elkons Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481618123 Κοσμική ταβέρνα Παππάς, Θρακομακεδόνες. Εσωτερικός χώρος! Κάτι κάνει αλλά για Flagship συσκευή 100mbps λίγο είναι. Είσαι μακριά από τη κεραία ; δώσε Netmonster, screenshot. Εναλλακτικά εάν δεν έχεις στο πληκτρολόγιο κλήσεων βάλε *#0011# και δώσε εικόνα από τη σιμ της NOVA! Edited 2 Νοέμβριος by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481618123 Κοσμική ταβέρνα Παππάς, Θρακομακεδόνες. Εσωτερικός χώρος! Άσε τα 5G test και απόλαυσε τα κοσμικά εδέσματα. Πιες και καμιά γουλιά νερό μην πνιγείς γιατί όλο και κάποιος θα σε μελετάει με τέτοιες διαστημικές ταχύτητες, γιατί τέτοιες ταχύτητες "εμείς" τις έχουμε με 4G και αυτό στο ξεκίνημα του τεστ γιατί μετά ανοίγει και ο δεύτερος εκκεντροφόρος και δίνει τρελά γκάζια... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Άσε τα 5G test και απόλαυσε τα κοσμικά εδέσματα. Πιες και καμιά γουλιά νερό μην πνιγείς γιατί όλο και κάποιος θα σε μελετάει με τέτοιες διαστημικές ταχύτητες, γιατί τέτοιες ταχύτητες "εμείς" τις έχουμε με 4G και αυτό στο ξεκίνημα του τεστ γιατί μετά ανοίγει και ο δεύτερος εκκεντροφόρος και δίνει τρελά γκάζια... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481828099 Πριν 10' εντός της ταβέρνας! Edited 2 Νοέμβριος by Chrischal1908 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481828099 Πριν 10' εντός της ταβέρνας! Ανοίξανε τα 2α καρμπυλατέρια; 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 34 minutes ago, memoriesradio said: Ανοίξανε τα 2α καρμπυλατέρια; Μόνο τα 2α όμως.. 😂😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Βρήκα στο Διαύγεια μια νέα άδεια εκσκαφής για τη united fiber/nova στο Βόλο: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9ΘΖ1Ω96-4Ψ3 Στην οδό Χρήστου Λούλη με προσκόπων Αϊδινίου περιμένουμε την εγκατάσταση νέας κεραίας, οπότε μάλλον γι' αυτό σκάβουν. Στην οδό τσιτσιλιανου 29 υπάρχει ήδη κεραία της nova, οπότε ίσως προσθέτουν εκεί ίνα για καλύτερη απόδοση; Είναι ήδη αναβαθμισμένη κεραία. Ελπίζω άμα έρθουν για τη νέα κεραία να κάνουν και καμιά αναβάθμιση ή να προσθέσουν κάπου n78 γιατί έχει μείνει πίσω ακόμα και σε σχέση με τη vodafone. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Καλησπέρα, Εδώ και 5λ ούτε κλήσεις ούτε δεδομένα δεν μου περνούν.. για να βοηθήσω ,περιοχή Χαλκίδα προς Αρεθούσης και κτελ κοντά στον κυκλικό κόμβο. Και προς θέατρο Ορέστη Μακρή Και δεν έχει καν κόσμο, έχει ξεκινήσει αυτό από παραλία Χαλκίδας στο δρόμο το παρατήρησα,έχω φτάσει προς Μύτικα και συνεχίζει το πρόβλημα Επανεκκίνηση έχω κάνει άλλαξα και κινητό τη σιμ Τα ίδια, σήμα δείχνει όμως μια χαρά Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα στη περιοχή του; 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 2 minutes ago, elkons said: Καλησπέρα, Εδώ και 5λ ούτε κλήσεις ούτε δεδομένα δεν μου περνούν.. για να βοηθήσω ,περιοχή Χαλκίδα προς Αρεθούσης και κτελ κοντά στον κυκλικό κόμβο. Και προς θέατρο Ορέστη Μακρή Και δεν έχει καν κόσμο, έχει ξεκινήσει αυτό από παραλία Χαλκίδας στο δρόμο το παρατήρησα,έχω φτάσει προς Μύτικα και συνεχίζει το πρόβλημα Επανεκκίνηση έχω κάνει άλλαξα και κινητό τη σιμ Τα ίδια, σήμα δείχνει όμως μια χαρά Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα στη περιοχή του; Κάτι κάνουν! Μίλησες με την εξυπηρέτηση;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Τι να κάνουν στο αρχαίο δίκτυο ; Πότε να παραλάβω να μιλήσω στο αμάξι; μόλις μπήκα σπίτι εάν συνεχίσει θα ρωτήσω αν και τέτοια ώρα απάντηση τύπου θα κάνουμε αίτημα κλπ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Εντός συρμού στον Άγιο Δημήτριο Το ίδιο στον Άλιμο Δεν έχει σήμα καθόλου στην Αργυρούπολη, στην σήραγγα δεν έχει σήμα πουθενά εκτός από ότι πιάσει από τα micro. Άλιμο προς Αργυρούπολη συνεχίζει να πιάνει για αρκετή απόσταση βέβαια με 110-120 dB σήμα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2. Έξω από το after life στο Ελλληνικό 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 minutes ago, Arinos said: Εντός συρμού στον Άγιο Δημήτριο Το ίδιο στον Άλιμο Δεν έχει σήμα καθόλου στην Αργυρούπολη, στην σήραγγα δεν έχει σήμα πουθενά εκτός από ότι πιάσει από τα micro. Άλιμο προς Αργυρούπολη συνεχίζει να πιάνει για αρκετή απόσταση βέβαια με 110-120 dB σήμα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2. Έξω από το after life στο Ελλληνικό Ο Άγιος Δημήτριος πρέπει να άνοιξε το δίκτυο πρόσφατα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 hour ago, Arinos said: Εντός συρμού στον Άγιο Δημήτριο Το ίδιο στον Άλιμο Δεν έχει σήμα καθόλου στην Αργυρούπολη, στην σήραγγα δεν έχει σήμα πουθενά εκτός από ότι πιάσει από τα micro. Άλιμο προς Αργυρούπολη συνεχίζει να πιάνει για αρκετή απόσταση βέβαια με 110-120 dB σήμα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2. Έξω από το after life στο Ελλληνικό Να είχαν τέτοιες ταχύτητες και έξω εκτός από τους συρμούς καλά θα ήταν Παρόλα αυτά πολύ καλό Ping ,με Cosmote έχω να δω πάρα πολύ καιρό τουλάχιστον 12 ping και κάτω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 6 minutes ago, elkons said: Να είχαν τέτοιες ταχύτητες και έξω εκτός από τους συρμούς καλά θα ήταν Παρόλα αυτά πολύ καλό Ping ,με Cosmote έχω να δω πάρα πολύ καιρό τουλάχιστον 12 ping και κάτω Nova μια καθημερινή βόλτα στην Καλαμάτα πλατεία 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Αρχαία μέτρηση WIND λέει 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 8 minutes ago, Harry636 said: Nova μια καθημερινή βόλτα στην Καλαμάτα πλατεία Και το καλύτερο μου σκορ με την νόβα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Just now, Harry636 said: Και το καλύτερο μου σκορ με την νόβα Πάλι WIND λέει Ημερομηνία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 5 minutes ago, Harry636 said: Και το καλύτερο μου σκορ με την νόβα Περιοχή της πρώην WIND νυν NOVA γεμάτη με οπτικές ίνες. Τις συνδέεις με τους σταθμούς βάσης και να τα αποτελέσματα! Edited 7 Νοέμβριος by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 minutes ago, elkons said: Αρχαία μέτρηση WIND λέει Εδώ στο άλλο άτομο που είναι στην Αθήνα λέει telestet μάλλον προσπαθείτε να αρνηθείτε τα δεδομένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 minute ago, Harry636 said: Εδώ στο άλλο άτομο που είναι στην Αθήνα λέει telestet μάλλον προσπαθείτε να αρνηθείτε τα δεδομένα Εμένα στη Q λεει Info Quest SA 🥸 δεν ξέρω τι γίνεται και σε άλλους έχω δει Telestet . Δεν αρνούμαι κάτι ,αφού πρώτη έφερε το 5G στη Καλαμάτα εχει γίνει πολύ καλή δουλειά επί WIND Η Vf είναι πολύ περίεργη στη Καλαμάτα, εμένα γνωστοί μου λένε COSMOTE και Nova είναι μια χαρά εκεί . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 1 hour ago, Chrischal1908 said: Ο Άγιος Δημήτριος πρέπει να άνοιξε το δίκτυο πρόσφατα... Ναι είναι πολύ πρόσφατα, δυστυχώς ξέφυγε πάρα πολύ από της ημερομηνίες που έλεγαν. Έτσι που πάει με αυτά που έχουμε δει, ούτε το 2030 δεν θα έχει τελειώσει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος @Harry636 Πριν 1.5 χρόνο και με Cosmote και με Nova το σήμα κοντά στα ΙΚΕΑ στις παραλαβές ,Αρτέμιδος το σήμα ήταν χάλια. Σήμερα γνωρίζεις τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 11 minutes ago, elkons said: Εμένα στη Q λεει Info Quest SA 🥸 δεν ξέρω τι γίνεται και σε άλλους έχω δει Telestet . Δεν αρνούμαι κάτι ,αφού πρώτη έφερε το 5G στη Καλαμάτα εχει γίνει πολύ καλή δουλειά επί WIND Η Vf είναι πολύ περίεργη στη Καλαμάτα, εμένα γνωστοί μου λένε COSMOTE και Nova είναι μια χαρά εκεί . Η Vodafone πριν την ενοποίηση του δικτύου με την nova ήταν για κλάματα στην Καλαμάτα πλέον με το κοινό δίκτυο φυσάει πάει μέχρι 900+ στην πλατεία που έχει Ν78 το θέμα είναι μόνο σε γιορτές που πέφτει το δίκτυο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 24 minutes ago, Chrischal1908 said: Περιοχή της πρώην WIND νυν NOVA γεμάτη με οπτικές ίνες. Τις συνδέεις με τους σταθμούς βάσης και να τα αποτελέσματα! Και ακόμα δεν έχεις μετακομίσει ; 😋 Λοιπόν έχω σχέδιο, όλο το φόρουμ θα πάμε Καλαμάτα με κάρτες Nova και θα κάνουμε κάτω από όλες τις κεραίες σπινττεστ,έτσι θα δούμε την ομορφιά της περιοχής, να δούμε αν όλες οι κεραίες είναι αναβαθμισμένες και να ανανεβάσουμε το speedscore της νοβαρας 🥳 Edited 7 Νοέμβριος by elkons 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 3 minutes ago, elkons said: Και ακόμα δεν έχεις μετακομίσει ; 😋 Λοιπόν έχω σχέδιο, όλο το φόρουμ θα πάμε Καλαμάτα με κάρτες Nova και θα κάνουμε κάτω από όλες τις κεραίες σπινττεστ,έτσι θα δούμε την ομορφιά της περιοχής, να δούμε αν όλες οι κεραίες είναι αναβαθμισμένες και να ανανεβάσουμε το speedscore της νοβαρας 🥳 Είχα την τύχη να διαμένω σε πολλές χώρες του εξωτερικού ή Καλαμάτα έχει απίστευτο δίκτυο και με της 3 εταιρίες όπως απίστευτο σταθερό για τα δεδομένα της Ελλάδας. εγω αυτήν την περίοδο έχω Vodafone 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 minutes ago, Harry636 said: Είχα την τύχη να διαμένω σε πολλές χώρες του εξωτερικού ή Καλαμάτα έχει απίστευτο δίκτυο και με της 3 εταιρίες όπως απίστευτο σταθερό για τα δεδομένα της Ελλάδας. εγω αυτήν την περίοδο έχω Vodafone Αχ σε τι σημείο όλες; Δικτυάρες μπορώ να πω Αλλά τι Upload είναι αυτό στη Vodafone... και ping.. Cosmote και Nova έχουν πιο αξιόλογο Upload και ping βλέπω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts