doganos Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 (edited) Ρεκορ με VF. Εβάλαν βανακι που πιάνει από την 816.... Τ Το ερώτημα είναι για τι δεν πιάνει από το κινητό μου από την 816 απευθειας Edited December 23, 2023 by doganos 11 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 24 minutes ago, Gv2008 said: Το πήρα σήμερα το πρωί Με γεια φίλε μου. Καλές μετρήσεις!!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 11 minutes ago, aektzhs 1 said: Με γεια φίλε μου. Καλές μετρήσεις!!!! Ευχαριστώ πολύ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 39 minutes ago, Gv2008 said: Το πήρα σήμερα το πρωί Με γειά σου φιλε μου! 5 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 41 minutes ago, doganos said: Ρεκορ με VF. Εβάλαν βανακι που πιάνει από την 816.... Τ Το ερώτημα είναι για τι δεν πιάνει από το κινητό μου από την 816 απευθειας Βανάκι για ποιόν λόγο;; Υπάρχει αγώνας η κάποια εκδήλωση;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 24 minutes ago, VIPdriver said: Με γειά σου φιλε μου! Ευχαριστώ πολύ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 (edited) 23 minutes ago, Chrischal1908 said: Βανάκι για ποιόν λόγο;; Υπάρχει αγώνας η κάποια εκδήλωση;; Ονειρουπολη... νομιζω πρωτη χρονια το βλεπω. Η 816 απευθειας πιανει τωρα 20mbps... με τοσο κοσμο. Αν πας στην καλυψη απο το βανακι (που εχει μικροματικο προς 816) πιανει τις ταχυτητες που εβαλα πανω... εκπεμπει βεβαια Ν78 🙂 Edited December 23, 2023 by doganos 6 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 2 minutes ago, doganos said: Ονειρουπολη... νομιζω πρωτη χρονια το βλεπω. Η 816 απευθειας πιανει τωρα 20mbps... με τοσο κοσμο. Αν πας στην καλυψη απο το βανακι (που εχει μικροματικο προς 816) πιανει τις ταχυτητες που εβαλα πανω... εκπεμπει βεβαια Ν78 🙂 Συγγνώμη φέρανε βανάκι στη Δράμα για να καλύψει τις ανάγκες λόγω του κόσμου της ονειρούπολης;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Συγγνώμη φέρανε βανάκι στη Δράμα για να καλύψει τις ανάγκες λόγω του κόσμου της ονειρούπολης;; Ναι, γιατι; 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 Just now, doganos said: Ναι, γιατι; Δεν το είχα υπόψιν ότι μπορεί να συμβεί γενικώς κάτι τέτοιο.. ήξερα τα βανάκια εξωτερικών μεταδόσεων αλλά φορητή κεραία πρώτη φορά ακούω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Συγγνώμη φέρανε βανάκι στη Δράμα για να καλύψει τις ανάγκες λόγω του κόσμου της ονειρούπολης;; Και διαφήμιση και κάνα προμο. Μαγκιά τους. 8 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 1 minute ago, VIPdriver said: Και διαφήμιση και κάνα προμο. Μαγκιά τους. Φαντάζεσαι να μοιράζουν κάρτες Vodafone και να πάρεις να βάλεις κάρτα όλο χαρά και μόλις φύγει το βανάκι επιστροφή στην πραγματικότητα;; 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 Φαντάζεσαι να μοιράζουν κάρτες Vodafone και να πάρεις να βάλεις κάρτα όλο χαρά και μόλις φύγει το βανάκι επιστροφή στην πραγματικότητα;;Αχαχα. Πολύ κακό δυστυχώς. Πάντως παίζει πολύ τελευταία αυτό. Ειδικα από Cosmote, κάθε χρόνο έχει βανακι για τις ανάγκες εδώ στο Φάληρο στην Πλατεία Νερού, που κάνουν όλο το καλοκαίρι συναυλίες και τέτοια. Παίζει να είναι παρατημένο το enb ακόμα στο cellmapper. Αλλά τώρα βλέπουμε ότι και η Vodafone το παίρνει σοβαρά το θέμα και μπράβο της και αυτής φυσικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 Και στην Κέρκυρα το κάνουν αυτό την περίοδο του Πάσχα. Φέτος και πέρσι μόνο από Victus το είδα, η πράσινη δεν είχε 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2023 Καλό να βελτιώνονται και η Victus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9792712880 10 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 5 ώρες πριν, doganos said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9792712880 Περιοχή; 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 8 minutes ago, memoriesradio said: Περιοχή; Δραμα, με βανακι κεραια.. 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Just now, doganos said: Δραμα, με βανακι κεραια.. Πάρε αριθμό από πινακίδες και δώσε χαρτζιλίκι στον οδηγό, να μας το φέρει αν το χρειαστούμε καμιά φορά... 😊 4 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 18 minutes ago, memoriesradio said: Πάρε αριθμό από πινακίδες και δώσε χαρτζιλίκι στον οδηγό, να μας το φέρει αν το χρειαστούμε καμιά φορά... 😊 Το θελω κι εγώ για κανένα τρίωρο να κατεβάσω κάποια μεγάλα αρχεία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Δραμα, με βανακι κεραια.. Που είναι ακριβώς παρκαρισμένο;Πάμε με τον memoriesradio να το σηκώσουμε το βράδυ να μην ψάχνουμεSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 1 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 54 minutes ago, zerokill said: Που είναι ακριβώς παρκαρισμένο; Πάμε με τον memoriesradio να το σηκώσουμε το βράδυ να μην ψάχνουμε Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Καλώς τον! Πάλι θα με τρέχεις Χριστουγεννιάτικα στη Δράμα για δουλειά; Κάτσε να πάρω και ένα κουτί μελομακάρονα για τον δρόμο, εσύ μάθε που είναι παρκαρισμένο αν και θα το βρούμε εύκολα. Στη θέση του λέω να αφήσουμε τον αγρότη με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην οροφή & λαμπάκια. Και όποιος μετά πιάσει σήμα και 1+ Gbps να με πάρει τηλέφωνο... 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 1 hour ago, memoriesradio said: Καλώς τον! Πάλι θα με τρέχεις Χριστουγεννιάτικα στη Δράμα για δουλειά; Κάτσε να πάρω και ένα κουτί μελομακάρονα για τον δρόμο, εσύ μάθε που είναι παρκαρισμένο αν και θα το βρούμε εύκολα. Στη θέση του λέω να αφήσουμε τον αγρότη με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην οροφή & λαμπάκια. Και όποιος μετά πιάσει σήμα και 1+ Gbps να με πάρει τηλέφωνο... Εχω πάει 5-6 φορές στην Δράμα.Πάμε παίρνουμε το βανακι σταματάμε και στου Λαζαρίδη φορτώνουμε τσίπουρο και βουρ για Εγνατία οδο. Το βανάκι θα το νοικιάζουμε σε συμφορουμιτες με τον μήνα. 6 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 24 minutes ago, zerokill said: Εχω πάει 5-6 φορές στην Δράμα.Πάμε παίρνουμε το βανακι σταματάμε και στου Λαζαρίδη φορτώνουμε τσίπουρο και βουρ για Εγνατία οδο. Το βανάκι θα το νοικιάζουμε σε συμφορουμιτες με τον μήνα. Επειδή αυτό το διάστημα είμαι λίγο στενά οικονομικά(γιατί την Τετάρτη πάω στο συνεργείο το αμάξι για αμορτισέρ)θα παρακαλούσα να ενοικιαστεί σε λογική τιμή ή αν είναι εφικτό και τζάμπα 😅😅😅😅 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Επειδή αυτό το διάστημα είμαι λίγο στενά οικονομικά(γιατί την Τετάρτη πάω στο συνεργείο το αμάξι για αμορτισέρ)θα παρακαλούσα να ενοικιαστεί σε λογική τιμή ή αν είναι εφικτό και τζάμπα Μπορείς να εκτελέσεις χρέη οδηγού και να βγει τσάμπα πιστεύω, μία ή άλλη με λίγα λόγια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @zerokillΩραίο αβαταρ με την ευκαιρία, των ημερών. Εμείς εδώ στα ίδια οι υπόλοιποι, μούχλες καλτιλες 🤣🤣🤣. Χρόνια Πολλά σε όλους εύχομαι! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts