elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 3 minutes ago, Arinos said: Και εμένα ακόμα wind λέει εκεί, παρόλο που η sim είναι nova. Στην αυτόματη αναζήτηση WIND και στο σήμα πάνω αριστερά NOVA,σωστά; 1 minute ago, paanos said: Τα Speedtest σε iOS πολύ συχνά λένε WIND. Σε Android μόνο Telestet βλέπω Σε Android σε συμβόλαιο NOVA με παλιά κάρτα έλεγε εμένα Telestet, πριν την ένωση Nova WIND έλεγε WIND. Αναφέρομαι για speedtest σε Android. Σε κάρτα Q πάντα έλεγε Info Quest S.A ενώ στο speedtest online όμως, εκτός εφαρμογής πάντα Nova λέει στα Android. Δε ξέρω τι πάει λάθος Just now, p_k said: Α συγνώμη,τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεστε ειδικά για τα speedtests, εγώ νόμιζα ότι μιλάτε για το πώς εμφανίζεται το λογότυπο δικτύου στη status bar του κινητού. Και εγώ έτσι κατάλαβα στην αρχή λέω και εγώ WIND και Telestet εκεί πάνω αποκλείεται Στην αυτόματη αναζήτηση εμένα με σιμ Cosmote λέει WIND 🥸 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Εγώ που έψαχνα να βρω την wind να δω τι βγάζει και δεν βρίσκω καμία ούτε την cosmote ούτε την wind τα νεύρα μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 44 minutes ago, elkons said: Στην αυτόματη αναζήτηση WIND και στο σήμα πάνω αριστερά NOVA,σωστά; Ναι, χειροκίνητη αναζήτηση wind 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος On 7/2/2023 at 9:17 ΜΜ, Chrischal1908 said: Σχετικά με την αναβάθμιση στην Αθήνα στο Μαρούσι και στα πέριξ, έμαθα ότι θα ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι τέλος του Μάρτη. Το πολύ επαναλαμβάνω...! Άντε να δούμε τις διαφορές γιατί υπάρχουν κενά κάλυψης με χαμηλές ταχύτητες και απουσιάζουν κεραίες- σταθμοί βάσης. Πως αισθάνεσαι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αναβάθμιση στο Μαρούσι και έχουμε 2 μήνες για το νέο έτος;👍👍 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 11 minutes ago, elkons said: Πως αισθάνεσαι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αναβάθμιση στο Μαρούσι και έχουμε 2 μήνες για το νέο έτος;👍👍 Αν θυμάμαι καλά κάτι για Νοέμβρη είχε πει παλαιότερα, μετά κάτι για εντός καλοκαιριού και μετά για τέλη του έτους. Μόνο που δεν είχε αναφερθεί σε ποιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Μέχρι το 2030 θα έχει αναβαθμιστεί λογικά 😋 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Τουλάχιστον έβγαλαν μια άδεια για Μαρούσι, αν θα κάνει δουλεία στην περιοχή του η καινούργια κεραία ή όχι δεν το ξέρουμε όμως. Just now, elkons said: Μέχρι το 2030 θα έχει αναβαθμιστεί λογικά 😋 Κάτι σαν την κάλυψη στο μετρό, έτσι που πάει από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα για το 2030 βλέπουμε την ολοκλήρωση του έργου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Πρώτα θα μάθουμε για το άνοιγμα του μετρό στη Θεσσαλονίκη και μετά για τη πώληση της νοβαρας 😇 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 2 minutes ago, Antonio21 said: Για καφεδάκι Έχει και κόφτη ..στη ζάχαρη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Πως αισθάνεσαι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αναβάθμιση στο Μαρούσι και έχουμε 2 μήνες για το νέο έτος;👍👍 Η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν αφορά μόνο το Μαρούσι αλλά και γειτονικές περιοχές. Νέες άδειες βγαίνουν όλες με N78 μέσα, η υλοποίηση του πλάνου προχωρά! Είμαι ικανοποιημένος γιατί όπου έχω πάει δεν με έχει απογοητεύσει στην μη παροχή υπηρεσιών κυρίως δεδομένων. Έχω υπομονή...Απλά υπήρχε επενδυτική ξηρασία για 10 χρόνια στην εταιρεία από την εποχή της APAX που πολλοί υποστηρίζουν ότι ευθυνόταν για την χρεοκοπία της εταιρείας τότε. Η United Group ολοκληρώνει σε 2 μήνες τον 3ο χρόνο του επενδυτικού της πλάνου. Όταν ολοκληρώσει και τον 5ο θα την κρίνω αυστηρά πχ δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο και θα φύγω για Cosmote. Εξάλλου είναι σαν τις εταιρείες ενέργειας κάθε μήνα μπορείς να αλλάζεις! Στην κόκκινη δεν πάω. https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2263546/amerikanoaravikh-ypothesh-h-exagora-ths-nova-.html Edited 7 Νοέμβριος by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Ναι αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις συγκεκριμένα στη ερώτηση μου αφού για Μαρούσι έλεγες.. Η Αθήνα είναι γενικό, εγώ λέω κάτι ειδικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Καλημέρα από Λάκκωμα Χαλκιδικής 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, p_k said: Καλημέρα από Λάκκωμα Χαλκιδικής Να φανταστώ πήρες με ethernet κατευθείαν από το feed του σταθμού; 13 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν αφορά μόνο το Μαρούσι αλλά και γειτονικές περιοχές. Νέες άδειες βγαίνουν όλες με N78 μέσα, η υλοποίηση του πλάνου προχωρά! Είμαι ικανοποιημένος γιατί όπου έχω πάει δεν με έχει απογοητεύσει στην μη παροχή υπηρεσιών κυρίως δεδομένων. Έχω υπομονή...Απλά υπήρχε επενδυτική ξηρασία για 10 χρόνια στην εταιρεία από την εποχή της APAX που πολλοί υποστηρίζουν ότι ευθυνόταν για την χρεοκοπία της εταιρείας τότε. Η United Group ολοκληρώνει σε 2 μήνες τον 3ο χρόνο του επενδυτικού της πλάνου. Όταν ολοκληρώσει και τον 5ο θα την κρίνω αυστηρά πχ δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο και θα φύγω για Cosmote. Εξάλλου είναι σαν τις εταιρείες ενέργειας κάθε μήνα μπορείς να αλλάζεις! Στην κόκκινη δεν πάω. https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2263546/amerikanoaravikh-ypothesh-h-exagora-ths-nova-.html Τι 10 χρόνια ξηρασία, τί άλλα 10 χρόνια ανομβρία... Επίσης καλό είναι να μην την κρίνεις αυστηρά. Να την πάρεις με το μαλακό. Να της μιλήσεις όμορφα και γλυκά, να μάθεις τι συμβαίνει με τα υπαρξιακά της και τις κακές παρέες που κάνει. Αγάπη, στοργή και προδέρμ μόνο θέλει. 1 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 31 minutes ago, memoriesradio said: Να φανταστώ πήρες με ethernet κατευθείαν από το feed του σταθμού; Είναι δυνατή στο Λάκκωμα, μην ξεχνάμε τη βιομηχανική περιοχή, επίσης το ότι εφάπτεται η κεραία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. Από εκεί και κάτω ξεκινάνε πολλές Ν78. Edited 8 Νοέμβριος by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Στο Λάκκωμα έχει N78; Δηλαδή οι μετρήσεις είναι με κεραία N78; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 4 minutes ago, elkons said: Στο Λάκκωμα έχει N78; Δηλαδή οι μετρήσεις είναι με κεραία N78; Ακριβώς 1 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Τότε θα μπορούσε να έχει καλύτερη απόδοση για Ν78. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 hour ago, elkons said: Τότε θα μπορούσε να έχει καλύτερη απόδοση για Ν78. Εμένα ποιο πολύ μου κάνουν ν1 b3 να πω την αλήθεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 14 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν αφορά μόνο το Μαρούσι αλλά και γειτονικές περιοχές. Νέες άδειες βγαίνουν όλες με N78 μέσα, η υλοποίηση του πλάνου προχωρά! Είμαι ικανοποιημένος γιατί όπου έχω πάει δεν με έχει απογοητεύσει στην μη παροχή υπηρεσιών κυρίως δεδομένων. Έχω υπομονή...Απλά υπήρχε επενδυτική ξηρασία για 10 χρόνια στην εταιρεία από την εποχή της APAX που πολλοί υποστηρίζουν ότι ευθυνόταν για την χρεοκοπία της εταιρείας τότε. Η United Group ολοκληρώνει σε 2 μήνες τον 3ο χρόνο του επενδυτικού της πλάνου. Όταν ολοκληρώσει και τον 5ο θα την κρίνω αυστηρά πχ δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο και θα φύγω για Cosmote. Εξάλλου είναι σαν τις εταιρείες ενέργειας κάθε μήνα μπορείς να αλλάζεις! Στην κόκκινη δεν πάω. https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2263546/amerikanoaravikh-ypothesh-h-exagora-ths-nova-.html Τελικά θα την κρίνεις τον 5ο χρόνο; Ποιος θα είναι αυτός; Κάπου σε έχασα όμως με όλες τις φορές που είπες Πιστεύω πως όλοι μας εδώ μέσα θέλουμε μια έγκυρη ημερομηνία που θα την κρίνεις On 1/4/2023 at 8:13 ΜΜ, Chrischal1908 said: Το έχω ξαναφέρει. Ας περιμένουμε λίγο καιρό για την NOVA, τώρα άνοιξε τα φτερά της! Θέλει απλά υπομονή. Πρώτα εγώ θα την κρίνω αυστηρά για όσα έχει τάξει σχετικά με το δίκτυο τέλος του 2024. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη οι όποιες αναβαθμίσεις έχει κάνει στο δίκτυο. Απολύτως λογικό σχετικά με τις B20 που τις περισσότερες φορές είναι λειτουργικές, ακόμη είναι το budget δίκτυο της WIND με πινελιές NOVA. On 21/9/2023 at 6:48 ΜΜ, Chrischal1908 said: Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου! Αλλά θα δεχτώ την παραπάνω σύγκριση εάν παραμένει η ίδια κατάσταση και στις 22/9 του 2024. Τότε εγώ ο ίδιος θα τους κρίνω αυστηρά μη ανανεώνοντας την σύμβαση μαζί τους στο κινητό. Τώρα αναπτύσσονται! On 10/12/2023 at 8:11 ΜΜ, Chrischal1908 said: Η νέα εταιρία τώρα έχει ξεκινήσει την πορεία και την ανάπτυξη της. Σε ένα μήνα κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Προσωπικά δεν μπορώ να την κρίνω αυστηρά πριν το 2025 και στα μέσα του έτους, καθότι είναι υπό εκτέλεση του επενδυτικού πλάνο της για όλα αυτά τα ζητήματα. Οψόμεθα! On 15/1/2024 at 7:28 ΜΜ, Chrischal1908 said: Το ίδιο και η NOVA, δεν έχει αναβαθμίσει πλήρως. Τέλος του έτους θα έχουμε ένα 90% πανελλαδικά. Από εκεί και πέρα θα αρχίσω να την κρίνω. Θα ρίξει κοντά στα 500εκατ το 2024 για οπτικές ίνες και 5G. Περιμένατε κιόλας κάποιοι από το πρώτο έτος να γίνει Cosmote από τις αναβαθμίσεις είναι αλλού παπά ευαγγέλιο... On 28/4/2024 at 1:52 ΜΜ, Chrischal1908 said: Δεν ήταν ανύπαρκτη! Σχεδόν μια δεκαετία είναι σε αναπτυξιακή πορεία με σημαντικές επενδύσεις. Το λάθος τους είναι ότι δίνουν βάση στα συμβόλαια και όχι στην καρτοκινητή. Το δίκτυο από το 2018 έχει βελτιωθεί αισθητά και με την είσοδο της United Group το 2022 πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Απλά θέλει χρόνο... Θα την κρίνω για την πορεία της από ότι νέο έτος! On 31/5/2024 at 5:39 ΜΜ, Chrischal1908 said: Ήδη ξεπέρασε τα 700εκατ του επενδυτικού πλάνο η NOVA για δίκτυα 5G οπτικών ινών και περιεχόμενο. Ότι ακριβώς έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μου! Τέλος του 2024 θα αγγίξει το 1 δις! Από εκεί και πέρα θα την κρίνω! Έχω υπομονή γιατί δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη οι ανάπτυξη των νέων δικτύων. ΥΓ: Όχι όπως πέρσι που τα μέσα του Μαρινάκη έλεγαν ότι η επένδυση έμεινε στα χαρτιά λέγοντας ότι σε 9μηνες έπρεπε να είχε ρίξει και τα 2 δις που είχε ανακοινώσει! Βέβαια υπήρχε λόγος που τα έλεγαν... https://nova.gr/etairia/deltia-typou/hello-kalamata-hello-kyparissia-to-diktyo-optikwn-inwn-nova-fiber-eftase-kai-sthn-kalamata-kai-sthn-kyparissia On 31/5/2024 at 7:30 ΜΜ, Chrischal1908 said: Προσωπικά θα την κρίνω από τον Δεκέμβρη και μετά... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Έκανε μια μέτρηση σπίτι μου ( Vodafone ) n1 τώρα πριν από μερικά λεπτά και είχα και packet loss και έφτασε 333 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Υπάρχει κ 0mbps με N78 Ίσως στη περίπτωση του pk η Ν78 να είναι μακρινή με Lte από κοντά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Και η 3 εταιρίες στην Ελλάδα φημίζονται για αυτό το καλοκαίρι δυστηχώς με συγχωρείτε αλλά τι εννοείτε με Ν78 lte ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 5G είναι μαζί με 4G,μπορεί να παίρνει από αλλού 4G απο αλλού 5G N78 (Ν78 μπάντα ) Lte=4g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 6 ώρες πριν, Arinos said: Τελικά θα την κρίνεις τον 5ο χρόνο; Ποιος θα είναι αυτός; Κάπου σε έχασα όμως με όλες τις φορές που είπες Πιστεύω πως όλοι μας εδώ μέσα θέλουμε μια έγκυρη ημερομηνία που θα την κρίνεις Το 2025 έχω πει! Εξ άλλου νέες άδειες βγαίνουν, το SA έρχεται, οι B20 έχουν μειωθεί! Το προχωράνε... Edited 8 Νοέμβριος by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts