Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε πραγματική καταστροφή, ποτέ να μη γίνει, δυστυχώς μόνο τα UHF/VHF θα μας σώσουν. 

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμάς είναι για τα πανηγύρια και εσωτερική περιαγωγή να γινόταν όπως σε άλλες χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις καμία δε θα δούλευε πάλι.

8 minutes ago, elkons said:

Εμάς είναι για τα πανηγύρια και εσωτερική περιαγωγή να γινόταν όπως σε άλλες χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις καμία δε θα δούλευε πάλι.

Σε περιπτώσεις που μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση από τα όρια του ανθρώπινου νου, μόνο ο εαυτός μας θα μας σώσει και όχι αν θα έχουμε κινητό πάνω μας. Γενικά από ένστικτο επιβίωσης, πρώτες βοήθειες κλπ, είμαστε πίσω σαν κοινωνία πιστεύω. Όπως και τα δίκτυα πιθανόν δεν έχουν προβλέψει να ανταπεξελθουν σε πένα βαθμό. Θέλουμε μαθήματα πολλά. Χτες τουλάχιστον δεν έκανε και τίποτα το τρομερό, απλά ήταν στην Άγια Παρασκευή το επίκεντρο και κούνησε κάπως καλά. Αλλά για ποια επιβίωση μιλάμε, όταν με τέτοιο σεισμό αρχίζουν όλοι και ρίχνουν τα δίκτυα από τις κλήσεις... Και να πεις ότι επεσε το ρεύμα σε ασανσέρ ας πούμε και υπήρχαν "εγκλωβισμοι" και έπαιρναν τηλέφωνα ξέρω γω, στα περισσότερα ασανσέρ, δεν έχει καν σήμα 😅

1 hour ago, minast said:

Πιθανότατα έπεσαν λόγω αυξημένης ζήτησης, όχι επειδή έγινε ζημιά από τον σεισμό. Σε πραγματική καταστροφή, η πρόβλεψη δεν είναι πολύ αισιόδοξη...

Καλά τα 7 ρίχτερ  είναι καταστροφή. Εδώ το 6αρι του 99,δεν το έχω ξεχάσει ακόμα.. 

Mc Arthur Glen μέσα στο μαγαζί Σουβlike 

IMG_6498.png

IMG_6497.png

Δυστυχώς εξωτερικά δεν είχα 

Just now, Gv2008 said:

Mc Arthur Glen μέσα στο μαγαζί Σουβlike 

IMG_6498.png

IMG_6497.png

Δυστυχώς εξωτερικά δεν είχα 

Κάτσε, αυτό είναι το πρώην "εκπτωτικό" 😂😂😂 χωριό στα Σπάτα; 

1 minute ago, johnny_htc said:

Κάτσε, αυτό είναι το πρώην "εκπτωτικό" 😂😂😂 χωριό στα Σπάτα; 

Σωστά, αυτό είναι. Χωριό είναι, εκπτωτικό αμφιβάλλω. Μπήκα σε 2 μαγαζιά και έφυγα τρέχοντας😂. Ενα σουβλάκι ( τυλιχτό για να καταλάβουν και οι θεσσαλονικεις φίλοι ) 3,70 ευρώ και ήταν και τσουρουτικο. Πολύ υψηλές τιμές. Τώρα πάω αεροδρόμιο  

3 minutes ago, Gv2008 said:

Σωστά, αυτό είναι. Χωριό είναι, εκπτωτικό αμφιβάλλω. Μπήκα σε 2 μαγαζιά και έφυγα τρέχοντας😂. Ενα σουβλάκι ( τυλιχτό για να καταλάβουν και οι θεσσαλονικεις φίλοι ) 3,70 ευρώ και ήταν και τσουρουτικο. Πολύ υψηλές τιμές. Τώρα πάω αεροδρόμιο  

Α ναι, πήγαινε αεροδρόμιο να βρεις την υγειά σου με τις εκεί εκπτώσεις 😂😂😂🤣🤣🤣 Νομίζω σάντουιτς το αποκαλούν οι φίλοι το τυλιχτό. 

1 hour ago, johnny_htc said:

Α ναι, πήγαινε αεροδρόμιο να βρεις την υγειά σου με τις εκεί εκπτώσεις 😂😂😂🤣🤣🤣 Νομίζω σάντουιτς το αποκαλούν οι φίλοι το τυλιχτό. 

Δεν ξέρω πως το αποκαλούν η αλήθεια είναι, το είπα έτσι γιατί αν έλεγα απλά σουβλάκι θα καταλάβαιναν το δικό μας " καλαμάκι "

Ελ. Βενιζέλος στην είσοδο 

IMG_6517.png

57 minutes ago, Gv2008 said:

Δεν ξέρω πως το αποκαλούν η αλήθεια είναι, το είπα έτσι γιατί αν έλεγα απλά σουβλάκι θα καταλάβαιναν το δικό μας " καλαμάκι "

Ελ. Βενιζέλος στην είσοδο 

IMG_6517.png

Πάλι τη μετράς;; 🤣🤣🤣🤣 Με το μέτρο μετράς;; 😂😂😂

Cosmos - Εστιατόρια στην υπόγα στις ανδρικές τουαλέτες, εν ωρα βαθιάς περισυλλογής...

Screenshot_2024-12-12-18-53-13-002_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.e9a51959aa37b5eda09f001b919cc46d.jpg

Νικόλα ή όποιος άλλος γνωρίζει, φεύγοντας από Cosmos θα κινηθώ προς Εύοσμο. Πες/πείτε σημείο με καλή Ν78 να πάω κοντά της και να της ανοίξω τα πετρέλαια...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

52 minutes ago, memoriesradio said:

Cosmos - Εστιατόρια στην υπόγα στις ανδρικές τουαλέτες, εν ωρα βαθιάς περισυλλογής...

Screenshot_2024-12-12-18-53-13-002_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.e9a51959aa37b5eda09f001b919cc46d.jpg

Νικόλα ή όποιος άλλος γνωρίζει, φεύγοντας από Cosmos θα κινηθώ προς Εύοσμο. Πες/πείτε σημείο με καλή Ν78 να πάω κοντά της και να της ανοίξω τα πετρέλαια...

Στην προέκταση Μαιάνδρου και Αντώνη Τριτση αν πας έχει καλό σήμα. Αν βγεις Εύοσμο και θες να προτείνω μαγαζιά πες μου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24