iliasandro Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Κάποιες μικρές ερωτησούλες: 1) Όταν απενεργοποιείται το esp, το αυτοκίνητο γίνεται λίγο πιο θορυβώδες ή είναι ιδέα μου; 2) Το clima το αφήνετε μονίμως ανοιχτό ή το κλείνετε απο το off πριν σβήσετε τον κινητήρα; Έχει κάποιος συγκεκριμένες οδηγίες απο την αντιπροσωπεία; Αν δεν κάνω λάθος, το manual λέει οτι το off το πατάμε μόνο σε περίπτωση βλάβης του συστήματος. Ωστόσο στα golf iv έδιναν σαφή οδηγία να σβήνουμε τον κλιματισμό για να αποφύγουμε πιθανές βλάβες. 3) Έχει τσιμπήσει σε κανέναν λαδάκια. Εγώ είμαι γύρω στα 8500 χλμ και είμαι οκ. Μια παρατήρηση: Όσο περνάει ο καιρός τόσο τα ανοίγματά του γίνονται πιο διασκεδαστικά. Επίσης με τον καιρό σπινιάρει περισσότερο (αυτό σίγουρα οφείλεται και στο γεγονός οτι το πιέζω και περισσότερο) Κάτι αυτοσαρκαστικό για να γελάσετε (και για να σχολιάσετε): http://iliasandro.blogspot.com/ post: 17.10.06 Παράθεση http://iliasandro.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Είμαι στα 4300km και δεν μου έχει κάψει σταγόνα. Αλλά ξαναπηγαίνω στην karenta στη Βουλιαγμένης για νέα ευθυγράμμιση σχετικά με το τιμόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasandro Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Είμαι στα 4300km και δεν μου έχει κάψει σταγόνα. Αλλά ξαναπηγαίνω στην karenta στη Βουλιαγμένης για νέα ευθυγράμμιση σχετικά με το τιμόνι Στους ίδιους πάμε; Σχετικά με τα λάδια μου είπαν να το κοιτάζω που και που... Αλλά και να μην το κοιτάζω θα ανάψει, λένε, λαμπάκι το οποίο δεν θα υποδηλώνει πρόβλημα αλλά θα ενημερώνει για έλεγχο. Παράθεση http://iliasandro.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εχω την εντυπωση ότι όταν αναψει το λαμπάκι θα θέλει συμπλήρωμα 1 λίτρο όταν η βέργα βρίσκεται στο κατωτερο σημείο της περιοχής Β Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί παλαιότερα. Σχετικά με τις ενδείξεις στην οθόνη όπως και σε άλλα οχήματα του group, εμφανίζονται; Έχει κανείς αναλυτικά τους κωδικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Και βέβαια εμφανίζονται. Οταν λες τους κωδικούς αναφέρεσαι στις ενδείξεις στα γερμανικά που εμφανίζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις που αναφέρονται οι κωδικοί με τις ερμηνείες τους για να εμφανιστούν οι ενδείξεις στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αυτο που μπορώ να σου πω είναι ότι κάποιες ενδείξεις εμφανίζονται μέσα στο βιβλίο όχι όμως όλες. Βέβαια μπορείς όμως να αλλάξεις την γλώσσα από γερμανικά σε αγγλικά και μάλιστα αν θυμάμαι καλά υπάρχουν οδηγίες μέσα στο manual πως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Που μπορώ να βρω αυτούς τους κωδικούς και τη σημασίασ τους στο internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Από όσους έχουν golf V έχει βάλει κανείς xenon από aftermarket και αν ναι μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες τοποθέτησης, αγοράς κλπ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι τελικά το τιμόνι φτιάχτηκε. Το θέμα ήταν ευθυγράμμιση στην κλίση των τροχών όπως μου είπαν και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasandro Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι τελικά το τιμόνι φτιάχτηκε. Το θέμα ήταν ευθυγράμμιση στην κλίση των τροχών όπως μου είπαν και όλα καλά Μπράβο, μπράβο! Εύχομαι να είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις. Παράθεση http://iliasandro.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μπράβο, μπράβο! Εύχομαι να είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις. Karenta φίλε μου ας είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midiangr Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 τους κωδικους θα τους βρεις αναλυτικα και με επεξηγησεις στο http://www.vwclub.gr/vwforum απορια:ποσοι ειστε μελη απο εδω γιατι βλεπω αρκετους με vw και μπορειτε να βρειτε πολλες απαντησεις μεσα απο το κλαμπ, οπως και να βοηθησετε αλλους με τις γνωσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 απορια:ποσοι ειστε μελη απο εδω γιατι βλεπω αρκετους με vw και μπορειτε να βρειτε πολλες απαντησεις μεσα απο το κλαμπ, οπως και να βοηθησετε αλλους με τις γνωσεις σας! Χμ, ωστε ζητας να παρεις ολη την ομαδα του GT μεταγραφη σε αλλο φορουμ ε? Θα σου στοιχισει κατι παραπανω, τα παιδια ειναι σε μεγαλη φορμα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Χμ, ωστε ζητας να παρεις ολη την ομαδα του GT μεταγραφη σε αλλο φορουμ ε? Θα σου στοιχισει κατι παραπανω, τα παιδια ειναι σε μεγαλη φορμα! :DΉδη οι περισσότεροι είμαστε μέλη...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midiangr Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 σε καμια περιπτωση δεν ζητησα μεταγραφη! :) απλα βλεπω οτι πολλοι ξερουν και ακομη περισσοτεροι εχουν αποριες, οποτε παραλληλα θα βοηθουσε η συμμετοχη των μεν και των δε εκει. απλα το ανεφερα! και μπορω να πω οτι σε επιπεδο αποριων με εχουν βοηθησει εξισου και τα 2 φορουμ. εχω καποια προβληματακια-πταισματα μεν, αλλα σπαστικα δε: -τριζει ο συμπλεκτης (κλασσικο πλεον! κ σε golf κ σε a3) -τριζει λιγο ο δεξιος τροχος-σαν χαλασμενη βαρια πορτα! ειχε/εχει κανεις κατι παρομοιο? τι υποψιαζεστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ξερει κανενας εαν υπαρχει τηλεκοντρολ για το rcd500 στο golf? Εαν ειναι δηλαδη συμβατο για r/c! Εστω και για universal εαν δεν ειναι "μαμα"! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 εχω καποια προβληματακια-πταισματα μεν, αλλα σπαστικα δε: -τριζει ο συμπλεκτης (κλασσικο πλεον! κ σε golf κ σε a3) Εχω αναφερει και εγω ενα παρομοιο προβλημα που ισως σχετιζεται με το δικο σου σε παλαιοτερο post μου. Συγκεκριμενα εμενα μου ακουγεται σαν να γινεται καποια εμπλοκη γραναζιων με πρωτη ταχυτητα και αφηνοντας (οχι εντελως) το συμπλεκτη, και πιο εντονα οταν υπαρχει ανηφορα/εμποδιο μπροστα. Η αληθεια ειναι οτι ισως φταιω και εγω, ισως να αφηνω παραπανω συμπλεκτη απ' οτι θα επρεπε οποτε ζοριζω την μεταδοση. Με περισσοτερη υπομονη στην αποσυμπλεξη και περισσοτερο γκαζι παρατηρησα οτι το φαινομενο εξαληφθηκε, οποτε τουμπεκι :whistle: Παντως οπου ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι πιθανον να φταιει για αυτον τον ηχο το ρουλεμαν συμπλεκτη. Οπως και να 'χει θα εκανα αρκετη υπομονη και θα περιμενα να χειροτερεψει η κατασταση (αφου το προβλημα ηταν μονο ηχητικο - οι ταχυτητες αλλαζουν μια χαρα) για να το παω να του βαλουν χερι οι 'μαστορες' των εξουσιοδοτημενων συνεργειων. Μακρια και αγαπημενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ξερει κανενας εαν υπαρχει τηλεκοντρολ για το rcd500 στο golf? Εαν ειναι δηλαδη συμβατο για r/c! Εστω και για universal εαν δεν ειναι "μαμα"! Στην σελίδα της Blaupunkt δεν αναφέρεται δυνατότητα τηλεχειρισμού για το RCD500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasandro Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Στην σελίδα της Blaupunkt δεν αναφέρεται δυνατότητα τηλεχειρισμού για το RCD500 Προβλέπεται τηλεχειρισμός...αλλά ενσύρματος :lol: (στο τιμόνι) Παράθεση http://iliasandro.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 H επέλαση των turbo συνεχίζεται! Fiat Bravo 1,4 με 120 και 150 hp! Αλήθεια, γιατί όλοι διαλέγουν τα 1400cc; (όχι ότι μας χαλάει στην Ελλάδα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Προβλέπεται τηλεχειρισμός...αλλά ενσύρματος :lol: (στο τιμόνι) εαν ειναι να δωσω κοντα 500 κατοσταρικα για το τιμονι ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Απο aftermarket δεν μπορουμε να βαλουμε τιποτα αλλο? Ενσύρματο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Καλά γιατί τόση μανία με τα χειριστήρια στο τιμόνι; Αν μη τι άλλο, τα VW έχουν μεγάλα και εργονομικά (βλ περιστροφικά) χειριστήρια στο ταμπλό, μεγάλες και ευδιάκριτες οθόνες (γράφουν ακόμα και το όνομα του σταθμού) και οι εκδόσεις με οθόνη plus γράφουν πολλά από αυτά τα στοιχεία ακόμα και στον πίνακα οργάνων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 μετα απο 1650 χιλιομετρα ολα καλα με το gt μου.το μονο που με νευριαζει και μενα ειναι αυτος ο ηχος στην πρωτη αλλαγη.απο καταναλωση αρκετα καλα.εχω δει μεση εκτος πολης απο 6.5 μεχρι 10.το εχω παει μεχρι 200 στην εθνικη.δεν θελω να το ανοιξω ακομα περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts