Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, johnny_htc said:

Οκ, δεν μπορώ να το εξηγήσω τότε αχαχα 😛 

Επίσης τα ίδια βγάζει με το tool που κλείδωσα τις μπάντες.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-14 091027.png

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

9 ώρες πριν, elkons said:

@johnny_htc Σε αναζητούν 

Έβλεπα ταινία 😅🤣

9 ώρες πριν, hercoulis said:

2 μέρες το έχω. Είχα κοσμοτε 1χρόνο μετά νόβα 1,5 μήνα   Και τώρα vf.  Κοιτά Δεν ρίχνει σε edge, μια φορά το έκανε λόγω μιας ιδιαιτερότητας που ανέφερα. Σε ασανσέρ από 5G γυρνάει σε 4G και δεν χάνεται το σήμα. Προφανώς παίρνει από μη αναβαθμισμένη κεραία. Εκτός αν είναι θέμα ρυθμίσεων γιαυτο ανέφερα το John htc γιατί το είχαμε ξαναπεί. 

Σε ασανσέρ, αφού έχεις σήμα, είναι κοντά η κεραία. Μάλλον αυτό που λέει ο @marios239 που το βλέπουμε κάποιες φορές σε αναβαθμισμένες κιόλας κεραίες ή λόγω κίνησης παραπάνω, μπορεί να πρέπει να πειράξουν κάτι. Αν είναι ενοχλητικό, ενόχλα και συ με τη σειρά σου την εξυπηρέτηση πελατών να το δούνε 😉 😛 

1 hour ago, katsiletra said:

Επίσης τα ίδια βγάζει με το tool που κλείδωσα τις μπάντες.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-14 091027.png

οκ, κύριος απλά, δεν έχω κάρτι άλλο να πω. Ό,τι καλύτερο τέτοιο σήμα. Υπάρχει απλά μια μικρή περίπτωση από αυτά που καταλαβαίνω, να έχουν αφήσει παλιά πάνελ 4G και φυσικά τα "κουτάκια" του 5G είναι ολοκαίνουργια. Γενικά το κάνουν αυτό σε πολλές κεραίες έχω δει, ακόμα και Αθήνα. Μόνο η Cosmote αλλάζει φουλ όλο τον ιστό πάντα όταν είναι να βάλει N78. Τους φούστηδες πάντως, άναψαν Ν78 μαζί με Cosmote. Λες να ανέβασε καμιά οπτική η Κοντ εκεί πάνω;; Πολύ καλό ένα τέτοιο σενάριο 😏

Edited by johnny_htc

55 minutes ago, johnny_htc said:

Λες να ανέβασε καμιά οπτική η Κοντ εκεί πάνω;; Πολύ καλό ένα τέτοιο σενάριο 😏

Πολύ χλωμό να έσκαψαν εκεί στα κατσάβραχα για τέτοιο σενάριο.

Διαδρομή Βόλος - Καλά Νερά, και κάποιες μετρήσεις σε εξωτερικό χώρο απ' τα Καλά Νερά.

https://youtu.be/09XVcKJHoOU

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

11 minutes ago, marios239 said:

Διαδρομή Βόλος - Καλά Νερά, και κάποιες μετρήσεις σε εξωτερικό χώρο απ' τα Καλά Νερά.

https://youtu.be/09XVcKJHoOU

-123dBm μέσα στα Καλά Νερά 16mbps δε το περίμενα, kbps νόμιζα θα πάει.. 

Η ζημιά είναι μετά τα -127dBm πέφτει σε Ε. Κγω έχω τέτοιες τρύπες εδώ αλλά όχι τόσες μεγάλες.

Το Xiaomi κ σε κοτε πέφτει σε Ε στα -127 ή θέλει πιο πολύ άραγε; 🥲

Μια κεραία σε ύψωμα να χτυπάει τα Καλά Νερά ή σε κάποιο ξενοδοχείο από πάνω θα ήταν ταμάμ.

Just now, elkons said:

-123dBm μέσα στα Καλά Νερά 16mbps δε το περίμενα, kbps νόμιζα θα πάει.. 

Είναι και το δίκτυο άδειο όμως, φαντάσου το καλοκαίρι. Το edge πάει σύννεφο, ακόμα κι έξω.

2 minutes ago, elkons said:

Η ζημιά είναι μετά τα -127dBm πέφτει σε Ε. Κγω έχω τέτοιες τρύπες εδώ αλλά όχι τόσες μεγάλες.

Το Xiaomi κ σε κοτε πέφτει σε Ε στα -127 ή θέλει πιο πολύ άραγε; 🥲

Το πιστεύεις ότι με την κοσμοτε δεν είχα ποτέ τόσο χάλια σήμα για να ξέρω; Μέχρι -125 κρατάει σίγουρα γιατί έχω ίντερνετ στο μισό υπόγειο. Στο άλλο μισό με πετάει ξαφνικά εκτός δικτύου.

Μόλις πέρασες την Αγριά ήρθαν τα 400άρια από το Vali ) ωραίο βίντεο!

Just now, marios239 said:

Είναι και το δίκτυο άδειο όμως, φαντάσου το καλοκαίρι. Το edge πάει σύννεφο, ακόμα κι έξω.

Το πιστεύεις ότι με την κοσμοτε δεν είχα ποτέ τόσο χάλια σήμα για να ξέρω; Μέχρι -125 κρατάει σίγουρα γιατί έχω ίντερνετ στο μισό υπόγειο. Στο άλλο μισό με πετάει ξαφνικά εκτός δικτύου.

Ε ναι το είδα με το Rsrq,αν είχε κίνηση θα έβλεπες kbps.

Θα χει στις περιοχές σου εκεί πιο πολλές κεραίες ή σεκτορ προς τη κατεύθυνση σου.

Ναι γιαυτό λέω πολλές φορές κρατάει 4G μέχρι αηδίας για να μη πάει Ε.

Απλά το κακό είναι το κρατάει πολύ και ρουφάει τη μπαταρία έτσι αλλά δε βαριέσαι. 

4 minutes ago, hercoulis said:

Μόλις πέρασες την Αγριά ήρθαν τα 400άρια από το Vali ) ωραίο βίντεο!

Συνήθως η κεραία στην Αγριά χτυπάει 300 και σε 4g. Είναι πολύ καλή. Η n78 είναι από την 1143 στα Άνω Λεχώνια. Έχει μόνη της η vf n78, χωρίς βέβαια να αναφέρεται στην άδεια.

Προχθεσινοβραδυνή βόλτα από Θεσσαλονίκη σε Γευγελή, για να καταγράψω αυτή τη φορά και το 5G.

Δρόμος αηδία μέχρι αηδίας...

Από Πολύκαστρο μέχρι τα σύνορα όλα καλά. Στο Φλαμίνγκο τρομερή σκίαση εσωτερικά και εξωτερικά με αδυναμία για broadband ή/και κλήσεις (αν και δεν το κλείδωσα σε GSM). Όσο πας πιο μέσα (Princess) και στο χωριό ανοίγει η κάλυψη.

Θεσσαλονίκη: Πόλη που δεν έχει ελεύθερους χώρους πάρκινκ (εκτός από αυτή δίπλα από το μέγαρο). Χθες μετά την ήσυχη σχετικά βροχή, γέμισαν οι δρόμοι από λάκκους με τα κολοδάχτυλα (στροφή Desseo) και σε πολλά άλλα σημεία. Οπότε καλύτερα να κυκλοφορήσετε με αγροτικό ή με άρμα.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

4 minutes ago, memoriesradio said:

Προχθεσινοβραδυνή βόλτα από Θεσσαλονίκη σε Γευγελή, για να καταγράψω αυτή τη φορά και το 5G.

Δρόμος αηδία μέχρι αηδίας...

Από Πολύκαστρο μέχρι τα σύνορα όλα καλά. Στο Φλαμίνγκο τρομερή σκίαση εσωτερικά και εξωτερικά με αδυναμία για broadband ή/και κλήσεις (αν και δεν το κλείδωσα σε GSM). Όσο πας πιο μέσα (Princess) και στο χωριό ανοίγει η κάλυψη.

Θεσσαλονίκη: Πόλη που δεν έχει ελεύθερους χώρους πάρκινκ (εκτός από αυτή δίπλα από το μέγαρο). Χθες μετά την ήσυχη σχετικά βροχή, γέμισαν οι δρόμοι από λάκκους με τα κολοδάχτυλα (στροφή Desseo) και σε πολλά άλλα σημεία. Οπότε καλύτερα να κυκλοφορήσετε με αγροτικό ή με άρμα.

Πήγαινε μια βόλτα και από Πάτρα στον γυρισμό και πες μου αν θα μπορέσεις να παρκάρεις τώρα με τα έργα. Μόνο άμα έχεις δικό σου γερανό να το σηκώσει να το βάλει σε ταράτσα παίζει 🤣🤣🤣

2 minutes ago, johnny_htc said:

Πήγαινε μια βόλτα και από Πάτρα στον γυρισμό και πες μου αν θα μπορέσεις να παρκάρεις τώρα με τα έργα. Μόνο άμα έχεις δικό σου γερανό να το σηκώσει να το βάλει σε ταράτσα παίζει 🤣🤣🤣

Γιατί ρε συ δεν πάω; Τα ξέρω καλά τα έργα στο κέντρο. Παρκάρισμα ή ψηλά Αγίου Νικολάου ή χαμηλά Όθωνος Αμαλίας & Αγίου Ανδρέου το παρκάρω.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

9 minutes ago, memoriesradio said:

Γιατί ρε συ δεν πάω; Τα ξέρω καλά τα έργα στο κέντρο. Παρκάρισμα ή ψηλά Αγίου Νικολάου ή χαμηλά Όθωνος Αμαλίας & Αγίου Ανδρέου το παρκάρω.

Εκεί που δεν έβλεπες ποτέ παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τώρα είναι τίγκα απλά.. Πχ MyMarket κοντά στο παλιό λιμάνι , ένα χάος πλέον 🥲

αμφιθέατρο 14, παμακ.

https://www.speedtest.net/result/i/6482409730

1 minute ago, CaptainNickGR said:

αμφιθέατρο 14, παμακ.

Παιχταράς 

1 hour ago, CaptainNickGR said:

αμφιθέατρο 14, παμακ.

Αμφιθέατρο 12

Screenshot_2025-02-19-19-10-03-672_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.810a4226f854a550f3ef38de1d29bd19.jpgScreenshot_2025-02-19-19-09-51-287_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.07f27563adde35181c7d13d9e657c092.jpg

Σήμερα έχει τα πάνω της η vf, χθές μου έδινε μέχρι 200, αν και ήταν μεσημέρι οπότε θα είχε φαντάζομαι περισσότερη κίνηση.

10 minutes ago, marios239 said:

Αμφιθέατρο 12

Screenshot_2025-02-19-19-10-03-672_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.810a4226f854a550f3ef38de1d29bd19.jpgScreenshot_2025-02-19-19-09-51-287_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.07f27563adde35181c7d13d9e657c092.jpg

Σήμερα έχει τα πάνω της η vf, χθές μου έδινε μέχρι 200, αν και ήταν μεσημέρι οπότε θα είχε φαντάζομαι περισσότερη κίνηση.

Απίστευτο σημείο γενικά για την πόλη ο Πύργος του ΟΤΕ στο μεταξύ. Και κάργα φορτωμένος θυμάμαι όταν είχα ανέβει 😏😎

Μέτρηση στο σπίτι μου κέντρο Θεσ/νικης με ένα XIAOMI REDMI NOTE 9T 5G. Connected αλλά με τόσο χαμηλή ταχύτητα?

Screenshot_2025-02-19-19-37-45-167_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-02-19-19-38-25-852_cz.mroczis.netmonster.jpg

6 minutes ago, KrisB-free97 said:

Μέτρηση στο σπίτι μου κέντρο Θεσ/νικης με ένα XIAOMI REDMI NOTE 9T 5G. Connected αλλά με τόσο χαμηλή ταχύτητα?

Και δεν έχει και πολύ κίνηση. Χμμμ... Κάτι δεν πάει καλά με τη vf. Έχεις αναφέρει κάτι στην εξυπηρέτηση;

11 minutes ago, KrisB-free97 said:

Ν1 μακρινή κιόλας αν είχε Ν78 θα ήμασταν στα 100MHz

Επίσης για μετρήσεις Cosmote 5G είναι το νήμα αυτό 

https://myphone.gr/forum/topic/170205/page/683/?tab=comments#comment-7351326

5 minutes ago, marios239 said:

Και δεν έχει και πολύ κίνηση. Χμμμ... Κάτι δεν πάει καλά με τη vf. Έχεις αναφέρει κάτι στην εξυπηρέτηση;

Είναι αρκετο καιρό έτσι τις ώρες αιχμής, αργότερα τη νύχτα πάντως πιάνει και 200αρια. Το xiaomi ειναι ενός φίλου το δικό μου κινητό δεν συνδέεται σε n1 οπότε το 5G είναι disconnected έτσι κι αλλιώς και η ταχύτητα τις ώρες αιχμής ειναι ακόμα χειρότερη

Και μια δεύτερη προσπάθεια πάλι με το XIAOMI κάπως καλύτερα αλλά και πάλι κάτι δεν πάει καλά τις ώρες αιχμής. Αργότερα τη νύχτα θα ανεβάσω μέτρηση θα πηγαίνει τρένο!

Screenshot_2025-02-19-19-53-56-856_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-02-19-19-53-03-358_cz.mroczis.netmonster.jpg

Τρεις μετρήσεις ακόμα στο σπίτι από τη συγκεκριμένη κεραία DIOIKITIRIO.L μια που μου το ζήτησε ο elkons.

Πρώτη με το XIAOMI REDMI NOTE 9T 5G στη n1.

Screenshot_2025-02-19-21-32-19-709_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-02-19-21-31-27-961_cz.mroczis.netmonster.jpg

Έβαλα τη sim στο SAMSUNG S10 5G και συνεχίζω πρώτα με 5G disconnected.

Screenshot_20250219-220813_Chrome.jpg

Screenshot_20250219-220629_NetMonster.jpg

Και τέλος κλειδώνω στο S10 σε 4G+ αλλά οι χαμηλές πτήσεις εξακολουθουν.

Screenshot_20250219-221103_NetMonster.jpg

Screenshot_20250219-221202_Chrome.jpg

Almyro τράβηξα speedtest προχθες  και η 1993 παίζει οκ όμως η 376 που είναι μέσα παίζει 4G. Ta download που γράφουν στο cellmapper, εσείς υπολογίστε τα μισά. Και ήταν πρωί. 
Επισης, η Αγχιάλος δεν έχει παρά μόνο την 1992; Από Σωρό έχει βουνά κ δεν πιάνει. 

IMG_6851.png

IMG_6853.png

Κάτι ακόμη, στο cellmapper λέει last seen 6/1, δηλαδή το είδε ποιος; 

11 ώρες πριν, hercoulis said:

Κάτι ακόμη, στο cellmapper λέει last seen 6/1, δηλαδή το είδε ποιος; 

Δεν ξέρουμε ποιος το είδε αλλά εννοεί ότι η τελευταία καταγραφή ήταν στις 6/1. Μπορείς να δεις και ανά cell πότε καταγράφηκε το τελευταίο αν πατήσεις πάνω του ή αν κατέβεις παρακάτω στις πληροφορίες της κεραίας.