cmvr Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 51 minutes ago, Chrischal1908 said: Το 2025 έχω πει! Εξ άλλου νέες άδειες βγαίνουν, το SA έρχεται, οι B20 έχουν μειωθεί! Πάει καλά! οι B20 έχουν μειωθεί φυσικα στον ύπνο μας 🤣 Νοβα ονλυ δε 8μβπσ νετουγουτκ 🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Εγνατία με Βενιζέλου Εγνατία με Αριστοτέλους Δωδεκανήσου Αντιγονιδών 26ης Οκτωβρίου, Δικαστήρια Καμάρα Λιμάνι Θεσσαλονίκης Παναγία Χαλκέων Edited 7 ώρες πριν by p_k 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το 2025 έχω πει! Εξ άλλου νέες άδειες βγαίνουν, το SA έρχεται, οι B20 έχουν μειωθεί! Πάει καλά! Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί "Ζήτω το Έθνος"! 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 5 minutes ago, memoriesradio said: Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί "Ζήτω το Έθνος"! Ζήτω η νοβα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Ζήτω η νοβα Ζήτω το Edge SA+ 6CA! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σας εχει τύχει να σας μπλοκάρουν από όλα του speedtest της ookla; Καθόμουν εδώ στο φόρουμ έβλεπα πιο παλιές συνομιλίες με links από speedtests ,μπήκα σε αρκετά και αποφάσισαν να με μπλοκάρουν εντελώς με δεδομένα με wifi τίποτα, ούτε από την εφαρμογή speedtest δε ξεκινάει. Καμία ιδέα; τι φταίει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Σας εχει τύχει να σας μπλοκάρουν από όλα του speedtest της ookla; Καθόμουν εδώ στο φόρουμ έβλεπα πιο παλιές συνομιλίες με links από speedtests ,μπήκα σε αρκετά και αποφάσισαν να με μπλοκάρουν εντελώς με δεδομένα με wifi τίποτα, ούτε από την εφαρμογή speedtest δε ξεκινάει. Καμία ιδέα; τι φταίει; Δεν είναι δικό σου θέμα, έχει πρόβλημα το speedtest.net. Κι εμένα με cosmote, Vodafone και Nova μου εμφανίζει την ίδια σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Τώρα εννοείς ή άλλη φορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Τώρα εννοείς ή άλλη φορά; Τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ρώτησα κ έναν γνωστό μου που έχει ούτε σε αυτόν δε ξεκινάει. Λέω και εγώ το είδα και αγχώθηκα τι έκανα και με έχουν μπλοκάρει Συγκεκριμένα αυτό στο σαιτ ,στην εφαρμογή απλά Error. Νταξει καλά είναι το δίκτυο μας https://downdetector.com/status/speedtest/ Ότι πάω να δω στο Downdetector της Ookla τι γίνεται με το speedtest της Ookla με ξεπερνά 😋 Και έβλεπα από τα σημαντικά σπινττεστς εκείνη την ώρα, της νοβας ,στο τελευταίο λινκ το έπαθα *Update Επανήλθε το speedtest, μπορείτε να συνεχίσετε να τεστάρετε τα νόβα δεδομένα σας αδιάκοπα μέχρι να φάτε τον κόφτη, να χορτάσετε ταχύτητες. Ξεκάθαρα χιουμοριστικό μη το λάβουν μερικοί προσωπικά, και ξέρουν μερικοί τι εννοώ. Ενημερωτικά ανέφερα πως αποκαταστάθηκε. Καλό σας βράδυ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts