vaggelis_kam Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 3 minutes ago, memoriesradio said: Οπότε ή κάποιος ψεύδεται ή κάποιος περιμένει τα μέγιστα του δικτύου σε εσωτερικό χώρο και υπόγεια, με πολύ χαμηλό και μη ποιοτικό σήμα... Όχι δεν είμαι σε υπόγειο στον 2ο όροφο είμαι έχω και φουλ σήμα αλλά με λένε τα παιδιά είμαι σε 800αρα δε ξέρω τι σημαίνει. Με πήραν από τη Vodafone για προσφορά τους εξήγησα όλο το συμβάν με έδωσαν τιμή στα 13.58€ και μετά από 12 μήνες αύξηση 1€ κάτι τέτοιο,το πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα και ομιλία!! Πολύ δυνατή προσφορά εκεί θα πάω μάλλον! 5 minutes ago, memoriesradio said: Αγαπητέ αν μπορείς, ώστε να έχουμε και εμείς μια ξεκάθαρη εικόνα αλήθειας αλλά και του τι συμβαίνει στο Κάτω Σχολάρι όπου αναφέρεσαι, κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή Net Monster & Ookla Speedtest, τρέξτε τες, και ανέβασε εδώ screenshot από τις παραπάνω εφαρμογές, στα σημεία που βλέπεις τις "χαμηλές" ταχύτητες. Όμορφα κι ωραία... Εχτές ζήτησαν τα παιδιά το netmonster έχω πιο πίσω φωτογραφία 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 15 ώρες πριν, vaggelis_kam said: Το upload σε αυτές τις μετρήσεις είναι πάρα πολύ διαφορετικό αν είναι όντως στον ίδιο χώρο. Μάλιστα..μάλλον ζει σε διαφορικό ορίζοντα ο κύριος,δεν εχει τέτοιες ταχύτητες σιγουρότατα. Ανέβασε τα screenshot που σου είπα, και θα λυθούν οι απορίες "όλων" μας... 16 ώρες πριν, vaggelis_kam said: Τι; Άστο. Αυτά είναι για το προσωπικό εργασίας... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Εμένα μ κάνει εντύπωση που η Vodafone είναι αρκετά καλύτερη, αν δεν έχει η μία Ν78 ούτε η άλλη δε θα έχει π Βέβαια για να έχει η Vodafone πιο λίγες γραμμές θα πάει σε πιο υψηλές μπάντες, ευτυχώς, γιαυτό πολλοί μη λένε ότι η Vodafone είναι και καλα χειρότερη της Nova,ούτε κόφτη δεν έχει στα απεριόριστα και το δίκτυο λειτουργεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) Μπαλκονάτο Edited 10 ώρες πριν by vaggelis_kam 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Χμμ.. Για Ν1 το κόβω αν είχε Ν78 θα ήσουν 100MHz Ή βλάβη θα έχει η Ν78 ή απλά δεν υπάρχει στη κεραία αυτή, δηλαδή και στις άδειες δεν αναφέρει πως υπάρχει. 11 minutes ago, vaggelis_kam said: Ούτε κρύο Ούτε ζέστη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, mixtri said: Έτσι κάνουν. Αρπαχτές από εδώ και από εκεί. Και στη θεία μου έτσι έκαναν. Της έλεγαν έχετε σήμα και τους έλεγε «μα δε σας ακούω». Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τσίρκο 🤡 Είπαμε η Νόβα είναι δε ρήτρα νετγουορκ 🤣 😂 😂 🤣 Ζει από τις ρήτρες διακοπών 🤣 Edited 10 ώρες πριν by cmvr 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 38 minutes ago, vaggelis_kam said: Μπαλκονάτο Προτίμησε δοκιμές ταχύτητας με την εφαρμογή "Ookla Speedtest" και με επιλογή server όπως Nova, Cosmote Thessaloniki, για πιο έγκυρα αποτελέσματα. Το Fast δεν είναι και ότι καλύτερο (Netflix). 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 55 minutes ago, elkons said: Εμένα μ κάνει εντύπωση που η Vodafone είναι αρκετά καλύτερη, αν δεν έχει η μία Ν78 ούτε η άλλη δε θα έχει π Βέβαια για να έχει η Vodafone πιο λίγες γραμμές θα πάει σε πιο υψηλές μπάντες, ευτυχώς, γιαυτό πολλοί μη λένε ότι η Vodafone είναι και καλα χειρότερη της Nova,ούτε κόφτη δεν έχει στα απεριόριστα και το δίκτυο λειτουργεί. Τα δίκτυα είναι υπό ανάπτυξη! Θα προστεθούν αρκετές N78 φέτος! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Τα δίκτυα είναι υπό ανάπτυξη! Θα προστεθούν αρκετές N78 φέτος! Χωρίς παρεξήγηση σε ότι έχεις πει φίλε μου έχεις πέσει έξω στην νοντ οπότε σίγουρα στην κοσμοτε θα είναι ακόμα πιο έξω. Εκεί στην νοντ ο Σλοβάκ δεν σας έστειλε ΟΑΕΔ ακόμα ; 😂 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, cmvr said: Χωρίς παρεξήγηση σε ότι έχεις πει φίλε μου έχεις πέσει έξω στην νοντ οπότε σίγουρα στην κοσμοτε θα είναι ακόμα πιο έξω. Εκεί στην νοντ ο Σλοβάκ δεν σας έστειλε ΟΑΕΔ ακόμα ; 😂 ΔΥΠΑ φίλε. Και γίνεται ηλεκτρονικά η αίτηση για το επίδομα... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 5 minutes ago, memoriesradio said: Προτίμησε δοκιμές ταχύτητας με την εφαρμογή "Ookla Speedtest" και με επιλογή server όπως Nova, Cosmote Thessaloniki, για πιο έγκυρα αποτελέσματα. Το Fast δεν είναι και ότι καλύτερο (Netflix). Εμένα πάντα το fast συνήθως δείχνει πιο μεγάλη ταχύτητα από το speedtest της Ookla. Μια φορά μου είχε 2Gbps ενώ της Ookla 400 και είναι σωστό, σιγά μην είχα μέσα στο σπίτι 2Gbps,υπερβολή. 2 minutes ago, cmvr said: ΟΑΕΔ https://www.dypa.gov.gr/el/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Εμένα πάντα το fast συνήθως δείχνει πιο μεγάλη ταχύτητα από το speedtest της Ookla. Μια φορά μου είχε 2Gbps ενώ της Ookla 400 και είναι σωστό, σιγά μην είχα μέσα στο σπίτι 2Gbps,υπερβολή. Δεν είναι αξιόπιστο. Απλά. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, cmvr said: Χωρίς παρεξήγηση σε ότι έχεις πει φίλε μου έχεις πέσει έξω στην νοντ οπότε σίγουρα στην κοσμοτε θα είναι ακόμα πιο έξω. Εκεί στην νοντ ο Σλοβάκ δεν σας έστειλε ΟΑΕΔ ακόμα ; 😂 Κάνεις λάθος φίλε! Το δίκτυο στην περιοχή μου βελτιώθηκε και γενικότερα υπάρχει βελτίωση στο δίκτυο! Το ότι δεν έχει μπει N78 ή κάποιες ακόμη είναι σε B20 δεν σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμιστούν ή δεν θα προστεθούν όλες οι μπάντες. Θα προστεθούν νέοι σταθμοί! Είναι σταδιακό το επενδυτικό πλάνο! Το SA εντός εξαμήνου θα ενεργοποιηθεί! Edited 9 ώρες πριν by Chrischal1908 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 minutes ago, memoriesradio said: Δεν είναι αξιόπιστο. Απλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 9 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάνεις λάθος φίλε! Το δίκτυο στην περιοχή μου βελτιώθηκε και γενικότερα υπάρχει βελτίωση στο δίκτυο! Το ότι δεν έχει μπει N78 ή κάποιες ακόμη είναι σε B20 δεν σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμιστούν ή δεν θα προστεθούν όλες οι μπάντες. Θα προστεθούν νέοι σταθμοί! Είναι σταδιακό το επενδυτικό πλάνο! Το SA εντός εξαμήνου θα ενεργοποιηθεί! Οπότε για να λες θα μπει το SA εσύ σημαίνει ότι θα τα γυρίσει όλα σε edge sa γιατί κανονικό δεν πρόκειται να δει ούτε το 26 η Νονταρα 😂 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, cmvr said: Οπότε για να λες θα μπει το SA εσύ σημαίνει ότι θα τα γυρίσει όλα σε edge sa γιατί κανονικό δεν πρόκειται να δει ούτε το 26 η Νονταρα 😂 Κάτσε γιατί τώρα λογικά θα ξανά αλλάξει και όνομα, διοίκηση, πάλι από την αρχή όλα, άρα πάλι πίσω. Βάλε κάνα χρόνο ακόμα λοιπόν 😅 Εν τω μεταξύ η Cosmote έχει θέματα ακόμα στο SA και δεν το δινεκ6σε όλους με παρπαναω N78 αλλά θα δώσει η νόβα εντός εξαμήνου. Κατάντια να λέμε τέτοια πράματα έτσι τα πετάμε απλά... Αν και τους έχω ικανούς να δώσουν τέρμα σκαρτη υπηρεσία, απλά για να λένε ότι το έδωσαν... Edited 9 ώρες πριν by johnny_htc 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 18 minutes ago, johnny_htc said: Κάτσε γιατί τώρα λογικά θα ξανά αλλάξει και όνομα, διοίκηση, πάλι από την αρχή όλα, άρα πάλι πίσω. Βάλε κάνα χρόνο ακόμα λοιπόν 😅 Εν τω μεταξύ η Cosmote έχει θέματα ακόμα στο SA και δεν το δινεκ6σε όλους με παρπαναω N78 αλλά θα δώσει η νόβα εντός εξαμήνου. Κατάντια να λέμε τέτοια πράματα έτσι τα πετάμε απλά... Αν και τους έχω ικανούς να δώσουν τέρμα σκαρτη υπηρεσία, απλά για να λένε ότι το έδωσαν... Πάντως δεν έμειναν και πολλοί από τους πελάτες μας στην Νοντ. Νταχάου το δίκτυο ακόμα στην Αθήνα μέσα και σε σημεία που και καλά ανά αναβάθμισαν. Στον τέλος θα μείνουν συνδρομητές οι δύο φίλοι του φόρουμ και θα περιμένουν να αναβαθμίσει σε 6g με κόφτη 8mbps 😂 Edited 9 ώρες πριν by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 11/5/2024 at 2:03 ΠΜ, Chrischal1908 said: Ελπίζω να μπουν τελικά οι Άραβες και να την απογειώσουν!📶🇦🇪 On 11/5/2024 at 2:39 ΠΜ, Chrischal1908 said: Ποτέ δεν είπε κανείς για 8 δις. Αν θέλουν μπορούν από τα 2 του επενδυτικού να τα κάνουν 3 δις. Όταν με το καλό μπούν θα τα ξέρουμε όλα από την παρουσίαση. Φθινόπωρο θαρρώ ή αρχές του 2025. Τελικά δεν μπήκαν οι Άραβες On 3/9/2023 at 9:49 ΜΜ, Chrischal1908 said: Πρώτο τρίμηνο του 2025 θα μιλάμε για άλλο δίκτυο πανελλαδικά! Δυστυχώς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 48 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάνεις λάθος φίλε! Το δίκτυο στην περιοχή μου βελτιώθηκε και γενικότερα υπάρχει βελτίωση στο δίκτυο! Το ότι δεν έχει μπει N78 ή κάποιες ακόμη είναι σε B20 δεν σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμιστούν ή δεν θα προστεθούν όλες οι μπάντες. Θα προστεθούν νέοι σταθμοί! Είναι σταδιακό το επενδυτικό πλάνο! Το SA εντός εξαμήνου θα ενεργοποιηθεί! Να φανταστώ οι παραπάνω εξαγγελίες θα συμπέσουν μαζί με το κοσμοδρόμιο στην Καλαμάτα, και μαζί με την αναβάθμιση στο μετρό Θεσσαλονίκης ώστε να δέχεται πληρωμές με κάρτα και χαρτονομίσματα, σωστά; Edited 9 ώρες πριν by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 hour ago, Chrischal1908 said: Κάνεις λάθος φίλε! Το δίκτυο στην περιοχή μου βελτιώθηκε και γενικότερα υπάρχει βελτίωση στο δίκτυο! Το ότι δεν έχει μπει N78 ή κάποιες ακόμη είναι σε B20 δεν σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμιστούν ή δεν θα προστεθούν όλες οι μπάντες. Θα προστεθούν νέοι σταθμοί! Είναι σταδιακό το επενδυτικό πλάνο! Το SA εντός εξαμήνου θα ενεργοποιηθεί! Ποιο είναι το λάθος του; ο ορισμός είναι επειδή είναι η Nova; Ποια είναι η περιοχή σου είπαμε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, vaggelis_kam said: Ποια είναι η περιοχή σου είπαμε; Μαρούσι είναι η περιοχή του. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Μάλιστα.. κάνει την προσωπική του εμπειρία στη περιοχή του,γενική για όλους. Μάλλον κάνει λάθος δεν είναι έτσι τα πράγματα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Μπράβο στο παιδί που έκανε καταγραφή με Nova στο CellMapper στα χωριά Φύλλα/Αφράτι Ευβοίας γιατί δεν πρόλαβα να περάσω αυτές τις μέρες με πρόλαβε όμως,ξεκάθαρη υπεροχή συγκριτικά με τη Cosmote, βοηθά πάρα πάρα πολύ η κεραία στο Βράχος 13073 ενώ εκεί η Cosmote παλεύει με σήμα από Βαθύ και Σχηματάρι και αν πιάσει. Η Cosmote θελει συνεγκατασταση χτες. @johnny_htc Βράχος χτες 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Καλησπέρα στη παρέα Προχώρησα τελικά με συμβόλαιο με τη Vodafone προφανώς επειδή με συμφέρει στη τσέπη και με καλύπτει το δίκτυο ειδικά στη δουλειά πιο καλά από όλες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο πρόβλημα μου,και στη Vodafone με είπαν πως πληρώνω μόνο το πάγιο του 2ου μήνα κάτι τέτοιο ενώ στη Nova τα λένε για να μείνω. Οπότε είχατε δίκιο!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 38 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 38 λεπτά πριν 24 minutes ago, vaggelis_kam said: Καλησπέρα στη παρέα Προχώρησα τελικά με συμβόλαιο με τη Vodafone προφανώς επειδή με συμφέρει στη τσέπη και με καλύπτει το δίκτυο ειδικά στη δουλειά πιο καλά από όλες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο πρόβλημα μου,και στη Vodafone με είπαν πως πληρώνω μόνο το πάγιο του 2ου μήνα κάτι τέτοιο ενώ στη Nova τα λένε για να μείνω. Οπότε είχατε δίκιο!!! Είπαμε Νόβα δε ρήτρα νετγουορκ 🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts