Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, Chrischal1908 said:

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481618123

Κοσμική ταβέρνα Παππάς, Θρακομακεδόνες. Εσωτερικός χώρος!

Κάτι κάνει αλλά για Flagship συσκευή 100mbps λίγο είναι.

Είσαι μακριά από τη κεραία ; δώσε Netmonster, screenshot. 

Εναλλακτικά εάν δεν έχεις στο πληκτρολόγιο κλήσεων βάλε *#0011# και δώσε εικόνα από τη σιμ της NOVA! 

Edited by elkons

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481618123

Κοσμική ταβέρνα Παππάς, Θρακομακεδόνες. Εσωτερικός χώρος!

Άσε τα 5G test και απόλαυσε τα κοσμικά εδέσματα. Πιες και καμιά γουλιά νερό μην πνιγείς γιατί όλο και κάποιος θα σε μελετάει με τέτοιες διαστημικές ταχύτητες, γιατί τέτοιες ταχύτητες "εμείς" τις έχουμε με 4G και αυτό στο ξεκίνημα του τεστ γιατί μετά ανοίγει και ο δεύτερος εκκεντροφόρος και δίνει τρελά γκάζια...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 ώρα πριν, memoriesradio said:

Άσε τα 5G test και απόλαυσε τα κοσμικά εδέσματα. Πιες και καμιά γουλιά νερό μην πνιγείς γιατί όλο και κάποιος θα σε μελετάει με τέτοιες διαστημικές ταχύτητες, γιατί τέτοιες ταχύτητες "εμείς" τις έχουμε με 4G και αυτό στο ξεκίνημα του τεστ γιατί μετά ανοίγει και ο δεύτερος εκκεντροφόρος και δίνει τρελά γκάζια...

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481828099 Πριν 10' εντός της ταβέρνας! 

Edited by Chrischal1908

6 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481828099 Πριν 10' εντός της ταβέρνας! 

Ανοίξανε τα 2α καρμπυλατέρια;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Βρήκα στο Διαύγεια μια νέα άδεια εκσκαφής για τη united fiber/nova στο Βόλο:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9ΘΖ1Ω96-4Ψ3

Στην οδό Χρήστου Λούλη με προσκόπων Αϊδινίου περιμένουμε την εγκατάσταση νέας κεραίας, οπότε μάλλον γι' αυτό σκάβουν. Στην οδό τσιτσιλιανου 29 υπάρχει ήδη κεραία της nova, οπότε ίσως προσθέτουν εκεί ίνα για καλύτερη απόδοση; Είναι ήδη αναβαθμισμένη κεραία.

Ελπίζω άμα έρθουν για τη νέα κεραία να κάνουν και καμιά αναβάθμιση ή να προσθέσουν κάπου n78 γιατί έχει μείνει πίσω ακόμα και σε σχέση με τη vodafone.

Καλησπέρα, 

Εδώ και 5λ ούτε κλήσεις ούτε δεδομένα δεν μου περνούν.. για να βοηθήσω ,περιοχή Χαλκίδα προς Αρεθούσης και κτελ κοντά στον κυκλικό κόμβο.

Και προς θέατρο Ορέστη Μακρή 

Και δεν έχει καν κόσμο, έχει ξεκινήσει αυτό από παραλία Χαλκίδας στο δρόμο το παρατήρησα,έχω φτάσει προς Μύτικα και συνεχίζει το πρόβλημα 

Επανεκκίνηση έχω κάνει άλλαξα και κινητό τη σιμ Τα ίδια, σήμα δείχνει όμως μια χαρά 

Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα στη περιοχή του;

2 minutes ago, elkons said:

Καλησπέρα, 

Εδώ και 5λ ούτε κλήσεις ούτε δεδομένα δεν μου περνούν.. για να βοηθήσω ,περιοχή Χαλκίδα προς Αρεθούσης και κτελ κοντά στον κυκλικό κόμβο.

Και προς θέατρο Ορέστη Μακρή 

Και δεν έχει καν κόσμο, έχει ξεκινήσει αυτό από παραλία Χαλκίδας στο δρόμο το παρατήρησα,έχω φτάσει προς Μύτικα και συνεχίζει το πρόβλημα 

Επανεκκίνηση έχω κάνει άλλαξα και κινητό τη σιμ Τα ίδια, σήμα δείχνει όμως μια χαρά 

Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα στη περιοχή του;

Κάτι κάνουν! Μίλησες με την εξυπηρέτηση;;

Τι να κάνουν στο αρχαίο δίκτυο ;

Πότε να παραλάβω να μιλήσω στο αμάξι; μόλις μπήκα σπίτι εάν συνεχίσει θα ρωτήσω αν και τέτοια ώρα απάντηση τύπου θα κάνουμε αίτημα κλπ

Εντός συρμού στον Άγιο Δημήτριο

Screenshot-2024-11-07-11-35-15-610-org-z

Screenshot-2024-11-07-11-35-11-396-cz-mr

Το ίδιο στον Άλιμο

Screenshot-2024-11-07-11-38-47-396-org-z

Screenshot-2024-11-07-11-38-44-404-cz-mr

Δεν έχει σήμα καθόλου στην Αργυρούπολη, στην σήραγγα δεν έχει σήμα πουθενά εκτός από ότι πιάσει από τα micro. Άλιμο προς Αργυρούπολη συνεχίζει να πιάνει για αρκετή απόσταση βέβαια με 110-120 dB σήμα.

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2.

Έξω από το after life στο Ελλληνικό

Screenshot-2024-11-07-11-52-12-332-org-z

Screenshot-2024-11-07-11-51-58-718-cz-mr

2 minutes ago, Arinos said:

Το ίδιο στον Άλιμο

Δεν έχει σήμα καθόλου στην Αργυρούπολη, στην σήραγγα δεν έχει σήμα πουθενά εκτός από ότι πιάσει από τα micro. Άλιμο προς Αργυρούπολη συνεχίζει να πιάνει για αρκετή απόσταση βέβαια με 110-120 dB σήμα.

Ο Άγιος Δημήτριος πρέπει να άνοιξε το δίκτυο πρόσφατα...

1 hour ago, Arinos said:

Το ίδιο στον Άλιμο

Να είχαν τέτοιες ταχύτητες και έξω εκτός από τους συρμούς καλά θα ήταν 

Παρόλα αυτά πολύ καλό Ping ,με Cosmote έχω να δω πάρα πολύ καιρό τουλάχιστον 12 ping και κάτω 

6 minutes ago, elkons said:

Να είχαν τέτοιες ταχύτητες και έξω εκτός από τους συρμούς καλά θα ήταν 

Παρόλα αυτά πολύ καλό Ping ,με Cosmote έχω να δω πάρα πολύ καιρό τουλάχιστον 12 ping και κάτω 

Nova μια καθημερινή βόλτα στην Καλαμάτα πλατεία 

IMG_5838.jpeg

8 minutes ago, Harry636 said:

Nova μια καθημερινή βόλτα στην Καλαμάτα πλατεία 

IMG_5838.jpeg

Και το καλύτερο μου σκορ με την νόβα 

IMG_5839.jpeg

Just now, Harry636 said:

IMG_5839.jpeg

Πάλι WIND λέει 

Ημερομηνία;

5 minutes ago, Harry636 said:

IMG_5839.jpeg

Περιοχή της πρώην WIND νυν NOVA γεμάτη με οπτικές ίνες. Τις συνδέεις με τους σταθμούς βάσης και να τα αποτελέσματα!

Edited by Chrischal1908

2 minutes ago, elkons said:

Αρχαία μέτρηση WIND λέει 

Εδώ στο άλλο άτομο που είναι στην Αθήνα λέει telestet μάλλον προσπαθείτε να αρνηθείτε τα δεδομένα 

1 minute ago, Harry636 said:

Εδώ στο άλλο άτομο που είναι στην Αθήνα λέει telestet μάλλον προσπαθείτε να αρνηθείτε τα δεδομένα 

Εμένα στη Q λεει Info Quest SA 🥸 δεν ξέρω τι γίνεται και σε άλλους έχω δει Telestet .

Δεν αρνούμαι κάτι ,αφού πρώτη έφερε το 5G στη Καλαμάτα εχει γίνει πολύ καλή δουλειά επί WIND

Η Vf είναι πολύ περίεργη στη Καλαμάτα, εμένα γνωστοί μου λένε COSMOTE και Nova είναι μια χαρά εκεί .

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Ο Άγιος Δημήτριος πρέπει να άνοιξε το δίκτυο πρόσφατα...

Ναι είναι πολύ πρόσφατα, δυστυχώς ξέφυγε πάρα πολύ από της ημερομηνίες που έλεγαν.

Έτσι που πάει με αυτά που έχουμε δει, ούτε το 2030 δεν θα έχει τελειώσει.

@Harry636 Πριν 1.5 χρόνο και με Cosmote και με Nova το σήμα κοντά στα ΙΚΕΑ στις παραλαβές ,Αρτέμιδος το σήμα ήταν χάλια.  Σήμερα γνωρίζεις τι γίνεται;

11 minutes ago, elkons said:

Εμένα στη Q λεει Info Quest SA 🥸 δεν ξέρω τι γίνεται και σε άλλους έχω δει Telestet .

Δεν αρνούμαι κάτι ,αφού πρώτη έφερε το 5G στη Καλαμάτα εχει γίνει πολύ καλή δουλειά επί WIND

Η Vf είναι πολύ περίεργη στη Καλαμάτα, εμένα γνωστοί μου λένε COSMOTE και Nova είναι μια χαρά εκεί .

Η Vodafone πριν την ενοποίηση του δικτύου με την nova ήταν για κλάματα στην Καλαμάτα 

πλέον με το κοινό δίκτυο φυσάει πάει μέχρι 900+ στην πλατεία που έχει Ν78 το θέμα είναι μόνο σε γιορτές που πέφτει το δίκτυο 

24 minutes ago, Chrischal1908 said:

Περιοχή της πρώην WIND νυν NOVA γεμάτη με οπτικές ίνες. Τις συνδέεις με τους σταθμούς βάσης και να τα αποτελέσματα!

Και ακόμα δεν έχεις μετακομίσει ; 😋

Λοιπόν έχω σχέδιο, όλο το φόρουμ θα πάμε Καλαμάτα με κάρτες Nova και θα κάνουμε κάτω από όλες τις κεραίες σπινττεστ,έτσι θα δούμε την ομορφιά της περιοχής, να δούμε αν όλες οι κεραίες είναι αναβαθμισμένες και να ανανεβάσουμε το speedscore της νοβαρας 🥳

Edited by elkons

3 minutes ago, elkons said:

Και ακόμα δεν έχεις μετακομίσει ; 😋

Λοιπόν έχω σχέδιο, όλο το φόρουμ θα πάμε Καλαμάτα με κάρτες Nova και θα κάνουμε κάτω από όλες τις κεραίες σπινττεστ,έτσι θα δούμε την ομορφιά της περιοχής, να δούμε αν όλες οι κεραίες είναι αναβαθμισμένες και να ανανεβάσουμε το speedscore της νοβαρας 🥳

Είχα την τύχη να διαμένω σε πολλές χώρες του εξωτερικού ή Καλαμάτα έχει απίστευτο δίκτυο και με της 3 εταιρίες όπως απίστευτο σταθερό για τα δεδομένα της Ελλάδας.

εγω αυτήν την  περίοδο έχω Vodafone IMG_5841.thumb.jpeg.62f84679ea49c6a7f6122c4f795d1621.jpegIMG_5839.thumb.jpeg.a6e78e5ccfbb3a484c7d398288c67ff6.jpegIMG_5840.thumb.jpeg.f085b4d86c423ab8bf7c0796af5565b6.jpeg

2 minutes ago, Harry636 said:

Είχα την τύχη να διαμένω σε πολλές χώρες του εξωτερικού ή Καλαμάτα έχει απίστευτο δίκτυο και με της 3 εταιρίες όπως απίστευτο σταθερό για τα δεδομένα της Ελλάδας.

εγω αυτήν την  περίοδο έχω Vodafone IMG_5841.thumb.jpeg.62f84679ea49c6a7f6122c4f795d1621.jpegIMG_5839.thumb.jpeg.a6e78e5ccfbb3a484c7d398288c67ff6.jpegIMG_5840.thumb.jpeg.f085b4d86c423ab8bf7c0796af5565b6.jpeg

Αχ σε τι σημείο όλες;

Δικτυάρες μπορώ να πω

Αλλά τι Upload είναι αυτό στη Vodafone... και ping..

Cosmote και Nova έχουν πιο αξιόλογο Upload και ping βλέπω