marios239 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 6 minutes ago, elkons said: 🙂 Ένα κινητό αγορασμένο από Αμερική μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα ελληνικά δίκτυα ή μπα; Αναλόγως τι bands υποστηρίζει. Μη περιμένεις μόνο volte/vowifi. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Α δε θα χω 💀 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Just now, elkons said: Α δε θα χω 💀 Ανάλογα με τη συσκευή και αν μπορείς να φλασάρεις ευρωπαϊκό λογισμικό. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 (edited) Το μόνο που ξέρω πως είναι αγορασμένο από Αμερική γιατί θα μ το στειλει ένας ξάδελφος μ (τσάμπα) Από αυτά το χω, αυτό όμως αν έχει την έκδοση που τελειώνει σε U (αν δε κν λάθος) πως θα φλασάρω την ευρωπαϊκή μέσω odin3; θα τη δεχτεί; Ή θα είναι bricked κ πάλι από την αρχή διαδικασία Edited December 28, 2024 by elkons 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 28 minutes ago, elkons said: Το μόνο που ξέρω πως είναι αγορασμένο από Αμερική γιατί θα μ το στειλει ένας ξάδελφος μ (τσάμπα) Από αυτά το χω, αυτό όμως αν έχει την έκδοση που τελειώνει σε U (αν δε κν λάθος) πως θα φλασάρω την ευρωπαϊκή μέσω odin3; θα τη δεχτεί; Ή θα είναι bricked κ πάλι από την αρχή διαδικασία Τι μπάντες υποστηρίζει το κινητό; Μόνο έτσι θα ξέρεις άμα θα παίξει στα ελληνικά δίκτυα. Καλά βασικά κάποιες θα είναι κοινές, απλά άμα είναι κάποιες μόνο, θα παίζει "κουτσά" 🤪. Δεν θυμάμαι, είχα κάνει πριν πολύ καιρό φλασαρισμα έκδοσης προσωπικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 (edited) 11 minutes ago, johnny_htc said: Τι μπάντες υποστηρίζει το κινητό; Μόνο έτσι θα ξέρεις άμα θα παίξει στα ελληνικά δίκτυα. Καλά βασικά κάποιες θα είναι κοινές, απλά άμα είναι κάποιες μόνο, θα παίζει "κουτσά" 🤪. Δεν θυμάμαι, είχα κάνει πριν πολύ καιρό φλασαρισμα έκδοσης προσωπικά Είναι πάρα πολύ εύκολο να ξανά περάσω το firmware είχα δοκιμάσει να περάσω όμως από Ευρωπαϊκή σε αμερικανική αλλα απέτυχε. Γενικά σε αυτό το κομμάτι έχω ασχοληθεί αρκετά . Διεθνής υπάρχει σωστά; αν ναι σίγουρα θα τη πάρει.. δε ξέρω τι έχει κάνει,όταν έρθει με το καλό (κ σε καλή κατάσταση τόσο μακρια) θα το ψάξω Edited December 28, 2024 by elkons 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 2 minutes ago, elkons said: Είναι πάρα πολύ εύκολο να ξανά περάσω το firmware είχα δοκιμάσει να περάσω όμως από Ευρωπαϊκή σε αμερικανική αλλα απέτυχε. Γενικά σε αυτό το κομμάτι έχω ασχοληθεί αρκετά . Διεθνής υπάρχει σωστά; αν ναι σίγουρα θα τη πάρει.. δε ξέρω τι έχει κάνει,όταν έρθει με το καλό (κ σε καλή κατάσταση τόσο μακρια) θα τι ψάξω Ο, τι θες υπάρχει εκεί έξω στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ 😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 8 ώρες πριν, elkons said: 🙂 Ένα κινητό αγορασμένο από Αμερική μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα ελληνικά δίκτυα ή μπα; Καλημέρα Είναι κλειδωμένο ; αν ναι χρειάζεται κωδικό ξεκλειδώματος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 9 ώρες πριν, elkons said: Είναι πάρα πολύ εύκολο να ξανά περάσω το firmware είχα δοκιμάσει να περάσω όμως από Ευρωπαϊκή σε αμερικανική αλλα απέτυχε. Γενικά σε αυτό το κομμάτι έχω ασχοληθεί αρκετά . Διεθνής υπάρχει σωστά; αν ναι σίγουρα θα τη πάρει.. δε ξέρω τι έχει κάνει,όταν έρθει με το καλό (κ σε καλή κατάσταση τόσο μακρια) θα το ψάξω Δεν είναι μόνο θέμα firmware αλλά και μόντεμ. Άλλο μόντεμ έχει για Αμερική κι άλλο για Ευρώπη. Γι αυτό υποστηρίζει άλλες μπάντες εκεί κι άλλες εδώ. Οπότε θα παίζει μόνο στις κοινές. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 2 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα Είναι κλειδωμένο ; αν ναι χρειάζεται κωδικό ξεκλειδώματος Όταν λες κλειδωμένο εννοείς το bootloader; ή σε κάποια εταιρεία κινητής; δεν είναι αγορασμένο από T-Mobile, Verizon, AT&T κλπ πάντως. 35 minutes ago, katsiletra said: Δεν είναι μόνο θέμα firmware αλλά και μόντεμ. Άλλο μόντεμ έχει για Αμερική κι άλλο για Ευρώπη. Γι αυτό υποστηρίζει άλλες μπάντες εκεί κι άλλες εδώ. Οπότε θα παίζει μόνο στις κοινές. Β1,Β3,Β7,Β20 νομίζω έχει μια χαρά και Β28 για τη Vodafone sim. Ναι,βλέπω όλες οι μπάντες υποστηρίζονται απλώς θα περάσω τη διεθνής καλού κακού και για VoLTE. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) 1 hour ago, elkons said: Όταν λες κλειδωμένο εννοείς το bootloader; ή σε κάποια εταιρεία κινητής; δεν είναι αγορασμένο από T-Mobile, Verizon, AT&T κλπ πάντως. Β1,Β3,Β7,Β20 νομίζω έχει μια χαρά και Β28 για τη Vodafone sim. Ναι,βλέπω όλες οι μπάντες υποστηρίζονται απλώς θα περάσω τη διεθνής καλού κακού και για VoLTE. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια. Μόνο μην το μπρικαρεις. Το νου σου. 😂😂 Και μια μέτρηση στη λίμνη μέσα σε καφετέρια. Edited December 29, 2024 by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 7 minutes ago, katsiletra said: Μόνο μην το μπρικαρεις. Το νου σου. 😂 Τ έχω κάνει πέρυσι αλλά νταξει το έφτιαξα μετά απλά το έκλεισα και το ξανά έβαλα σε download mode. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 1 hour ago, katsiletra said: Μόνο μην το μπρικαρεις. Το νου σου. 😂😂 Και μια μέτρηση στη λίμνη μέσα σε καφετέρια. Σε πιάνουν και εσένα οι Λιγκιαδες… μου έστειλε φίλος μου με 4G ότι είναι πίτα. Ερώτηση η 166 στο κάστρο έχει μόνο Β20; Γιατί τον πιάνει η συγκεκριμένη και μου λέει ότι είναι κολλημένη η συσκευή στα 2-3Mbpa Down. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 2 ώρες πριν, elkons said: Όταν λες κλειδωμένο εννοείς το bootloader; ή σε κάποια εταιρεία κινητής; δεν είναι αγορασμένο από T-Mobile, Verizon, AT&T κλπ πάντως. Β1,Β3,Β7,Β20 νομίζω έχει μια χαρά και Β28 για τη Vodafone sim. Ναι,βλέπω όλες οι μπάντες υποστηρίζονται απλώς θα περάσω τη διεθνής καλού κακού και για VoLTE. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια. Εταιρία ; Τα περισσότερα από Αμερική και Ιαπωνία είναι κλειδωμένα τι κινητό ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 5 minutes ago, Nikolas14 said: Σε πιάνουν και εσένα οι Λιγκιαδες… μου έστειλε φίλος μου με 4G ότι είναι πίτα. Ερώτηση η 166 στο κάστρο έχει μόνο Β20; Γιατί τον πιάνει η συγκεκριμένη και μου λέει ότι είναι κολλημένη η συσκευή στα 2-3Mbpa Down. Η νούμερο ένα κεραία που καλύπτει τα Γιάννενα φαίνεται να είναι αυτή και μετά προτιμάει από την πόλη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Μόνιμα είναι πίτα το 4G από Λιγκιαδες. Μονο η κοσμοτε σώζεται γιατί έχει περισσότερο φάσμα. 8 minutes ago, Nikolas14 said: Σε πιάνουν και εσένα οι Λιγκιαδες… μου έστειλε φίλος μου με 4G ότι είναι πίτα. Ερώτηση η 166 στο κάστρο έχει μόνο Β20; Γιατί τον πιάνει η συγκεκριμένη και μου λέει ότι είναι κολλημένη η συσκευή στα 2-3Mbpa Down. Με Νόβα νομίζω είχα δει και Β3. Αν έχει η Νοβα σίγουρα θα έχει και η βονταφον. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 17 minutes ago, johnny_htc said: Η νούμερο ένα κεραία που καλύπτει τα Γιάννενα φαίνεται να είναι αυτή και μετά προτιμάει από την πόλη. Οι Λιγκιαδες είδα είναι κάλυψη ραδιόφωνο πιάνει όλη η πόλη και η λίμνη. Η 166 που καλύπτει παλιά πόλη και γύρω από αυτήν δεν έχει αναβαθμιστεί; 14 minutes ago, panos.k2 said: Μόνιμα είναι πίτα το 4G από Λιγκιαδες. Μονο η κοσμοτε σώζεται γιατί έχει περισσότερο φάσμα. Με Νόβα νομίζω είχα δει και Β3. Αν έχει η Νοβα σίγουρα θα έχει και η βονταφον. Το κατάλαβα αυτό… η 166 πάω στοίχημα έχει 3+20 κυρίως. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) Γιαννιτσά Κλινική Ελευθώ 2. Πλατεία 1 3. Rona Pizza Edited December 29, 2024 by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 7 minutes ago, memoriesradio said: Γιαννιτσά Κλινική Ελευθώ Κλινική; Όλα καλά μαν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 2 minutes ago, johnny_htc said: Κλινική; Όλα καλά μαν; Απ' έξω ρε. Παρκάρισμα εκεί. Δεν έμεινα έγκυος ακόμα... 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 1 minute ago, memoriesradio said: Απ' έξω ρε. Παρκάρισμα εκεί. Δεν έμεινα έγκυος ακόμα... Αααα. Έκλαψα. Μετά κατάλαβα τι θέλει να πει με το όνομα της κλινικής 😂😂🤣🤣🤣. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) 1 hour ago, Nikolas14 said: Σε πιάνουν και εσένα οι Λιγκιαδες… μου έστειλε φίλος μου με 4G ότι είναι πίτα. Ερώτηση η 166 στο κάστρο έχει μόνο Β20; Γιατί τον πιάνει η συγκεκριμένη και μου λέει ότι είναι κολλημένη η συσκευή στα 2-3Mbpa Down. Αν θυμάμαι καλά 1800 και 800 έχει και δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Μόνο κάστρο πιάνει αυτή. Την υπόλοιπη κάλυψη την παρέχει το χωριό Λιγκιάδες. Edited December 29, 2024 by katsiletra 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 11 minutes ago, katsiletra said: Αν θυμάμαι καλά 1800 και 800 έχει και δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Μόνο κάστρο πιάνει αυτή. Την υπόλοιπη κάλυψη την παρέχει το χωριό Λιγκιάδες. Α ωραία, πιάνει και εκτός κάστρου πάντως. Μέχρι τη Μετσοβίτικη Φωλιά στην Αβερωφ 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Just now, Nikolas14 said: Α ωραία, πιάνει και εκτός κάστρου πάντως. Μέχρι τη Μετσοβίτικη Φωλιά στην Αβερωφ Μετσοβιτικη φωλιά; Νόστιμο μέρος μου ακούγεται αυτό, για ταβερνοειδες μέρος 🤤😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Οι Λιγκιαδες είδα είναι κάλυψη ραδιόφωνο πιάνει όλη η πόλη και η λίμνη. Η 166 που καλύπτει παλιά πόλη και γύρω από αυτήν δεν έχει αναβαθμιστεί; Το κατάλαβα αυτό… η 166 πάω στοίχημα έχει 3+20 κυρίως. Ναι οι λιγκιαδες πιάνουν όλη την πόλη, ραδιόφωνο είναι όπως το είπες. Και δεν είναι κακοτεχνία είναι αναγκαίο. Σκεφτειτε πως οταν πριν 2-3 μηνες η κοσμοτε είχε κλείσει τις Λιγκιαδες για κάποιες ωρες για να τις αναβαθμίσει, έβλεπες πολύ 900αρι ετζ μέσα στην πόλη, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους Η 166 είναι συνεγκατάσταση και καλύπτει το καστρο, μπορεί και λίγο το μωλο. Ειναι Β3+Β20 μόνο. Στο ιτς καλε, στο μουσείο αργυρότεχνιας, στο δημοτικό σχολείο και γενικότερα πιο ανοιχτά σημεία του κάστρου υπάρχει κάλυψη Ν78 από τον ΟΤΕ στο κέντρο, στα στενάκια όμως σε γυρνάει στην 166 και είναι πράγματι σωτήριο γιατί η πρασινουλα που δεν εχει κεραία μέσα στο κάστρο τραβάει ζόρια όσον αφορά την κάλυψη. Αν ο φίλος σου είναι παρατηρητικός μπορεί να δει την κεραία αυτή, είναι κανονικά εμφανής, και βρίσκεται σε έναν πυλώνα πάνω σε κτήριο. Edit: Αυτή είναι η 166, την είχα ανεβάσει και παλιότερα στο φόρουμ για να μπει στο σελλμαππερ Edited December 29, 2024 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts