elkons Δημ. Δευτέρα στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:00 μμ Α ναι μπερδεύτηκα γιατί όλα έχουν ίδια εμφάνιση στη γραμμή πλοήγησης. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:01 μμ 6 ώρες πριν, p_k said: Καλησπέρα από Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης. Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους. Επίσης Καλή Σαρακωστή με υγεία!🪁 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:04 μμ (edited) Σήμερα παρατήρησα μερικές κεραίες στον δρόμο από Nova vdf αλλά από τις παλιές ψηλές με 2 πάνελ κίτρινα -καφέ καμμένα από τον ήλιο. Από κάτω από κάθε πάνελ είχε κάτι σαν χαρτοταινία και το χω δει μόνο σε τέτοιες κεραίες. Τι ακριβώς είναι αυτό και σε τι βοηθάει; Edited Δευτέρα στις 08:04 μμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:16 μμ 11 minutes ago, elkons said: Σήμερα παρατήρησα μερικές κεραίες στον δρόμο από Nova vdf αλλά από τις παλιές ψηλές με 2 πάνελ κίτρινα -καφέ καμμένα από τον ήλιο. Από κάτω από κάθε πάνελ είχε κάτι σαν χαρτοταινία και το χω δει μόνο σε τέτοιες κεραίες. Τι ακριβώς είναι αυτό και σε τι βοηθάει; Μονωτικά για την υγρασία κτλπ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Ααοκ επειδή δε το έχω δει σε καινούργια πάνελ μου είχε κάνει εντύπωση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 08:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:29 μμ 10 minutes ago, elkons said: Ααοκ επειδή δε το έχω δει σε καινούργια πάνελ μου είχε κάνει εντύπωση Τα έβγαλες φωτογραφία;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 08:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:42 μμ Ναι Πιο παλια δεν ειχε αυτα απο κάτω ήταν καλώδια 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Δευτέρα στις 09:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:16 μμ Ε λογικά για να μη φθείρονται τα καλώδια ή για να μη γίνεται κάποια φωλιά από κάποιο έντομο εκεί και έχει ζημιές..ίσως οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα απο εμένα. Τα νεότερα πάνελ δεν έχουν κάτω καλώδια κιόλας νομίζω είναι από πίσω ή τα βάζουν σε έναν σωλήνα από κάτω ανάλογα το μοντέλο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 09:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:01 πμ 11 ώρες πριν, tasosat said: Ε λογικά για να μη φθείρονται τα καλώδια ή για να μη γίνεται κάποια φωλιά από κάποιο έντομο εκεί και έχει ζημιές..ίσως οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα απο εμένα. Τα νεότερα πάνελ δεν έχουν κάτω καλώδια κιόλας νομίζω είναι από πίσω ή τα βάζουν σε έναν σωλήνα από κάτω ανάλογα το μοντέλο. Μάλλον πάει αναλόγως το μοντέλο. Μη ξεχνάμε τα πάνελ είναι διάφορες εταιρείες. Ειδικά η Κοντ βάζει Huawei, Ericsson για Ν78, Kathrein και Commscope, οπότε ποικίλει. Τώρα αυτά τα "βρακάκια" είναι επειδή οι φλαντζουλες, τα ρακορακια ας πούμε των καλωδίων κρατάνε υγρασία φαίνεται, οπότε βρήκανε αυτή τη λύση, αλλά αυτό με βροχή πιστεύω παγιδεύει επίσης υγρασία... Τώρα αυτά είναι παλιά πιστεύω νεότερα μοντέλα δεν έχουν τέτοια θέματα 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Χθες στς 04:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:00 μμ Εγγύηση 7 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:02 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: Εγγύηση Λιβαδειά; Μα τέτοια πράγματα στο πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής της Ελλάδας; αλλαξε σιμ να δεις 5gbps 😁 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 04:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:05 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: Εγγύηση Μπορεί να είναι 10 τα Mbps αλλά νιώθεις την αξιοπιστία. "Πάω αργά γιατί βιάζομαι" 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:06 μμ Just now, cu2goup said: Μπορεί να είναι 10 τα Mbps αλλά νιώθεις την αξιοπιστία. "Πάω αργά γιατί βιάζομαι" "Μπαμπά μην τρέχεις", κτλ... 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Χθες στς 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:08 μμ 5 minutes ago, elkons said: Λιβαδειά; Μα τέτοια πράγματα στο πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής της Ελλάδας; αλλαξε σιμ να δεις 5gbps 😁 Όχι από αλλού τ στείλανε αλλά δεν άντεξα ν μην το ποσταρω 3 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:08 μμ 1 minute ago, memoriesradio said: "Μπαμπά μην τρέχεις", κτλ... Τώρα π το πες υπήρχε και σειρά Δε παίζει να μη ξέρεις τη γιαγιά 😁 https://youtu.be/Vv5Nh3Ru0Wk?si=Hb_hdIWjP_17KZac 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 5 ώρες πριν, Nickchris36 said: Εγγύηση Ζηλεύεις; Ανθούπολη κοντά στο μετρό Μοναστηράκι 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 minutes ago, Arinos said: Ζηλεύεις; Ανθούπολη κοντά στο μετρό Μοναστηράκι Αυτή η καταραμένη κεραία στο Μοναστηράκι και άδεια να είναι παίζει χάλια για κάποιο λόγο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Ας γίνω και εγώ νοντάκιας τώρα, όπως μας δίδαξαν οι φίλοι μας ΠΚ και ΚΡΙΣ, να ανεβάσω και καμία καλή ταχύτητα, 100 μέτρα από άδειο ίστο με N78. Μόλις φεύγεις 50 μέτρα πιο κάτω, πέφτουμε στα 20 Mbps. Πάντα με την εγγύηση της Νοντ. Τελεστετ ονλυ δε 100μετρα νετγουορκ 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited 17 ώρες πριν by cmvr 3 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 10 ώρες πριν, Arinos said: Ζηλεύεις; Ανθούπολη κοντά στο μετρό Μοναστηράκι Θέλει N78 στην πρώτη κεραία και στο Μοναστηράκι 5G ΧΤΕΣ 8 ώρες πριν, cmvr said: Ας γίνω και εγώ νοντάκιας τώρα, όπως μας δίδαξαν οι φίλοι μας ΠΚ και ΚΡΙΣ, να ανεβάσω και καμία καλή ταχύτητα, 100 μέτρα από άδειο ίστο με N78. Μόλις φεύγεις 50 μέτρα πιο κάτω, πέφτουμε στα 20 Mbps. Πάντα με την εγγύηση της Νοντ. Τελεστετ ονλυ δε 100μετρα νετγουορκ 🤣🤣🤣🤣🤣 Όταν το έλεγα εγώ δεν με πίστευαν. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Στον "Πειρατή" δίπλα από τον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης, εσωτερικός χώρος. Δυστυχώς στο S10 με Android 13, OneUI 5.1 το netmonster πλέον δεν μου δείχνει καθόλου λεπτομέρειες της 5G σύνδεσης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts