Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

amelidis, μια τέτοια οθόνη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μου πραγματικά δε μου λέει τίποτα, εκτός και αν φιλοξενεί και το αντίστοιχο σύστημα πλοήγησης, οπότε με GPS, κεραίες και χάρτες έχουν ένα συνολάκι κοντά στα 2.000 €, αν δεν κάνω λάθος. Πέρα όμως από το GPS που είναι αξιόλογο σαν εφαρμογή, το βρίσκω πραγματικά άχρηστο να έχω (ψηφιακό) δέκτη τηλεόρασης, dvd player, playstation κτλ. Αυτά δεν τα χρησιμοποιώ σπίτι μου, τι να τα κάνω στο αυτοκίνητο;!

Το ξέρω ότι θα με πεις ιδιότροπο, αλλά ακόμα και μια έγχρωμη οθόνη που θα παίζει εφεδάκια με τη μουσική, για μένα αλλοιώνει την εικόνα του εσωτερικού. Έτσι -δεδομένου και του κόστους της εγκατάστασης ενός GPS, που το θεωρώ απαραίτητο συνοδευτικό της οθόνης- θα προτιμήσω και πάλι το RNS300, εί δυνατόν συνοδευόμενο από τα 10 ηχεία της VW.

Στο mfd2 όμως δε θα έλεγες όχι!

http://i2.ebayimg.com/05/i/08/5c/67/38_1.JPG

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι οτι δε θα μπορούσα να του αντισταθώ. Τουλάχιστον όχι μέχρι να ακούσω για τα 2.300€. Τόσο περίπου πούλησα το παλιό μου αμάξι, όχι ένα κουτάκι με οθόνη και κουμπιά, διάβολε!

me 850-900e 8a pareis ergostasiako+xartes...

psaxe ebay.com ,ebay.co.uk ,ebay.de

to 8ema ειναι αλλα παιζουν cd audio alla dvd αναλογα με τις εκδοσεις...

kage, αυτοί οι τύποι θα μας τρελάνουν τελείως!

Έχουν μονάδες που ξεκινάνε από 200€ (ΜΕ τα μεταφορικά!). Παρακαλώ κάντε μια βόλτα από εκεί και πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί προφανώς κάτι έχω καταλάβει λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς!

Εγώ πάντως μέχρι 300 τα έδινα, κι ας είναι μεταχειρισμένο!

kage, αυτοί οι τύποι θα μας τρελάνουν τελείως!

Έχουν μονάδες που ξεκινάνε από 200€ (ΜΕ τα μεταφορικά!). Παρακαλώ κάντε μια βόλτα από εκεί και πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί προφανώς κάτι έχω καταλάβει λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς!

Εγώ πάντως μέχρι 300 τα έδινα, κι ας είναι μεταχειρισμένο!

Δεν έχεις καταλάβει τίποτα λάθος. Πριν απο 2 μήνες αγόρασα μνήμη για τη φωτογραφική μου 2Gb και πλήρωσα 48 ευρώ. Να σου πω την αντίστοιχη τιμή σε πολυκατάστημα υπολογιστών στην Αθήνα;

193 ευρώ !!!

Την παρέλαβα καινούρια στο αυθεντικό σφραγισμένο κουτί της.

Αυτό ήταν ένα παράδειγμα... Υπάρχουν και πολλά πολλά άλλα. Φυσικά πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος να μην αγοράσεις αυτό που θέλεις (αν και υπάρχει κάποια λύση για εξασφάλιση που όμως κοστίζει ένα μικρό ποσό). Για μικρές αγορές πάντως είναι αρκετά καλό το ebay...

Ναι, δεν αντιλέγω. Κι εγώ πήρα πριν από 2 μήνες από site ένα usb flash 1gb με 21 ευρώ (και μάλιστα τώρα ακριβώς το ίδιο το δίνουν 16!), αλλά εδώ μιλάμε για πολύ διαφορετική περίπτωση.

- Καταρχάς, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όπως στα φλασάκι και στις κάρτες μνήμης, τα οποία διαθέτουν 100 εταιρείες. Εδώ μιλάμε για αυθεντικό προϊόν της VW!

- Δεύτερον, αυτές οι τιμές αφορούν σε μεταχειρισμένα εξαρτήματα. Ποιός μπορεί να σου εγγυηθεί 100% ότι θα δουλεύει;

- Και, τέλος, στο e-bay γίνονται δημοπρασίες. Αυτό αφενός σημαίνει ότι οι τιμές έχουν την τάση να ανεβαίνουν ανάλογα με τα "χτυπήματα", αφετέρου ότι πουλάνε ιδιώτες, και βέβαια χωρίς εγγύηση.

Τώρα μάλλον μπερδευτήκαμε χειρότερα, ε; :wacko:

παιδια εκλεισα το gt την δευτερα (25-9)και σημερα μου τηλ οτι ηρθε και πηγα το ειδα θα το παρω την αλλη βδομαδα.ασημι 5d με υποβραχιονιο.ειπαν θα μου βαλουν αυτοι αισθητηρες παρκαρισματος δωρο.λεω να βαλω και τα πισω ηχεια στην τιμη των 80ε περιπου.

παιδια εκλεισα το gt την δευτερα (25-9)και σημερα μου τηλ οτι ηρθε και πηγα το ειδα θα το παρω την αλλη βδομαδα.ασημι 5d με υποβραχιονιο.ειπαν θα μου βαλουν αυτοι αισθητηρες παρκαρισματος δωρο.λεω να βαλω και τα πισω ηχεια στην τιμη των 80ε περιπου.

Καλώς ήρθες, λοιπόν, στην παρέα. Καλοτάξιδο.

Για τους αισθητήρες επιβεβαίωσε οτι θα είναι στο ασημί (γιατί κυκλοφορούν και μαύροι).

Τα πίσω ηχεία αξίζουν. Αν μάλιστα δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις μελλοντικά το ηχοσύστημα, αυτά της αντιπροσωπείας είναι μια χαρά...

Ηλιοροφή θα έχει;

ηθελα ηλιοροφη αλλα δεν θα αντεχα νε περιμενω

Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ηλιοροφή...

Απο περιέργεια... γυναικείο ή αντρικό το ZILIA;

@ ZILIA:

Ρίξε μια ματιά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) σε όσα έχουμε αναφέρει έως τώρα. Μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες.

to εχω κανει και μπορω να πω οτι δεν εχω βρει πουθενα αλλου (στα ελληνικα)τοσες πληροφοριες για το gt.

Εννοείς ότι και μετά τον έλεγχο εξακολουθεί το τιμόνι να μην είναι κέντρο?Τι επιβεβαίωσες με τους λαστιχάδες?

Μήπως η λύση είναι ευθυγράμμιση με τον οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο?

Έχει κανείς στο forum σχετική εμπειρία ??

αστο φιλε μην ασχολεισαι με το τραβηγμα του τιμονιου,μαθε να ζεις με αυτο οπως και πολλα αλλα που θα αντιμετωπισεις.το εχω το προβλημα στο polo και στο golf που ειχα πιο παλια πολυ απλα δεν φτιαχνει....:cry: τσαμπα το ονομα της γερμανιας που κουβαλανε γμτ......

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

καλοταξιδο ZILIA
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Καλοτάξιδο και από μένα ZILIA! (το ZILIA είναι επειδή σε ζηλεύουν για το GT; :p )

Χρώμα + πόρτες δε μας είπες ακόμα! Έβαλες κανα extra εκτός από ηχεία + παρκοραντάρ;

αστο φιλε μην ασχολεισαι με το τραβηγμα του τιμονιου,μαθε να ζεις με αυτο οπως και πολλα αλλα που θα αντιμετωπισεις.το εχω το προβλημα στο polo και στο golf που ειχα πιο παλια πολυ απλα δεν φτιαχνει....:cry: τσαμπα το ονομα της γερμανιας που κουβαλανε γμτ......

Να ρωτησω κατι, αυτο το προβλημα του GT με το τιμονι, ξερετε εαν υπαρχει και στα αλλα απλα golf(για την V edition)? Εχετε ακουσει περιστατικα γι΄αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρε η κοπελα μου ενα GT, μαλιστα το παραλαβαμε τη παρασκευη...:D

Πολυ καλο παιδια! Ποιοτικο, γρηγορο, ασφαλες! Δωρο απο παζαροπουλο συναγερμος/συστημα παρκαρισματος, εχτρα ηλ. ηλιοροφη! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! :p :)

Οι ζαντες ειναι πανεμορφες...Λενε οτι τα φρενα ειναι δανεικα απο Gti , ελπιζω να ισχυει!

Παμε στο παρασυνθημα! Ο παζαροπουλος λεει αν βαλουμε πχ σκαστρα χανουμε εγγυηση! Και τωρα διαβαζω οτι υπαρχει κιτ αναβαθμισης απτον Παζαροπουλο...!:ninja:

Τελοσπαντων. Εχουμε σχεδια για εξατμιση-φιλτρο-σκαστρα (οι μισοι βελτιωτες λενε οτι δε παιρνει σκαστρα οπως αλλωστε συμβαινει και με τον 2.0lt FSI του Gti. Δε γνωριζω αν αληθευει!)

Οσο για το συστημα στο εσωτερικο Που δινουν στο ebay μπαινει κουτι στη κονσολα?Η θελει τροποποιησεις? Επισης φοβαμαι οτι θελει ξηλωμα πολυ πραγμα για να συνδεθει....

Αν αποδειχτει το αντιθετο παραγγελνω αυριο ενα τετοιο!:D :)

Καλοτάξιδο και από μένα ZILIA! (το ZILIA είναι επειδή σε ζηλεύουν για το GT; :p )

Χρώμα + πόρτες δε μας είπες ακόμα! Έβαλες κανα extra εκτός από ηχεία + παρκοραντάρ;

ασημι , 5d + υποβραχ.μου τηλ σημερα απο τον αντιπροσωπο μαλλον μεχρι τεταρτη θα εχουν βγει και οι πινακιδες και θα το εχω.παντος και εγω το πρωτο πραγμα που θα κανω μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα ειναι η αλλαγη της αναρτησης.