Nikolas14 Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 21 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Χθες, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. Μέτρια πράγματα. Στα στενά γύρω από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που είναι διάφορα μαγαζιά, με το ζόρι λειτουργούσε, γιατί το σήμα ήταν κακό. Δεν σηκώνει άλλο κόσμο το green network… εγώ αυτό βλέπω. 8 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Κι εγώ στα Μέθανα όταν ενεργοποίησαν 5G αυτές τις ταχύτητες είχα για 3 μήνες περίπου Α καλά..για τρεις μήνες κι όλας..αχαχχααα Καλό Φλεβάρη τότε..🥳🤣 Νόβα πάουερ ονλιιι 2 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 Γκριν νετγουορκς πάουερ🥳🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 2 minutes ago, Nickchris36 said: Γκριν νετγουορκς πάουερ🥳🤣🤣🤣🤣 Πάρε μια πέτρα, πέτα τη πάνω στη κεραία της περιοχής σου ,εάν πάλι δεν πιάνεις 10Gbps πάρε το κινητό και πέτα το σε κάνα λιμάνι ΥΓ εάν πιάνεις εκεί 500Gbps από υποθαλάσσιο πιλοτικό δίκτυο 8G Green Network θα βγάζει μπουρμπουλίθρες 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 15 minutes ago, elkons said: Πάρε μια πέτρα, πέτα τη πάνω στη κεραία της περιοχής σου ,εάν πάλι δεν πιάνεις 10Gbps πάρε το κινητό και πέτα το σε κάνα λιμάνι ΥΓ εάν πιάνεις εκεί 500Gbps από υποθαλάσσιο πιλοτικό δίκτυο 8G Green Network θα βγάζει μπουρμπουλίθρες Βονταφον ονλιιιι🥳🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 27 minutes ago, Nickchris36 said: Γκριν νετγουορκς πάουερ🥳🤣🤣🤣🤣 Κοίτα αν το σκεφτείς από την άποψη ότι το πάνελ δίνει μικρότερη ταχύτητα, έχει σαν όφελος την προστασία του περιβάλλοντος, λόγω μικρότερης παραγωγής θερμότητας κτλ. Οπότε Γκριν νέτγουρκ πάουερ. 😂😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 1 minute ago, katsiletra said: Κοίτα αν το σκεφτείς από την άποψη ότι το πάνελ δίνει μικρότερη ταχύτητα, έχει σαν όφελος την προστασία του περιβάλλοντος, λόγω μικρότερης παραγωγής θερμότητας κτλ. Οπότε Γκριν νέτγουρκ πάουερ. 😂😂😂😂 Γκριν ετζ πάουερ ονλιιι🥳🎉🤪🤣μας έσκασε μέχρι να αναψει 8 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 9 minutes ago, Nickchris36 said: Γκριν ετζ πάουερ ονλιιι🥳🎉🤪🤣μας έσκασε μέχρι να αναψει Είναι σαν τ αυτοκίνητα τα Yugo, όπου είχε βγει έκδοση EFI (Electronic Fuel Injection). Ήταν μέχρι να πάρουν μπροστά.. Μετά ποιος τα έπιανε.. 🤣🤣🤣 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 17 minutes ago, katsiletra said: Είναι σαν τ αυτοκίνητα τα Yugo, όπου είχε βγει έκδοση EFI (Electronic Fuel Injection). Ήταν μέχρι να πάρουν μπροστά.. Μετά ποιος τα έπιανε.. 🤣🤣🤣 Και άμα ξεκίναγε και η κατηφόρα, εκεί να δεις φωτιά που βάζουν στο οδόστρωμα 🤣🤣🤣 1 hour ago, Nickchris36 said: Γκριν νετγουορκς πάουερ🥳🤣🤣🤣🤣 Είναι λίγο πριν ξεθαρεψει και αρχίζει να πετάει.. Πρώτα πιάνεις πάτο (κάθε μέρα και χειρότερα βλέπω λολ) και μετά αρχίζει η άνοδος. Έτσι και η κεραία 😂😂😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Και άμα ξεκίναγε και η κατηφόρα, εκεί να δεις φωτιά που βάζουν στο οδόστρωμα 🤣🤣🤣 Είναι λίγο πριν ξεθαρεψει και αρχίζει να πετάει.. Πρώτα πιάνεις πάτο (κάθε μέρα και χειρότερα βλέπω λολ) και μετά αρχίζει η άνοδος. Έτσι και η κεραία 😂😂😂 Πότισέ την με Red Bull. Το Red Bull δίνει φτεραααααά... 😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 On 22/11/2024 at 6:42 ΜΜ, elkons said: Πάρε μια πέτρα, πέτα τη πάνω στη κεραία της περιοχής σου ,εάν πάλι δεν πιάνεις 10Gbps πάρε το κινητό και πέτα το σε κάνα λιμάνι ΥΓ εάν πιάνεις εκεί 500Gbps από υποθαλάσσιο πιλοτικό δίκτυο 8G Green Network θα βγάζει μπουρμπουλίθρες Πήγαινε πιο βαθιά ,τα λιβάδια της Ποσειδωνίας δίνουν 50Gbps 😛 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Έψαχνα πάλι από περιέργεια το θέμα της vodafone στα Καλά Νερά Ν. Πηλίου. Βρήκα ένα εργαλείο στο google earth pro που δείχνει τις περιοχές με τις οποίες έχει οπτική επαφή ένα σημείο στον χάρτη, σε αυτή την περίπτωση το enb 1146 στις Μηλιές. Έτσι μπορώ να δω μια πάρα πολύ βασική εικόνα κάλυψης της κεραίας. Και όπως φαίνεται και στην εικόνα επιβεβαιώνεται η προσωπική μου εμπειρία. Υπάρχει κάλυψη στο τέλος των καλών νερών, προς τα κααυ, και μέχρι την αρχή της Κορόπης. Μέσα όμως και στους 2 οικισμούς υπάρχει έντονο πρόβλημα με 2g σε εξωτερικούς χώρους. Κρίμα γιατί ως κεραία έδινε 200 mbps το χειμώνα που έκανα τεστ, πριν αναβαθμιστεί. Τώρα που την αναβάθμισαν κιόλας, θα πετάει. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Ω Vodafone είπαμε να έχω καλό σήμα αλλά κάποια πράγματα περνάνε κάθε φαντασία μάλλον εκεί στην Vodafone είπαν το βλέπεις αυτό το σπίτι βάλε γύρω γύρω κεραίες ΥΓ η μέγιστη απόσταση τους οδικά είναι κάτι λιγότερο από 2 χιλιόμετρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 ώρα πριν, Harry636 said: Ω Vodafone είπαμε να έχω καλό σήμα αλλά κάποια πράγματα περνάνε κάθε φαντασία μάλλον εκεί στην Vodafone είπαν το βλέπεις αυτό το σπίτι βάλε γύρω γύρω κεραίες ΥΓ η μέγιστη απόσταση τους οδικά είναι κάτι λιγότερο από 2 χιλιόμετρα Απ ο, τι κατάλαβα, εννοείς τις δύο κεραίες κοντά κοντά στα αριστερά της εικόνας. Παίζουν τέτοια σενάρια με εγκαταστάσεις κεραιών συχνά, γιατί πάνω σε κεντρικές αρτηρίες, βγάζουν εύκολα άδειες για κεραίες επειδή τα εταιρικά κτίρια παραχωρουν και εύκολα το κτίριο,καθώς επίσης θέλουν να καλύπτουν και πολυσυχναστους δρόμους εννοείται, συν παίρνουν και πιο εύκολα να κουμπώσουν οπτική κλπ. Και μετά ο, τι πιάσει προς τα μέσα. Αρκεί να μην κάνουν τουρλουμπουκι ρύθμιση και σου κοπανάει ένα πινγκ πονγκ στη σύνδεση από τη μια κεραία στην άλλη. Αν και το έχουν ψιλομαζεψει έχω δει σε κάποιους ιστούς η βοντα πλέον 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 16 minutes ago, johnny_htc said: Απ ο, τι κατάλαβα, εννοείς τις δύο κεραίες κοντά κοντά στα αριστερά της εικόνας. Παίζουν τέτοια σενάρια με εγκαταστάσεις κεραιών συχνά, γιατί πάνω σε κεντρικές αρτηρίες, βγάζουν εύκολα άδειες για κεραίες επειδή τα εταιρικά κτίρια παραχωρουν και εύκολα το κτίριο,καθώς επίσης θέλουν να καλύπτουν και πολυσυχναστους δρόμους εννοείται, συν παίρνουν και πιο εύκολα να κουμπώσουν οπτική κλπ. Και μετά ο, τι πιάσει προς τα μέσα. Αρκεί να μην κάνουν τουρλουμπουκι ρύθμιση και σου κοπανάει ένα πινγκ πονγκ στη σύνδεση από τη μια κεραία στην άλλη. Αν και το έχουν ψιλομαζεψει έχω δει σε κάποιους ιστούς η βοντα πλέον Η δυο στην άκρη έχουν την απόσταση ( 12cb με 3ccc ) ping δεν έχω δει πάνω από 29 Δεν έχω κάποιο θέμα και γενικός τα 300 Mbps τα έχω για πλάκα μέτραγα πριν με το fast πήγαινε στο θεό μέσα στο σπίτι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 6 minutes ago, Harry636 said: Η δυο στην άκρη έχουν την απόσταση ( 12cb με 3ccc ) ping δεν έχω δει πάνω από 29 Δεν έχω κάποιο θέμα και γενικός τα 300 Mbps τα έχω για πλάκα μέτραγα πριν με το fast πήγαινε στο θεό μέσα στο σπίτι Μια χαρά είσαι. Βλέπω στο μεταξύ μέσα σε αστικό ιστό, η voda ανοίγει band 8. Ενδιαφέρον. Επίσης πρώτη φορά βλέπω τέτοια enb με γράμματα ενδιάμεσα. Γίνεται να άλλαξαν σε κωδικό αριθμό γράμματα ή κάποια πατάτα του cellmapper άραγε; 🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Γνωρίζει κανείς άμα η Vodafone έχει κόφτη για το 5g ; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 46 minutes ago, Harry636 said: Γνωρίζει κανείς άμα η Vodafone έχει κόφτη για το 5g ; Μόνο στην i4s στα 40 GB και μετά 4 Mbps και στα καρτοκινητά στα 300 GB και μετά επίσης πάλι 4 Mbps 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 minute ago, aektzhs 1 said: Μόνο στην i4s στα 40 GB και μετά 4 Mbps και στα καρτοκινητά στα 300 GB και μετά επίσης πάλι 4 Mbps Έχω παρατηρήσει όταν φτάνει μια μέτρηση στα 700 με 900 Mbps μετά πέφτει στα 300 μήπως έχουν κάποια ρύθμιση για ποιότητα δικτύου; 3 minutes ago, Harry636 said: Έχω παρατηρήσει όταν φτάνει μια μέτρηση στα 700 με 900 Mbps μετά πέφτει στα 300 μήπως έχουν κάποια ρύθμιση για ποιότητα δικτύου; ScreenRecording_11-24-2024 16-50-53_1.mp4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 2 minutes ago, Harry636 said: Έχω παρατηρήσει όταν φτάνει μια μέτρηση στα 700 με 900 Mbps μετά πέφτει στα 300 μήπως έχουν κάποια ρύθμιση για ποιότητα δικτύου; Αυτό το κάνει σε πολλές κεραίες η vdf. Peak αρχικά σε υψηλή ταχύτητα και μετά πέφτει στα 250-350 mbps. Το βλέπω κι εγώ με συμβόλαιο απεριόριστο. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Την άλλη φορά είχα n78 και άλλα 100 MHz lte και πάλι το ίδιο που έκανε apple γυρνά πίσω το παλιό FTM το καινούργιο είναι ξεφτίλα θέλουμε όλες της ρυθμίσεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 20 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μόνο στην i4s στα 40 GB και μετά 4 Mbps και στα καρτοκινητά στα 300 GB και μετά επίσης πάλι 4 Mbps Το μόνο που δεν έχει περιορισμό είναι το Vodafone red unlimited όλα τα άλλα έχουν https://techmaniacs.gr/i-vodafone-xekatharizei-epiteloys-ta-programmata-sta-opoia-vazei-orio-i-lista/ Ευρηκα Όροι χρήσεις 31 minutes ago, Harry636 said: Το μόνο που δεν έχει περιορισμό είναι το Vodafone red unlimited όλα τα άλλα έχουν https://techmaniacs.gr/i-vodafone-xekatharizei-epiteloys-ta-programmata-sta-opoia-vazei-orio-i-lista/ Ευρηκα Όροι χρήσεις Έχει και συνέχεια nova όχι περιορισμός ( μόνο κόφτης σύμφωνα με το πρόγραμμα) Cosmote υπάρχει περιορισμός και ακόμα μεταξύ των « οικονομικό πρόγραμμα του συνδρομητή» αλλά δεν είναι λέει συνέχεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 (edited) Οι όροι στην Vodafone έχουν αναθεωρηθεί τον Οκτώβρη με όριο τα 40GB αντί για 300GB που ήταν με κόφτη στην ταχύτητα στα 4mbps. Το άρθρο που ανέβασες είναι από τον Ιούνιο. Μπες στο site της Vodafone να δεις τους νέους όρους. Ότι είπε ο @aektzhs 1 Edited November 25, 2024 by katsiletra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 23 minutes ago, katsiletra said: Οι όροι στην Vodafone έχουν αναθεωρηθεί τον Οκτώβρη με όριο τα 40GB αντί για 300GB που ήταν με κόφτη στην ταχύτητα στα 4mbps. Το άρθρο που ανέβασες είναι από τον Ιούνιο. Μπες στο site της Vodafone να δεις τους νέους όρους. Ότι είπε ο @aektzhs 1 Εγώ εδώ μιλάω για περιορισμό στο δίκτυο από της 3 εταιρείες 27 minutes ago, katsiletra said: Οι όροι στην Vodafone έχουν αναθεωρηθεί τον Οκτώβρη με όριο τα 40GB αντί για 300GB που ήταν με κόφτη στην ταχύτητα στα 4mbps. Το άρθρο που ανέβασες είναι από τον Ιούνιο. Μπες στο site της Vodafone να δεις τους νέους όρους. Ότι είπε ο @aektzhs 1 Δεν το ήξερα αυτό αλλά εγώ κοίταγα κατά κύριο λόγο το περιορισμό δικτύου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 (edited) Επιτέλους,αναβαθμίστηκε το ι εν μπι 2899 (τελευταία τρύπα του ζουρνα) μετά από πάρα πολλά έτη με απλή μπάντα είκοσι. Λογικά έχει αναβαθμιστεί και η νοντα αλλά δεν έχω εικόνα από εκείνη. Προς το παρόν είδα αυτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη βφ επιτέλους. Μέτρηση μέσα σπίτι. Edited November 25, 2024 by Nickchris36 9 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts