη σταθερή διεύθυνση και δηλώνεις νέα. Μπορείς να το κάνεις όσες φορές θέλεις, δεν υπάρχει περιορισμός. Μετά το κύμα διευκρινιστικών ερωτήσεών μου μπορώ να πω ότι πρόκειται για τέλεια προσφορά. :up:

Γεια σας

Προσφατα μου εκανε μεταβιβαση ο πατερας μου την συνδεση cosmote του.(συνδρομητης στο βασικο απο το 99)

Οταν πηγαμε τα δικαιολογητικα μαζι με την μεταβιβαση εγω πλεον εκανα κ αιτηση για καποιο ανωτερο προγραμμα (ετσι ειπε οτι χρειαζεται ο πωλητης) Επελεξα το cosmote 120 προνομιακο + SMS 30.

Οποτε πλεον σε λιγο καιρο θα ερχετε ο λογαριασμος στο ονομα μου.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κανω φορητοτητα κ να γινω συνδρομητης στην wind (για να παρω κ συσκευη με επιδοτηση)

Γινεται??

Η συμβαση μου διαβασα στην συμβαση ειναι αοριστου χρονου

Ευχαριστω

Γεια σας

Προσφατα μου εκανε μεταβιβαση ο πατερας μου την συνδεση cosmote του.(συνδρομητης στο βασικο απο το 99)

Οταν πηγαμε τα δικαιολογητικα μαζι με την μεταβιβαση εγω πλεον εκανα κ αιτηση για καποιο ανωτερο προγραμμα (ετσι ειπε οτι χρειαζεται ο πωλητης) Επελεξα το cosmote 120 προνομιακο + SMS 30.

Οποτε πλεον σε λιγο καιρο θα ερχετε ο λογαριασμος στο ονομα μου.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κανω φορητοτητα κ να γινω συνδρομητης στην wind (για να παρω κ συσκευη με επιδοτηση)

Γινεται??

Η συμβαση μου διαβασα στην συμβαση ειναι αοριστου χρονου

Ευχαριστω

Από τη στιγμή που έκανες μεταβίβαση στο όνομά σου,και δεν υπάρχει χρονική διάρκεια δέσμευσης στο συμβόλαιο, μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ...;)

Από τη στιγμή που έκανες μεταβίβαση στο όνομά σου,και δεν υπάρχει χρονική διάρκεια δέσμευσης στο συμβόλαιο, μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ...;)

Σε ευχαριστω haforce για την βοηθεια

Ψάχνω αρκετή ώρα να βρω κάποιο τόπικ που να μπορεί να λύσει το δικό μου προβληματισμό..επειδή όμως δεν βρήκα κάτι σχετικό, σκέφτηκα να θέσω εδώ τις ερωτήσεις μου.

είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής με τον ίδιο αριθμό στην Cosmote. Έχω κάνει διάφορες αλλαγές πακέτων ανά καιρούς.. Τα τελευταία 2 χρόνια ωστόσο είμαι σταθερά στο 240 (Προνομιακό).

Αποφάσισα όμως να αλλάξω πακέτο .. γιατί και ο χρόνος περισσεύει (και δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα) και γιατί θέλω να διαφυλάξω λίγο τα οικονομικά μου και να περιορίσω άσκοπα έξοδα.

έχω μπερδευτεί όμως λίγο με όλες αυτές τις χρεώσεις, τις υπηρεσίες, κτλ.

Στο παρόν συμβόλαιό μου έχω Προνομιακό 240, Freeze, MMS 10, SMS 60.

Βασικά σκέφτομαι το 120. Είδα και για το καρτοσυμβόλαιο και για το απεριόριστα..αλλά δεν νομίζω ότι καλύπτουν τις ανάγκες μου.

Από την άλλη πάλι, πως είναι δυνατόν αν δεν συμπληρώνω τα 120 λεπτά/μήνα να μεταφέρονται στον επόμενο λογαριασμό..? Πρέπει να ξαναρχίσω από την αρχή και να φύγω από το Προνομιακό? Είναι δυνατή μια τέτοια ενέργεια?

Κι αυτό το freeze καλό ακούγεται..αλλά άμα δεν έχεις και μια υπηρεσία να παρακολουθείς τον λογαριασμό που τρέχει.. δεν μπορείς να είσαι "σίγουρος" από το μενού το κινητού που μετράει τη διάρκεια.

Από την άλλη πάλι, δεν μπορείς να ξέρεις κιόλας, αν κάποιο μήνα μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις πολύ παραπάνω (για χ,ψ λόγους) και να "φοβάσαι" γιατί τσεκουρώνουν!

Μήπως τελικά να ψάξω για άλλη εταιρία μέσω φορητότητας? Vodafone όμως δεν θέλω..Πολύ απάτη είναι και με το VF Live.

Τι να κάνω?? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση? Τι είναι καλύτερο, φυσικά, και τι συμφέρει και οικονομικά, το βασικό!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

μεταφορά υπολοίπου γιατί δεν γίνεται;

Εαν πας σε άλλη εταιρία θα χάσεις το "προνομιακό"...

Samsung S21 Ultra

μεταφορά υπολοίπου γιατί δεν γίνεται;

Εαν πας σε άλλη εταιρία θα χάσεις το "προνομιακό"...

Δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται...Προφανώς γιατί το πακέτο που έχω είναι από τα "παλιά" της Cote αν σκεφτείς ότι το ξεκίνησα το 2002..

Λογικά το προνομιακό το χάνω κι αν μεταφερθώ από το παλιό 120 στο καινούργιο 120 που κάνει μεταφορά υπολοίπου.. Ουσιαστικά τι είχαμε τι χάσαμε..

Πολύ μπέρδεμα αυτή η Cote. Και να πεις ότι έχω σήμα εδώ που μένω??! Αλλά που..? Να κινήσεις να βάλεις κεραία, θα σε φάνε .. κ δίκιο θα έχουν.. αλλά κι αυτό το έρμο το βουνό από πίσω από το σπίτι βρήκε να φυτρώσει..?? :lol::lol::lol::p

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

μετα την επιδοτηση(και την παραλαβη του νεου κινητου),

αν θελησεις να φυγεις απο την κοσμοτε, πληρωνεις ολοκληρη την επιδοτηση ή

αναλογα το χρονικο διαστημα που θα φυγεις;

Αναλόγως ποιον μηνα θα φύγεις... νομίζω οτι μετά τον 5-6 μήνα αρχίζει να μειώνεται το ποσό που πρέπει να πληρώσεις...
Samsung S21 Ultra

Πολύ μπέρδεμα αυτή η Cote. Και να πεις ότι έχω σήμα εδώ που μένω??!

Τα ίδια σκέφτομαι...Πολύ ακριβές χρεώσεις όλες οι εταιρίες, με άπειρα προγράμματα τα οποία σε μπερδεύουν και χωρίς επιλογές επί της ουσίας.

Είχα προνομιακό 150 και το έκανα μηδενικό με την λογική να βάλω το freeze, αλλά την πάτησα γιατί τελικά δε μπορείς να το ενεργοποιήσεις στο μηδενικό.

Και εγώ στα χαμένα είμαι όσον αφορά την ανανέωση του Γενάρη...

Οι τιμές είναι πια πανομοιότυπες σε οποιαδήποτε εταιρεία του καρτέλ... Κύριο κριτήριο επιλογής πρέπει να είναι η κάλυψη στις περιοχές όπου κινείσαι. Αν θες όμως και καλή εξυπηρέτηση πελατών, η cosmote απορρίπτεται σαν λύση...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλησπέρα παιδες,

συγχωρέστε με γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω το φόρουμ της cosmote...

Εχω 3 νούμερα με corporate πρόγραμμα χρήσης (αυτό με τα 7ευρώ πάγιο, το πιο μικρό εταιρικό), το ένα νούμερο είναι απο το 98 και τα άλλα 2 απο το 2003.

Οι λογαριασμοί μου κάθε μήνα είναι γύρω στα 120-130€ και για τα 3 νούμερα (το παλιό νούμερο κάνει 70ευρώ και τα άλλα απο 25-30ευρω)

Ενημερώθηκα για επιδότηση 240 ευρώ και μου φάνηκε μικρή, και ειπα να παραπονεθώ.

Μου είπε καταρχην η εκπρόσωπος οτι δεν πάει ξεχωριστά η επιδότηση σε κάθε νούμερο, αληθευει αυτό? και της λέω δηλαδή αν αποσυνδεσω τα 2 και κρατήσω το αρχικό μόνο, τι επιδότηση θα πάρω 80ευρω? ναι μου λέει!

Καλα τις λεω για έναν πελάτη που έχετε στο δίκτυο σας κοντά 10 χρόνια (μεχρι το Δομοκό έπιανε τότε η κοσμοτε...) του δίνετε επιδότηση 80 ευρω?

Δεν θα κρίνω μου λέει η μαντάμ το ποσό, και καλά είπε, αλλά αν θέλετε να κρατήσω αίτημα για επανεξέταση. βεβαιότατα της λέω να κρατήσετε.

Μου κάνει καπάκι την ηλίθια ερωτηση, πειτε μου αν συμφωνείτε, με τί ποσό επιδότησης θα ήσασταν ικανοποιημένος? με 1500 ευρώ βρε κοπέλα μου, με δουλευεις?

Με το μεγαλύτερο ποσό που μπορείς να δώσεις, για να μην σου φύγω!

Τέλος πάντων η εξυπηρέτηση πελατων της cosmote πολύ με χαλάσε.

Τί αυξήσεις παίζουν στην επανεξέταση, ξέρει κανεις?

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση ... σχετικά με την περιβόητη επιδότηση..!!

Πως υπολογίζεται αυτό το ποσό και μας έρχεται το χαρτάκι (θαύμα αν θα έρθει κάθε χρόνο και στην ώρα του) να πάρουμε την επιδότηση??

Λογικά πρέπει να υπάρχει μια μαθηματική εξίσωση, ένα κάτιτις βρε παιδιά..?

έτσι στο ντούκου... Α εσύ 100 ευρώ ο άλλος 50??

Οκ το δέχομαι έχει να κάνει με το ποσό που πληρώνεις ετησίως αλλά και πάλι αυτό δεν με καλύπτει..

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση ... σχετικά με την περιβόητη επιδότηση..!!

Πως υπολογίζεται αυτό το ποσό και μας έρχεται το χαρτάκι (θαύμα αν θα έρθει κάθε χρόνο και στην ώρα του) να πάρουμε την επιδότηση??

Λογικά πρέπει να υπάρχει μια μαθηματική εξίσωση, ένα κάτιτις βρε παιδιά..?

έτσι στο ντούκου... Α εσύ 100 ευρώ ο άλλος 50??

Οκ το δέχομαι έχει να κάνει με το ποσό που πληρώνεις ετησίως αλλά και πάλι αυτό δεν με καλύπτει..

άμα περίμενα το χαρτάκι θα είχα ψοφήσει...

απο εξυπηρετηση η cosmote και οι εμπορικοι συνεργατες της σκιζουν...

τόσα χρόνια μία φορά μόνο έλαβα επιστολή επιδότησης, όλες τις υπόλοιπες παίρνω εγώ μετά το 12μηνο,σαν τον βλάκα, αντί να τους ακυρώσω και να σηκωθώ να φύγω.

τόσο πολύ σημασία δίνουν στον πελάτη τους, που τον γράφουν κανονικά!

άμα περίμενα το χαρτάκι θα είχα ψοφήσει...

απο εξυπηρετηση η cosmote και οι εμπορικοι συνεργατες της σκιζουν...

τόσα χρόνια μία φορά μόνο έλαβα επιστολή επιδότησης, όλες τις υπόλοιπες παίρνω εγώ μετά το 12μηνο,σαν τον βλάκα, αντί να τους ακυρώσω και να σηκωθώ να φύγω.

τόσο πολύ σημασία δίνουν στον πελάτη τους, που τον γράφουν κανονικά!

XA XA ! κι εγώ μια από τα ίδια..

Και το άλλο που το πας?? Τα πρώτα χρόνια η επιδότηση ερχόταν γύρω στον Απρίλιο.. Σταδιακά (χωρίς να έχω κάνει εγώ οποιαδήποτε αλλαγή) άρχισε να μεταφέρεται.. μέχρι που μου έχει φτάσει Αύγουστο..και πάει λέγοντας!

Πως το εξηγείς..?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

XA XA ! κι εγώ μια από τα ίδια..

Και το άλλο που το πας?? Τα πρώτα χρόνια η επιδότηση ερχόταν γύρω στον Απρίλιο.. Σταδιακά (χωρίς να έχω κάνει εγώ οποιαδήποτε αλλαγή) άρχισε να μεταφέρεται.. μέχρι που μου έχει φτάσει Αύγουστο..και πάει λέγοντας!

Πως το εξηγείς..?

κάνουν το κοροιδο, ώστε να νομίζεις εσύ οτι δεν έχεις ακόμη επιδότηση και να κερδίζουν χρόνο... αντε λες τον άλλο μηνα θα ερθει... τα κωλοταχυδρομεια... χαχαχαχαχα.

Παίδες απορία.Γιατί την ίδια συσκευή στο ίδιο πρόγραμμα μου τη βγάζουν σε διαφορετική τιμή,ανάλογα με το κατάστημα;Σε 3 voda-shops μου ζήτησαν για το Ν95 στο πρώτο 208,στο δεύτερο 280 και στο τρίτο 330.Απλά ο πρώτος είπε πως με έκδοση πιστωτικής και κάποιες κρυφές επιδοτήσεις,όπως για το vodafone-live (50 E νομίζω) για e-mail άλλα 30 κλπ κλπ μου το έφτασε (μαζί με την βασική επιδότηση της νέας σύνδεσης) στα 208.

Οι άλλοι είναι τόσο χαϊβάνια και δεν ξέρουν;Κάποιο λάκο έχει η φάβα...