Gv2008 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, Chrischal1908 said: Έχουν κάνει κάτι! Πιστεύεις εάν συνεχίζει η πρώην WIND θα ήταν καλύτερα η κατάσταση;; 500εκατ για όλα αυτά είχε ανακοινώσει επενδύσεις. Η νέα εταιρία ακουμπάει ήδη το 1 δις ήδη για όλα και έχει και συνέχεια! Προσωπικά έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην πρώην wind καθώς από τη νέα nova έχω περάσει τα πάνδεινα. Αλλά καλό είναι να εξελίσσονται και οι άλλοι δύο πάροχοι 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Προσωπικά έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην πρώην wind καθώς από τη νέα nova έχω περάσει τα πάνδεινα. Αλλά καλό είναι να εξελίσσονται και οι άλλοι δύο πάροχοι Δεν είχε η WIND την επενδυτική ευρωστία που χρειαζόταν! Για τις επενδύσεις αναφέρομαι! Η κεραία της Πλαταιών στο Μαρούσι κοντά στον ΗΣΑΠ 750m από το σπίτι μου! Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη! 20241226_143317.heic 20241226_143339.heic Edited 16 ώρες πριν by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Αμύνταιο Φλώρινας Λεβαία Μανιάκι 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 54 minutes ago, Chrischal1908 said: Δεν είχε την επενδυτική ευρωστία που χρειαζόταν! Για τις επενδύσεις αναφέρομαι! Η κεραία της Πλαταιών στο Μαρούσι κοντά στον ΗΣΑΠ 750m από το σπίτι μου! Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη! 20241226_143317.heic 3 MB · 0 downloads 20241226_143339.heic 4 MB · 0 downloads Σίγουρα δεν είχα την οικονομική ευρωστία, αλλά έχει πολλές παθογένειες με μια από αυτές να είναι η εξυπηρέτηση. Σε συνδυασμό με το ότι η συνεργάτιδα είναι καλύτερη στο 90% των περιοχών που κινούμαι με απωθεί να επιλέξω τη nova. Συν την καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμές της Vodafone. Μακάρι όμως με την πώληση να αλλάξουν πολλά πράγματα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 9 minutes ago, p_k said: Αμύνταιο Φλώρινας Λεβαία Μανιάκι Από Σέλι έχουμε;; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Από Σέλι έχουμε;; Όχι, είναι πολύ μακριά από εδώ. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 9 minutes ago, p_k said: Όχι, είναι πολύ μακριά από εδώ. Βόρεια Ελλάδα πάνε αρκετά καλά πχ Ιωάννινα, Καστοριά, Φλώρινα αλλά και στους δρόμους μεταξύ αυτών των περιοχών. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 29 minutes ago, Gv2008 said: Σίγουρα δεν είχα την οικονομική ευρωστία, αλλά έχει πολλές παθογένειες με μια από αυτές να είναι η εξυπηρέτηση. Σε συνδυασμό με το ότι η συνεργάτιδα είναι καλύτερη στο 90% των περιοχών που κινούμαι με απωθεί να επιλέξω τη nova. Συν την καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμές της Vodafone. Μακάρι όμως με την πώληση να αλλάξουν πολλά πράγματα Ότι είπες… και εγώ για αυτό πήγα στη Vodafone και έκοψα το κινητό μου. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Παλαίφυτο Πέλλας 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 5 ώρες πριν, elkons said: Αν δεν είχαν κοινές κεραίες σήμερα τι εικόνα θα είχαμε πιστεύετε 😃😃 Η Nova θα ήταν πρώτη όπως πάντα..... 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Περιφερειακά των Γιαννιτσών 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 19 minutes ago, p_k said: Παλαίφυτο Πέλλας Γιατί τόσο χαμηλά εδώ; Ήσουν μακριά από την κεραία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, Gv2008 said: Γιατί τόσο χαμηλά εδώ; Ήσουν μακριά από την κεραία; Δεν είναι τόσο άσχημα αν δεις CellMapper Στο Παλαίφυτο πιάνει καλά η Cosmote επειδή έχει πιο έξω ολόκληρο πυλώνα ενώ η NOVA έχει έναν πυλώνα αρκετά μακριά και χτυπάει στο Παλαίφυτο Β20 αν πατήσετε πάνω στη κεραία δείχνει τις μπάντες που ρίχνει,και η άλλη Β20only που δεν έπιανε πιστεύω από κει. Edited 20 ώρες πριν by elkons 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 20 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, Gv2008 said: Γιατί τόσο χαμηλά εδώ; Ήσουν μακριά από την κεραία; Όλες οι μετρήσεις είναι εν κινήσει μέσα στο αυτοκίνητο. Εννοείται ότι δεν οδηγώ εγώ. Πέλλα Edited 20 ώρες πριν by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Παιδιά, το παρακάτω είναι καθαρά χιουμοριστικό, χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν! Γιορτινές μέρες έχουμε, ας γελάσουμε λίγο με τις συζητήσεις μας και τη Nova που μας ενώνει! Καλή διάθεση και υγεία σε όλους! Nova του Ευριπίδη: Μια Τραγωδία στο Φόρουμ"-Ραψωδία Α': Το Ping της Έριδος Η Απαγωγή της Nova – Επεισόδιο Ι Χορός (Φίλοι του Φόρουμ):Ω, φοβερή διαμάχη! Στη μέση του φόρουμ, δύο ήρωες μάχονται για την αγάπη της Nova. Chrischal1908 (ως Μενέλαος):Πες μου, θεοί, πού κρύβεται η αλήθεια; Nova, αιώνια αγάπη μου! Σε υπερασπίζομαι γιατί οι οπτικές ίνες σου λάμπουν σαν τον ήλιο! p_k (ως Θεοκλύμενος):Ψεύδεσαι, Chrischal! Εγώ είμαι ο πιστός της Nova! Εγώ βλέπω το 5G της να ανθίζει σαν λουλούδι. Την αγαπώ περισσότερο! Nova (ως Ελένη):Ω, ας σταματήσει αυτός ο καυγάς! Δεν σας αξίζω, αγαπητοί μου! Έχω προσπαθήσει να προσφέρω ταχύτητες και υπηρεσίες, αλλά κάποιες φορές πέφτω, όπως όλοι οι θεοί του Ολύμπου. Chrischal1908:Ψεύτικοι είναι όλοι όσοι την κατηγορούν! Nova, γύρνα σε μένα, και ο νέος μέτοχος θα μας οδηγήσει σε χρυσή εποχή! p_k:Μόνο εγώ καταλαβαίνω την αληθινή σου αξία! Η SA αρχιτεκτονική σου θα αλλάξει τον κόσμο. Άσε αυτόν τον ανόητο! Χορός:Μα οι κοινοί θνητοί φωνάζουν: "Κακές γραμμές, εξωτερικοί συνεργάτες, υπηρεσίες που αργούν!" Τι λέτε σε αυτό; Nova:Αχ, αγαπημένοι μου φανατικοί, μην τσακώνεστε. Είμαι απλά μια ταπεινή εταιρεία. Στηρίξτε με, αλλά μη μισείτε όσους λένε την αλήθεια για μένα! Chrischal1908 και p_k (μαζί):Θα σε λατρεύουμε για πάντα, ω Nova, είτε με νέες υποδομές, είτε χωρίς! Χορός:Η μάχη δεν έχει τέλος... το φόρουμ γελά και κλαίει μαζί! Το σκηνικό κλείνει με τους p_k και Chrischal1908 να συνεχίζουν να μαλώνουν, ενώ η Nova λάμπει αμέριμνη και απολαμβάνει. 1 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Παιδιά, το παρακάτω είναι καθαρά χιουμοριστικό, χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν! Γιορτινές μέρες έχουμε, ας γελάσουμε λίγο με τις συζητήσεις μας και τη Nova που μας ενώνει! Καλή διάθεση και υγεία σε όλους! Nova του Ευριπίδη: Μια Τραγωδία στο Φόρουμ"-Ραψωδία Α': Το Ping της Έριδος Η Απαγωγή της Nova – Επεισόδιο Ι Χορός (Φίλοι του Φόρουμ):Ω, φοβερή διαμάχη! Στη μέση του φόρουμ, δύο ήρωες μάχονται για την αγάπη της Nova. Chrischal1908 (ως Μενέλαος):Πες μου, θεοί, πού κρύβεται η αλήθεια; Nova, αιώνια αγάπη μου! Σε υπερασπίζομαι γιατί οι οπτικές ίνες σου λάμπουν σαν τον ήλιο! p_k (ως Θεοκλύμενος):Ψεύδεσαι, Chrischal! Εγώ είμαι ο πιστός της Nova! Εγώ βλέπω το 5G της να ανθίζει σαν λουλούδι. Την αγαπώ περισσότερο! Nova (ως Ελένη):Ω, ας σταματήσει αυτός ο καυγάς! Δεν σας αξίζω, αγαπητοί μου! Έχω προσπαθήσει να προσφέρω ταχύτητες και υπηρεσίες, αλλά κάποιες φορές πέφτω, όπως όλοι οι θεοί του Ολύμπου. Chrischal1908:Ψεύτικοι είναι όλοι όσοι την κατηγορούν! Nova, γύρνα σε μένα, και ο νέος μέτοχος θα μας οδηγήσει σε χρυσή εποχή! p_k:Μόνο εγώ καταλαβαίνω την αληθινή σου αξία! Η SA αρχιτεκτονική σου θα αλλάξει τον κόσμο. Άσε αυτόν τον ανόητο! Χορός:Μα οι κοινοί θνητοί φωνάζουν: "Κακές γραμμές, εξωτερικοί συνεργάτες, υπηρεσίες που αργούν!" Τι λέτε σε αυτό; Nova:Αχ, αγαπημένοι μου φανατικοί, μην τσακώνεστε. Είμαι απλά μια ταπεινή εταιρεία. Στηρίξτε με, αλλά μη μισείτε όσους λένε την αλήθεια για μένα! Chrischal1908 και p_k (μαζί):Θα σε λατρεύουμε για πάντα, ω Nova, είτε με νέες υποδομές, είτε χωρίς! Χορός:Η μάχη δεν έχει τέλος... το φόρουμ γελά και κλαίει μαζί! Το σκηνικό κλείνει με τους p_k και Chrischal1908 να συνεχίζουν να μαλώνουν, ενώ η Nova λάμπει αμέριμνη και απολαμβάνει. Είμαι έξω και άρχισα να γελάω σαν τρελός. Δεν ήξερα μετά τι να απαντήσω όταν με ρώτησαν γιατί γελάω. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 38 minutes ago, elkons said: Παιδιά, το παρακάτω είναι καθαρά χιουμοριστικό, χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν! Γιορτινές μέρες έχουμε, ας γελάσουμε λίγο με τις συζητήσεις μας και τη Nova που μας ενώνει! Καλή διάθεση και υγεία σε όλους! Nova του Ευριπίδη: Μια Τραγωδία στο Φόρουμ"-Ραψωδία Α': Το Ping της Έριδος Η Απαγωγή της Nova – Επεισόδιο Ι Χορός (Φίλοι του Φόρουμ):Ω, φοβερή διαμάχη! Στη μέση του φόρουμ, δύο ήρωες μάχονται για την αγάπη της Nova. Chrischal1908 (ως Μενέλαος):Πες μου, θεοί, πού κρύβεται η αλήθεια; Nova, αιώνια αγάπη μου! Σε υπερασπίζομαι γιατί οι οπτικές ίνες σου λάμπουν σαν τον ήλιο! p_k (ως Θεοκλύμενος):Ψεύδεσαι, Chrischal! Εγώ είμαι ο πιστός της Nova! Εγώ βλέπω το 5G της να ανθίζει σαν λουλούδι. Την αγαπώ περισσότερο! Nova (ως Ελένη):Ω, ας σταματήσει αυτός ο καυγάς! Δεν σας αξίζω, αγαπητοί μου! Έχω προσπαθήσει να προσφέρω ταχύτητες και υπηρεσίες, αλλά κάποιες φορές πέφτω, όπως όλοι οι θεοί του Ολύμπου. Chrischal1908:Ψεύτικοι είναι όλοι όσοι την κατηγορούν! Nova, γύρνα σε μένα, και ο νέος μέτοχος θα μας οδηγήσει σε χρυσή εποχή! p_k:Μόνο εγώ καταλαβαίνω την αληθινή σου αξία! Η SA αρχιτεκτονική σου θα αλλάξει τον κόσμο. Άσε αυτόν τον ανόητο! Χορός:Μα οι κοινοί θνητοί φωνάζουν: "Κακές γραμμές, εξωτερικοί συνεργάτες, υπηρεσίες που αργούν!" Τι λέτε σε αυτό; Nova:Αχ, αγαπημένοι μου φανατικοί, μην τσακώνεστε. Είμαι απλά μια ταπεινή εταιρεία. Στηρίξτε με, αλλά μη μισείτε όσους λένε την αλήθεια για μένα! Chrischal1908 και p_k (μαζί):Θα σε λατρεύουμε για πάντα, ω Nova, είτε με νέες υποδομές, είτε χωρίς! Χορός:Η μάχη δεν έχει τέλος... το φόρουμ γελά και κλαίει μαζί! Το σκηνικό κλείνει με τους p_k και Chrischal1908 να συνεχίζουν να μαλώνουν, ενώ η Nova λάμπει αμέριμνη και απολαμβάνει. Μου άρεσε ειλικρινά! Υγεία και χαρές σε όλους και καλή διάθεση, σωστά τα έγραψες. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε ανούσια πράγματα. Thumbs up από μένα. Edited 12 ώρες πριν by p_k 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Χαίρομαι που το πήρες έτσι, ήταν καθαρά χιουμοριστικό αυτό που έγραψα. Καλές γιορτές σε όλα τα μέλη φόρουμ και στις οικογένειές σας, και εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία, χαρά και περισσότερες όμορφες στιγμές, γιατί τα τελευταία χρόνια μας έχουν στερήσει πολλά=) Edited 12 ώρες πριν by elkons 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtr24skg Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Στην διαδρομή για Βουλγαρία Μπάνσκο κι επιστροφή μέσω Δράμας. Τα Ν78 που εντοπίστηκαν είναι τα παρακάτω: 13754 Λαγκαδάς 13758 Γερακαρού 2765 Πολυδένδρι 2764 Καρτερές 12176 Σέρρες 5053 ΤΕΙ Σερρών 4311 Λευκώνας 12167 Ηράκλεια 2133 Σιδηρόκαστρο 2124 Προμαχώνας 12684 Προσοτσάνη 913 Κορυλοβος 1900 Δράμα 12686 Αλιστράτη 12689 Ροδολίβος 12171 Νέα Ζίχνη 12177 Κερδύλλια 2125 Κερδύλλια 2178, 15462, 1699, 2315 Ασπροβάλτα 11920 Ολυμπιάδα 2104 Μεγάλη Βόλβη Οι χαμηλές ταχύτητες δεν παίζουν ρόλο παρά η χωρητικότητα. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι ασυρματικά εκτός απο πολύ ελάχιστους σταθμούς που έχουν οπτική ίνα και μετά με την σειρά τροφοδοτούν τις υπόλοιπες. Μακάρι να είχαν όλες οι κεραίες φωτοβολταϊκά όπως στη Βουλγαρία. Εδώ που τα λέμε αντι για κοντ με Α1 που λένε για Ν78 θα γίνει βοντ Α1 και νοντ Α1. Η Κοντ άργησε παρά πολύ σε πάρα πολλά σημεία και είναι πίτα παντού Ν1 γιατί όμως άραγε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts