Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, Nickchris36 said:

Θυμάσαι περιοχή που τον εντοπίσες στο περιπου;

Από την Κηφισίας που τον έχω πιάσει στο ύψος του leroy merlin τον βλέπω με TA 8 στο τρένο μεταξύ Αμαρουσίου και Νερατζιώτισσας με ΤΑ 14 ίσως προς Πολύδροσο - Λ. Πεντέλης Χαλάνδρι.

8 minutes ago, Arinos said:

Από την Κηφισίας που τον έχω πιάσει στο ύψος του leroy merlin τον βλέπω με TA 8 στο τρένο μεταξύ Αμαρουσίου και Νερατζιώτισσας με ΤΑ 14 ίσως προς Πολύδροσο - Λ. Πεντέλης Χαλάνδρι.

Οκ.Απλα ο δεύτερος σταθμός 10046 της 2100 είναι στην Ιερά Οδό.Για αυτό μου φάνηκε παράξενο..Μεγάλη απόσταση..

Edited by Nickchris36

Edge SA For Ever

2 minutes ago, Nickchris36 said:

Οκ.Απλα ο δεύτερος σταθμός 10046 της 2100 είναι στην Ιερά Οδό.Για αυτό μου φάνηκε παράξενο..Μεγάλη απόσταση..

Ναι και εμένα μου φάνηκε παράξενο.

Στο σκρινσοτ λείπουν τα στοιχεία για NSA που έχει συνδεθεί, καταλαβαίνω πως η 2100 του 4g έρχεται από 10046.

27 minutes ago, Arinos said:

Στο σκρινσοτ λείπουν τα στοιχεία για NSA που έχει συνδεθεί, καταλαβαίνω πως η 2100 του 4g έρχεται από 10046.

photoshop only edge sa +++++ 😂😂😂😂😂😂

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ας μη κοροϊδευόμαστε η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη 100%

Αποκλείεται να πιάνει η κεραία στην Ιερά οδό μέχρι το Μαρούσι, απλά ΔΕΝ γίνεται, δεν είναι κανάς ιστός θηρίο, φαίνεται στο CellMapper άλλωστε μέχρι που πάει το σήμα της. Οπότε ξανά δες πόσο μεγάλη είναι η αξιοπιστία σου @Chrischal1908

@Chrischal1908 @p_k Συγνώμη για την περίεργη μου ερώτηση/απορία αλλά θέλω να μου λυθεί. Ένας δεν διαχειρίζεται και τα 2 προφίλ σωστά; ή κάνω λάθος;

Edited by elkons

8 ώρες πριν, Arinos said:

H 10102 είναι κοντύτερα. Πρέπει να αλλάξω στην ρύθμιση γιατί έχει μικρότερο RSRP;; Ας απαντήσει κάποιος!

5 ώρες πριν, elkons said:

Ας μη κοροϊδευόμαστε η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη 100%

Αποκλείεται να πιάνει η κεραία στην Ιερά οδό μέχρι το Μαρούσι, απλά ΔΕΝ γίνεται, δεν είναι κανάς ιστός θηρίο, φαίνεται στο CellMapper άλλωστε μέχρι που πάει το σήμα της. Οπότε ξανά δες πόσο μεγάλη είναι η αξιοπιστία σου @Chrischal1908

@Chrischal1908 @p_k Συγνώμη για την περίεργη μου ερώτηση/απορία αλλά θέλω να μου λυθεί. Ένας δεν διαχειρίζεται και τα 2 προφίλ σωστά; ή κάνω λάθος;

Ναι ίδια είναι😒 ο ένας Θεσσαλονίκη ο άλλος Αθήνα Μαρούσι. Έλεος δεν έχουμε όλοι την Ελληνική κουτοπόνηρη νοοτροπία.

Screenshot_20241124_025829_NetMonster.jpg

Edited by Chrischal1908