dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 2 minutes ago, Finn said: Πληροφορίες τηλεφώνου πατάς και εκεί εμφανίζει διάφορους διακόπτες προς τα κάτω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Off φαίνονται και τα 2 πάντως.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 1 minute ago, Finn said: Off φαίνονται και τα 2 πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk Επειδή δεν είμαι ειδικός αναφέρω ακριβώς τι έκανα.¨έκλεισα το cosmote lte και άφησα ανοιχτό το WiFi του σπιτιού ,έκανα κλήση ,μιλούσα και σέρφαρα συγχρόνως και δοκίμασα και το maps.Όλα αυτά αφού μίλησα με εκπρόσωπο της cosmote και μου είπε ότι έχω WiFi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSTITO Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Εμενα ρε παιδια που η φυσικη sim παιζει κομπλε μιας και ενεργοποιησα VoLTE και wificall απο iphone, ενω η e-sim τα εχει ολα unavailable υπαρχει σωτηρια; e-sim: physical sim: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 22 minutes ago, Finn said: Off φαίνονται και τα 2 πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk Παρόλο που φαίνεται Off λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Εμενα ρε παιδια που η φυσικη sim παιζει κομπλε μιας και ενεργοποιησα VoLTE και wificall απο iphone, ενω η e-sim τα εχει ολα unavailable υπαρχει σωτηρια; e-sim: physical sim: Το ίδιο qr code μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε άλλη συσκευή;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 26 minutes ago, Finn said: Off φαίνονται και τα 2 πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι ακριβώς είναι κ έμενα άσχετα που λέμε για άλλο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSTITO Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 1 minute ago, Finn said: Το ίδιο qr code μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε άλλη συσκευή; Sent from my iPhone using Tapatalk Oχι απενεργοποιειται μετα την ενεργοποιηση της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Έτσι ακριβώς είναι κ έμενα άσχετα που λέμε για άλλο θέμα Δε λέμε για άλλο θέμα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να έχετε και οι δύο VoLTE και VoWifi αλλά με τους διακόπτες να δείχνουν off. Στο ims λέει registered ή unregistered?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Just now, Finn said: Δε λέμε για άλλο θέμα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να έχετε και οι δύο VoLTE και VoWifi αλλά με τους διακόπτες να δείχνουν off. Στο ims λέει registered ή unregistered? Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ δεν έχω VOLTE. Μου είπαν από την cosmote ότι τα pixel δεν μπορούν να έχουν VOLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Εγώ δεν έχω VOLTE. Μου είπαν από την cosmote ότι τα pixel δεν μπορούν να έχουν VOLTE.Το οποίο περιπλέκει ακόμη πιο πολύ τα πράγματα!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 (edited) 11 minutes ago, Finn said: Δε λέμε για άλλο θέμα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να έχετε και οι δύο VoLTE και VoWifi αλλά με τους διακόπτες να δείχνουν off. Στο ims λέει registered ή unregistered? Sent from my iPhone using Tapatalk Ορίστε με κλήση και Viber , ουτε θαυμαστικά ουτε τιποτα Edited December 21, 2022 by zaras27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Ορίστε με κλήση και Viber Αυτό σημαίνει ότι έχεις VoLTE εφόσον η κλήση δε πέφτει σε H ή ΕSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 12 minutes ago, dtsatsanis said: Εγώ δεν έχω VOLTE. Μου είπαν από την cosmote ότι τα pixel δεν μπορούν να έχουν VOLTE. Στο IMS: Δεν γράφει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Οχι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ειμαι root . Εχω το ίδιο με τον @dtsatsanissetup . Ημαρτον ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Οχι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ειμαι root . Εχω το ίδιο με τον @dtsatsanissetup . Ημαρτον ρε παιδια Ποιος μίλησε για root. Κλήση ταυτόχρονα με σερφαρισμα με 4G/LTE= VoLTEΣε τεχνολογικό forum είστε, μάθετε την ορολογία. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Δοκιμάστε να μιλήσετε με τις βλάβες της Cosmote να δείτε και σεις τι ακριβώς συμβαίνει και αν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το WiFi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Εχω την εντυπωση οτι ο υπαλληλος νομιζει οτι δηθεν κατι ενεργοποιησε, το να μιλας με 2G και να σερφαρεις συνδεδεμενος σε Wifi δεν ειναι Wifi Calling σορρυ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 1 hour ago, dbal said: Εχω την εντυπωση οτι ο υπαλληλος νομιζει οτι δηθεν κατι ενεργοποιησε, το να μιλας με 2G και να σερφαρεις συνδεδεμενος σε Wifi δεν ειναι Wifi Calling σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Αυτο δεν το αμφισβητω απλα δε μου λεει τιποτα - βαλε flight mode και κανε κληση, μπορεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Συγγνώμη, έλαβες τετοιο μήνυμα σε κινητό pixel; Πως γκενεν ατο;Εγώ που είμαι ρουτ και παίζω κανονικά με volte/vowifi και 5G, όταν στέλνω μήνυμα μου έρχεται πάντα αρνητική απάντηση.Sent from my Pixel 7 Pro 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 (edited) 1 hour ago, dbal said: Αυτο δεν το αμφισβητω απλα δε μου λεει τιποτα - βαλε flight mode και κανε κληση, μπορεις? Πιο απλό είναι να μας δείξει το ιστορικό των κλήσεων και να δούμε αν δίπλα από αυτές τις κλήσεις εμφανίζεται και το αντιστοιχο εικονίδιο. Πχ... Edited December 21, 2022 by baiosss 3 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSTITO Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Guys, πηρα τηλεφωνο το 13788 και εγω. Πλεον εχω VoLTE και wifi calling και στην e-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Guys, πηρα τηλεφωνο το 13788 και εγω. Πλεον εχω VoLTE και wifi calling και στην e-sim Εσύ είσαι ρουτ όμως!Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSTITO Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Just now, vasilisN900 said: Εσύ είσαι ρουτ όμως! Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Ναι αλλα μεχρι τωρα μπορουσαμε να ενεργοποιήσουμε volte μονο σε φυσικη sim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts